Vigtigste : Filudvidelser : .wmv Fil

.wmv Filudvidelse

FiltypeWindows Media Video File

Udvikler Microsoft
Kategori Video Files
Format Binary

.WMV option nummer

___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer i et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, hvorfor der findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Sikkerhedskopieringsfiler ______ categories_text29 ___

Kategorien Backup Files indeholder individuelle filbackups og filer relateret til backup software. Individuelle sikkerhedskopier genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler inkluderer inkrementelle sikkerhedskopier og fulde system-sikkerhedskopier.

______ kategorier_navn30 ___ Diverse filer ______ kategorier_text30 ___

Kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer inden for andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ kategorier_text31 ___

Kategorien Webfiler inkluderer filer relateret til websteder og webservere. Disse inkluderer statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer, der refereres til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ kategorier_text32 ___

Kategorien Videofiler inkluderer en lang række videoformater, der bruger forskellige codecs til at kode og komprimere videodata. Denne kategori inkluderer også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ kategorier_tekst33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rich text-formater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler inkluderer tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-beskeder.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ categories_text34 ___

Kodede filer er filer, der gemmer data i et kodet format. Disse omfatter krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binære kodede tekstfiler. Filer kodes ofte for sikkerhedsmæssige formål og forhindrer dem i at blive beskadiget under dataoverførsler.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ kategorier_text35 ___

3D-billedfiler inkluderer tredimensionelle modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin Files ______ kategorier_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins kaldes også tilføjelser og udvidelser.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil, der er udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en software-emulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ kategorier_text38 ___

CAD (Computer-Aided Design) filer kan indeholde 2D eller 3D design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer benævnes ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ______ kategorier_text39 ___

Kategorien Lydfiler inkluderer komprimerede og ukomprimerede lydformater, som indeholder bølgeformdata, der kan afspilles med lydafspilningssoftware. Denne kategori omfatter også MIDI-filer, musikalske scoringer og lydprojektfiler, som typisk ikke indeholder lyddata.

______ kategorier_navn40 ___ Datafiler ______ kategorier_text40 ___

Datafiler er den mest almindelige type computerfiler. De kan installeres med applikationer eller oprettes af brugere. De fleste datafiler gemmes i et binært format, selv om nogle lagrer data som almindelig tekst. Eksempler på datafiler inkluderer biblioteker, projektfiler og gemte dokumenter.

______ kategorier_navn41 ___ Indstillinger Filer ______ kategorier_text41 ___

Indstillingsfiler gemmer indstillinger for operativsystemet og applikationer. Disse filer skal ikke åbnes af brugeren, men ændres af det tilsvarende program, når programindstillingerne ændres. Indstillinger filer kan også kaldes præference filer eller configaton filer.

______ kategorier_navn42 ___ Diskbilledfiler ______ categories_text42 ___

Diskbilledfiler indeholder en nøjagtig kopi af en harddisk eller anden type medier. De inkluderer alle filerne samt filsystemoplysninger. Dette gør det muligt at bruge diskbilleder til duplikering af diske, cd'er og dvd'er. De bruges ofte også til backup formål.

______ kategorier_navn43 ___ GIS-filer ______ kategorier_text43 ___

Kategorien GIS (Geographic Information Systems) inkluderer filer relateret til GPS-enheder og kortlægningssoftware. Disse filer kan indeholde kort, gemte ruter og waypoints. Mange GIS-filer gemmes i åbne formater, som kan overføres mellem GPS-enheder og computersystemer.

______ kategorier_navn44 ___ Raster-billedfiler ______ categories_text44 ___

Rastergrafik er den mest almindelige type billedfiler. De består af et gitter af pixels, hvor hver pixel repræsenterer en individuel farve i billedet. Både webgrafik og digitale fotos gemmes som rastergrafik. Mens nogle rasterbilledformater er ukomprimeret, bruger de mest en vis form for kompression.

______ kategorier_navn45 ___ e-bog-filer ______ kategorier_text45 ___

eBook-filer er digitale bøger designet til at blive vist på eReaders, såsom Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook og iPad. Men de kan ofte ses på en pc ved hjælp af eReader-software. Mens mange e-bog-formater kan ses på flere enheder, kan nogle proprietære e-bog-formater kun ses ved hjælp af specifik hardware eller software.

______ kategorier_navn46 ___ Sidelayout-filer ______ kategorier_text46 ___

Sidelayout-filer er dokumenter, der kan indeholde både tekst- og billeddata. De indeholder også formateringsoplysninger, som definerer sidestørrelse, margener og hvordan indhold er organiseret på siden. Dokumenter til sidelayout bruges ofte til at oprette udskrivbare publikationer, såsom aviser, magasiner og brochurer.

