Vigtigste : Filudvidelser : .vbk Fil

.vbk Filudvidelse

Filtype1Veeam Backup File

Udvikler Veeam Software
Kategori Backup Files
Format Binary

Hvad er VBK fil?

Sikringsfil oprettet af Veeam software til sikkerhedskopiering og genoprettelse af virtuelle maskiner (VM); indeholder en fuld genoprettelsessikkerhedskopi af den virtuelle maskine og er den største af de filer, der oprettes for en sikkerhedskopi; giver mulighed for en fuld genoprettelse af maskinens tilstand, da der sidst blev taget sikkerhedskopi af den.

Flere oplysninger

VBK-filer adskiller sig fra .VRB-filer, som indeholder inkrementelle backup-ændringer siden tidspunktet for den fulde backup.

BEMÆRK: VBK-filer kan være meget store (mange gigabyte store). Af denne grund tages der ofte backup af dem på billige lagerenheder, f.eks. båndbackups.

Programmer, der åbnes VBK Filer

Filtype2VitalSource eBook

Udvikler Vital Source Technologies
Kategori eBook Files
Format Binary

.VBK option nummer 2

DRM beskyttet e-bog, der bruges af VitalSource Bookshelf, et e-bogsprogram, der bruges til at læse købte lærebøger; kan indeholde en digital lærebog, der er oprettet af en af mange forskellige udgivere; kræver en VitalSource Bookshelf-konto samt softwareklienten for at kunne åbnes.

Flere oplysninger

Softwaren VitalSource Bookshelf giver også brugerne adgang til digitale kopier af lærebøger, som du ejer i trykt form.

Programmer, der åbnes VBK Filer

Om VBK Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.vbk er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype VitalSource eBook, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.