Vigtigste : Filudvidelser : .wfp Fil

.wfp Filudvidelse

Filtype1WaveFront Program File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er WFP fil?

Indeholder et enkelt program eller patch, der bruges af Turtle Beach WaveFront-synthesizer-chippen; WaveFront-baserede synthesizere inkluderer Maui, Tropez, Rio og Monterey.

Flere oplysninger

Turtle Beach-software er nu udviklet af Voyetra Music Software.

Fælles WFP Filnavne
___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer i et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, hvorfor der findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Sikkerhedskopieringsfiler ______ categories_text29 ___

Kategorien Backup Files indeholder individuelle filbackups og filer relateret til backup software. Individuelle sikkerhedskopier genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler inkluderer inkrementelle sikkerhedskopier og fulde system-sikkerhedskopier.

______ kategorier_navn30 ___ Diverse filer ______ kategorier_text30 ___

Kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer inden for andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ kategorier_text31 ___

Kategorien Webfiler inkluderer filer relateret til websteder og webservere. Disse inkluderer statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer, der refereres til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ kategorier_text32 ___

Kategorien Videofiler inkluderer en lang række videoformater, der bruger forskellige codecs til at kode og komprimere videodata. Denne kategori inkluderer også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ kategorier_tekst33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rich text-formater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler inkluderer tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-beskeder.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ categories_text34 ___

Kodede filer er filer, der gemmer data i et kodet format. Disse omfatter krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binære kodede tekstfiler. Filer kodes ofte for sikkerhedsmæssige formål og forhindrer dem i at blive beskadiget under dataoverførsler.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ kategorier_text35 ___

3D-billedfiler inkluderer tredimensionelle modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin Files ______ kategorier_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins kaldes også tilføjelser og udvidelser.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil, der er udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en software-emulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ kategorier_text38 ___

CAD (Computer-Aided Design) filer kan indeholde 2D eller 3D design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer benævnes ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ______ kategorier_text39 ___

Kategorien Lydfiler inkluderer komprimerede og ukomprimerede lydformater, som indeholder bølgeformdata, der kan afspilles med lydafspilningssoftware. Denne kategori omfatter også MIDI-filer, musikalske scoringer og lydprojektfiler, som typisk ikke indeholder lyddata.

______ kategorier_navn40 ___ Datafiler ______ kategorier_text40 ___

Datafiler er den mest almindelige type computerfiler. De kan installeres med applikationer eller oprettes af brugere. De fleste datafiler gemmes i et binært format, selv om nogle lagrer data som almindelig tekst. Eksempler på datafiler inkluderer biblioteker, projektfiler og gemte dokumenter.

______ kategorier_navn41 ___ Indstillinger Filer ______ kategorier_text41 ___

Indstillingsfiler gemmer indstillinger for operativsystemet og applikationer. Disse filer skal ikke åbnes af brugeren, men ændres af det tilsvarende program, når programindstillingerne ændres. Indstillinger filer kan også kaldes præference filer eller configaton filer.

______ kategorier_navn42 ___ Diskbilledfiler ______ categories_text42 ___

Diskbilledfiler indeholder en nøjagtig kopi af en harddisk eller anden type medier. De inkluderer alle filerne samt filsystemoplysninger. Dette gør det muligt at bruge diskbilleder til duplikering af diske, cd'er og dvd'er. De bruges ofte også til backup formål.

______ kategorier_navn43 ___ GIS-filer ______ kategorier_text43 ___

Kategorien GIS (Geographic Information Systems) inkluderer filer relateret til GPS-enheder og kortlægningssoftware. Disse filer kan indeholde kort, gemte ruter og waypoints. Mange GIS-filer gemmes i åbne formater, som kan overføres mellem GPS-enheder og computersystemer.

______ kategorier_navn44 ___ Raster-billedfiler ______ categories_text44 ___

Rastergrafik er den mest almindelige type billedfiler. De består af et gitter af pixels, hvor hver pixel repræsenterer en individuel farve i billedet. Både webgrafik og digitale fotos gemmes som rastergrafik. Mens nogle rasterbilledformater er ukomprimeret, bruger de mest en vis form for kompression.

______ kategorier_navn45 ___ e-bog-filer ______ kategorier_text45 ___

eBook-filer er digitale bøger designet til at blive vist på eReaders, såsom Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook og iPad. Men de kan ofte ses på en pc ved hjælp af eReader-software. Mens mange e-bog-formater kan ses på flere enheder, kan nogle proprietære e-bog-formater kun ses ved hjælp af specifik hardware eller software.

______ kategorier_navn46 ___ Sidelayout-filer ______ kategorier_text46 ___

Sidelayout-filer er dokumenter, der kan indeholde både tekst- og billeddata. De indeholder også formateringsoplysninger, som definerer sidestørrelse, margener og hvordan indhold er organiseret på siden. Dokumenter til sidelayout bruges ofte til at oprette udskrivbare publikationer, såsom aviser, magasiner og brochurer.

______ kategorier_navn47 ___ Systemfiler ______ kategorier_text47 ___

Kategorien Systemfiler inkluderer filer relateret til Mac-, Windows- og Linux-operativsystemer. Nogle eksempler inkluderer systembiblioteker, ikoner, temaer og enhedsdrivere. Filer udgivet af systemet er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn48 ___ Udviklerfiler ______ categories_text48 ___

Kategorierne Developer Files indeholder filer relateret til softwareudvikling. Disse omfatter programmeringsprojektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Kompilerede objekter og komponenter er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn49 ___ Executable Files ______ categories_text49 ___

Executable filer indeholder kode, der køres, når filen åbnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, scripts og makroer betragtes alle som eksekverbare filer. Da disse filtyper kører kode, når de åbnes, må ikke ukendte eksekverbare filer, som dem, der modtages som e-mail-vedhæftede filer, ikke åbnes.

______ kategorier_navn50 ___ Font filer ______ categories_text50 ___

Skrifttypefiler indeholder en eller flere skrifttyper, der kan åbnes af operativsystemet og applikationerne. De fleste moderne skrifttyper gemmes i enten OpenType eller TrueType-formaterne, som kan bruges af både Macintosh og Windows-computere.

______ kategorier_navn51 ___ Camera Raw Files ______ categories_text51 ___

Camera raw-filer er billedfiler oprettet af digitale kameraer. De gemmes i et ukomprimeret og ubearbejdet format, der lagrer de nøjagtige data, der er taget af kameraets sensor. Fordi hver type digitalkamera har en anden sensor, findes der mange forskellige typer kameraformater. For at åbne en kamera raw-fil skal programmet understøtte både filtypen og den specifikke kameramodel, der har taget billedet.

______ kategorier_navn52 ___ Regnearkfiler ______ categories_text52 ___

Regnearkfiler gemmer data i celler, som er organiseret i rækker og kolonner. Hver celle kan indeholde en bestemt type data, såsom en tekststreng, nummer eller dato. Celler kan også indeholde formler, som refererer til andre celler.

______ kategorier_navn53 ___ Databasefiler ______ categories_text53 ___

Databasefiler gemmer data i et struktureret format, organiseret i tabeller og felter. Individuelle poster i en database kaldes poster. Databaser bruges almindeligt til lagring af data refereret af dynamiske websites.

