Vigtigste : Filudvidelser : .rwz Fil

.rwz Filudvidelse

Filtype1Outlook Rules Wizard File

Udvikler Microsoft
Kategori Misc Files
Format N/A

Hvad er RWZ fil?

Email regelfil oprettet af Microsoft Outlook, et e-mail- og kalenderprogram; gemmer e-mail-filtre, som angiver de handlinger, der skal foretages for e-mail-meddelelser, der svarer til et bestemt sæt kriterier; gemmer alle regler for en e-mail-konto.

Flere oplysninger

Regelfiler bruges ofte til automatisk at slette SPAM-meddelelser, og de bruges også ofte til at organisere indgående e-mail i forskellige mapper. En bruger kan f.eks. angive, at alle e-mails med en ukendt afsender kan arkiveres i en "ukendt" indbakke.

RWZ-filer vedligeholdes automatisk af Outlook. Hvis du imidlertid ønsker at eksportere regler, skal du vælge Tools → Rules Wizard → Options og vælge "Export Rules" i dialogboksen. Du kan også importere eksisterende regler ved at vælge "Import af regler" og vælge en RWZ-fil.

Programmer, der åbnes RWZ Filer
Windows
Microsoft Outlook
Macintosh
Microsoft Outlook

Filtype2Rawzor Compressed Image

Udvikler Rawzor
Kategori Camera Raw Files
Format Binary

.RWZ option nummer 2

Billedfil oprettet af Rawzor Photo, et forløsningsfrit billedkomprimeringsprogram, der bruges til at komprimere Camera Raw-billeder med 20 % til 60 %; kan også oprettes ved hjælp af Rawzor SDK, som er indbygget i nogle digitale billedredigeringsprogrammer.

Flere oplysninger

RWZ-filer bruges til at spare diskplads. Da de ikke mister nogen billedkvalitet, kan Rawzor-filer være nyttige, når man tager hundredvis eller tusindvis af billeder, især når man arkiverer dem på eksterne medier.

Programmer, der åbnes RWZ Filer
Windows
Microsoft Windows Photos
Macintosh
Rawzor Photo

Om RWZ Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.rwz er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Rawzor Compressed Image, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.