______ kategorier_navn47 ___ Systemfiler ______ kategorier_text47 ___

Kategorien Systemfiler inkluderer filer relateret til Mac-, Windows- og Linux-operativsystemer. Nogle eksempler inkluderer systembiblioteker, ikoner, temaer og enhedsdrivere. Filer udgivet af systemet er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn48 ___ Udviklerfiler ______ categories_text48 ___

Kategorierne Developer Files indeholder filer relateret til softwareudvikling. Disse omfatter programmeringsprojektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Kompilerede objekter og komponenter er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn49 ___ Executable Files ______ categories_text49 ___

Executable filer indeholder kode, der køres, når filen åbnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, scripts og makroer betragtes alle som eksekverbare filer. Da disse filtyper kører kode, når de åbnes, må ikke ukendte eksekverbare filer, som dem, der modtages som e-mail-vedhæftede filer, ikke åbnes.

______ kategorier_navn50 ___ Font filer ______ categories_text50 ___

Skrifttypefiler indeholder en eller flere skrifttyper, der kan åbnes af operativsystemet og applikationerne. De fleste moderne skrifttyper gemmes i enten OpenType eller TrueType-formaterne, som kan bruges af både Macintosh og Windows-computere.

______ kategorier_navn51 ___ Camera Raw Files ______ categories_text51 ___

Camera raw-filer er billedfiler oprettet af digitale kameraer. De gemmes i et ukomprimeret og ubearbejdet format, der lagrer de nøjagtige data, der er taget af kameraets sensor. Fordi hver type digitalkamera har en anden sensor, findes der mange forskellige typer kameraformater. For at åbne en kamera raw-fil skal programmet understøtte både filtypen og den specifikke kameramodel, der har taget billedet.

______ kategorier_navn52 ___ Regnearkfiler ______ categories_text52 ___

Regnearkfiler gemmer data i celler, som er organiseret i rækker og kolonner. Hver celle kan indeholde en bestemt type data, såsom en tekststreng, nummer eller dato. Celler kan også indeholde formler, som refererer til andre celler.

______ kategorier_navn53 ___ Databasefiler ______ categories_text53 ___

Databasefiler gemmer data i et struktureret format, organiseret i tabeller og felter. Individuelle poster i en database kaldes poster. Databaser bruges almindeligt til lagring af data refereret af dynamiske websites.

______ kategorier_navn54 ___ Vector billedfiler ______ categories_text54 ___

Vector grafik består af stier, snarere end individuelle pixels. Disse stier kan bruges til at repræsentere linjer og former inden for billedet. De fleste vektorbilledformater kan også omfatte farver, gradienter og billedvirkninger. Da vektor grafik gemmer billeddata som stier, kan de forstørres uden at miste kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for logoer og andre typer tegninger.

______ udvidelsesbeskrivelse20321 ___

Alternativt Wii-spildisk-billedformat designet af Wii-hjemmebrugsudviklere; indeholder et billede af et Wii-spil, der kan indlæses på en WBFS-partition; bruges til at lagre Wii-spil på Secure Digital (SD) eller eksterne eksterne enheder, der er formateret med WBFS-format.

______ extension_text20321 ___

Når WBFS-filer er blevet gemt på en ekstern enhed, kan de køres på Wii ved hjælp af USB Loader, et program, der indlæser WBFS-diskbilleder. Denne proces er imidlertid uofficiel og understøttes ikke af producenten.

WBFS-filer kan være meget mindre i størrelse end et Wii-spil, da de ikke gemmer den polstring, der findes i Wii-diskbilleder.

BEMÆRK: Wiithon kan åbne WBFS-filer, samt konvertere dem til .ASF filer.

______ udvidelse_common20321 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20320 ___

En WMV-fil er en videofil, der er baseret på Microsoft Advanced Systems Format (ASF) containerformat og komprimeret med Windows Media-komprimering. Den indeholder video kodet med en af Microsofts Windows Media Video (WMV) proprietære codecs og ligner en %li_nk% fil.

______ udvidelse_text20320 ___

WMV-fil åben i Microsoft Windows Media Player

WMV-filen er en af de mest almindelige filer, der bruges til at gemme video i Windows. Du kan muligvis se filen, når du downloader video fra Internettet, eller når nogen deler en video via USB-enhed eller e-mail. Du kan se video gemt i WMV-filer med en række medieafspillere. Windows Video og Media Player er populære valg, da de leveres installeret med mange Windows-operativsystemer.

Microsoft Windows Media Player 9 var den sidste version af Windows Media Player, der blev udviklet til Mac OS X. Mac-brugere kan dog Brug Flip4Mac WMV (også kendt som Microsoft Windows Media Components til QuickTime) til at afspille WMV-filer.

BEMÆRK: Windows Media Audio (WMA) -filer gemmes med en %li_nk% udvidelse.