______ kategorier_navn54 ___ Vector billedfiler ______ categories_text54 ___

Vector grafik består af stier, snarere end individuelle pixels. Disse stier kan bruges til at repræsentere linjer og former inden for billedet. De fleste vektorbilledformater kan også omfatte farver, gradienter og billedvirkninger. Da vektor grafik gemmer billeddata som stier, kan de forstørres uden at miste kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for logoer og andre typer tegninger.

______ extension_description20317 ___

Indeholder et enkelt program eller patch, der bruges af Turtle Beach WaveFront-synthesizer-chippen; WaveFront-baserede synthesizere inkluderer Maui, Tropez, Rio og Monterey.

______ extension_text20317 ___

Turtle Beach-software er nu udviklet af Voyetra Music Software.

______ udvidelse_common20317 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20314 ___

Tekstfil oprettet af WritNow, en ældre teksteditor til NeXT-operativsystemet.

______ udvidelse_text20314 ___ ______ extension_common20314 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20315 ___

Spilledatafil, der bruges af Doom og Doom II, såvel som andre førstepersons skydespil, der bruger den originale Doom-motor; indeholder data såsom sprites (grafik), niveauinformation og elementer; bruges til lagring af originalt spilindhold såvel som spilmodifikationer.

______ extension_text20315 ___

WAD-formatet er klassificeret i to kategorier: 1) IWAD ("Internal WAD") og 2) PWAD ("Patch WAD"). IWAD-filtypen bruges til at indlæse kernespilindhold, og PWAD-filer bruges til at tilføje valgfrie data til spillet.

På grund af Dooms popularitet og WAD-filernes tilpasningsevne blev WAD-formatet en af de mere kendte og bredt anvendte fildatafilformater. Community-spillere udviklede tusinder af mods ved hjælp af WAD-filer til Doom og andre spil. Men siden Doom og Doom II blev udgivet i 1990'erne, er formatet ikke så almindeligt anvendt som det engang var.

Det originale WAD-format, der omtales som WAD1, udviklede sig til efterfølgende formater, som omfatter WAD2 og WAD3. Disse versioner blev reduceret i omfang til kun at omfatte spilteksturer og blev brugt til Quake og Half-Life. Quake WAD-teksturfiler kan redigeres med programmer som Wally.

______ udvidelse_common20315 ___ ______ extension_description20316 ___

Datafil, der bruges af Nintendo Wii-spilkonsollen; indeholder de nødvendige data til installation af Wii-kanaler, systemmenuer eller firmwareopdateringer; bruges ofte til at installere ægte kopier af virtuelle konsol (VC) spil.

______ extension_text20316 ___

BEMÆRK: WAD-filer bruges også af "Homebrew" Wii-udviklere til at installere og spille spil.

______ udvidelse_common20316 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20306 ___

Registreringsfil, der bruges til at registrere WinZip, et populært komprimeringsværktøj til Windows; kan downloades fra WinZip-webstedet efter at have købt en WinZip-licens; åbning af WinZip.wzmul-filen starter WinZip-registreringsprocessen.

______ udvidelse_text20306 ___

Efter at programmet er blevet registreret, skal filen placeres i mappen Windows Common Application Data. I Windows XP er placeringen:

C: \ Dokumenter og indstillinger \ Alle brugere \ Application Data \ WinZip.

I Windows Vista er placeringen:

C:. \ ProgramData \ WinZip

______ udvidelse_common20306 ___ ______ extension_description20313 ___

Webfil, der bruges af WN, en webserver designet til at beskytte synlighed og adgang til serverfiler; gemmer oplysninger om filer, der serveres på serveren kan beskrive %li_nk% filer, billeder og andre binære filer; bruges til at specificere indholdet af webfiler i et bibliotek.

______ extension_text20313 ___

En WN-fil er samlet i filen index.cache, som er placeret på serveren og giver adgang til serverfiler via HTTP-anmodninger.

______ udvidelse_common20313 ___ ______ extension_description20318 ___

En WFP-fil er et videoprojekt oprettet af Wondershare Filmora9, et program, der bruges til at fremstille personlige videoer. Den indeholder en tidslinje med et eller flere videospor og inkluderer projektindstillinger såsom redigeringer, overgange, animerede titler og specialeffekter. WFP-filer gemmer også video- og lydindstillinger om projektet, såsom koderen, opløsning, billedhastighed, kanal, samplingsfrekvens og bitrate.

______ udvidelse_text20318 ___

WFP-fil åben i Wondershare Filmora9

WFP-filer erstattede %li_nk% filer som den primære projektfiltype med frigivelsen af Filmora9. Du kan åbne et WFP-projekt i Filmora ved at vælge "Åbn projekt" på startskærmen. Du kan oprette et WFP-projekt i Filmora ved at vælge "Nyt projekt" på startskærmen.

Når du er færdig med at redigere et WFP-projekt i Filmora9, kan du eksportere projektet til forskellige multimedieformater, inklusive %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , og %li_nk% . Du kan også vælge outputformat baseret på en bestemt enhed eller direkte uploade videoen til YouTube eller Vimeo.

BEMÆRK: WFP-projekter gemmer referencer til video- og musikfiler, men ikke filerne selv. Derfor skal du også kopiere de refererede filer til at overføre et projekt.

______ udvidelse_common20318 ___ ______ product_main_features8777 ___
 • Åbn over 290 medieformater og skriv over 135 lydformater
 • Opret dine egne lyde, der er kompatible med en række forskellige synthesizers
 • Bevar lydkvaliteten med understøttelse af op til 32-bit flydende dataprøver
 • Konverter lydfiler fra synthesizere, trackere og mobiltelefoner
______ product_text8777 ___

FMJ-Software Awave Studio er et multifunktionelt lydværktøj til rådighed til Windows XP og senere. Det kan afspille, redigere, oprette og konvertere en række lydformater. Fordi det understøtter mange lydformater, bruges det almindeligt til konvertering af lydfiler.

Awave Studio understøtter en lang række lydformater. Det kan læse over 290 lydbærende filformater og kan skrive over 135 lydformater, inklusive formater fra synthesizere, trackere og mobiltelefoner.

Dette program giver dig mulighed for at manipulere filer, mens du opretholder lydkvalitet med op til 32 -bit sampling af flydende punkt. Det har også en indbygget højkvalitets software synthesizer til at skabe dine egne lyde.

FMJ-Software Awave Studio er et godt værktøj til entusiaster i computerlyd. Hvis du vil kunne konvertere eller bruge næsten ethvert lydformat, er dette program til dig.

Opdateret: 25. marts 2014

______ product_main_features7527 ___
 • Bredt anvendte filkomprimeringsværktøj
 • ZipSend og ZipShare-tjenester til afsendelse af store filer via e-mail
 • Støtte til mange komprimerede filformater
 • AES-kryptering og sikkerhedsbeskyttelse med adgangskode
 • Integreret i Windows Stifinder
 • Split arkivkapacitet
 • Automatiske sikkerhedskopier
______ product_text7527 ___

WinZip er et populært værktøj til komprimering af filer til Windows. Det giver brugerne mulighed for at komprimere og dekomprimere filarkiver, oprette data-sikkerhedskopier og sikkert kryptere data. Ved at komprimere filer kan brugerne spare lagerplads og fremskynde filoverførsler over internettet.

