Software : Autodesk : Autodesk Fusion 360

Autodesk Fusion 360

Udgave
(fra og med 2018-11-09)
1
Perrons
Licens Commercial
Kategori Scientific

Software Review

Hovedfunktioner

  • Avanceret modellering og animation
  • Modeludvikling fra scannede designs
  • Form inspektion og analyse
  • Cloud opbevaring og samarbejde
  • Mobil adgang til projekter
  • Indbyggede lektioner og vejledninger

Autodesk Fusion 360 er et værktøj til industriel og mekanisk 3D-design, der anvendes i forbindelse med produktudvikling. Det hed oprindeligt Inventor Fusion og blev leveret sammen med Autodesk Inventor, men er nu et selvstændigt produkt med mange "cloud"-baserede funktioner. Den udgåede version er stadig tilgængelig gratis, men understøttes ikke længere.

Fusion 360 giver kraftfulde, moderne værktøjer til at udvikle dit produkt både mekanisk og æstetisk. Det giver mange forskellige muligheder for 3D-overflade- og solidmodellering, der giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at udvikle et produkts form. Modeller kan også oprettes fra scannede designs med funktionen til objektindfangning. Når dine modeller er oprettet, kan de samles og animeres for at simulere, hvordan det endelige produkt vil opføre sig i bevægelse.

Med moderne internetteknologier bliver Fusion 360 både et dynamisk værktøj, der er tilgængeligt, uanset hvor du befinder dig, og en værdifuld ressource til deling og læring. Det giver dig mulighed for at få sikker adgang til projekter og arbejde med et team på afstand fra næsten enhver enhed med en internetforbindelse. Du kan også bruge dit eget Fusion 360-websted til at dele oplysninger og idéer med Fusion 360-fællesskabet.

Autodesk Fusion 360 er et effektivt værktøj for enhver virksomhed, der er involveret i produktudviklingsprocessen. Det er især nyttigt til projekter, der kræver meget samarbejde. Enkeltpersoner med et mindre budget vil sandsynligvis ønske at finde en anden løsning, da Fusion 360 kun er gennem et ret dyrt abonnement. Selv om det har fuld 3D-modelleringskapacitet og kan importere og eksportere mange populære 3D-formater som DWG, er det ikke beregnet til at skabe 3D-grafik til film, spil eller andre medier.

▶ Primær filudvidelse

.f3d – Fusion 3D Design

▶ Andre filudvidelser brugt Autodesk Fusion 360 1

Understøttede filtyper
.3DM Rhino 3D Model
.ASM Pro/ENGINEER Assembly File
.CATPART CATIA V5 Part File
.CATPRODUCT CATIA V5 Assembly File
.DXF Drawing Exchange Format File
.DWG AutoCAD Drawing Database File
.G BRL-CAD Geometry File
.IPT Inventor Part File
.IAM Inventor Assembly File
.IGES IGES File
.OBJ Wavefront 3D Object File
.NEU Pro/ENGINEER Neutral File
.PRT Creo Parametric Part File
.STEP STEP 3D Model
.SLDPRT SolidWorks Part File
.SAT ACIS SAT 3D Model File
.X_T Parasolid Model Part File
.X_B Parasolid Model Part File
Yderligere relaterede filformater
.IGS IGES Drawing File
.STP STEP 3D CAD File
.SLDASM SolidWorks Assembly File