______ udvidelse_common20320 ___ ______ produkt_main_features8549 ___
 • Gem musik og video fra sider som YouTube og Vimeo
 • Optag video fra streamingwebsteder som Netflix og Amazon Prime
 • Lyt til tusinder af radiostationer fra hele verden
 • Konverter en lang række lyd- og videoformater
 • Eksporter dit indhold til iTunes, skylagring, din smartphone og mere
 • Tilpas grænsefladens udseende
______ product_text8549 ___

Audials One er et program, der bruges til at finde, optage, downloade og konvertere film, musik, videoer, podcasts og radiostationer. Softwaren kombinerer kapaciteterne i flere forskellige Audials-programmer, herunder Tunebite, Moviebox og Radiotracker.

Den ene er et alsidigt program, der giver en lang række muligheder. Du kan indsætte webadresser fra kilder, såsom YouTube og Vimeo, i applikationen for at gemme onlinevideoer i forskellige formater, herunder MP4, WEBM, FLV, 3GP og MP3 eller WMV lyd. Programmet giver dig mulighed for at registrere indhold fra streamingtjenester som Amazon Prime og Netflix. For musikentusiaster giver One dig mulighed for at gennemse og lytte til tusinder af radiostationer og podcasts. Du kan også optage lyd fra disse kilder.

Ens universelle konverterfunktion er praktisk, fordi det er et indbygget værktøj, hvilket betyder, at du ikke behøver at gå uden for appen for dine konverteringsbehov. Du kan konvertere en stor mængde lyd- og videofilformater, såsom AAC, FLAC, MP3, M4A, WAV, WMA, AVI, 3GP, FLV, WEBM, MKV og MOV. Den ene giver nogle dejlige muligheder for DVD-kopiering, da du kan kopiere beskyttede og ubeskyttede DVD'er lovligt til afspilning og arkivering af film og video på dine enheder. Mens dens mediecenter ikke stables op til iTunes eller Windows Media Player, er det stadig et pænt supplement til ens andre funktioner. Det giver dig mulighed for at organisere dit indhold og endda vise albumkunst. Hvis du ikke ønsker at bruge One's mediecenter, ikke noget problem, kan du eksportere dit indhold til iTunes, cloud-opbevaring (Dropbox, OneDrive, Google Drive osv.), Din smartphone og Audials Anywhere, som giver dig fjernadgang til din mediesamling.

Ens interface er slank og farverig og giver en række udsigter i kategorierne musik, streaming, universal konverter og mediecenter og iTunes. Du kan ændre farveskemaet på grænsefladen til det, der passer til dit humør og ændre procentdelen af skriftstørrelsen. Audialer giver også en gratis konto, du kan logge ind på, som giver dig mulighed for at synkronisere dine yndlingsradiostationer på dine enheder, uploade ønskeliste, modtage gratis support, interagere på fora og bruge Audials Anywhere.

Audials One er tydeligt designet til medieentusiaster. Det giver dig mulighed for at surfe på internettet efter musik, videoer, podcasts og radiostationer, mens du også kan gemme musik og video fra Internettet. Du kan også konvertere en række lyd- og videofilformater. Appen har et par mangler, såsom den tricky indspilning af indhold fra streamingtjenester, dens tendens til at være en CPU-svin, og dens interface er lidt rodet. Hvis du er en intens multimedieentusiast, vil du sandsynligvis være i stand til at overse Audials Ons mangler, da det er et alsidigt værktøj med en attraktiv prismærke. Hvis du bare leder efter en simpel medieafspiller, kan du prøve Windows Media Player eller iTunes.

Opdateret: 13. oktober 2017

______ produkt_main_features8164 ___
 • Afspiller WMV-, FLV-, MP4-, MOV- og 3GP-videoformaterne
 • Åbner SRT-, SUB-, SSA- og MPL-undertekstformaterne
 • Tilvejebringer hardwareacceleration og multi-core dekodning
______ product_text8164 ___

J2 Interactive MX Player er en gratis Android-app, der bruges til at afspille videoer. Det bruges primært til at se film, tv-shows og anden video.

Afspilleren understøtter en række populære videoformater, herunder MP4, WMV, WEBM, F4V, FLV, MKV, VOB, MOV og 3GP . Det understøtter også en lang række undertekstformater, herunder SubRip, VobSub, SAMI, MPL2 og MicroDVD. Nogle af dets mest bemærkelsesværdige funktioner er dens hardwareacceleration med HW + -dekoderen, multi-core-dekodning og understøttelse af undertekstbevægelser.

MX Player bruges til at se videoer på en Android-enhed, da den understøtter mange populære video og undertekstformater. Selvom det ikke tilbyder mange andre funktioner end dem, der er angivet, er det stadig et godt valg for enhver Android-bruger, der ønsker at afspille sine understøttede formater.