WinZip understøtter opdelte eller flervolumente arkiver, der deler et arkiv på flere filer, hver med en ensartet filstørrelse. For eksempel kan brugere, der ønsker at dele en stor DVD-diskbilledfil på cd-rom, vælge opsætningsarkivet på 650 MB. Brugere kan også dele videoer og andre mediefiler i 3MB eller 5MB filstørrelser til e-mail-formål. De resulterende filer kan fusioneres tilbage til den oprindelige fil ved hjælp af WinZip.

WinZip integreres med email og Facebook, hvilket gør det nemt at sende store filer direkte fra WinZip programvinduet. WinZips ZipSend-tjeneste uploader automatisk vedhæftede filer til ZipSend online-skyen og gør dem tilgængelige for e-mail-modtagere. Brugere kan også uploade Zip-filer direkte til Facebook ved hjælp af ZipShare-tjenesten.

WinZip understøtter et stort antal komprimerede formater, men det bruges primært til at oprette %li_nk% og %li_nk% arkiver. WinZip giver sikkerhedsfunktioner til brugerdata. Den understøtter AES-kryptering, som kan bruges til at sikre og passordbeskytte følsomme data. Derudover tørrer WinZip automatisk, obfuscates og sletter midlertidige uddragne filer, der blev oprettet under dekryptering, hvilket forhindrer uautoriseret adgang til slettede filer.

WinZip giver et bredt sæt funktioner, der spænder fra personligt til professionelt miljøer. Personlige brugere bruger typisk WinZip til dekomprimering af downloadede filer via internettet eller til zip-filer, der sendes via e-mail. I professionelle miljøer kan WinZip bruges til at kryptere vigtige filer, oprette komprimerede dokumenter og arkivere data. Uanset miljøet er Corel WinZip brugt, det er en fantastisk løsning til alle behov for filkomprimering.

Opdateret: 21 november 2018

______ produkt_main_features12003 ___
 • Placer flere videoklip i samme ramme med Picture Multiscreen Tool
 • Adskil automatisk optagelser i individuelle scener vha. Smart Scene Detection
 • Pixelér valgte områder af videoen med Mosaic Tool
 • Erstat folks ansigter i videoer med kunstige masker ved hjælp af Face Off
______ product_text12003 ___

Screenshot af Wondershare Filmora9

Hovedfunktioner

Wondershare Filmora, tidligere Wondershare Video Editor, er et videoredigeringsprogram med et brugervenligt interface . Det er designet til at være let at bruge, men inkluderer også flere professionelle videoredigeringsfunktioner.

Med Wondershare Filmora kan du importere video, klippe, redigere, flette og trimklip. Du kan opdele videoer i separate lyd- og videospor og indsætte yderligere lydspor i projektet. Du kan også tilføje tekstoverlejringer og anvende specialeffekter. Programmet giver dig også mulighed for at fremskynde eller bremse dele af videoen til hastighedsramping eller langsom bevægelseseffekter.

Wondershare Filmora er en god løsning for hjemmebrugere, der ønsker at skabe professionelt udseende film. Dens intuitive interface fjerner meget af den kompleksitet, der findes i avancerede videoredigeringsprogrammer. Hvis du leder efter et billigt alternativ til professionelle videoredigeringsprogrammer, er Filmora værd at prøve.

Opdateret: 8. februar 2019

______ produkt_main_features14580 ___ ______ produkt_text14580 ___ ______ product_main_features14581 ___ ______ produkt_text14581 ___ ______ produkt_main_features14582 ___ ______ product_text14582 ___ ______ produkt_main_features14583 ___ ______ product_text14583 ___ ______ product_main_features14584 ___ ______ produkt_text14584 ___ ______ produkt_main_features8960 ___
 • Emulering af Nintendo GameCube og Wii
 • Bluetooth-support til Wii-fjernbetjeninger
 • Online-spil med andre Dolphin- og Wii-brugere
 • Mulighed for at øge den interne opløsning til HD-visuel
 • 3D-spil ved hjælp af Nvidia 3D Vision
______ product_text8960 ___

Dolphin er en gratis og open source emulator af Nintendo GameCube og Wii videospilkonsoller og er også i stand til at efterligne Triforce arkade systemkort. Det er den eneste emulator, der er i stand til at køre kommercielle Wii-spil.

Dolphin er en fantastisk emulator til at spille GameCube og Wii-spil på en computer. Det giver dig mulighed for at springe menuer over og komme lige til dit spil. Dolphin har også evnen til at forbedre opløsningen af spil, så du kan spille dem i HD. Hvis du har en 3D-skærm eller tv, kan du også opleve emulerede spil i 3D ved hjælp af Nvidia 3D Vision.

Hvis du ønsker at spille dine foretrukne GameCube- eller Wii-spil på en computer, er Dolphin et fantastisk program. Det kan endda forbedre din spiloplevelse. Hvis du nyder oplevelsen af at bruge en konsol, er der ikke behov for en emulator som Dolphin.

Opdateret: 23. juni 2014

___
Programmer, der åbnes WFP Filer
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Turtle Beach WaveFront software

Filtype2Wondershare Filmora Project File

Udvikler Wondershare
Kategori Settings Files
Format N/A

.WFP option nummer 2

En WFP-fil er et videoprojekt oprettet af Wondershare Filmora9, et program, der bruges til at fremstille personlige videoer. Den indeholder en tidslinje med et eller flere videospor og inkluderer projektindstillinger såsom redigeringer, overgange, animerede titler og specialeffekter. WFP-filer gemmer også video- og lydindstillinger om projektet, såsom koderen, opløsning, billedhastighed, kanal, samplingsfrekvens og bitrate.

Flere oplysninger
___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer i et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, hvorfor der findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Sikkerhedskopieringsfiler ______ categories_text29 ___

Kategorien Backup Files indeholder individuelle filbackups og filer relateret til backup software. Individuelle sikkerhedskopier genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler inkluderer inkrementelle sikkerhedskopier og fulde system-sikkerhedskopier.

______ kategorier_navn30 ___ Diverse filer ______ kategorier_text30 ___

Kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer inden for andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ kategorier_text31 ___

Kategorien Webfiler inkluderer filer relateret til websteder og webservere. Disse inkluderer statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer, der refereres til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ kategorier_text32 ___

Kategorien Videofiler inkluderer en lang række videoformater, der bruger forskellige codecs til at kode og komprimere videodata. Denne kategori inkluderer også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ kategorier_tekst33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rich text-formater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler inkluderer tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-beskeder.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ categories_text34 ___

Kodede filer er filer, der gemmer data i et kodet format. Disse omfatter krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binære kodede tekstfiler. Filer kodes ofte for sikkerhedsmæssige formål og forhindrer dem i at blive beskadiget under dataoverførsler.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ kategorier_text35 ___

3D-billedfiler inkluderer tredimensionelle modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin Files ______ kategorier_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins kaldes også tilføjelser og udvidelser.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil, der er udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en software-emulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ kategorier_text38 ___

CAD (Computer-Aided Design) filer kan indeholde 2D eller 3D design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer benævnes ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ______ kategorier_text39 ___

Kategorien Lydfiler inkluderer komprimerede og ukomprimerede lydformater, som indeholder bølgeformdata, der kan afspilles med lydafspilningssoftware. Denne kategori omfatter også MIDI-filer, musikalske scoringer og lydprojektfiler, som typisk ikke indeholder lyddata.

