Vigtigste : Filudvidelser : .vb Fil

.vb Filudvidelse

Filtype1Visual Basic Project Item File

Udvikler Microsoft
Kategori Developer Files
Format Text

Hvad er VB fil?

En VB-fil er en projektelementfil, der er skrevet i Visual Basic-sproget, et objektorienteret programmeringssprog, der er oprettet af Microsoft til brug sammen med .NET Framework. Den indeholder Visual Basic instruktioner i ASCII tekstformat.

Flere oplysninger

Et projektelement kan referere til en række Visual Basic-projektkomponenter. Hver tilgængelig projektpost adskiller sig ud fra, om du arbejder i et lokalt eller webprojekt. Eksempler på projektgenstande omfatter en Windows-formular, Login-formular, stænkskærm, dialog, klasse, grænseflade, kodefil, brugerdefineret kontrol, web tilpasset kontrol eller installatorklasse. Udvidelsen "vb" bruges til alle disse elementer.

Visual Basic er et programmeringssprog, der implementeres på .NET-rammen. Visual Basic .NET (VB.NET) blev udgivet i 2002 for at erstatte det originale Visual Basic sprog. VB.NET-sproget bruges til at oprette applikationer baseret på .NET, som f.eks. Webapplikationer og XML-webtjenester. ".NET" blev efterhånden droppet af Microsoft i 2005, og VB-filen bruges nu af Microsoft Visual Studio.

BEMÆRK: VB-filer kan også bruges til at indeholde virus eller anden malware. Derfor skal du ikke åbne VB-filer, hvis de er en ukendt e-mail vedhæftede filer.

Programmer, der åbnes VB Filer
Windows
Microsoft Visual Studio
Microsoft WScript

Filtype2Virtual Boy ROM File

Udvikler N/A
Kategori Game Files
Format N/A

.VB option nummer 2

Spil ROM skabt fra et Nintendo Virtual Boy videospil; indeholder data fra en Virtual Boy-patron, der er gemt i en skrivebeskyttet fil; kan afspilles på en pc ved hjælp af et Virtual Boy-emuleringsprogram som Red Dragon.

Flere oplysninger

Virtual Boy var en bærbar spilkonsol udviklet af Nintendo og udgivet i 1995. Det omfattede et headset, der gav en 3D-oplevelse til spillere.

Programmer, der åbnes VB Filer
Windows
Red Dragon
Reality Boy
Virtual-E
Macintosh
OpenEmu

Filtype3Grand Theft Auto Audio File

Udvikler Rockstar Games
Kategori Audio Files
Format Binary

.VB option nummer 3

Lydfil, der bruges af Grand Theft Auto (GTA) 3 og GTA: Vice City-spil til PlayStation 2; gemmer flere lydklip og indeholder radio station klip, radio nyheder klip og cutscene lyd; bruges til lydafspilning under gameplay.

Flere oplysninger

VB-filer kan konverteres til .WAV formatet med MFAudio ved at indstille følgende programindstillinger:

Programmer, der åbnes VB Filer

Om VB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.vb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Grand Theft Auto Audio File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.