Vigtigste : Filudvidelser : .sesx Fil

.sesx Filudvidelse

FiltypeAdobe Audition Session File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Audio Files
Format XML

.SESX option nummer

En SESX-fil indeholder en session, der er oprettet af Adobe Audition, et lydproduktionsprogram. Den gemmer et multitrack-lydprojekt i et XML-format, men indeholder kun referencer til lydfilerne. SESX-filer indeholder ikke selve lyddataene.

Flere oplysninger

Screenshot af en .sesx-fil i Adobe Audition CC 2019

SESX-fil åben i Adobe Audition CC 2019

SESX-filer understøttes kun af Adobe Audition. Du kan downloade en prøveversion eller købe den fulde version af Audition for at åbne SESX-filer. Du kan åbne en SESX-fil i Audition ved blot at dobbeltklikke på filen eller vælge Fil → Åbn i Audition.

Audition SESX-projekter giver dig mulighed for at tilpasse en række indstillinger til ændring af lyd. You can also import many different types of audio formats, including .AIF, .FLAC, .AAC, .OGG, .WAV, .OMF, and .MP3.

You can create an SESX file in Audition by selecting File → New → Multitrack Session....

NOTE: SESX files replaced .SES files, which are saved in a binary format.

Programmer, der åbnes SESX Filer
Windows
Adobe Audition
Macintosh
Adobe Audition

Om SESX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sesx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Adobe Audition Session File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.