______ kategorier_navn40 ___ Datafiler ______ kategorier_text40 ___

Datafiler er den mest almindelige type computerfiler. De kan installeres med applikationer eller oprettes af brugere. De fleste datafiler gemmes i et binært format, selv om nogle lagrer data som almindelig tekst. Eksempler på datafiler inkluderer biblioteker, projektfiler og gemte dokumenter.

______ kategorier_navn41 ___ Indstillinger Filer ______ kategorier_text41 ___

Indstillingsfiler gemmer indstillinger for operativsystemet og applikationer. Disse filer skal ikke åbnes af brugeren, men ændres af det tilsvarende program, når programindstillingerne ændres. Indstillinger filer kan også kaldes præference filer eller configaton filer.

______ kategorier_navn42 ___ Diskbilledfiler ______ categories_text42 ___

Diskbilledfiler indeholder en nøjagtig kopi af en harddisk eller anden type medier. De inkluderer alle filerne samt filsystemoplysninger. Dette gør det muligt at bruge diskbilleder til duplikering af diske, cd'er og dvd'er. De bruges ofte også til backup formål.

______ kategorier_navn43 ___ GIS-filer ______ kategorier_text43 ___

Kategorien GIS (Geographic Information Systems) inkluderer filer relateret til GPS-enheder og kortlægningssoftware. Disse filer kan indeholde kort, gemte ruter og waypoints. Mange GIS-filer gemmes i åbne formater, som kan overføres mellem GPS-enheder og computersystemer.

______ kategorier_navn44 ___ Raster-billedfiler ______ categories_text44 ___

Rastergrafik er den mest almindelige type billedfiler. De består af et gitter af pixels, hvor hver pixel repræsenterer en individuel farve i billedet. Både webgrafik og digitale fotos gemmes som rastergrafik. Mens nogle rasterbilledformater er ukomprimeret, bruger de mest en vis form for kompression.

______ kategorier_navn45 ___ e-bog-filer ______ kategorier_text45 ___

eBook-filer er digitale bøger designet til at blive vist på eReaders, såsom Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook og iPad. Men de kan ofte ses på en pc ved hjælp af eReader-software. Mens mange e-bog-formater kan ses på flere enheder, kan nogle proprietære e-bog-formater kun ses ved hjælp af specifik hardware eller software.

______ kategorier_navn46 ___ Sidelayout-filer ______ kategorier_text46 ___

Sidelayout-filer er dokumenter, der kan indeholde både tekst- og billeddata. De indeholder også formateringsoplysninger, som definerer sidestørrelse, margener og hvordan indhold er organiseret på siden. Dokumenter til sidelayout bruges ofte til at oprette udskrivbare publikationer, såsom aviser, magasiner og brochurer.

______ kategorier_navn47 ___ Systemfiler ______ kategorier_text47 ___

Kategorien Systemfiler inkluderer filer relateret til Mac-, Windows- og Linux-operativsystemer. Nogle eksempler inkluderer systembiblioteker, ikoner, temaer og enhedsdrivere. Filer udgivet af systemet er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn48 ___ Udviklerfiler ______ categories_text48 ___

Kategorierne Developer Files indeholder filer relateret til softwareudvikling. Disse omfatter programmeringsprojektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Kompilerede objekter og komponenter er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn49 ___ Executable Files ______ categories_text49 ___

Executable filer indeholder kode, der køres, når filen åbnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, scripts og makroer betragtes alle som eksekverbare filer. Da disse filtyper kører kode, når de åbnes, må ikke ukendte eksekverbare filer, som dem, der modtages som e-mail-vedhæftede filer, ikke åbnes.

______ kategorier_navn50 ___ Font filer ______ categories_text50 ___

Skrifttypefiler indeholder en eller flere skrifttyper, der kan åbnes af operativsystemet og applikationerne. De fleste moderne skrifttyper gemmes i enten OpenType eller TrueType-formaterne, som kan bruges af både Macintosh og Windows-computere.

______ kategorier_navn51 ___ Camera Raw Files ______ categories_text51 ___

Camera raw-filer er billedfiler oprettet af digitale kameraer. De gemmes i et ukomprimeret og ubearbejdet format, der lagrer de nøjagtige data, der er taget af kameraets sensor. Fordi hver type digitalkamera har en anden sensor, findes der mange forskellige typer kameraformater. For at åbne en kamera raw-fil skal programmet understøtte både filtypen og den specifikke kameramodel, der har taget billedet.

______ kategorier_navn52 ___ Regnearkfiler ______ categories_text52 ___

Regnearkfiler gemmer data i celler, som er organiseret i rækker og kolonner. Hver celle kan indeholde en bestemt type data, såsom en tekststreng, nummer eller dato. Celler kan også indeholde formler, som refererer til andre celler.

______ kategorier_navn53 ___ Databasefiler ______ categories_text53 ___

Databasefiler gemmer data i et struktureret format, organiseret i tabeller og felter. Individuelle poster i en database kaldes poster. Databaser bruges almindeligt til lagring af data refereret af dynamiske websites.

______ kategorier_navn54 ___ Vector billedfiler ______ categories_text54 ___

Vector grafik består af stier, snarere end individuelle pixels. Disse stier kan bruges til at repræsentere linjer og former inden for billedet. De fleste vektorbilledformater kan også omfatte farver, gradienter og billedvirkninger. Da vektor grafik gemmer billeddata som stier, kan de forstørres uden at miste kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for logoer og andre typer tegninger.

______ extension_description20317 ___

Indeholder et enkelt program eller patch, der bruges af Turtle Beach WaveFront-synthesizer-chippen; WaveFront-baserede synthesizere inkluderer Maui, Tropez, Rio og Monterey.

______ extension_text20317 ___

Turtle Beach-software er nu udviklet af Voyetra Music Software.

______ udvidelse_common20317 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20314 ___

Tekstfil oprettet af WritNow, en ældre teksteditor til NeXT-operativsystemet.

______ udvidelse_text20314 ___ ______ extension_common20314 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20315 ___

Spilledatafil, der bruges af Doom og Doom II, såvel som andre førstepersons skydespil, der bruger den originale Doom-motor; indeholder data såsom sprites (grafik), niveauinformation og elementer; bruges til lagring af originalt spilindhold såvel som spilmodifikationer.

______ extension_text20315 ___

WAD-formatet er klassificeret i to kategorier: 1) IWAD ("Internal WAD") og 2) PWAD ("Patch WAD"). IWAD-filtypen bruges til at indlæse kernespilindhold, og PWAD-filer bruges til at tilføje valgfrie data til spillet.

På grund af Dooms popularitet og WAD-filernes tilpasningsevne blev WAD-formatet en af de mere kendte og bredt anvendte fildatafilformater. Community-spillere udviklede tusinder af mods ved hjælp af WAD-filer til Doom og andre spil. Men siden Doom og Doom II blev udgivet i 1990'erne, er formatet ikke så almindeligt anvendt som det engang var.

Det originale WAD-format, der omtales som WAD1, udviklede sig til efterfølgende formater, som omfatter WAD2 og WAD3. Disse versioner blev reduceret i omfang til kun at omfatte spilteksturer og blev brugt til Quake og Half-Life. Quake WAD-teksturfiler kan redigeres med programmer som Wally.

