Vigtigste : Filudvidelser : .sublime-project Fil

.sublime-project Filudvidelse

FiltypeSublime Text Project File

Udvikler Jon Skinner
Kategori Text Files
Format Text

.SUBLIME-PROJECT option nummer

Projektfil oprettet af Sublime Text, en teksteditor, der bruges til kode, markeringer og prosa; indeholder projektindstillingerne; JSON konfigureret; 1 fil af 2, der udgør et Sublime Text-projekt, den anden fil er .SUBLIME-WORKSPACE.

Flere oplysninger

Sublime Text er et tekstredigeringsprogram, der primært bruges til at redigere kode. Nogle af funktionerne omfatter: opdelt redigering af filer side om side, meget tilpasseligt layout og øjeblikkelig skift mellem projekter uden at der skal spares. Sublime Text understøtter mange forskellige programmeringssprog, f.eks. HTML, Java og SQL.

En SUBLIME-PROJECT-fil oprettes ved at vælge Project → Save Project As.... Udvidelsen bør automatisk indsættes. Hvis ikke, skal brugeren manuelt indtaste den. Når denne fil oprettes, gemmes der to filer, som udgør det samme projekt, den ene fil hedder SUBLIME-PROJECT og den anden SUBLIME-WORKSPACE. Brugeren skal klikke på filen SUBLIME-PROJECT, når han/hun ønsker at åbne projektet.

Programmer, der åbnes SUBLIME-PROJECT Filer
Windows
Sublime Text
Linux
Sublime Text
Macintosh
Sublime Text

Om SUBLIME-PROJECT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sublime-project er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Sublime Text Project File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.