Vigtigste : Filudvidelser : .rdata Fil

.rdata Filudvidelse

FiltypeR Workspace File

Udvikler The R Project for Statistical Computing
Kategori Data Files
Format Binary

.RDATA option nummer

Fil oprettet af R, et statistisk beregnings- og grafprogram udviklet af The R Project for Statistical Computing; gemmer et arbejdsområde, som indeholder de funktions- og værdiobjekter, der er oprettet under en åben session i R; bruges til at gemme et arbejdsmiljø, der kan udvides eller ændres senere.

Flere oplysninger

Et eksempel på et objekt, der kan gemmes i et arbejdsområde, er en værdiliste som my_numbers <- n(1,2,3,4,5), som er en numerisk værdiliste.

BEMÆRK: R viser ikke en liste over tidligere oprettede objekter, når du genåbner et arbejdsområde. Du kan dog bruge kommandoerne ls eller objects til at få vist listen over objekter. Derudover viser et andet program baseret på R kaldet RStudio objektlisten i et arbejdsområdepanel.

Programmer, der åbnes RDATA Filer
Windows
Safe Software FME Desktop
R
RStudio
Linux
R
RStudio
Macintosh
R
RStudio

Om RDATA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.rdata er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype R Workspace File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.