Vigtigste : Filudvidelser : .sif Fil

.sif Filudvidelse

Filtype1Windows Setup Information File

Udvikler Microsoft
Kategori Settings Files
Format Text

Hvad er SIF fil?

Konfigurationsfil, der indeholder installationsoplysninger for Windows NT og XP; indeholder parametre, der henvises til under installationen af Windows-operativsystemet; omfatter målsti, brugerdata, OEM-status, skærmopløsning, netværksindstillinger og andre oplysninger.

Flere oplysninger

Standardnavnet for den primære Windows SIF-fil er "winnt.sif." Hvis denne fil ikke kan findes af Windows-installationsprogrammet, fortsætter installationsprocessen muligvis ikke. Hvis SIF-filen mangler, kan optisk drev eller installationsdisken være defekt og bør renses eller udskiftes.

SIF-filer kaldes også for "svarfiler".

Programmer, der åbnes SIF Filer

Filtype2Synfig Studio Project

Udvikler Synfig Studio Development Team
Kategori Settings Files
Format XML

.SIF option nummer 2

En SIF-fil er et projekt, der er oprettet af Synfig Studio, et open source-program, der bruges til at skabe 2D-animationer i filmkvalitet. Den indeholder en animation, som omfatter et lærred fyldt med figurer, pensel- eller blyantstrøg, tekst og håndtag for position, vinkel, radius, bredde, tangent og vertex.

Flere oplysninger

SIF-filer er et af tre filformater, der anvendes af Synfig Studio. Da SIF-filer er ukomprimerede, har de en tendens til at blive ret store. Du kan gemme dit projekt som en .SIFZ fil, som komprimerer indholdet for at opnå en mindre filstørrelse. Synfig Studio bruger også .SFG filer til at indlejre billeder, lyd osv. i projektet, som derefter komprimeres med Zip komprimering.

Programmer, der åbnes SIF Filer
Windows
Synfig Studio
Linux
Synfig Studio
Macintosh
Synfig Studio

Om SIF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sif er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Synfig Studio Project, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.