Opdateret: 12. maj, 2016

______ produkt_main_features7664 ___
 • Avanceret 3D- og Ultra HD 4K-videostøtte
 • Afspilning til Blu-ray, DVD og 3D-film
 • TrueTheater teknologi til video og lydforbedring
 • Støtte til mange lyd-, video- og billedfilformater
 • Inkluderer værktøjer til forvaltning af mediefiler
 • Musikforretning til download af musik
 • Online filmanmeldelse og deling af kommentarer
______ product_text7664 ___

Screenshot af CyberLink PowerDVD 17

Hovedfunktioner

PowerDVD er en avanceret film- og medieafspiller, der bruges til at afspille Ultra HD 4K og 3D-film. Det giver også mediehåndteringsværktøjer, som inkluderer søgning, gennemsøgning og online delingsfunktioner. Programmet er tilgængeligt i Standard-, Pro- og Ultra-udgaver.

PowerDVD understøtter mange forskellige multimedieformater, såsom H.264, MP4, MOV, MP3, AAC, JPEG og PNG. Brugergrænsefladen giver indstillinger til visning af film-, video- og musikfiler. Du kan gennemse lister over mediefiler fra computeren, tilsluttede enheder eller eksterne onlineplaceringer. Grænsefladen giver dig også mulighed for at oprette afspilningslister, tilføje beskrivende metadata og organisere mediefiler.

PowerDVD giver dig mulighed for at forbedre film med CyberLinks proprietære TrueTheater-teknologi. TrueTheater HD- og 3D-teknologier kan opskalere video, konvertere 2D-video til 3D og justere dybden af 3D-effekter. Programmet kan registrere en 4K-videofil og en 4K-skærm og levere forsinkelsesfri afspilning. TrueTheater Stabilizer fjerner jitter fra hjemmevideoer under afspilning. PowerDVD inkluderer også teknologi til forbedring af lyd, såsom TrueTheater Støjreduktion, der fjerner uønsket lydstøj og TrueTheater Surround, der konverterer et lydsignal til surround sound.

CyberLink PowerDVD er en fantastisk medieafspiller til et hjemmebiografmiljø. Med sine video- og lydforbedrende funktioner og glatte 4K-videoafspilning kan det få dit hjemmebiograf til at føles som den ægte oplevelse.

Opdateret: 24. oktober 2017

______ product_main_features8249 ___
 • Letvægts og simpel grænseflade
 • Understøttelse af forskellige medieformater, som WMV og MOV
 • Hurtig konverteringstid
______ product_text8249 ___

ShedWorx Smart Converter er en letvægts video- og lydkonverter til Windows og OS X. Programmet kan downloades som Pro-versionen eller den gratis demo-version.

Programmet understøtter en række af medieformater, som %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% . Smart Converter gør det nemt og nemt at bruge, du kan trække og slippe dine filer på applikationen og vælge konverteringsformat. Programmet registrerer kun, hvad der skal konverteres i filen og efterlader andre data alene, hvilket reducerer konverteringstiden og opretholder den højeste kvalitet af video og lyd.

Smart Converter er en hurtig video konverter med en enkel , brugervenlig grænseflade. Men det giver ikke meget mere end video og lyd konvertering. Hvis du kun søger et program til hurtigt at konvertere din video eller lyd til et af de understøttede formater, er ShedWorx Smart Converter en fantastisk mulighed.

Opdateret: 3. oktober 2014

______ product_main_features7647 ___
 • Understøtter populære video- og lydformater, som WMV og MPEG
 • Tillader dig at tilpasse organisationen af dine medier
 • Aktiverer streaming mellem forskellige computere og enheder på samme netværk
 • Rips og brænder lyd til cd'er
______ product_text7647 ___

Skærmbillede af Microsoft Windows Media Player 12

Hovedfunktioner

Microsoft Windows Media Player er et mediebiblioteksprogram, der bruges til at afspille video og lyd og for at se billeder. Programmet leveres sammen med Windows-operativsystemet.

Windows Media Player understøtter mange populære lyd- og videoformater, som WMV, MOV, MPEG, WAV, ASF, MIDI og AIFF. Afspilleren understøtter også H.264, Xvid og DivX video. Der er en stor mængde gratis plugins til rådighed, der også udvider funktionerne i Windows Media Player. I Windows Media Player kan du også streame medier fra eller til andre enheder på dit netværk, synkronisere dine medier til bærbare enheder og brænde lyden til en cd.

Windows Media Player giver dig mulighed for at tilpasse din medieoplevelse. Det giver dig mulighed for at konfigurere navigationsruden, sortere dine medier efter kategorier som genre og rating og redigere afspillerens hud. Windows Media Player giver dig også mulighed for at oprette dine egne medieafspilningslister og kan generere afspilningslister baseret på dine kriterier.

Hvis du er en Windows-bruger, er Windows Media Player en god mulighed for at organisere og afspille dine medier. Det understøtter mange populære lyd- og videoformater, giver dig mulighed for at tilpasse organisationen af dine medier og gør det muligt at brænde lyden til en cd. Microsoft Windows Media Player er en pålidelig løsning på dine medieafspilningsbehov.

