Vigtigste : Filudvidelser : .sma Fil

.sma Filudvidelse

Filtype1AMX Mod Plugin Source File

Udvikler N/A
Kategori Developer Files
Format N/A

Hvad er SMA fil?

Indeholder kildekoden for plugin oprettet til AMX Mod eller AMX Mod X; bruges til at ændre ventilens halveringstid og lignende spil; skal kompileres i en binær pluginfil for at kunne bruges af programmet.

Flere oplysninger

Kompilerede AMX Mod plugins bruger filen .AMX , mens AMX Mod X plugins bruger udvidelsen .AMXX .

Programmer, der åbnes SMA Filer
Windows
AMX Mod
AMX Mod X
Linux
AMX Mod
AMX Mod X

Filtype2SmartMusic Accompaniment File

Udvikler MakeMusic
Kategori Audio Files
Format N/A

.SMA option nummer 2

Musikfil oprettet af SmartMusic, et program der bruges til at øve band, orkester og vokal musik dele; sparer et akkompagnement, der kan afspilles og praktiseres med; kan også bruges som et middel til elevvurdering.

Programmer, der åbnes SMA Filer

Filtype3SmartPlant Enhanced Report

Udvikler Intergraph
Kategori Page Layout Files
Format N/A

.SMA option nummer 3

En SMA-fil indeholder en forbedret rapport oprettet af Intergraph SmartPlant Instrumentation, et olie-, gas- og kraftværksprogram, der bruges til at håndtere data og udføre projekter. Den lagrer forbedret rapportinformation, såsom instrumenteringsdata, tekst, billeder, tegninger og makroer. SMA-filer indeholder også sidestørrelse, grænse og orientering af rapporten.

Flere oplysninger

Du kan oprette og redigere SMA-filer med det forbedrede rapportværktøj, der følger med SmartPlant Instrumentation. Rapporterne kan oprettes af en bruger eller pakkes med SmartPlant Instrumentation som en skabelon.

Programmer, der åbnes SMA Filer

Om SMA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sma er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SmartPlant Enhanced Report, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.