Vigtigste : Filudvidelser : .vb Fil

.vb Filudvidelse

Filtype1Visual Basic Project Item File

Udvikler Microsoft
Kategori Developer Files
Format Text

Hvad er VB fil?

En VB-fil er en projektelementfil, der er skrevet i Visual Basic-sproget, et objektorienteret programmeringssprog, der er skabt af Microsoft til brug med .NET Framework. Den indeholder Visual Basic-instruktioner i ASCII-tekstformat.

Flere oplysninger

Et projektelement kan henvise til en række forskellige Visual Basic-projektkomponenter. Hvert tilgængeligt projektelement er forskelligt afhængigt af, om du arbejder i et lokalt projekt eller et webprojekt. Eksempler på projektelementer omfatter en Windows-formular, Login-formular, splash screen, dialogboks, klasse, grænseflade, kodefil, brugerdefineret kontrol, brugerdefineret webkontrol eller installationsklasse. Udvidelsen "vb" bruges til alle disse elementer.

Visual Basic er et programmeringssprog, der er implementeret på .NET-rammen. Visual Basic .NET (VB.NET) blev udgivet i 2002 som erstatning for det oprindelige Visual Basic-sprog. VB.NET-sproget bruges til at oprette programmer baseret på .NET, f.eks. webapplikationer og XML-webtjenester. ".NET" blev til sidst droppet af Microsoft i 2005, og VB-filen bruges nu af Microsoft Visual Studio.

NOTAT: VB-filer kan også bruges til at indeholde virus eller anden malware. Derfor må du ikke åbne VB-filer, hvis de er en ukendt vedhæftet fil i en e-mail.

Programmer, der åbnes VB Filer
Windows
Microsoft Visual Studio
Microsoft WScript

Filtype2Virtual Boy ROM File

Udvikler N/A
Kategori Game Files
Format N/A

.VB option nummer 2

Spil-ROM oprettet fra et Nintendo Virtual Boy-videospil; indeholder data fra en Virtual Boy-cassette gemt i en skrivebeskyttet fil; kan afspilles på en pc ved hjælp af et Virtual Boy-emuleringsprogram som Red Dragon.

Flere oplysninger

Virtual Boy var en bærbar spilkonsol, der blev udviklet af Nintendo og udgivet i 1995. Den indeholdt et headset, der gav spillerne en 3D-oplevelse.

Programmer, der åbnes VB Filer
Windows
Red Dragon
Reality Boy
Virtual-E
Macintosh
OpenEmu

Filtype3Grand Theft Auto Audio File

Udvikler Rockstar Games
Kategori Audio Files
Format Binary

.VB option nummer 3

Audio file used by Grand Theft Auto (GTA) 3 and GTA: Vice City games for PlayStation 2; stores multiple audio clips and includes radio station clips, radio news clips, and cutscene audio; used for audio playback during gameplay.

Flere oplysninger

VB files can be converted to the .WAV format with MFAudio by setting the following program options:

  • Frequency: 32000Hz, or 16000Hz for the talk stations (e.g., POLICE.VB, KCHAT.VB, and VCPR.VB)
  • Samples: 16 bits
  • Channels: 2
  • Interleave: 2000 Bytes
  • Offset: 0 Bytes
  • Output format: WAVE
NOTE: VB files are saved in the \AUDIO\ directory on the PlayStation 2 GTA disc.
Programmer, der åbnes VB Filer

Om VB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.vb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Grand Theft Auto Audio File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.