Vigtigste : Filudvidelser : .vox Fil

.vox Filudvidelse

Filtype1Dialogic Voice Audio File

Udvikler Dialogic
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er VOX fil?

Lydfil kodet i Dialogics ADPCM-format (VOX), et format, der anvendes til lagring af menneskelig talelyd; gemmer digitaliserede stemmedata, der samples med lav hastighed; gør det muligt at reducere lyddatastørrelsen og samtidig bevare klarheden; anvendes af computertelefonsystemer.

Programmer, der åbnes VOX Filer
Windows
Adobe Audition
MAGIX Sound Forge Pro
FMJ-Software Awave Studio
Xentec Vox Studio
Macintosh
Adobe Audition
Dekorte.com SoundConverter

Filtype2Voxlap Voxel Model File

Udvikler Ken Silverman
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.VOX option nummer 2

3D-model oprettet i Voxel-formatet ("VOX"), et blokagtigt 3D-format, der anvendes af Voxlap-spilmotoren; gemmer geometrien for et spilobjekt, f.eks. en figur, en bygning eller et våben; bruges til at skabe videospilmodeller og kan redigeres med programmet Slab6.

Flere oplysninger

Voxlap-motoren blev skabt af Ken Silverman og er frit tilgængelig. Den er blevet brugt til at skabe spil som Ace of Spades, der bruger .KV6 filer, der er baseret på VOX-formatet.

NOTAT: En voxel (som står for "volumetrisk pixel") er en pixel repræsenteret som en terning i 3D-rummet. Derfor ser voxelmodeller ud, som om de er bygget med LEGO-klodser, når de renderes. Voxlap VOX-formatet er et af mange forskellige voxelformater.

Programmer, der åbnes VOX Filer

Om VOX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.vox er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Voxlap Voxel Model File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.