Vigtigste : Filudvidelser : .ses Fil

.ses Filudvidelse

Filtype1Patran Session File

Udvikler MSC Software
Kategori Data Files
Format Text

Hvad er SES fil?

Session oprettet af MSC Patran, et før- og efterbehandlingsprogram for Finite Element Analysis (FEA); indeholder en liste over direktiver, såsom PCL-sætninger eller NOODL-kommandoer, der kan udføres af Patran; åbnes automatisk, når Patran er startet og lukket, når Patran er afsluttet.

Flere oplysninger

SES-filen kan tjene forskellige formål:

BEMÆRK: For hver session tilføjes et tocifret tal til slutningen af SES-udvidelsen, for eksempel vil den 3. sessionsfil vises som example.ses.03.

Programmer, der åbnes SES Filer

Filtype2Audition Session File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Audio Files
Format Binary

.SES option nummer 2

Lydprojekt oprettet af Adobe Audition, et lydproduktionsprogram; kan omfatte flere spor og blandingsindstillinger for hvert spor; indeholder referencer til lydfiler, men lagrer ikke lyddataene sparer en lydproduktionssession og bruges til lydoptagelse, blanding, redigering og mastering.

Flere oplysninger

SES-filer blev oprindeligt brugt af Syntrillium Software's Cool Edit Pro, som blev erhvervet af Adobe i maj 2003. Adobe rebrandede softwaren som Adobe Audition og udgav den første version af Adobe Audition senere samme år.

BEMÆRK: Adobe ophørte support til SES-filer i Adobe Audition CS5.5. Du kan dog stadig konvertere SES-filer til det nyere XML-baserede .SESX format ved hjælp af Ses2Sesx.

Programmer, der åbnes SES Filer
Windows
Adobe Audition
Suite Spot Studios Ses2Sesx
Macintosh
Adobe Audition

Om SES Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ses er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Audition Session File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.