Vigtigste : Filudvidelser : .spx Fil

.spx Filudvidelse

Filtype1Ogg Vorbis Speex File

Udvikler Xiph.Org
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er SPX fil?

Lydfil komprimeret ved hjælp af Speex-komprimering og gemt i Ogg Vorbis-containerformatet; designet som et lydkomprimeringsformat specielt til tale; komprimerer stemme med 2 til 44 kbps og understøtter 8 kHz, 16 kHz og 32 kHz-komprimering i samme bitstrøm.

Flere oplysninger

Speex-formatet understøtter også intensitetsstereokodning, støjundertrykkelse, ekkoannullering, kodning med variabel bitrate (VBR), stemmeaktivitetsdetektion (VAD) og diskontinuerlig transmission (DTX).

Programmer, der åbnes SPX Filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
VideoLAN VLC media player
Foobar2000
CoolUtils Total Audio Converter
Linux
VideoLAN VLC media player
XMMS
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Macgo Mac Media Player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Filtype2System Profiler XML Report

Udvikler Apple
Kategori System Files
Format XML

.SPX option nummer 2

Systeminformationsrapport, der oprettes af programmet Systeminformation, som følger med OS X; indeholder oplysninger, der beskriver konfigurationen af Mac'ens hardware og software.

Flere oplysninger

Du kan vælge, hvilke oplysninger der skal være indeholdt i SPX-rapporten, når du gemmer filen. Forskellige former for oplysninger omfatter, hvor meget RAM der er installeret, netværksfunktioner, antal USB-porte og tilsluttede Thunderbolt-enheder.

NOTAT: SPX-filen kan oprettes af programmet Systeminformation eller kommandoen system_profiler i Terminal. Afhængigt af versionen af OS X kan System Information hedde System Profiler.

Programmer, der åbnes SPX Filer

Om SPX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.spx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype System Profiler XML Report, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.