Vigtigste : Filudvidelser : .sfx Fil

.sfx Filudvidelse

Filtype1Windows Self-Extracting Archive

Udvikler N/A
Kategori Compressed Files
Format Binary

Hvad er SFX fil?

Komprimeret arkiv indeholdende en eller flere filer; kan bruge en af flere forskellige typer komprimering, såsom .7Z , .ZIP eller .RAR kompression; løber selv når den åbnes og dekomprimeres og udtræk indholdet giver brugerne mulighed for at åbne arkivet uden at have brug for et fil dekomprimeringsprogram.

Flere oplysninger

SFX-filer kan oprettes af flere forskellige programmer, herunder RARLAB WinRAR, Corel WinZip, 7-Zip, ESTSoft ALZip og Smart SFX Pro. SFX-filer, der er oprettet med 7-Zip, kan udvindes med PeaZip.

BEMÆRK: Selvudpakkende arkiver bruger normalt .EXE udvidelsen og ikke udvidelsen ".sfx".

Programmer, der åbnes SFX Filer
Windows
Microsoft Windows
RARLAB WinRAR
PeaZip
7-Zip
Linux
PeaZip

Filtype2SoundFX Audio File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.SFX option nummer 2

En SFX-fil er en lydfil, der er gemt i SoundFX-format. Det ligner en SoundTracker ( .TFMX ) fil, men er designet til lydeffekter. SFX-filer kan omfatte mønstre og lydeffekter, men er typisk korte i længden.

Flere oplysninger

Programmerne, der oprettede SFX-filer, er ikke længere udviklet eller vedligeholdt. Men de kan blive genkendt af nogle lydtracker programmer som OpenMPT.

Programmer, der åbnes SFX Filer

Om SFX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sfx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SoundFX Audio File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.