Vigtigste : Filudvidelser : .sla Fil

.sla Filudvidelse

FiltypeScribus Document

Udvikler Scribus
Kategori Text Files
Format XML

.SLA option nummer

ErrorException: Client error: `POST https://translate.google.com/translate_a/single?client=t&hl=en&dt=t&sl=en&tl=da&ie=UTF-8&oe=UTF-8&multires=1&otf=0&pc=1&trs=1&ssel=0&tsel=0&kc=1&tk=432390.43640` resulted in a `429 Too Many Requests` response: Opdateret: 25. januar 2016

______ product_main_features9267 ___
  • Støtte til en række programmeringssprog, såsom HTML, Java, CSS og Ruby
  • Brugerdefineret brugergrænseflade
  • Split-redigering af side-by-side filer
  • Gå til noget funktion gør det muligt hurtigt at springe til forskellige filer, linjer og symboler
  • Extensible via plugins, der giver ekstra funktionalitet
______ product_text9267 ___

En tværformat, teksteditor, der primært bruges til at redigere kildekoden. Det kan evalueres gratis, og der er ingen grænse for forsøget, men den komplette pakke kræver køb.

Teksteditoren understøtter et bredt udvalg af forskellige programmeringssprog, såsom HTML, SQL, Java, CSS, og Perl. Den har et meget brugerdefineret layout, split-redigering af side-by-side filer og evnen til øjeblikkeligt at skifte mellem projekter uden gemme beskeder. Programmet hjælper dig med at kode mere effektivt med Goto Anything-funktionen, som giver dig mulighed for at åbne forskellige filer, søge i en fil, gå til et linjenummer eller springe til et symbol med blot et par tastetryk. Og når du virkelig skal fokusere, kan du bruge Sublim tekst, så du kan gå i distraktionsfri tilstand, som er fuld skærmredigering med kun din tekst på skærmen.

Programmet er også meget udvideligt. Du kan installere plugins, der giver yderligere redigeringsfunktionalitet til redaktøren, uanset om de ændrer temaet for grænsefladen eller understøtter yderligere programmeringssprog.

Sublime Text er en skarpt udseende og let kildekode editor, der kan tilpasses til dine kodende behov. Det giver støtte til en lang række programmeringssprog og nyttige redigeringsfunktioner. Hvis du redigerer kildekoden, er Sublime Text en af dine bedste muligheder.

Opdateret: 18. oktober 2016

___
Flere oplysninger

BEMÆRK: SLA-filer kan også komprimeres og gemmes ved hjælp af den sammensatte udvidelse .SLA.GZ , som bruger Gzip-komprimering.

Programmer, der åbnes SLA Filer
Windows
Scribus
Linux
Scribus
Macintosh
Scribus

Om SLA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sla er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Scribus Document, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.