Vigtigste : Filudvidelser : .webloc Fil

.webloc Filudvidelse

FiltypemacOS Website Location

Udvikler Apple
Kategori Web Files
Format XML

.WEBLOC option nummer

En WEBLOC-fil er en webstedsgenvej, der genereres af webbrowsere i macOS, f.eks. Apple Safari eller Google Chrome. Den indeholder URL for en webside og oprettes ved at trække websteds-URL'en i adressefeltet i webbrowseren til skrivebordet eller en anden mappe på harddisken. WEBLOC-filer ligner .URL-filer, der oprettes af andre programmer.

Flere oplysninger

<Skærmbillede af en .webloc-fil i Apple Safari 12

WEBLOC-fil åben i Apple Safari 12

WEBLOC-filer bruges generelt af Safari-browseren, men de kan oprettes og åbnes af andre webbrowsere såsom Chrome, Firefox og Opera i macOS. I de fleste browsere kan du blot trække og slippe filen ind i et åbent browservindue. Du kan også dobbeltklikke på filen, så åbnes webstedet i din standardwebbrowser.

WEBLOC-filer understøttes ikke af Windows-versionen af Safari, som blev udgået i 2012. Du kan dog åbne WEBLOC-filer i Windows med WeblocOpener. Når en WEBLOC-fil kopieres til en Windows-computer, kan den vise to filer: [filnavn].webloc og [filnavn]._webloc. Begge filer kan åbnes i en teksteditor, som vil afsløre den URL, der er indeholdt i filen.

Programmer, der åbnes WEBLOC Filer
Windows
Google Chrome
Opera
Mozilla SeaMonkey
WeblocOpener
Linux
Google Chrome
Opera
Mozilla SeaMonkey
Android
Google Chrome
Macintosh
Apple Safari
Google Chrome
Opera
Mozilla SeaMonkey
iOS
Apple Safari
Google Chrome
WEB
WEBLOC file opener/decoder

Om WEBLOC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.webloc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype macOS Website Location, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.