Vigtigste : Filudvidelser : .spc Fil

.spc Filudvidelse

Filtype1Software Publisher Certificate File

Udvikler N/A
Kategori Web Files
Format Binary

Hvad er SPC fil?

Digitalt certifikat oprettet af forskellige PKCS-programmer (public key-kryptografiske standard), såsom OpenSSL eller Microsofts .NET Framework-filsigneringsværktøj (Signcode.exe); indeholder en digital signatur, som indeholder en offentlig nøgle, der er krypteret ved hjælp af en privat nøgle.

Flere oplysninger

SPC-filer bruges til digitalt at underskrive og godkende downloadede filer og andre oplysninger på internettet. De kan læses af de fleste webbrowsere såvel som andre applikationer, som f.eks. Adobe Reader og e-mail-klientprogrammer.

Programmer, der åbnes SPC Filer

Filtype2SNES Soundtrack File

Udvikler N/A
Kategori Game Files
Format Binary

.SPC option nummer 2

Lydfil hentet fra SNES (Super Nintendo Entertainment System) videospil; indeholder et 16-bit, 32KHz soundtrack; ofte udtaget fra en SNES ROM ved hjælp af en SNES emulator.

Flere oplysninger

SPC-filer bruges til at lytte til SNES-lydspor med en SPC-lydafspiller. SPC står for "SPC700", navnet på lydchipen, som er inkluderet i SNES-spilkonsoller.

Programmer, der åbnes SPC Filer
Windows
Foobar2000
Nullsoft Winamp
Audio Overload
Linux
Audio Overload
Audacious
vspcplay
Macintosh
Nullsoft Winamp
Audio Overload
Cog

Filtype3Spectrum 512 Compressed Image

Udvikler Atari
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.SPC option nummer 3

Komprimeret bitmap-billede oprettet af Spectrum 512, et grafikprogram for Atari ST-systemer; understøtter bitmap grafik med op til 512 forskellige farver; kan stadig åbnes med nogle billedfremvisere.

Programmer, der åbnes SPC Filer
Windows
XnViewMP
Newera Graphics Converter Pro
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP
Lemkesoft GraphicConverter

Om SPC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.spc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Spectrum 512 Compressed Image, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.