Vigtigste : Filudvidelser : .sph Fil

.sph Filudvidelse

Filtype1NIST SPHERE Audio File

Udvikler NIST
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er SPH fil?

Bølgeformslydfil oprettet i NIST SPHERE-formatet, som ofte bruges i forskning i talegenkendelse; indeholder ofte en optagelse af en person, der taler; kan leveres som input til talegenkendelsessystemer.

Flere oplysninger

SPHERE-bølgeformer bruger 16-bit lineær PCM og en 16 kHz samplingfrekvens. De har en 1024 byte menneskeligt læsbar header, der bruger ASCII-tekstformatering.

NOTAT: SPH-filer kan konverteres til .WAV-formatet ved hjælp af et hjælpeprogram kaldet sph_convert eller SoX.

Programmer, der åbnes SPH Filer
Windows
SoX
Linux
SoX
Macintosh
SoX

Filtype2MikuMikuDance Sphere Mapping File

Udvikler MikuMikuDance
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.SPH option nummer 2

3D-modeleffektfil, der bruges af MikuMikuDance, et spil, hvor spillerne styrer virtuelle dansende vocaloid-figurer; indeholder et .BMP-billede, men bruger i stedet udvidelsen ".sph"; kan bruges til at tilføje et skinnende udseende til 3D-modelelementer såsom hår eller tøj.

Flere oplysninger

SPH-filer kan også indeholde gennemsigtighed (f.eks. .PNG eller .TGA-billeder), men de oprettes oftest fra ikke-gennemsigtige bitmap-billeder.

NOTAT: For at oprette en SPH-fil skal du tegne et bitmap-billede (".bmp") med et hvilket som helst grafikeditor og omdøbe filendelsen til ".sph."

Programmer, der åbnes SPH Filer

Om SPH Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sph er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MikuMikuDance Sphere Mapping File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.