Vigtigste : Filudvidelser : .sti Fil

.sti Filudvidelse

Filtype1StarOffice Presentation Template

Udvikler Oracle
Kategori Data Files
Format Binary

Hvad er STI fil?

Præsentationsskabelon, der oprindeligt blev oprettet af StarOffice, forgængeren til Apache OpenOffice; bruges til at oprette præsentationer med et lignende design; indeholder ofte en præformateret overskrift og sidefod for titelfolien og indholdsfolien.

Flere oplysninger

Apache OpenOffice bruger nu .OTP OpenDocument-filer til regnearksskabeloner. Apache OpenOffice kan dog stadig åbne ældre STI-filer.

BEMÆRK: Apache OpenOffice var tidligere kendt som OpenOffice.org.

Programmer, der åbnes STI Filer
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
Planamesa NeoOffice
LibreOffice

Filtype2SampleTank User Preset Data File

Udvikler IK Multimedia
Kategori Audio Files
Format N/A

.STI option nummer 2

Preset datafil oprettet af SampleTank, et program til oprettelse af lydsamples; oprettet med .STH og .STI filer; indeholder instrumentbølgeformerne til lydoutput for Instrument User Preset .STIP filen; skal forblive i samme mappe som de relaterede STH-, STI- og STIP-filer; skal ikke åbnes manuelt.

Flere oplysninger

For hver STIP-fil, der oprettes, oprettes der en STH-, STI- og STW-fil. Hver af de tre filer indeholder data, som STIP'en trækker på.

For at oprette en STW-fil skal du redigere din lyd i programmet, klikke på SAVE i User Preset-området, navngive din lyd, klikke på OK, dette skaber en STIP-fil, som også skaber STW-filen og vil blive placeret i mappen for dens "Parent Sound"."

De relaterede STH-, STI- og STIP-filer vil alle blive opkaldt efter det samme instrument. Hvis dit instrument hedder "Clarinet", vil din STW-fil se således ud: Clarinet.stw.

Programmer, der åbnes STI Filer
Windows
IK Multimedia SampleTank
Macintosh
IK Multimedia SampleTank

Om STI Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sti er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SampleTank User Preset Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.