Vigtigste : Filudvidelser : .rtttl Fil

.rtttl Filudvidelse

FiltypeRing Tone Transfer Language File

Udvikler Nokia
Kategori Data Files
Format Text

.RTTTL option nummer

Fil skrevet i RTTTL-formatet (Ring Tone Text Transfer Language); indeholder ringetonens navn, kontrolindstillinger (f.eks. varighed, oktav og beats) og en sekvens af bogstaver, der repræsenterer tonerne (der kan kun produceres én tone ad gangen fra et område på fire oktaver).

Flere oplysninger

RTTL-filen består af en enkelt streng, der er opdelt i tre sektioner, som er adskilt af kolon. Den første sektion er navnet på ringetonen. Det andet afsnit definerer kontrolindstillingerne (d=duration, o=oktav, b=beat). Det tredje afsnit beskriver melodien.

Et eksempel på RTTTL-filen er nedenfor:

mambo:d=3,o=6,b=54:8P,8G5,8G5,8G5,8G5,2D#5

NOTAT: De fleste mobiltelefonproducenter understøtter RTTTL-formatet. RTTTL-filen kan uploades med programmer som LogoManager Classic til din mobiltelefon.

Programmer, der åbnes RTTTL Filer

Om RTTTL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.rtttl er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Ring Tone Transfer Language File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.