______ udvidelse_common20315 ___ ______ extension_description20316 ___

Datafil, der bruges af Nintendo Wii-spilkonsollen; indeholder de nødvendige data til installation af Wii-kanaler, systemmenuer eller firmwareopdateringer; bruges ofte til at installere ægte kopier af virtuelle konsol (VC) spil.

______ extension_text20316 ___

BEMÆRK: WAD-filer bruges også af "Homebrew" Wii-udviklere til at installere og spille spil.

______ udvidelse_common20316 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20306 ___

Registreringsfil, der bruges til at registrere WinZip, et populært komprimeringsværktøj til Windows; kan downloades fra WinZip-webstedet efter at have købt en WinZip-licens; åbning af WinZip.wzmul-filen starter WinZip-registreringsprocessen.

______ udvidelse_text20306 ___

Efter at programmet er blevet registreret, skal filen placeres i mappen Windows Common Application Data. I Windows XP er placeringen:

C: \ Dokumenter og indstillinger \ Alle brugere \ Application Data \ WinZip.

I Windows Vista er placeringen:

C:. \ ProgramData \ WinZip

______ udvidelse_common20306 ___ ______ extension_description20313 ___

Webfil, der bruges af WN, en webserver designet til at beskytte synlighed og adgang til serverfiler; gemmer oplysninger om filer, der serveres på serveren kan beskrive .WVE filer, billeder og andre binære filer; bruges til at specificere indholdet af webfiler i et bibliotek.

______ extension_text20313 ___

En WN-fil er samlet i filen index.cache, som er placeret på serveren og giver adgang til serverfiler via HTTP-anmodninger.

______ udvidelse_common20313 ___ ______ extension_description20318 ___

En WFP-fil er et videoprojekt oprettet af Wondershare Filmora9, et program, der bruges til at fremstille personlige videoer. Den indeholder en tidslinje med et eller flere videospor og inkluderer projektindstillinger såsom redigeringer, overgange, animerede titler og specialeffekter. WFP-filer gemmer også video- og lydindstillinger om projektet, såsom koderen, opløsning, billedhastighed, kanal, samplingsfrekvens og bitrate.

______ udvidelse_text20318 ___

WFP-fil åben i Wondershare Filmora9

WFP-filer erstattede .WMV filer som den primære projektfiltype med frigivelsen af Filmora9. Du kan åbne et WFP-projekt i Filmora ved at vælge "Åbn projekt" på startskærmen. Du kan oprette et WFP-projekt i Filmora ved at vælge "Nyt projekt" på startskærmen.

Når du er færdig med at redigere et WFP-projekt i Filmora9, kan du eksportere projektet til forskellige multimedieformater, inklusive .AVI , .MP4 , .MOV , .FLV , .F4V , .MKV , .3GP , .TS , .WEBM , .GIF , .MP3 , og %li_nk% . Du kan også vælge outputformat baseret på en bestemt enhed eller direkte uploade videoen til YouTube eller Vimeo.

BEMÆRK: WFP-projekter gemmer referencer til video- og musikfiler, men ikke filerne selv. Derfor skal du også kopiere de refererede filer til at overføre et projekt.

______ udvidelse_common20318 ___ ______ product_main_features8777 ___
 • Åbn over 290 medieformater og skriv over 135 lydformater
 • Opret dine egne lyde, der er kompatible med en række forskellige synthesizers
 • Bevar lydkvaliteten med understøttelse af op til 32-bit flydende dataprøver
 • Konverter lydfiler fra synthesizere, trackere og mobiltelefoner
______ product_text8777 ___

FMJ-Software Awave Studio er et multifunktionelt lydværktøj til rådighed til Windows XP og senere. Det kan afspille, redigere, oprette og konvertere en række lydformater. Fordi det understøtter mange lydformater, bruges det almindeligt til konvertering af lydfiler.

Awave Studio understøtter en lang række lydformater. Det kan læse over 290 lydbærende filformater og kan skrive over 135 lydformater, inklusive formater fra synthesizere, trackere og mobiltelefoner.

Dette program giver dig mulighed for at manipulere filer, mens du opretholder lydkvalitet med op til 32 -bit sampling af flydende punkt. Det har også en indbygget højkvalitets software synthesizer til at skabe dine egne lyde.

FMJ-Software Awave Studio er et godt værktøj til entusiaster i computerlyd. Hvis du vil kunne konvertere eller bruge næsten ethvert lydformat, er dette program til dig.

Opdateret: 25. marts 2014

______ product_main_features7527 ___
 • Bredt anvendte filkomprimeringsværktøj
 • ZipSend og ZipShare-tjenester til afsendelse af store filer via e-mail
 • Støtte til mange komprimerede filformater
 • AES-kryptering og sikkerhedsbeskyttelse med adgangskode
 • Integreret i Windows Stifinder
 • Split arkivkapacitet
 • Automatiske sikkerhedskopier
______ product_text7527 ___

WinZip er et populært værktøj til komprimering af filer til Windows. Det giver brugerne mulighed for at komprimere og dekomprimere filarkiver, oprette data-sikkerhedskopier og sikkert kryptere data. Ved at komprimere filer kan brugerne spare lagerplads og fremskynde filoverførsler over internettet.

WinZip understøtter opdelte eller flervolumente arkiver, der deler et arkiv på flere filer, hver med en ensartet filstørrelse. For eksempel kan brugere, der ønsker at dele en stor DVD-diskbilledfil på cd-rom, vælge opsætningsarkivet på 650 MB. Brugere kan også dele videoer og andre mediefiler i 3MB eller 5MB filstørrelser til e-mail-formål. De resulterende filer kan fusioneres tilbage til den oprindelige fil ved hjælp af WinZip.

WinZip integreres med email og Facebook, hvilket gør det nemt at sende store filer direkte fra WinZip programvinduet. WinZips ZipSend-tjeneste uploader automatisk vedhæftede filer til ZipSend online-skyen og gør dem tilgængelige for e-mail-modtagere. Brugere kan også uploade Zip-filer direkte til Facebook ved hjælp af ZipShare-tjenesten.

WinZip understøtter et stort antal komprimerede formater, men det bruges primært til at oprette %li_nk% og %li_nk% arkiver. WinZip giver sikkerhedsfunktioner til brugerdata. Den understøtter AES-kryptering, som kan bruges til at sikre og passordbeskytte følsomme data. Derudover tørrer WinZip automatisk, obfuscates og sletter midlertidige uddragne filer, der blev oprettet under dekryptering, hvilket forhindrer uautoriseret adgang til slettede filer.

WinZip giver et bredt sæt funktioner, der spænder fra personligt til professionelt miljøer. Personlige brugere bruger typisk WinZip til dekomprimering af downloadede filer via internettet eller til zip-filer, der sendes via e-mail. I professionelle miljøer kan WinZip bruges til at kryptere vigtige filer, oprette komprimerede dokumenter og arkivere data. Uanset miljøet er Corel WinZip brugt, det er en fantastisk løsning til alle behov for filkomprimering.

Opdateret: 21 november 2018

______ produkt_main_features12003 ___
 • Placer flere videoklip i samme ramme med Picture Multiscreen Tool
 • Adskil automatisk optagelser i individuelle scener vha. Smart Scene Detection
 • Pixelér valgte områder af videoen med Mosaic Tool
 • Erstat folks ansigter i videoer med kunstige masker ved hjælp af Face Off
______ product_text12003 ___

Screenshot af Wondershare Filmora9

Hovedfunktioner

Wondershare Filmora, tidligere Wondershare Video Editor, er et videoredigeringsprogram med et brugervenligt interface . Det er designet til at være let at bruge, men inkluderer også flere professionelle videoredigeringsfunktioner.

