Vigtigste : Filudvidelser : .vox Fil

.vox Filudvidelse

Filtype1Dialogic Voice Audio File

Udvikler Dialogic
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er VOX fil?

Lydfil kodet i Dialogics ADPCM (VOX) format, et format der bruges til at gemme menneskelig tale lyd; Gemmer digitaliserede taledata samplet med lav hastighed; gør det muligt for lyddatastørrelsen at være lille, samtidig med at der stadig er klarhed; bruges af computer telefoni systemer.

Programmer, der åbnes VOX Filer
Windows
Adobe Audition
MAGIX Sound Forge Pro
FMJ-Software Awave Studio
Xentec Vox Studio
Macintosh
Adobe Audition
Dekorte.com SoundConverter

Filtype2Voxlap Voxel Model File

Udvikler Ken Silverman
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.VOX option nummer 2

3D-model oprettet i Voxel-formatet ("VOX" for kort), et blokeret 3D-format, der bruges af Voxlap-spilmotoren; sparer geometrien for et spilobjekt, såsom et tegn, en bygning eller et våben; til brug for at skabe videospilmodeller og kan redigeres med Slab6-programmet.

Flere oplysninger

Voxlap-motoren blev oprettet af Ken Silverman og er tilgængelig frit. Det er blevet brugt til at skabe spil som Spade Ace, som bruger .KV6 filer, der er baseret på VOX formatet.

BEMÆRK: En voxel (som står for "volumetrisk pixel") er en pixel repræsenteret som en terning i 3D-rum. Derfor ser Voxel-modeller ud som om de er bygget med LEGO-blokke, når de gengives. Voxlap VOX-formatet er et af mange forskellige voxelformater.

Programmer, der åbnes VOX Filer

Om VOX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.vox er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Voxlap Voxel Model File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.