Vigtigste : Filudvidelser : .sth Fil

.sth Filudvidelse

Filtype1Lotus Domino Stash File

Udvikler IBM
Kategori Misc Files
Format N/A

Hvad er STH fil?

Sikker fil, der gemmer adgangskoden til en Lotus Domino nøglering ( .KYR ) fil; genereres automatisk, når servernøglen er oprettet gemt med samme navn som nøgle ringfilen; skal gemmes i både Notes-datakataloget på klientmaskinen og serverens Domino-mappe.

Programmer, der åbnes STH Filer

Filtype2SampleTank User Preset Data File

Udvikler IK Multimedia
Kategori Audio Files
Format N/A

.STH option nummer 2

Forudindstillet datafil oprettet af SampleTank, et program, der gør det muligt at oprette lydprøver; indeholder instrumentets navn og beskrivelse af brugerens forudindstillede .STIP file; oprettet med .STI og .STW files; skal forblive i samme mappe som de relaterede STI-, STW- og STIP-filer; ikke ment at være manuelt åbnet.

Flere oplysninger

For hver STIP-fil, der oprettes, oprettes en STH-, STI- og STW-fil. Hver af de tre filer indeholder data, som STIP trækker fra.

For at oprette en STH-fil, rediger din lyd i programmet, klik på SAVE i området Brugerindstilling, navngiv din lyd, klik på OK, dette skaber en STIP-fil, som også opretter STH-filen og vil være placeret i mappen i dens "Parent Sound."

De relaterede STH-, STI-, STW- og STIP-filer vil alle blive navngivet efter det samme instrument. Din STH vises som denne: [instrumentnavn] .sth.

Programmer, der åbnes STH Filer
Windows
IK Multimedia SampleTank
Macintosh
IK Multimedia SampleTank

Om STH Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sth er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SampleTank User Preset Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.