Vigtigste : Filudvidelser : .s16 Fil

.s16 Filudvidelse

FiltypeDigital Voice Recorder Audio File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.S16 option nummer

En S16-fil er en lydfil, der er oprettet af forskellige digitale stemmeoptagere, herunder Sharp PA-VR10E og RCA RP5017A. Den indeholder optaget lyd og kan også indeholde hændelsesmarkeringsnumre (op til 50), som brugeren har tilføjet, og som gør det muligt for brugeren at springe til bestemte dele af optagelsen.

Flere oplysninger

S16-filer kan kun afspilles i den digitale stemmeoptager, der har oprettet dem. De kan overføres til en computer via et USB-kabel som en sikkerhedskopi, men de kan ikke afspilles i et program på en computer. S16-filer kan dog konverteres til .WAV-filer ved hjælp af Sharp Data Conversion Tool for PA-VR Series (også kendt som PAVR), som kun er tilgængeligt til Windows.

NOTAT: Navnet på en S16-fil indeholder typisk datoen, hvor den blev oprettet, og et nummer, der angiver den rækkefølge, hvori den blev oprettet.

Programmer, der åbnes S16 Filer

Om S16 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.s16 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Digital Voice Recorder Audio File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.