Vigtigste : Filudvidelser : .vdb Fil

.vdb Filudvidelse

Filtype1Symantec Virus Database File

Udvikler Symantec
Kategori Data Files
Format Binary

Hvad er VDB fil?

Virusdatabasefil, der anvendes af Symantec AntiVirus, et program, der beskytter virksomhedens computere mod vira; indeholder virusdefinition opdateringer; bruges til at distribuere virusdefinitioner fra en AntiVirus-server til klienter, når der opdages nye vira.

Flere oplysninger

VDB-filer konverteres fra .XDB filer, før de sendes til klienter. De distribueres almindeligvis inden for virksomhedens netværk.

Programmer, der åbnes VDB Filer

Filtype2OpenVDB Volume Database File

Udvikler DreamWorks Animation
Kategori Data Files
Format N/A

.VDB option nummer 2

En VDB-fil er en volumendatabasefil, der er oprettet af OpenVDB, et open source C ++-softwarebibliotek, der bruges til at skabe specielle effekter i DreamWorks animerede film. Den indeholder data, som bruges til at simulere volumetriske effekter, som f.eks. Skyer og røg, eller repræsenterer en overflade, såsom vand.

Flere oplysninger

OpenVDB bruges af forskellige spillefilm, kortfilm og tv-serier. Nogle af titlerne omfatter hvordan man træner din drage 2, croods og puss i støvler.

Programmer, der åbnes VDB Filer

Om VDB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.vdb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype OpenVDB Volume Database File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.