Vigtigste : Filudvidelser : .sld Fil

.sld Filudvidelse

Filtype1AutoCAD Slide File

Udvikler Autodesk
Kategori Raster Image Files
Format Binary

Hvad er SLD fil?

Slide-fil oprettet af programmet "mslide", som er inkluderet som en del af AutoCAD-softwarens installation; indeholder et billede, der er taget med den aktuelle visning af tegningen; bruges til præsentationsmateriale under designgennemgange.

Flere oplysninger

Flere SLD-filer kan kompileres til et diabibliotek (.SLB-fil) ved hjælp af programmet "slidelib", som er inkluderet i AutoCAD-installationer. Dias og diabiblioteker kan også ses med værktøjet "vslide".

Programmer, der åbnes SLD Filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Filtype2Styled Layer Descriptor File

Udvikler Open Geospatial Consortium
Kategori GIS Files
Format XML

.SLD option nummer 2

GIS-fil oprettet i formatet Styled Layer Descriptor, et XML-format, der bruges til at specificere visningen af kortlag; kan beskrive både raster- og vektordata og kan indeholde farver, etiketter, skrifttyper, specifikationer for legender og andre oplysninger.

Flere oplysninger

SLD-filer anvendes af en protokol kaldet Web Map Service (WMS). Denne tjeneste bruges til at generere kortbilleder over et netværk ved hjælp af en GIS-database. Når en database forespørges, bruges en SLD-fil til at angive, hvordan kortet præsenteres for slutbrugeren.

NOTAT: Du kan eksportere kortlag fra ESRI ArcMap ved at vælge kortlag og derefter vælge Export → Export Layer Style to SLD....

Programmer, der åbnes SLD Filer

Om SLD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sld er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Styled Layer Descriptor File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.