Med Wondershare Filmora kan du importere video, klippe, redigere, flette og trimklip. Du kan opdele videoer i separate lyd- og videospor og indsætte yderligere lydspor i projektet. Du kan også tilføje tekstoverlejringer og anvende specialeffekter. Programmet giver dig også mulighed for at fremskynde eller bremse dele af videoen til hastighedsramping eller langsom bevægelseseffekter.

Wondershare Filmora er en god løsning for hjemmebrugere, der ønsker at skabe professionelt udseende film. Dens intuitive interface fjerner meget af den kompleksitet, der findes i avancerede videoredigeringsprogrammer. Hvis du leder efter et billigt alternativ til professionelle videoredigeringsprogrammer, er Filmora værd at prøve.

Opdateret: 8. februar 2019

______ produkt_main_features14580 ___ ______ produkt_text14580 ___ ______ product_main_features14581 ___ ______ produkt_text14581 ___ ______ produkt_main_features14582 ___ ______ product_text14582 ___ ______ produkt_main_features14583 ___ ______ product_text14583 ___ ______ product_main_features14584 ___ ______ produkt_text14584 ___ ______ produkt_main_features8960 ___
 • Emulering af Nintendo GameCube og Wii
 • Bluetooth-support til Wii-fjernbetjeninger
 • Online-spil med andre Dolphin- og Wii-brugere
 • Mulighed for at øge den interne opløsning til HD-visuel
 • 3D-spil ved hjælp af Nvidia 3D Vision
______ product_text8960 ___

Dolphin er en gratis og open source emulator af Nintendo GameCube og Wii videospilkonsoller og er også i stand til at efterligne Triforce arkade systemkort. Det er den eneste emulator, der er i stand til at køre kommercielle Wii-spil.

Dolphin er en fantastisk emulator til at spille GameCube og Wii-spil på en computer. Det giver dig mulighed for at springe menuer over og komme lige til dit spil. Dolphin har også evnen til at forbedre opløsningen af spil, så du kan spille dem i HD. Hvis du har en 3D-skærm eller tv, kan du også opleve emulerede spil i 3D ved hjælp af Nvidia 3D Vision.

Hvis du ønsker at spille dine foretrukne GameCube- eller Wii-spil på en computer, er Dolphin et fantastisk program. Det kan endda forbedre din spiloplevelse. Hvis du nyder oplevelsen af at bruge en konsol, er der ikke behov for en emulator som Dolphin.

Opdateret: 23. juni 2014

___
Fælles WFP Filnavne
___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer i et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, hvorfor der findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Sikkerhedskopieringsfiler ______ categories_text29 ___

Kategorien Backup Files indeholder individuelle filbackups og filer relateret til backup software. Individuelle sikkerhedskopier genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler inkluderer inkrementelle sikkerhedskopier og fulde system-sikkerhedskopier.

______ kategorier_navn30 ___ Diverse filer ______ kategorier_text30 ___

Kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer inden for andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ kategorier_text31 ___

Kategorien Webfiler inkluderer filer relateret til websteder og webservere. Disse inkluderer statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer, der refereres til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ kategorier_text32 ___

Kategorien Videofiler inkluderer en lang række videoformater, der bruger forskellige codecs til at kode og komprimere videodata. Denne kategori inkluderer også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ kategorier_tekst33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rich text-formater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler inkluderer tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-beskeder.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ categories_text34 ___

Kodede filer er filer, der gemmer data i et kodet format. Disse omfatter krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binære kodede tekstfiler. Filer kodes ofte for sikkerhedsmæssige formål og forhindrer dem i at blive beskadiget under dataoverførsler.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ kategorier_text35 ___

3D-billedfiler inkluderer tredimensionelle modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin Files ______ kategorier_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins kaldes også tilføjelser og udvidelser.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil, der er udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en software-emulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ kategorier_text38 ___

CAD (Computer-Aided Design) filer kan indeholde 2D eller 3D design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer benævnes ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ______ kategorier_text39 ___

Kategorien Lydfiler inkluderer komprimerede og ukomprimerede lydformater, som indeholder bølgeformdata, der kan afspilles med lydafspilningssoftware. Denne kategori omfatter også MIDI-filer, musikalske scoringer og lydprojektfiler, som typisk ikke indeholder lyddata.

______ kategorier_navn40 ___ Datafiler ______ kategorier_text40 ___

Datafiler er den mest almindelige type computerfiler. De kan installeres med applikationer eller oprettes af brugere. De fleste datafiler gemmes i et binært format, selv om nogle lagrer data som almindelig tekst. Eksempler på datafiler inkluderer biblioteker, projektfiler og gemte dokumenter.

______ kategorier_navn41 ___ Indstillinger Filer ______ kategorier_text41 ___

Indstillingsfiler gemmer indstillinger for operativsystemet og applikationer. Disse filer skal ikke åbnes af brugeren, men ændres af det tilsvarende program, når programindstillingerne ændres. Indstillinger filer kan også kaldes præference filer eller configaton filer.

______ kategorier_navn42 ___ Diskbilledfiler ______ categories_text42 ___

Diskbilledfiler indeholder en nøjagtig kopi af en harddisk eller anden type medier. De inkluderer alle filerne samt filsystemoplysninger. Dette gør det muligt at bruge diskbilleder til duplikering af diske, cd'er og dvd'er. De bruges ofte også til backup formål.

______ kategorier_navn43 ___ GIS-filer ______ kategorier_text43 ___

Kategorien GIS (Geographic Information Systems) inkluderer filer relateret til GPS-enheder og kortlægningssoftware. Disse filer kan indeholde kort, gemte ruter og waypoints. Mange GIS-filer gemmes i åbne formater, som kan overføres mellem GPS-enheder og computersystemer.

______ kategorier_navn44 ___ Raster-billedfiler ______ categories_text44 ___

Rastergrafik er den mest almindelige type billedfiler. De består af et gitter af pixels, hvor hver pixel repræsenterer en individuel farve i billedet. Både webgrafik og digitale fotos gemmes som rastergrafik. Mens nogle rasterbilledformater er ukomprimeret, bruger de mest en vis form for kompression.

______ kategorier_navn45 ___ e-bog-filer ______ kategorier_text45 ___

eBook-filer er digitale bøger designet til at blive vist på eReaders, såsom Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook og iPad. Men de kan ofte ses på en pc ved hjælp af eReader-software. Mens mange e-bog-formater kan ses på flere enheder, kan nogle proprietære e-bog-formater kun ses ved hjælp af specifik hardware eller software.

______ kategorier_navn46 ___ Sidelayout-filer ______ kategorier_text46 ___

Sidelayout-filer er dokumenter, der kan indeholde både tekst- og billeddata. De indeholder også formateringsoplysninger, som definerer sidestørrelse, margener og hvordan indhold er organiseret på siden. Dokumenter til sidelayout bruges ofte til at oprette udskrivbare publikationer, såsom aviser, magasiner og brochurer.

