Vigtigste : Filudvidelser : .ses Fil

.ses Filudvidelse

Filtype1Patran Session File

Udvikler MSC Software
Kategori Data Files
Format Text

Hvad er SES fil?

En SES-fil indeholder en session oprettet af MSC Patran, et for- og efterbehandlingsprogram til Finite Element Analysis (FEA). Den indeholder en liste over direktiver, f.eks. PCL-udsagn eller NOODL-kommandoer, som kan udføres af Patran. SES-filer åbnes automatisk, når Patran startes, og lukkes, når Patran afsluttes.

Flere oplysninger

SES-filen kan tjene en række forskellige formål:

  • Rekreere en model ud fra ingenting.
  • Funktionere som en logbog over transaktioner med henblik på gennemgang og ændring.
  • Funktionere som en makro, der gentagne gange udfører en sekvens af kommandoer.

BEMÆRK: For hver session tilføjes et tocifret nummer i slutningen af SES-udvidelsen, f.eks. vil den 3. sessionsfil blive vist som eksempel.ses.03.

Programmer, der åbnes SES Filer

Filtype2Audition Session File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Audio Files
Format Binary

.SES option nummer 2

En SES-fil indeholder et lydprojekt, der er oprettet af Adobe Audition, et lydproduktionsprogram. Den gemmer en lydproduktionssession, som kan indeholde flere spor og mixindstillinger for hvert spor samt henvisninger til lydfiler. SES-filer gemmer ikke egentlige lyddata.

Flere oplysninger

SES-filer blev oprindeligt brugt af Syntrillium Softwares Cool Edit Pro, som blev overtaget af Adobe i maj 2003. Adobe omdøbte softwaren til Adobe Audition og udgav den første version af Adobe Audition senere samme år.

SES-filtypen er den primære filtype, der er forbundet med Audition, og er en integreret del af lydoptagelse, mixning, redigering og mastering i programmet. Filen oprettes, når man gemmer en session, hvilket gør det muligt for brugeren at lukke sessionen og derefter genåbne den for at arbejde videre.

NOTAT: Adobe ophørte med at understøtte SES-filer i Adobe Audition CS5.5. Du kan dog stadig konvertere SES-filer til det nyere XML-baserede .SESX-format ved hjælp af Ses2Sesx.

Programmer, der åbnes SES Filer
Windows
Adobe Audition
Suite Spot Studios Ses2Sesx
Macintosh
Adobe Audition

Om SES Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ses er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Audition Session File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.