Vigtigste : Filudvidelser : .rvf Fil

.rvf Filudvidelse

FiltypeRichView Format File

Udvikler Sergey Tkachenko
Kategori Text Files
Format Text and Binary

.RVF option nummer

En RVF-fil er et TRichView-dokument gemt i RichView-formatet (RVF), som understøtter "rig tekst." Den kan indeholde tekst, billeder, bullets, hotspots (bullets med hypertekstlink), tabeller og stilskabeloner. RVF-filer kan gemmes i tekst- eller binært (mere kompakt) format ved hjælp af RVFOptions-komponenten i TRichView.

Flere oplysninger

TRichView er en pakke af native Delphi/C++ Builder-komponenter. Nogle af komponenterne er TRichView, TRichViewEdit, TRVStyle, TRVPrint, TRVPrintPreview og TDBRichView.

Pakken bruges til at vise, redigere og udskrive hypertekstdokumenter. Du kan oprette rich text-dokumenter i RVF-formatet med brugerdefinerede skrifttyper, farver, justeringer og indrykninger. Du kan også tilføje .GIF, .JPG, .BMP og .PNG billeder i dokumentet. If you need the RVF in another format, TRichView enables you to convert the document to and .RTF, .HTML, .PDF, and .DOCX file.

NOTE: RVF files may also be created and opened by AM-Notebook, a Windows app used to take notes.

Programmer, der åbnes RVF Filer

Om RVF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.rvf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype RichView Format File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.