Vigtigste : Filudvidelser : .wfm Fil

.wfm Filudvidelse

Filtype1Pro Tools Wave Cache File

Udvikler Avid Technology
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er WFM fil?

Filen er genereret af Pro Tools, en professionel lydoptagelse, redigering og mix applikation; gemmer bølgeformoplysninger, som Pro Tools har beregnet for lydfiler; gør det muligt for Pro Tools at vise et eksempel på bølgeformen i softwaren.

Flere oplysninger

WFM-filer fungerer som en cache, så Pro Tools ikke behøver at beregne lydformularoplysningerne hver gang en session åbnes. WFM-filer gemmes med Pro Tools-sessionsfiler ( .PTX eller .PTF ).

Programmer, der åbnes WFM Filer
Windows
Avid Pro Tools
Macintosh
Avid Pro Tools

Filtype2Tektronix Waveform Data File

Udvikler Tektronix
Kategori Data Files
Format Binary

.WFM option nummer 2

Datafil oprettet af Tektronix oscilloskoper og logikanalysatorer, der bruges til at teste elektroniske kredsløb og signalspændinger; lagrer signalinformationen samt displayoplysningerne på enhedens display; bruges til at skabe tid versus spændingsgrafer.

Flere oplysninger

WFM-filer kan åbnes ved hjælp af WaveStar-software og kan konverteres til andre standardformater ved hjælp af Tektronix Windows Oscilloscope WFM Converter. For eksempel konverteres WFM-filer nogle gange til .CSV eller tab-afgrænsede tekstfiler og importeres derefter til et videnskabeligt analyseprogram som MATLAB.

Programmer, der åbnes WFM Filer

Filtype3dBASE Form

Udvikler dataBased Intelligence
Kategori Data Files
Format N/A

.WFM option nummer 3

Formular til brug for indtastning og ændring af data i en dBASE database

Programmer, der åbnes WFM Filer
Windows
dBase
dataBased Intelligence Visual dBASE

Om WFM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.wfm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype dBASE Form, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.