Vigtigste : Filudvidelser : .skin Fil

.skin Filudvidelse

Filtype1ASP.NET Skin File

Udvikler Microsoft
Kategori Settings Files
Format Text

Hvad er SKIN fil?

Skin-fil, der bruges af ASP.NET-programmer; indeholder definitioner af de visuelle stilarter for individuelle programkontroller, f.eks. knapper, etiketter, tekstbokse og kalendere; kan angive farver, skrifttyper, layoutformater og andre formateringsmuligheder; bruges til at ændre webapplikationens udseende.

Flere oplysninger

SKIN-filer er en del af et overordnet ASP.NET-tema. Andre filer, der bidrager til et tema, er .CSS filer, billeder og andre programressourcer.

Programmer, der åbnes SKIN Filer
Windows
Microsoft Visual Studio
Microsoft Visual Web Developer

Filtype2InstallShield Skin File

Udvikler Flexera
Kategori Settings Files
Format Binary

.SKIN option nummer 2

Fil, der bruges af InstallShield, et program, der gør det muligt for brugere at oprette Windows-programinstallatører; indeholder skin-data, der bruges til at tilpasse udseendet af installationsvinduerne; kan genereres ved hjælp af et program kaldet InstallShield Skin Customization Kit, der følger med InstallShield-produkterne.

Flere oplysninger

Programmet InstallShield Skin Customization Kit CreateSkinFile.exe kan bruges til at udtrække SKIN-filer.

Programmer, der åbnes SKIN Filer
Windows
Flexera InstallShield

Om SKIN Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.skin er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype InstallShield Skin File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.