Opdateret: 19. marts 2019

______ product_main_features7881 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Administrerer multimedieindhold i et enkelt integreret bibliotek
 • Brugerdefineret brugergrænseflade med skind
 • Understøtter brugerudviklede plugin-moduler
 • Online browsing og shoppingfunktioner
______ product_text7881 ___

Skærmbillede af Nullsoft Winamp 5.6

Hovedfunktioner

Nullsoft Winamp er en medieafspiller, der afspiller lyd-, video- og andet multimedieindhold. Softwaren understøtter mange lyd- og videofilformater og giver værktøjer til at organisere musik- og videofiler i afspilningslister og søgbare biblioteker.

Winamp indeholder følgende komponenter til afspilning, organisering, brænding og synkronisering af medier:

Hvis du leder efter en medieafspiller til privat brug, kan Winamp være svaret. Det giver mange af de standardfunktioner, der følger med de fleste medieafspillere, samtidig med at du kan tilpasse det. Du kan bruge Winamp SDK, som leveres af Nullsoft, til at bidrage med plug-ins, der tilføjer nyttige funktioner til softwaren. Hvis du leder efter en erstatning til Microsoft Windows Media Player eller Apple iTunes, skal du tjekke den brugerdefinerede Nullsoft Winamp medieafspiller.

Opdateret: 27. februar 2018

______ product_main_features8161 ___
 • Konverter HD-video med høje hastigheder
 • Omdanne billeder til videoer
 • Rediger dine videoer og kombiner mediefiler
 • Batchprocessfiler for at spare tid
______ product_text8161 ___

Xilisoft Video Converter Ultimate er et program, der giver dig mulighed for at konvertere og ændre video-, lyd- og billedfiler. Det er tilgængeligt for både Mac og Windows-computere.

Video Converter Ultimate kan hurtigt og nemt konvertere et bredt udvalg af medieformater. Det er i stand til at konvertere over 160 video- og lydformater og kan håndtere HD-video op til 4k. Konverteringen er forbedret ved hjælp af GPU acceleration for at reducere den tid det tager at behandle filer.

Udover mediekonvertering har Video Converter Ultimate også nogle få grundlæggende redigeringsfunktioner. Det giver dig mulighed for at kombinere filer såvel som opdele dem i flere filer. Du kan også redigere video lydspor og undertekster og tilføje grundlæggende special effekter og filtre.

Hvis du ofte finder dig selv nødt til at konvertere og foretage mindre justeringer af dine multimediefiler, kan Video Converter Ultimate være den løsning, du har har været på udkig efter. Avanceret videoredigering vil på den anden side kræve et mere kraftfuldt værktøj.

Opdateret: 27. august 2014

______ product_main_features7770 ___
 • Giver en digital multimedieløsning til pc-brugere
 • Inkluderer PaintShop Pro foto- og billedredigeringssoftware
 • Understøtter cd-, dvd- og Blu-ray-diskformater
 • Inkluderer video-, lyd- og billedredigeringsværktøjer
 • Importerer og eksporterer et bredt udvalg af multimediefilformater
 • Integreres med HDV digitale videokameraer og personlige medieafspillere
 • Tillader oprettelse af 3D-billeder og videoer
 • Opretter spændede sikkerhedskopier arkiver på tværs af flere diske
 • Gør det muligt at redigere video fra 4 kameraer til mere dynamiske videoer
______ product_text7770 ___

Roxio Creator (tidligere Easy Media Creator) er en populær multimediesoftwarepakke til Windows. Det bruges ofte til oprettelse af dvd'er og Blu-ray-diske og omfatter også lyd-, video- og billedredigeringsværktøjer.

Creator kan bruges til at oprette video-, foto- og musiksamlinger. Det accepterer input fra en bred vifte af videokilder, herunder AVCHD-videokameraer og andre high definition videoformater. Importerede multimediefiler kan redigeres på en 32-sporets tidslinje for at overlejre videoklip, fotos, musik og overgange. Færdige film kan brændes til disk eller eksporteres til flere forskellige videofilformater. Video kan eksporteres til almindelige videospillere, herunder iPhone, Kindle Fire, Xbox One og PlayStation 4-enheder. Eller du kan dele dine medier til Facebook, YouTube, Google+ og Google Drev. 3D-videoprojekter kan også udvikles og eksporteres. Creator tilbyder også dvd-forfatterværktøjer med indbyggede temaer og valgmuligheder til valg af dvd-menuer.

Når du opretter en musiksamling, kan lyden blive revet fra en cd eller dvd eller importeret direkte fra harddisken. Brugere kan også optage og redigere lydklip ved hjælp af Creators Sound Editor, som indeholder værktøjer til trimning af lyd og oprettelse af lydmashups. Lydfiler kan brændes til en lyd-cd eller eksporteres til musikfilformater, f.eks. %li_nk% og %li_nk% . Skaberen kan også oprette spillelister og eksportere musik til iTunes eller andre lydspillere.

