Vigtigste : Filudvidelser : .sfz Fil

.sfz Filudvidelse

FiltypeSFZ Sample Definition File

Udvikler Cakewalk
Kategori Audio Files
Format Text

.SFZ option nummer

Audio sample-definitionsfil gemt i SFZ-formatet og brugt til at definere instrumenter; indeholder opcodes, der definerer audio sample-attributter, såsom deres kortplacering på tværs af en standard MIDI keyboard, og hvordan noder reagerer på velocity; indeholder også den standardsti, der anvendes til at finde samlingen af samples, sandsynligvis .WAV, .AIFF, .MP3, .OGG eller .FLAC filer.

Flere oplysninger

Opkoder, der er indeholdt i SFZ-filen, bruges til en række forskellige formål. De bruges til at definere fælles værdier, der anvendes på regioner inden for en gruppe, definere tastaturzoner, angive en pitch offset for en gruppe eller region og meget mere.

Da SFZ-filerne er standard og indeholder opkoder i almindelig tekst, kan du oprette en SFZ-fil fra bunden ved hjælp af en simpel teksteditor, f.eks. Notepad (til Windows) eller TextEdit (til OS X).

Programmer, der åbnes SFZ Filer

Om SFZ Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sfz er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SFZ Sample Definition File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.