Vigtigste : Filudvidelser : .simg Fil

.simg Filudvidelse

FiltypeSynclavier Disk Image File

Udvikler Synclavier Digital
Kategori Disk Image Files
Format N/A

.SIMG option nummer

En SIMG-fil er en disk image-fil, der er gemt i det proprietære Synclavier Disk Image (SIMG)-format. Den gemmer en samling af lyde, der bruges til at komponere musik med SynclavierX, et digitalt synthesizerprogram. SIMG-filer er designet til at blive monteret af SynclavierX, så brugerne kan få adgang til alle deres sange i én fil uden at skulle indlæse flere filer.

Flere oplysninger

Du vil højst sandsynligt kun støde på en SIMG-fil, hvis du bruger SynclavierX-software. SynclavierX er dog blevet nedlagt, og SIMG-filer bruges ikke længere, hvilket gør dem ualmindelige.

NOTAT: SynclavierX er et program, der emulerer mulighederne i en Synclavier digital synthesizer, som var en fysisk musikarbejdsstation fremstillet fra 1970'erne til 1990'erne.

Programmer, der åbnes SIMG Filer

Om SIMG Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.simg er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Synclavier Disk Image File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.