Vigtigste : Filudvidelser : .svd Fil

.svd Filudvidelse

Filtype1Scanning Vibrometer Data File

Udvikler Polytec
Kategori Data Files
Format Binary

Hvad er SVD fil?

Datafil oprettet af Polytec scanningvibrometerenheder, som bruges til at måle holdbarheden af objekter, der udsættes for belastninger og belastninger; indeholder en log over de data, der indsamles under en belastningstest; leveres som input til PSV Software, et program, der visualiserer belastningsresultaterne.

Flere oplysninger

Scanningvibrometre bruges af test- og simuleringsingeniører til at måle strukturelle vibrationer.

Programmer, der åbnes SVD Filer

Filtype2Roland Patch File

Udvikler Roland
Kategori Audio Files
Format Binary

.SVD option nummer 2

Audiofil, der anvendes af Roland keyboard-synthesizere; indeholder "patches", som er indstillinger, der finjusterer afspilningen af et digitalt instrument; bruges ofte til at gemme instrumenter og effekter; indlæses normalt på en Roland-synthesizer ved hjælp af en USB-nøgle.

Programmer, der åbnes SVD Filer

Filtype3SolidView Design File

Udvikler Solid Concepts
Kategori CAD Files
Format Binary

.SVD option nummer 3

CAD-fil oprettet af SolidView, en 2D- og 3D-software til computerstøttet design; gemmer geometri og mål for en del eller en samling; bruges af konstruktionsingeniører, tekniske illustratorer, produktionsingeniører og andre fagfolk til at gemme CAD-designs.

Flere oplysninger

SVD-filer kan ses med SolidView/Lite, et gratis program, der leveres af Solid Concepts. Den gratis software giver også mulighed for at måle konstruktionen.

Programmer, der åbnes SVD Filer

Om SVD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.svd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SolidView Design File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.