Vigtigste : Filudvidelser : .sti Fil

.sti Filudvidelse

Filtype1StarOffice Presentation Template

Udvikler Oracle
Kategori Data Files
Format Binary

Hvad er STI fil?

Præsentationsskabelon oprindeligt oprettet af StarOffice, forgængeren til Apache OpenOffice; bruges til at lave præsentationer med et lignende design indeholder ofte en forudformateret overskrift og sidefod til titelflid og indholdsfortegnelser.

Flere oplysninger

Apache OpenOffice bruger nu .OTP OpenDocument-filer til regnearkskabeloner. Apache OpenOffice kan dog stadig åbne ældre STI-filer.

BEMÆRK: Apache OpenOffice var tidligere kendt som OpenOffice.org.

Programmer, der åbnes STI Filer
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
Planamesa NeoOffice
LibreOffice

Filtype2SampleTank User Preset Data File

Udvikler IK Multimedia
Kategori Audio Files
Format N/A

.STI option nummer 2

Forudindstillet datafil oprettet af SampleTank, et lydprøveoprettelsesprogram; indeholder instrumentprogramdataene til instrumentens forudindstillede .STIP -fil; omfatter stier til henvist lydfiler som .AIF ; oprettet med .STH og .STW files; skal forblive i samme mappe som de relaterede STH-, STW- og STIP-filer; ikke ment at være manuelt åbnet.

Flere oplysninger

For hver STIP-fil, der oprettes, oprettes en STH-, STI- og STW-fil. Hver af de tre filer indeholder data, som STIP trækker fra.

For at oprette en STI-fil, rediger din lyd i applikationen, klik på SAVE i feltet Brugerindstilling, navngiv din lyd, klik på OK, dette skaber en STIP-fil, som også opretter STI-filen og vil være placeret i mappen til dens "Parent Sound".

De relaterede STI-, STH-, STW- og STIP-filer vil alle blive navngivet efter det samme instrument. Hvis dit instrument hedder "Trompet", så vises din STI-fil som denne: Trumpet.sti.

Programmer, der åbnes STI Filer
Windows
IK Multimedia SampleTank
Macintosh
IK Multimedia SampleTank

Om STI Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sti er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SampleTank User Preset Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.