Vigtigste : Filudvidelser : .sbf Fil

.sbf Filudvidelse

Filtype1Android System File

Udvikler N/A
Kategori System Files
Format Binary

Hvad er SBF fil?

Systemfil, der anvendes af Google Android-enheder som f.eks. Motorola DROID 2 og DROID X-mobiltelefoner; indeholder alle telefonens data, som den oprindeligt blev konfigureret fra fabrikken; gør det muligt at indstille telefonen til de oprindelige fabriksindstillinger.

Flere oplysninger

NOTAT: Programmet RSD Lite kan bruges til at "flashe" en SBF-fil til en Motorola DROID 2 eller DROID X-telefon. Generelt bør brugerne ikke manuelt gendanne SBF-filer, da forkert brug af filerne kan medføre fejlfunktion på telefonen.

Programmer, der åbnes SBF Filer
Windows
Motorola RSD Lite
Android
Google Android

Filtype2Superbase Database File

Udvikler Superbase Developers
Kategori Database Files
Format Binary

.SBF option nummer 2

Databasefil, der anvendes af SuperBase, et program, der bruges til at oprette netværksklient/server-applikationer; gemmer data i poster, som kan indeholde 1 til 999 felter; gemt i binært format.

Flere oplysninger

Programmer, der åbnes SBF Filer
Windows
Superbase Classic
Superbase Scientific
Superbase SB Next Generation Workbench
SBF Parser

Filtype3Septentrio Binary File

Udvikler Septentrio
Kategori GIS Files
Format Binary

.SBF option nummer 3

En SBF-fil er en GPS-datafil, der oprettes af Septentrio GNSS-modtagere, som er elektroniske enheder, der modtager og behandler signaler fra GNSS-satellitter (Global Navigation Satellite System). Den indeholder en datalog om GPS-position, -tid og -hastighed for en enhed udstyret med en GNSS-modtager. SBF-filer gemmes i binært format for at reducere filstørrelsen.

Flere oplysninger

Septentrio GNSS-modtagere anvendes i en lang række brancher, som omfatter geografiske informationssystemer, videnskabelige og ubemandede luftfartøjer, marine, byggeri, landbrug samt kortlægning og kortlægning. SBF-filer bruges til at gemme datalogfiler for enheder, der anvendes i disse brancher.

SBF-filer kan åbnes af en række værktøjer fra Septentrio RxTools-pakken, som omfatter "SBF Analyzer" og "SBF Converter". Du kan konvertere SBF-filer ved hjælp af "SBF Converter" til flere formater, f.eks. ASCII, KML, GPX og RINEX. The tools can be found in the rools\binary\win32 subdirectory in the installation path.

Programmer, der åbnes SBF Filer

Filtype4SmartBroker Data

Udvikler SmartBroker Pro
Kategori Data Files
Format N/A

.SBF option nummer 4

Datafilformat, der anvendes af SmartBroker-aktiesporingssoftware; kan indeholde aktielister, trenddata, nyhedsoverskrifter, sporingsrapporter eller andre data.

Programmer, der åbnes SBF Filer

Om SBF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sbf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SmartBroker Data, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.