Software : RStudio : RStudio

RStudio

Udgave
(fra og med 2015-07-28)
0.99
Perrons
Licens Open Source
Kategori Programming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Syntaksfremhævende editor, der kan udføre R-kode direkte
  • Mulighed for at skrive PDF, HTML og Word XML-dokumenter
  • Integreret R-hjælp og dokumentation
  • Tilgængelig via skrivebord eller i en browser forbundet til RStudio Server

RStudio er et IDE for R programmeringssproget. Den er tilgængelig som open source under GNU General Public License eller via en kommerciel licens med forbedrede funktioner. Softwaren kan køre på din Windows-, OS X- eller Linux-skrivebord eller i en browser, der er forbundet med RStudio Server eller RStudio Server Pro.

RStudio leveres med professionelle funktioner til opbygning af rapporter og visualiseringer med R programmeringssproget. Et af de fremtrædende værktøjer, der følger med IDE, er en syntaxfremhævende editor, som direkte kan udføre R-kode og giver kodeafslutning og smart indrykning. Andre værktøjer har fejlsøgning, plotting eller arbejdsstyringsfunktioner samt evnen til at forfatter diasshow og HTML, PDF og Word XML-dokumenter fra R-kode.

Hvis du nogensinde sætter dig fast, omfatter programmet integreret R hjælp og dokumentation. RStudio-hjemmesiden giver også en opdateret blog og et væld af hjælpemuligheder, som omfatter websider, videoer, vejledninger og artikler.

RStudio bruges primært af statistikere og data minearbejdere, der har faglig viden om R programmeringssproget. Men med den enkle grænseflade og omfattende hjælpematerialer kan nybegyndere nemt komme i kontakt med IDE'en. Hvis du er i det statistiske felt og skal oprette rapporter og visualiseringer, skal du sætte RStudio i din ligning.

Opdateret: 28. juli 2015

▶ Andre filudvidelser brugt RStudio 0.99

Understøttede filtyper
.RDATA R Workspace File
.R R Script File
.RPRES R Presentation File
Yderligere relaterede filformater