Vigtigste : Filudvidelser : .sth Fil

.sth Filudvidelse

Filtype1Lotus Domino Stash File

Udvikler IBM
Kategori Misc Files
Format N/A

Hvad er STH fil?

Sikker fil, der gemmer adgangskoden til en Lotus Domino-nøglering (.KYR)-fil; genereres automatisk, når serverens nøglering oprettes; gemmes med samme navn som nøgleringsfilen; skal gemmes i både Notes-datamappen på klientmaskinen og i serverens Domino-mappe.

Programmer, der åbnes STH Filer

Filtype2SampleTank User Preset Data File

Udvikler IK Multimedia
Kategori Audio Files
Format N/A

.STH option nummer 2

Preset datafil oprettet af SampleTank, et program til oprettelse af lydsamples; oprettet med .STH og .STI filer; indeholder instrumentbølgeformerne til lydoutput for Instrument User Preset .STIP filen; skal forblive i samme mappe som de relaterede STH-, STI- og STIP-filer; skal ikke åbnes manuelt.

Flere oplysninger

For hver STIP-fil, der oprettes, oprettes der en STH-, STI- og STW-fil. Hver af de tre filer indeholder data, som STIP'en trækker på.

For at oprette en STW-fil skal du redigere din lyd i programmet, klikke på SAVE i User Preset-området, navngive din lyd, klikke på OK, dette skaber en STIP-fil, som også skaber STW-filen og vil blive placeret i mappen for dens "Parent Sound"."

De relaterede STH-, STI- og STIP-filer vil alle blive opkaldt efter det samme instrument. Hvis dit instrument hedder "Clarinet", vil din STW-fil se således ud: Clarinet.stw.

Programmer, der åbnes STH Filer
Windows
IK Multimedia SampleTank
Macintosh
IK Multimedia SampleTank

Om STH Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sth er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SampleTank User Preset Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.