Vigtigste : Filudvidelser : .vlt Fil

.vlt Filudvidelse

Filtype1WinVault File Archive

Udvikler WinVault
Kategori Encoded Files
Format N/A

Hvad er VLT fil?

Sikkert containerformat (kaldet en "hvælving"), der gemmer data krypteret med AES kryptering; efter at filer er blevet tilføjet til hvælvingen, er filen sikret med en adgangskode; kan åbnes ved at bruge WinVaults File→Extract option og angive den korrekte adgangskode.

Programmer, der åbnes VLT Filer
Windows
WinVault

Filtype2VLC Media Player Skin File

Udvikler VideoLAN
Kategori Settings Files
Format Zip

.VLT option nummer 2

Skin fil, der bruges af VLC media player, et program til afspilning af multimedier; indeholder .PNG filer, .TTF skrifttypefiler og en .XML-fil, der beskriver strukturen og layoutet af skin'et; bruger PNG-grafik til logoer, baggrunde og billeder af de forskellige tilstande af programkontrollerne; kan gemmes ved hjælp af enten .ZIP eller .TAR.GZ komprimeringsformater.

Flere oplysninger

VLC media player-skins kan oprettes og redigeres med VLC Skin Editor. Da VLT-filer er gemt i et Zip-format, kan du desuden omdøbe deres udvidelse til ".zip" og åbne dem med et Zip-dekomprimeringsværktøj. Herfra kan du manuelt ændre indholdet af skin'et og derefter pakke det igen som en komprimeret VLT-fil.

NOTAT: VLT-filer fungerer kun med Windows- og Linux-versionerne af VLC media player. De fungerer ikke med Mac OS X-versionen. Der findes flere skins til VLC-medieafspilleren på VideoLANs websted.

Programmer, der åbnes VLT Filer
Windows
VideoLAN VLC media player
Linux
VideoLAN VLC media player
VideoLAN VLC Skin Editor
Macintosh
VideoLAN VLC media player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Om VLT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.vlt er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype VLC Media Player Skin File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.