Vigtigste : Filudvidelser : .sph Fil

.sph Filudvidelse

Filtype1NIST SPHERE Audio File

Udvikler NIST
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er SPH fil?

Waveform lydfil, der er oprettet i NIST SPHERE-formatet, som ofte bruges i talegenkendelsesforskning; indeholder ofte en optagelse af en person, der taler kan leveres som input til talegenkendelsessystemer.

Flere oplysninger

SPHERE-bølgeformer bruger 16-bit lineær PCM og en 16 kHz prøvefrekvens. De har en 1024 byte menneskelig læsbar overskrift, der bruger ASCII-tekstformatering.

BEMÆRK: SPH-filer kan konverteres til .WAV format ved hjælp af et værktøj kaldet sph_convert eller SoX.

Programmer, der åbnes SPH Filer
Windows
SoX
Linux
SoX
Macintosh
SoX

Filtype2MikuMikuDance Sphere Mapping File

Udvikler MikuMikuDance
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.SPH option nummer 2

3D-model-effektfil, der bruges af MikuMikuDance, et spil hvor spillere kontrollerer vokaloid virtuelle dansetegn; indeholder et .BMP billede, men bruger ".phph" udvidelsen i stedet; kan bruges til at tilføre et blankt look til 3D-modelfunktioner som hår eller tøj.

Flere oplysninger

SPH-filer kan også indeholde gennemsigtighed (f.eks. .PNG eller .TGA billeder), men de er oftest lavet af ikke-gennemsigtige bitmapbilleder.

BEMÆRK: For at oprette en SPH fil, tegne et bitmap (".bmp") billede med enhver grafik editor og omdøbe filtypen til ".sph."

Programmer, der åbnes SPH Filer

Om SPH Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sph er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MikuMikuDance Sphere Mapping File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.