Creator indeholder PaintShop Pro foto- og billedredigeringssoftware. Brugere kan organisere, røre op, ramme og forbedre eksisterende digitale billeder samt oprette panoramabilleder og dele billeder på sociale medier som Facebook, Google+ og Flickr. Redigerede billeder kan tilføjes til diasshows ved hjælp af videoproduktions- og diasshowværktøjerne, der er inkluderet i Creator-pakken.

Creator giver brugerne mulighed for at tilpasse deres lyd-, video-, billeder og dvd- og Blu-ray-diske fuldstændigt. Den understøtter en bred vifte af multimediefilformater, kan indspille video fra internetstrømme eller digitale videokameraer, og kan lave juveletasker og disketiketter, som kan udskrives fra en hjemmeprinter. Roxio Creator er en nyttig multimedie-løsning til enhver hjemme-pc-bruger.

Opdateret: 30. september 2016

______ product_main_features8088 ___
 • Giver en ren brugergrænseflade med nemme at bruge afspilningskontroller
 • Understøtter mange video- og lydformater
 • Leverer HD-video med H.264-komprimering
 • Viser indhold fra dit skrivebord eller på internettet.
______ product_text8088 ___

Apple QuickTime Player er en gratis medieafspiller, der er bundtet med Mac OS X og kan downloades på Windows-platformen. Det understøtter forskellige billed-, lyd- og videoformater.

I QuickTime Player kan du afspille næsten alle mediefiler, du møder, uanset om det er lyd, video eller endda billeder. Spilleren har H.264-videokomprimering, hvilket gør den levende HD-video mulig. Udseendet af afspilleren er enkelt, viser afspilningsknapper og en lydstyrke. Nogle afspillervalg indeholder forskellige visningsstørrelser og A / V-specifikationer, som f.eks. Bas, diskant, lysstyrke og farve.

Til Apple-brugere af QuickTime Player X eller Windows-brugere af QuickTime Pro er der flere avancerede funktioner. Programmet lader dig ikke bare sidde i sæderne, det giver dig flere værktøjer til at skabe dit eget indhold. Du kan oprette dine egne filmoptagelser ved hjælp af computerens kamera. Du kan optage lyd ved hjælp af computerens mikrofon eller din egen mikrofon. Du kan også lave en skærmoptagelse af din egen computerskærm.

Om du er en Apple- eller Windows-bruger, er QuickTime Player en af dine bedste muligheder for videoafspilning. Den understøtter en imponerende mængde mediefiler og har en af de bedste udseendelser af enhver tilgængelig medieafspiller. Det faktum, at det er gratis, sælger aftalen.

Opdateret: 13. marts 2014

______ produkt_main_features8162 ___
 • Understøtter populære mediefilformater som MP4, AVI og MOV
 • Tilvejebringer en filbrowser for adgang til dine filer på enheden
 • Gør det muligt at oprette forbindelse til din computer, FTP-websteder og Dropbox for at streame medier
______ product_text8162 ___

olimsoft OPlayer er en iOS-app, der bruges til at afspille video og lyd. Den er tilgængelig som standardversion til køb og en HD-version, som har højere kvalitet, men det koster mere.

OPlayer understøtter et bredt udvalg af mediefilformater, herunder MP4, AVI, AAC, MOV, og 3GP, og understøtter flere undertekstformater, såsom SRT, SUB og SMI. Appen indeholder en filbrowser, der lister alle dine medier på din enhed og gør det nemt at navigere til den ønskede fil. Du kan også oprette forbindelse til ethvert websted, der er vært for understøttede medier gennem appens afsnit om URL-adresse.

En af de mest imponerende funktioner i appen er muligheden for at oprette forbindelse til din computer, et FTP-sted eller Dropbox. Dette giver dig mulighed for at streame medier fra disse kilder direkte til din enhed, hvilket betyder, at du ikke behøver at maksimere enhedens lagerkapacitet.

OPlayer er mere end bare en mulighed for at afspille dine mediefiler. Det leveres med nyttige funktioner, der gør din mobile medieoplevelse meget sjovere. olimsoft OPlayer er absolut værd at prøve, og hvis du kan lide det, vil du overveje at opgradere til HD-versionen for bedre afspilning og flere muligheder.

Opdateret: 28. juli 2015

______ product_main_features7809 ___
 • Adgang via Google-konto
 • 15 GB lagerplads til gratis brugere
 • Se et bredt udvalg af populære filer, som f.eks. .DOCX og .JPG
 • Del filer til praktisk samarbejde
 • Opret dokumenter og download som filer, som f.eks. .PPTX og .XLSX.
______ product_text7809 ___

Skærmbillede af Google Drev 2017

Hovedfunktioner

Google Drev er en web- og desktopapplikationspakke, der giver dig mulighed for at oprette, redigere, dele , og gem filer. Du kan uploade filer og få adgang til applikationerne med en Google-konto. I 2018 blev Google Desktop-applikationerne afbrudt, men du kan stadig få adgang til Google Drev online.

