Vigtigste : Filudvidelser : .split Fil

.split Filudvidelse

FiltypeArchiver Split File

Udvikler Incredible Bee
Kategori Misc Files
Format N/A

.SPLIT option nummer

En SPLIT-fil er et opdelt arkiv oprettet af Archiver, et værktøj, der hjælper brugere med at oprette arkiver, komprimere filer og udtrække arkiver. Den indeholder en fil, der er blevet opdelt i "bidder" af brugerspecificeret størrelse for at reducere filstørrelsen.

Flere oplysninger

For at oprette en SPLIT-fil skal du trække og slippe din fil ind i programmet. Du kan også vælge Fil → Åbn..., navigere til din fil og klikke på Open. Når du har åbnet din fil, skal du vælge "Split" og vælge filformatet for filen (hvis du deler en .PNG-fil, skal du vælge "PNG") uden nogen komprimering. Angiv den chunk-størrelse, du vil have filen delt op i (KB, MB eller GB), og klik på "Afslut"."

For at åbne (kombinere) en SPLIT-fil skal du dobbeltklikke på filen og vælge "Kombiner". Herfra kan du åbne eller eksportere din fil.

BEMÆRK: SPLIT-filen vises som en sammensat udvidelse. For example, if you split a PNG file into 3 SPLIT files, the files appear as example.png.a.split, example.png.b.split, and example.png.c.split.

Programmer, der åbnes SPLIT Filer
Windows
PeaZip
Linux
PeaZip

Om SPLIT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.split er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Archiver Split File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.