______ kategorier_navn47 ___ Systemfiler ______ kategorier_text47 ___

Kategorien Systemfiler inkluderer filer relateret til Mac-, Windows- og Linux-operativsystemer. Nogle eksempler inkluderer systembiblioteker, ikoner, temaer og enhedsdrivere. Filer udgivet af systemet er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn48 ___ Udviklerfiler ______ categories_text48 ___

Kategorierne Developer Files indeholder filer relateret til softwareudvikling. Disse omfatter programmeringsprojektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Kompilerede objekter og komponenter er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn49 ___ Executable Files ______ categories_text49 ___

Executable filer indeholder kode, der køres, når filen åbnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, scripts og makroer betragtes alle som eksekverbare filer. Da disse filtyper kører kode, når de åbnes, må ikke ukendte eksekverbare filer, som dem, der modtages som e-mail-vedhæftede filer, ikke åbnes.

______ kategorier_navn50 ___ Font filer ______ categories_text50 ___

Skrifttypefiler indeholder en eller flere skrifttyper, der kan åbnes af operativsystemet og applikationerne. De fleste moderne skrifttyper gemmes i enten OpenType eller TrueType-formaterne, som kan bruges af både Macintosh og Windows-computere.

______ kategorier_navn51 ___ Camera Raw Files ______ categories_text51 ___

Camera raw-filer er billedfiler oprettet af digitale kameraer. De gemmes i et ukomprimeret og ubearbejdet format, der lagrer de nøjagtige data, der er taget af kameraets sensor. Fordi hver type digitalkamera har en anden sensor, findes der mange forskellige typer kameraformater. For at åbne en kamera raw-fil skal programmet understøtte både filtypen og den specifikke kameramodel, der har taget billedet.

______ kategorier_navn52 ___ Regnearkfiler ______ categories_text52 ___

Regnearkfiler gemmer data i celler, som er organiseret i rækker og kolonner. Hver celle kan indeholde en bestemt type data, såsom en tekststreng, nummer eller dato. Celler kan også indeholde formler, som refererer til andre celler.

______ kategorier_navn53 ___ Databasefiler ______ categories_text53 ___

Databasefiler gemmer data i et struktureret format, organiseret i tabeller og felter. Individuelle poster i en database kaldes poster. Databaser bruges almindeligt til lagring af data refereret af dynamiske websites.

______ kategorier_navn54 ___ Vector billedfiler ______ categories_text54 ___

Vector grafik består af stier, snarere end individuelle pixels. Disse stier kan bruges til at repræsentere linjer og former inden for billedet. De fleste vektorbilledformater kan også omfatte farver, gradienter og billedvirkninger. Da vektor grafik gemmer billeddata som stier, kan de forstørres uden at miste kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for logoer og andre typer tegninger.

______ extension_description20317 ___

Indeholder et enkelt program eller patch, der bruges af Turtle Beach WaveFront-synthesizer-chippen; WaveFront-baserede synthesizere inkluderer Maui, Tropez, Rio og Monterey.

______ extension_text20317 ___

Turtle Beach-software er nu udviklet af Voyetra Music Software.

______ udvidelse_common20317 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20314 ___

Tekstfil oprettet af WritNow, en ældre teksteditor til NeXT-operativsystemet.

______ udvidelse_text20314 ___ ______ extension_common20314 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20315 ___

Spilledatafil, der bruges af Doom og Doom II, såvel som andre førstepersons skydespil, der bruger den originale Doom-motor; indeholder data såsom sprites (grafik), niveauinformation og elementer; bruges til lagring af originalt spilindhold såvel som spilmodifikationer.

______ extension_text20315 ___

WAD-formatet er klassificeret i to kategorier: 1) IWAD ("Internal WAD") og 2) PWAD ("Patch WAD"). IWAD-filtypen bruges til at indlæse kernespilindhold, og PWAD-filer bruges til at tilføje valgfrie data til spillet.

På grund af Dooms popularitet og WAD-filernes tilpasningsevne blev WAD-formatet en af de mere kendte og bredt anvendte fildatafilformater. Community-spillere udviklede tusinder af mods ved hjælp af WAD-filer til Doom og andre spil. Men siden Doom og Doom II blev udgivet i 1990'erne, er formatet ikke så almindeligt anvendt som det engang var.

Det originale WAD-format, der omtales som WAD1, udviklede sig til efterfølgende formater, som omfatter WAD2 og WAD3. Disse versioner blev reduceret i omfang til kun at omfatte spilteksturer og blev brugt til Quake og Half-Life. Quake WAD-teksturfiler kan redigeres med programmer som Wally.

______ udvidelse_common20315 ___ ______ extension_description20316 ___

Datafil, der bruges af Nintendo Wii-spilkonsollen; indeholder de nødvendige data til installation af Wii-kanaler, systemmenuer eller firmwareopdateringer; bruges ofte til at installere ægte kopier af virtuelle konsol (VC) spil.

______ extension_text20316 ___

BEMÆRK: WAD-filer bruges også af "Homebrew" Wii-udviklere til at installere og spille spil.

______ udvidelse_common20316 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20306 ___

Registreringsfil, der bruges til at registrere WinZip, et populært komprimeringsværktøj til Windows; kan downloades fra WinZip-webstedet efter at have købt en WinZip-licens; åbning af WinZip.wzmul-filen starter WinZip-registreringsprocessen.

______ udvidelse_text20306 ___

Efter at programmet er blevet registreret, skal filen placeres i mappen Windows Common Application Data. I Windows XP er placeringen:

C: \ Dokumenter og indstillinger \ Alle brugere \ Application Data \ WinZip.

I Windows Vista er placeringen:

C:. \ ProgramData \ WinZip

______ udvidelse_common20306 ___ ______ extension_description20313 ___

Webfil, der bruges af WN, en webserver designet til at beskytte synlighed og adgang til serverfiler; gemmer oplysninger om filer, der serveres på serveren kan beskrive %li_nk% filer, billeder og andre binære filer; bruges til at specificere indholdet af webfiler i et bibliotek.

______ extension_text20313 ___

En WN-fil er samlet i filen index.cache, som er placeret på serveren og giver adgang til serverfiler via HTTP-anmodninger.

______ udvidelse_common20313 ___ ______ extension_description20318 ___

En WFP-fil er et videoprojekt oprettet af Wondershare Filmora9, et program, der bruges til at fremstille personlige videoer. Den indeholder en tidslinje med et eller flere videospor og inkluderer projektindstillinger såsom redigeringer, overgange, animerede titler og specialeffekter. WFP-filer gemmer også video- og lydindstillinger om projektet, såsom koderen, opløsning, billedhastighed, kanal, samplingsfrekvens og bitrate.

______ udvidelse_text20318 ___

WFP-fil åben i Wondershare Filmora9

WFP-filer erstattede %li_nk% filer som den primære projektfiltype med frigivelsen af Filmora9. Du kan åbne et WFP-projekt i Filmora ved at vælge "Åbn projekt" på startskærmen. Du kan oprette et WFP-projekt i Filmora ved at vælge "Nyt projekt" på startskærmen.

Når du er færdig med at redigere et WFP-projekt i Filmora9, kan du eksportere projektet til forskellige multimedieformater, inklusive %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , og %li_nk% . Du kan også vælge outputformat baseret på en bestemt enhed eller direkte uploade videoen til YouTube eller Vimeo.