Drev tilbyder 15 GB lagerplads til gratis brugere med mulighed for at opgradere til mere lagerplads. Du kan også installere Drev på din stationære computer eller mobilenhed, så du nemt kan uploade. Når du har uploadet dine filer, kan du organisere dem i mapper og vælge at dele dokumenterne med andre med skrivebeskyttet eller læse / skrive tilladelser.

Drevet leveres med flere værktøjer til oprettelse og redigering af kontorrelaterede filtyper. Google Docs bruges til visning og redigering af dokumenter, Google Sheets bruges til visning og redigering af regneark, og Google Slides bruges til visning og redigering af præsentationer. Nogle af de populære filformater, der understøttes af disse værktøjer, omfatter %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% . Drev giver også flere brugere mulighed for at arbejde sammen om filer på samme tid, hvilket er nyttigt for teamprojekter som rapporter eller præsentationer.

Google Drev er en fantastisk assistent til brugere, der ønsker at gemme filer på internettet og eksternt samarbejde med andre. Dens integration med andre Google-funktioner, som Gmail og Google Fotos, gør det endnu mere nyttigt at organisere vigtige filer. Hvis du leder efter et pålideligt cloud-storage- og dokumentsamarbejdsværktøj, skal du prøve Google Drive.

Opdateret: 11. februar 2019

______ product_main_features8225 ___
 • Et hundrede video- / lydredigeringsspor
 • TrueVelocity 64-bit videoredigeringsmaskine
 • TrueTheater teknologier til videoforbedring
 • 3D video import, redigering og eksport kapacitet
 • Over 500 overgangs- og videoreffekter
 • DVD, Blu-ray og AVCHD-disk brænder støtte
 • Indbyggede effekter og Particle Effects Designer
 • Slideshow Creator giver over 30 professionelt udseende slideshow-temaer
______ product_text8225 ___

PowerDirector er et program til redigering og forbedring af videoer, der er udviklet af CyberLink. Den indeholder grundlæggende redigeringsfunktioner og værktøjer til forbedring af videokvaliteten, hvilket gør den ideel til redigering af video på en hjemmecomputer. PowerDirector indeholder dvd- og Blu-ray-diskeforfatterværktøjer og understøtter mange videofilformater, herunder MPEG-4 og H.264.

PowerDirector giver indholdsbekendt redigering til videoprojekter. Softwaren kan automatisk analysere og justere scener ved hjælp af CyberLinks proprietære TrueTeater-teknologi, som omfatter ændringer som belysningsjusteringer, video sharpening og jitter reduktion. TrueTheater kan også opskalere standard definition (SD) video til HD-lignende kvalitet. Når videoprojekter eksporteres, udnytter TrueVelocity-renderermotoren både software og hardwareteknologier til hurtig videobehandling.

Filmprojekter kan gemmes som en PowerDirector-projektfil ( %li_nk% ) til senere redigering. Når du er færdig, kan du offentliggøre videoer direkte til YouTube, Facebook eller andre online video-websteder. Du kan også brænde din video til diske, f.eks. DVD og Blu-ray, eller du kan eksportere til almindelige videoformater som %li_nk% og %li_nk% . PowerDirector giver dig mulighed for ikke kun at lave mindeværdige film, men også professionelt udseende animerede diasshow. Med Slideshow Creator kan du vælge mellem mere end 30 forskellige temaer for at oprette en præsentation af et bryllup, ferie eller fra et nyligt familiehold.

CyberLink PowerDirector er en god mulighed for at oprette og redigere film til hjemmebrugere. Det er også nyttigt for at forbedre videokvaliteten af allerede eksisterende videoer. Hvis du forsøger at lave hjemmevideoer, som du kan dele med venner og familie på DVD eller Blu-Ray, er dette program et godt valg. Hvis du vil oprette en film, der kræver special effekter og andre avancerede funktioner, er der andre programmer, der passer bedre til dine behov.

