Vigtigste : Filudvidelser : .spk Fil

.spk Filudvidelse

Filtype1Deer Hunter Map File

Udvikler Atari
Kategori Game Files
Format Binary

Hvad er SPK fil?

Spilkortet bruges af Deer Hunter, et virtuelt jagtspil; omfatter terræn, planter, jagtsteder og dyr; kan være et forudinstalleret spilkort eller et brugerdefineret kort oprettet af spilleren.

Flere oplysninger

NOTAT: Atari Deer Hunter er ikke længere tilgængelig til download.

Programmer, der åbnes SPK Filer
Windows
Atari Deer Hunter

Filtype2Bright Spark Document

Udvikler New Wave Concepts
Kategori Data Files
Format Binary

.SPK option nummer 2

Fil oprettet af Bright Spark, et undervisningsprogram, der bruges til at undervise i elektronikprincipper; indeholder et eller flere elektroniske designs samt en skriftlig tekst, der underviser læseren i designet; gemmer de oplysninger, der er nødvendige for at præsentere lektionen i softwaren.

Flere oplysninger

Brugere kan interagere med diagrammer i softwaren. En bruger kan f.eks. klikke på en kontakt, der forbinder et kredsløb og tænder en pære. Softwaren animerer kredsløbets nye strømforløb og viser det nyligt tilsluttede kredsløb.

NOTAT: Brugerne kan navigere gennem en liste over konstruktioner i SPK-filer ved hjælp af knapperne "Gå til næste emne" og "Gå til forrige emne" i programmet. Nogle eksempler på SPK-filer er inkluderet i softwareinstallationen.

Programmer, der åbnes SPK Filer

Filtype3Synology Package

Udvikler Synology
Kategori Misc Files
Format Binary

.SPK option nummer 3

Installationspakke, der anvendes af DiskStation Manager (DSM), et operativsystem udviklet af Synology til brug med deres NAS-enheder; kan indeholde programmer eller andre softwarekomponenter, der udvider DSM-basissoftwaren; kan installeres ved hjælp af DSM's Package Manager, som er tilgængelig med DSM firmware 722 og nyere.

Flere oplysninger

SPK-filer gemmes i .TAR-formatet. Derfor kan du også åbne dem med en hvilken som helst TAR-arkivudpakker.

Programmer, der åbnes SPK Filer
Windows
7-Zip
Linux
GNU Tar

Filtype4Artspeak Source File

Udvikler Ron Schnell
Kategori Data Files
Format Text

.SPK option nummer 4

Kildefil skrevet i Artspeak, et computersprog, der bruges til at skabe et grafisk output; indeholder enkle tekstbaserede udsagn, der refereres til for at tegne figurer, linjer, mønstre osv.

Flere oplysninger

Artspeak blev oprindeligt udviklet i 1970 af Jacob Schwartz. Sproget kørte kun på CDC 6600, som var en supercomputer skabt af Seymour Cray. Det blev brugt til at producere et grafisk design på et ark papir. Sproget forsvandt efterhånden, men blev bragt tilbage i 2012 af Ron Schnell. Det kan nu bruges til at producere en .PNG grafik i stedet for et ark papir.

NOTAT: SPK-filen kan oprettes og indlæses for at vise det grafiske output ved hjælp af webprogrammet Artspeak Interpreter.

Programmer, der åbnes SPK Filer

Om SPK Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.spk er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Artspeak Source File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.