Vigtigste : Filudvidelser : .vsd Fil

.vsd Filudvidelse

FiltypeVisio Drawing File

Udvikler Microsoft
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.VSD option nummer

En VSD-fil er et tegneprojekt gemt af Visio, et program der bruges til at lave tekniske tegninger. Det kan indeholde visuelle objekter, informationsstrømme, tekst og andre data. VSD-filer kan også gemme forbindelsesoplysninger for importerede datakilder.

Flere oplysninger

VSD-fil åbner i LibreOffice Draw 6.2

Visio-tegninger giver brugerne mulighed for at visualisere og kommunikere komplekse oplysninger og bruges typisk i forretningsindstillinger. De kan bruges til at oprette flowdiagrammer, workflow diagrammer, organisationsdiagrammer, software diagrammer, netværksdiagrammer og databasemodeller.

Microsoft Visio bruges typisk til at oprette og åbne VSD-filer. Filerne kan dog også ses af andre programmer, såsom iGrafx FlowCharter og LibreOffice.

VSD-formatet var mere almindeligt i 2000'erne, da det var den vigtigste filtype, der var forbundet med Visio. Men formatet blev erstattet af .VSDX formatet i Visio 2013.

Programmer, der åbnes VSD Filer
Windows
ACD Systems Canvas
LibreOffice
iGrafx FlowCharter
Microsoft Visio
CorelDRAW Graphics Suite
Linux
LibreOffice
Android
Nektony VSD Viewer for Visio Drawings
Macintosh
LibreOffice
CorelDRAW Graphics Suite
Nevron Software MyDraw
Nektony VSD Viewer
Nektony VSDX Annotator

Om VSD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.vsd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Visio Drawing File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.