Vigtigste : Filudvidelser : .sfz Fil

.sfz Filudvidelse

FiltypeSFZ Sample Definition File

Udvikler Cakewalk
Kategori Audio Files
Format Text

.SFZ option nummer

Audio sample definition fil gemt i SFZ format og bruges til at definere instrumenter; indeholder opkoder, der definerer lydprøveattributter, f.eks. deres kortplacering på tværs af et standard MIDI-tastatur, og hvordan noter vil reagere på hastighed; indeholder også standardbanen, der bruges til at lokalisere samlingen af prøver, sandsynligvis .WAV , .AIFF , .MP3 , .OGG eller .FLAC filer.

Flere oplysninger

Opkoder, der er indeholdt i SFZ-filen, bruges til forskellige formål. De bruges til at definere fælles værdier, der anvendes til regioner inden for en gruppe, definere tastaturzoner, angive en toneforskydning for en gruppe eller en region og mere.

Da SFZ-filerne er standard og indeholder opkoder i almindelig tekst, kan du oprette en SFZ-fil fra bunden ved at bruge et grundlæggende tekstredigeringsprogram, f.eks. Notepad (til Windows) eller TextEdit (til OS X).

Programmer, der åbnes SFZ Filer

Om SFZ Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sfz er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SFZ Sample Definition File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.