Vigtigste : Filudvidelser : .vrb Fil

.vrb Filudvidelse

FiltypeVeeam Incremental Backup File

Udvikler Veeam Software
Kategori Backup Files
Format Binary

.VRB option nummer

Sikringsfil oprettet af Veeam Softwares backup- og genoprettelsessoftware til virtuelle maskiner (VM'er); gemmer inkrementelle backupdata siden den første fulde backup blev udført (og gemt i en .VBK-fil); kan gemmes sammen med flere andre VRB-filer, som indeholder sekvensen af inkrementelle backups siden den fulde backup.

Flere oplysninger

En inkrementel backup-politik giver mere effektiv brug af harddisken, da softwaren kun gemmer de ændrede data siden den sidste backup. Dette bruger mindre diskplads end at udføre en fuld sikkerhedskopi for hvert gendannelsespunkt for den virtuelle maskine. Hvis brugeren ønsker at gendanne fra et inkrementelt backup-punkt, bruger softwaren den fulde backup plus hver enkelt inkrementel backup-fil til at konstruere maskinens tilstand på det pågældende tidspunkt.

Programmer, der åbnes VRB Filer

Om VRB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.vrb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Veeam Incremental Backup File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.