Vigtigste : Filudvidelser : .sesx Fil

.sesx Filudvidelse

FiltypeAdobe Audition Session File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Audio Files
Format XML

.SESX option nummer

En SESX-fil indeholder en session, der er oprettet af Adobe Audition, et lydproduktionsprogram. Det gemmer et multitrack-lydprojekt i et XML-format, men indeholder kun henvisninger til lydfiler. SESX-filer indeholder ikke selve lyddataene.

Flere oplysninger

SESX-fil åbnes i Adobe Audition CC 2019

SESX-filer understøttes kun af Adobe Audition. Du kan downloade en prøveversion eller købe den fulde version af Audition for at åbne SESX-filer. Du kan åbne en SESX-fil i Audition ved blot at dobbeltklikke på filen eller vælge Fil → Åbn i Audition.

Audition SESX-projekter giver dig mulighed for at tilpasse en række indstillinger til ændring af lyd. Du kan også importere mange forskellige typer lydformater, herunder .AIF , .FLAC , .AAC , .OGG , .WAV , .OMF og .MP3 .

Du kan Opret en SESX-fil i Audition ved at vælge Fil → Ny → Multitrack Session ....

BEMÆRK: SESX-filer erstattet .SES filer, som gemmes i et binært format.

Programmer, der åbnes SESX Filer
Windows
Adobe Audition
Macintosh
Adobe Audition

Om SESX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sesx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Adobe Audition Session File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.