Vigtigste : Filudvidelser : .sfx Fil

.sfx Filudvidelse

Filtype1Windows Self-Extracting Archive

Udvikler N/A
Kategori Compressed Files
Format Binary

Hvad er SFX fil?

Komprimeret arkiv, der indeholder en eller flere filer; kan anvende en af flere forskellige komprimeringstyper, såsom .7Z, .ZIP eller .RAR komprimering; kører sig selv, når det åbnes, og dekomprimerer og udpakker indholdet; giver brugerne mulighed for at åbne arkivet uden at skulle bruge et program til dekomprimering af filer.

Flere oplysninger

SFX-filer kan oprettes af flere forskellige programmer, herunder RARLAB WinRAR, Corel WinZip, 7-Zip, ESTSoft ALZip og Smart SFX Pro. SFX-filer, der er oprettet med 7-Zip, kan udpakkes med PeaZip.

BEMÆRK: Selvudpakkende arkiver anvender almindeligvis filtypenavnet .EXE og ikke filtypenavnet ".sfx".

Programmer, der åbnes SFX Filer
Windows
Microsoft Windows
RARLAB WinRAR
PeaZip
7-Zip
Linux
PeaZip

Filtype2SoundFX Audio File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.SFX option nummer 2

En SFX-fil er en lydfil, der er gemt i SoundFX-formatet. Den ligner en SoundTracker-fil (.TFMX), men er beregnet til lydeffekter. SFX-filer kan indeholde mønstre og lydeffekter, men er typisk korte i længden.

Flere oplysninger

De programmer, der skabte SFX-filer, er ikke længere udviklet eller vedligeholdt. De kan dog genkendes af nogle lydsporingsprogrammer som OpenMPT.

Programmer, der åbnes SFX Filer

Om SFX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sfx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SoundFX Audio File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.