BEMÆRK: WFP-projekter gemmer referencer til video- og musikfiler, men ikke filerne selv. Derfor skal du også kopiere de refererede filer til at overføre et projekt.

______ udvidelse_common20318 ___ ______ product_main_features8777 ___
 • Åbn over 290 medieformater og skriv over 135 lydformater
 • Opret dine egne lyde, der er kompatible med en række forskellige synthesizers
 • Bevar lydkvaliteten med understøttelse af op til 32-bit flydende dataprøver
 • Konverter lydfiler fra synthesizere, trackere og mobiltelefoner
______ product_text8777 ___

FMJ-Software Awave Studio er et multifunktionelt lydværktøj til rådighed til Windows XP og senere. Det kan afspille, redigere, oprette og konvertere en række lydformater. Fordi det understøtter mange lydformater, bruges det almindeligt til konvertering af lydfiler.

Awave Studio understøtter en lang række lydformater. Det kan læse over 290 lydbærende filformater og kan skrive over 135 lydformater, inklusive formater fra synthesizere, trackere og mobiltelefoner.

Dette program giver dig mulighed for at manipulere filer, mens du opretholder lydkvalitet med op til 32 -bit sampling af flydende punkt. Det har også en indbygget højkvalitets software synthesizer til at skabe dine egne lyde.

FMJ-Software Awave Studio er et godt værktøj til entusiaster i computerlyd. Hvis du vil kunne konvertere eller bruge næsten ethvert lydformat, er dette program til dig.

Opdateret: 25. marts 2014

______ product_main_features7527 ___
 • Bredt anvendte filkomprimeringsværktøj
 • ZipSend og ZipShare-tjenester til afsendelse af store filer via e-mail
 • Støtte til mange komprimerede filformater
 • AES-kryptering og sikkerhedsbeskyttelse med adgangskode
 • Integreret i Windows Stifinder
 • Split arkivkapacitet
 • Automatiske sikkerhedskopier
______ product_text7527 ___

WinZip er et populært værktøj til komprimering af filer til Windows. Det giver brugerne mulighed for at komprimere og dekomprimere filarkiver, oprette data-sikkerhedskopier og sikkert kryptere data. Ved at komprimere filer kan brugerne spare lagerplads og fremskynde filoverførsler over internettet.

WinZip understøtter opdelte eller flervolumente arkiver, der deler et arkiv på flere filer, hver med en ensartet filstørrelse. For eksempel kan brugere, der ønsker at dele en stor DVD-diskbilledfil på cd-rom, vælge opsætningsarkivet på 650 MB. Brugere kan også dele videoer og andre mediefiler i 3MB eller 5MB filstørrelser til e-mail-formål. De resulterende filer kan fusioneres tilbage til den oprindelige fil ved hjælp af WinZip.

WinZip integreres med email og Facebook, hvilket gør det nemt at sende store filer direkte fra WinZip programvinduet. WinZips ZipSend-tjeneste uploader automatisk vedhæftede filer til ZipSend online-skyen og gør dem tilgængelige for e-mail-modtagere. Brugere kan også uploade Zip-filer direkte til Facebook ved hjælp af ZipShare-tjenesten.

WinZip understøtter et stort antal komprimerede formater, men det bruges primært til at oprette %li_nk% og %li_nk% arkiver. WinZip giver sikkerhedsfunktioner til brugerdata. Den understøtter AES-kryptering, som kan bruges til at sikre og passordbeskytte følsomme data. Derudover tørrer WinZip automatisk, obfuscates og sletter midlertidige uddragne filer, der blev oprettet under dekryptering, hvilket forhindrer uautoriseret adgang til slettede filer.

WinZip giver et bredt sæt funktioner, der spænder fra personligt til professionelt miljøer. Personlige brugere bruger typisk WinZip til dekomprimering af downloadede filer via internettet eller til zip-filer, der sendes via e-mail. I professionelle miljøer kan WinZip bruges til at kryptere vigtige filer, oprette komprimerede dokumenter og arkivere data. Uanset miljøet er Corel WinZip brugt, det er en fantastisk løsning til alle behov for filkomprimering.

Opdateret: 21 november 2018

______ produkt_main_features12003 ___
 • Placer flere videoklip i samme ramme med Picture Multiscreen Tool
 • Adskil automatisk optagelser i individuelle scener vha. Smart Scene Detection
 • Pixelér valgte områder af videoen med Mosaic Tool
 • Erstat folks ansigter i videoer med kunstige masker ved hjælp af Face Off
______ product_text12003 ___

Screenshot af Wondershare Filmora9

Hovedfunktioner

Wondershare Filmora, tidligere Wondershare Video Editor, er et videoredigeringsprogram med et brugervenligt interface . Det er designet til at være let at bruge, men inkluderer også flere professionelle videoredigeringsfunktioner.

Med Wondershare Filmora kan du importere video, klippe, redigere, flette og trimklip. Du kan opdele videoer i separate lyd- og videospor og indsætte yderligere lydspor i projektet. Du kan også tilføje tekstoverlejringer og anvende specialeffekter. Programmet giver dig også mulighed for at fremskynde eller bremse dele af videoen til hastighedsramping eller langsom bevægelseseffekter.

Wondershare Filmora er en god løsning for hjemmebrugere, der ønsker at skabe professionelt udseende film. Dens intuitive interface fjerner meget af den kompleksitet, der findes i avancerede videoredigeringsprogrammer. Hvis du leder efter et billigt alternativ til professionelle videoredigeringsprogrammer, er Filmora værd at prøve.

Opdateret: 8. februar 2019

______ produkt_main_features14580 ___ ______ produkt_text14580 ___ ______ product_main_features14581 ___ ______ produkt_text14581 ___ ______ produkt_main_features14582 ___ ______ product_text14582 ___ ______ produkt_main_features14583 ___ ______ product_text14583 ___ ______ product_main_features14584 ___ ______ produkt_text14584 ___ ______ produkt_main_features8960 ___
 • Emulering af Nintendo GameCube og Wii
 • Bluetooth-support til Wii-fjernbetjeninger
 • Online-spil med andre Dolphin- og Wii-brugere
 • Mulighed for at øge den interne opløsning til HD-visuel
 • 3D-spil ved hjælp af Nvidia 3D Vision
______ product_text8960 ___

Dolphin er en gratis og open source emulator af Nintendo GameCube og Wii videospilkonsoller og er også i stand til at efterligne Triforce arkade systemkort. Det er den eneste emulator, der er i stand til at køre kommercielle Wii-spil.

Dolphin er en fantastisk emulator til at spille GameCube og Wii-spil på en computer. Det giver dig mulighed for at springe menuer over og komme lige til dit spil. Dolphin har også evnen til at forbedre opløsningen af spil, så du kan spille dem i HD. Hvis du har en 3D-skærm eller tv, kan du også opleve emulerede spil i 3D ved hjælp af Nvidia 3D Vision.

Hvis du ønsker at spille dine foretrukne GameCube- eller Wii-spil på en computer, er Dolphin et fantastisk program. Det kan endda forbedre din spiloplevelse. Hvis du nyder oplevelsen af at bruge en konsol, er der ikke behov for en emulator som Dolphin.

Opdateret: 23. juni 2014

___
Programmer, der åbnes WFP Filer
Windows
Wondershare Filmora
Macintosh
Wondershare Filmora

Om WFP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.wfp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Wondershare Filmora Project File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.