Vigtigste : Filudvidelser : .scs11 Fil

.scs11 Filudvidelse

FiltypeShow Cue System Cue File

Udvikler Show Cue Systems
Kategori Audio Files
Format XML

.SCS11 option nummer

XML-fil oprettet af Show Cue System (SCS) 11, et program, der bruges til at afspille musik og lydeffekter under live teaterforestillinger; gemmer en ordnet liste over lydfiler, som hver især kan afspilles, når brugeren udløser den.

Flere oplysninger

SCS11-filer gemmer beskrivende oplysninger om hver enkelt lydfil, som hjælper lydteknikeren med at vide, hvad lydene indeholder. SCS11-filer kan også gemme genveje til genvejstaster, der afspiller bestemte lyde, når de udløses. Dette er nyttigt til improviserede eller almindeligt anvendte lyde.

BEMÆRK: SCS11-filer gemmer ikke egentlige lyddata, men gemmer i stedet henvisninger til lydfilerne. Derfor skal du sørge for at overføre alle refererede lydfiler sammen med SCS11-filen for at flytte projektet til en anden computer med succes.

Programmer, der åbnes SCS11 Filer

Om SCS11 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.scs11 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Show Cue System Cue File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.