Vigtigste : Filudvidelser : .vdb Fil

.vdb Filudvidelse

Filtype1Symantec Virus Database File

Udvikler Symantec
Kategori Data Files
Format Binary

Hvad er VDB fil?

Virusdatabasefil, der bruges af Symantec AntiVirus, et antivirusprogram; indeholder opdaterede virusdefinitioner; bruges til at distribuere virusdefinitioner via internettet, når nye vira bliver opdaget.

Flere oplysninger

XDB-filer downloades almindeligvis af en Symantec AntiVirus-server i et virksomhedsnetværk og distribueres derefter til klientprogrammer som .VDB-filer.

Programmer, der åbnes VDB Filer

Filtype2OpenVDB Volume Database File

Udvikler DreamWorks Animation
Kategori Data Files
Format N/A

.VDB option nummer 2

En VDB-fil er en volumen databasefil, der er oprettet af OpenVDB, et open source C++ software bibliotek, der bruges til at skabe special effects i DreamWorks animerede film. Den indeholder data, der bruges til at simulere volumetriske effekter, f.eks. skyer og røg, eller til at repræsentere en overflade, f.eks. vand.

Flere oplysninger

OpenVDB bruges af forskellige spillefilm, kortfilm og tv-serier. Nogle af titlerne omfatter bl.a. How to Train Your Dragon 2, The Croods og Puss in Boots.

Programmer, der åbnes VDB Filer

Om VDB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.vdb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype OpenVDB Volume Database File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.