Vigtigste : Filudvidelser : .style Fil

.style Filudvidelse

Filtype1SketchUp Style

Udvikler Trimble
Kategori Settings Files
Format Binary

Hvad er STYLE fil?

Skitstil, der kan anvendes på en tegning, der er oprettet med Google SketchUp, et 3D-modelleringsprogram; eksempler omfatter bølgede blyantlinjer, grafitmærker eller hurtige pennestreger; bruges ofte til at få en CAD-model til at se håndtegnet ud.

Flere oplysninger

Stilfiler oprettes med Googles Style Builder, som er inkluderet i SketchUp Pro 6 og 7. De kan anvendes på flere tegninger og kan deles mellem SketchUp-brugere.

NOTAT: SketchUp, der tidligere var ejet af Google, er nu ejet af Trimble.

Programmer, der åbnes STYLE Filer
Windows
Trimble SketchUp
Macintosh
Trimble SketchUp
Trimble Style Builder

Filtype2ArcGIS Style Manager File

Udvikler ESRI
Kategori GIS Files
Format N/A

.STYLE option nummer 2

Stilfil, der er oprettet med ArcGIS-kortlægningssoftware; indeholder symboler og kortelementer, herunder etiketter, pile, legendemateriale, rammer, baggrunde, farver og andre symboler.

Flere oplysninger

Den ESRI.style fil indeholder et standardsæt af kortelementer, symboler og symbolegenskaber. Den kan tilpasses eller erstattes ved hjælp af ESRI's Style Manager.

Programmer, der åbnes STYLE Filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Om STYLE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.style er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ArcGIS Style Manager File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.