Vigtigste : Filudvidelser : .vec Fil

.vec Filudvidelse

Filtype1Orbiter Vector Map File

Udvikler Martin Schweiger
Kategori Data Files
Format Text

Hvad er VEC fil?

Fil, der bruges af Orbiter, et gratis rumflyvningssimuleringsprogram; definerer et vektorkort, som bruges til at vise rumobjektformer (f.eks. planeter); gemt i et almindeligt tekstformat og ligger i \Config\...\Data\-mappen i Orbiter-installationen.

Programmer, der åbnes VEC Filer
Windows
Orbiter

Filtype2CX-Designer Shape File

Udvikler OMRON
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.VEC option nummer 2

Vektorform, der anvendes af CX-Designer, et program, der bruges til at designe skærmgrænsefladen til OMRONs programmerbare terminaler (PT'er); gemmer en form, der kan fungere som en grafik på skærmen.

Flere oplysninger

Du kan oprette nye figurer via CX-Designers biblioteksvindue. Højreklik på en tegnet form eller et importeret billede, og vælg "Register Shape File" for at inkludere den som en VEC-fil i biblioteket.

NOTAT: OMRON PT'er bruges til at styre maskiner via en touch screen-grænseflade.

Programmer, der åbnes VEC Filer

Filtype3Vectrex Game ROM File

Udvikler N/A
Kategori Game Files
Format Binary

.VEC option nummer 3

En VEC-fil er en spil ROM-fil, der bruges af Vectrex emulatorer, som kan afspille Vectrex-spil, som om de blev kørt på det originale system. Den indeholder en kopi af spildata dumpet fra den originale spilpatron.

Flere oplysninger

VEC-filer bruges af en række emulatorer til at spille ældre Vectrex-spil på computere. Nogle Vectrex-emulatorer, der kan åbne VEC-filer, omfatter MESS, Vecx og OpenEmu.

Vectrex er en videospilkonsol, der oprindeligt blev udgivet i 1982 af General Consumer Electronics og derefter af Milton Bradley Company fra 1983 til 1984. Vectrex-spiltitler omfatter Berzerk, Armor Attack, Scramble, Space Wars, Star Castle, Rip-Off, Web Wars og Starhawk.

Programmer, der åbnes VEC Filer
Windows
MESS
Linux
ParaJVE
Macintosh
OpenEmu
Vecx

Filtype4IDRISI Vector File

Udvikler IDRISI
Kategori GIS Files
Format Text and Binary

.VEC option nummer 4

GIS-fil oprettet i IDRISI's vektorformat (VEC); bruges til at lagre figurer og tegne dem som kort eller kortelementer; understøtter punkter, linjer og polygoner og kan lagres i ASCII- eller binært format.

Flere oplysninger

VEC-filer bør også have en ledsagende .DVC-fil, som er nødvendig for at se dataene.

Programmer, der åbnes VEC Filer

Om VEC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.vec er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype IDRISI Vector File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.