Vigtigste : Filudvidelser : .stp Fil

.stp Filudvidelse

Filtype1STEP 3D CAD File

Udvikler N/A
Kategori 3D Image Files
Format N/A

Hvad er STP fil?

En STP-fil er en 3D-samlingsfil, der understøttes af forskellige mekaniske konstruktionsprogrammer som TurboCAD og Fusion 360. Den indeholder tredimensionelle objektdata gemt i STEP-formatet (Standard for the Exchange of Product Data). STP-filer gemmes i et tekstbaseret ASCII-format, der er i overensstemmelse med STEP-applikationsprotokollerne ISO 10303-2xx.

Flere oplysninger

STP-filer bruges primært til overførsel af 3D-grafik mellem forskellige CAD- og CAM-systemer. Mange producenter bruger STP-filen til at designe og prissætte forme eller fremstillede dele.

BEMÆRK: STP-filer kan også bruge den mindre almindelige .STEP udvidelse.

Programmer, der åbnes STP Filer
Windows
Adobe Acrobat
Autodesk 3ds Max
IMSI TurboCAD Pro
CADSoftTools ABViewer
Dassault Systemes SolidWorks
Dassault Systemes CATIA
Autodesk Fusion 360
FreeCAD
ideaMK STP Viewer
Linux
Adobe Acrobat
Dassault Systemes CATIA
FreeCAD
LKSoft IDA-STEP
Macintosh
Adobe Acrobat
Dassault Systemes SolidWorks
Autodesk Fusion 360
FreeCAD
WEB
ShareCAD.org
Wikifactory

Filtype2RoboHelp Stop List File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Data Files
Format Text

.STP option nummer 2

Plain tekstfil oprettet af RoboHelp, et hjælpeprogram til Windows; gemmer en stopliste, som indeholder nøgleord, som guiden Smart Index ignorerer, når den opretter søgeindekset for hjælpedokumentation; kan kun være 512 tegn lang; oprettet som en del af et RoboHelp-projekt (.XPJ).

Flere oplysninger

Stoplister indeholder normalt ord som "den", "eller" og "en". Det er ord, som typisk ikke er nyttige at indeksere som nøgleord til søgninger i hjælpedokumentation.

Programmer, der åbnes STP Filer
Windows
Adobe RoboHelp

Filtype3SharePoint Template

Udvikler Microsoft
Kategori Web Files
Format N/A

.STP option nummer 3

Websted skabelon oprettet til Microsoft SharePoint, et webbaseret samarbejdsprogram; indeholder et foruddesignet websted, der kan indlæses fra SharePoint-skabelongalleriet; bruges som udgangspunkt for oprettelse af nye websteder.

Flere oplysninger

For at oprette en STP-fil skal du klikke på "Webstedsindstillinger". Vælg derefter under "Administration" "Gå til webstedsadministration". Under Administration og statistik skal du vælge "Gem websted som skabelon."

BEMÆRK: SharePoint STP-filer indeholder kun oplysninger om, hvad der er tilpasset på webstedet. De indeholder ikke den komplette definition af webstedet.

Programmer, der åbnes STP Filer
Windows
Microsoft Windows SharePoint Services
Microsoft Office SharePoint Server

Filtype4Analysis Studio Project Information File

Udvikler Appricon
Kategori Data Files
Format XML

.STP option nummer 4

Fil oprettet af Analysis Studio, et program, der bruges til datamining og statistisk analyse; indeholder projektskemaet og projektobjekter i et XML-format; indeholder de handlinger, datatransformationer og variabler, der gør det muligt at rekonstruere et datasæt ud fra et originalt datasæt.

Flere oplysninger

Når Analysis Studio er i onlinetilstand, kan data downloades og rekonstrueres fra en ekstern Analysis Server. Når den er i offlinetilstand, anvendes .DATA filer, der er gemt på den lokale maskine.

Programmer, der åbnes STP Filer

Om STP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.stp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Analysis Studio Project Information File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.