Opdateret: 3. oktober 2016

______ product_main_features8262 ___
 • Afspil forskellige videoformater som MP4, WMV og DIVX
 • Kontroller undertekststørrelse og sprog
 • Øg filmvolumen op til 3 gange den oprindelige lyd
 • Sikre dit bibliotek med adgangskodebeskyttelse
 • Overfør filer via Wifi mellem to iOS-enheder via appen
___ErrorException: cURL error 35: Encountered end of file (see https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) in /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php:324 Stack trace: #0 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(361): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->getResponse(' ___ product_te...') #1 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(185): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->instanceTranslate(' ___ product_te...') #2 /home/hvordanmanabnerenfil/app/common/models/Parsing.php(231): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->__call('translate', Array) #3 /home/hvordanmanabnerenfil/app/console/controllers/ParseController.php(28): common\models\Parsing::fileInfo('fileinfo.com', 'https://fileinf...', true, true) #4 [internal function]: console\controllers\ParseController->actionIndex('https://fileinf...', 'true', 'true') #5 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/InlineAction.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #6 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Controller.php(157): yii\base\InlineAction->runWithParams(Array) #7 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Controller.php(148): yii\base\Controller->runAction('', Array) #8 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Module.php(528): yii\console\Controller->runAction('', Array) #9 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(180): yii\base\Module->runAction('parse', Array) #10 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(147): yii\console\Application->runAction('parse', Array) #11 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Application.php(386): yii\console\Application->handleRequest(Object(yii\console\Request)) #12 /home/hvordanmanabnerenfil/app/yii(27): yii\base\Application->run() #13 {main} ______ product_main_features8091 ___
 • Afspil en række mediefilformater, f.eks. FLV, MOV og MP4
 • Søg efter og se videoer via en indbygget webbrowser
 • Indtast playliste kriterier for automatisk afspilningsliste organisation
 • Indtast videoens webadresse for øjeblikkelig videoafspilning
___ErrorException: cURL error 56: Proxy CONNECT aborted (see https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) in /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php:324 Stack trace: #0 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(361): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->getResponse(' ___ product_te...') #1 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(185): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->instanceTranslate(' ___ product_te...') #2 /home/hvordanmanabnerenfil/app/common/models/Parsing.php(231): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->__call('translate', Array) #3 /home/hvordanmanabnerenfil/app/console/controllers/ParseController.php(28): common\models\Parsing::fileInfo('fileinfo.com', 'https://fileinf...', true, true) #4 [internal function]: console\controllers\ParseController->actionIndex('https://fileinf...', 'true', 'true') #5 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/InlineAction.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #6 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Controller.php(157): yii\base\InlineAction->runWithParams(Array) #7 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Controller.php(148): yii\base\Controller->runAction('', Array) #8 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Module.php(528): yii\console\Controller->runAction('', Array) #9 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(180): yii\base\Module->runAction('parse', Array) #10 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(147): yii\console\Application->runAction('parse', Array) #11 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Application.php(386): yii\console\Application->handleRequest(Object(yii\console\Request)) #12 /home/hvordanmanabnerenfil/app/yii(27): yii\base\Application->run() #13 {main} ______ produkt_main_features8960 ___
 • Emulering af Nintendo GameCube og Wii
 • Bluetooth-support til Wii-fjernbetjeninger
 • Online-spil med andre Dolphin- og Wii-brugere
 • Mulighed for at øge den interne opløsning til HD-visuel
 • 3D-spil ved hjælp af Nvidia 3D Vision
______ product_text8960 ___

Dolphin er en gratis og open source emulator af Nintendo GameCube og Wii videospilkonsoller og er også i stand til at efterligne Triforce arkade systemkort. Det er den eneste emulator, der er i stand til at køre kommercielle Wii-spil.

Dolphin er en fantastisk emulator til at spille GameCube og Wii-spil på en computer. Det giver dig mulighed for at springe menuer over og komme lige til dit spil. Dolphin har også evnen til at forbedre opløsningen af spil, så du kan spille dem i HD. Hvis du har en 3D-skærm eller tv, kan du også opleve emulerede spil i 3D ved hjælp af Nvidia 3D Vision.

Hvis du ønsker at spille dine foretrukne GameCube- eller Wii-spil på en computer, er Dolphin et fantastisk program. Det kan endda forbedre din spiloplevelse. Hvis du nyder oplevelsen af at bruge en konsol, er der ikke behov for en emulator som Dolphin.

Opdateret: 23. juni 2014

______ produkt_main_features14590 ___ ______ produkt_text14590 ___ ___
Flere oplysninger
___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer i et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, hvorfor der findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Sikkerhedskopieringsfiler ______ categories_text29 ___

Kategorien Backup Files indeholder individuelle filbackups og filer relateret til backup software. Individuelle sikkerhedskopier genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler inkluderer inkrementelle sikkerhedskopier og fulde system-sikkerhedskopier.

______ kategorier_navn30 ___ Diverse filer ______ kategorier_text30 ___

Kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer inden for andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ kategorier_text31 ___

Kategorien Webfiler inkluderer filer relateret til websteder og webservere. Disse inkluderer statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer, der refereres til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ kategorier_text32 ___

Kategorien Videofiler inkluderer en lang række videoformater, der bruger forskellige codecs til at kode og komprimere videodata. Denne kategori inkluderer også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ kategorier_tekst33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rich text-formater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler inkluderer tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-beskeder.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ categories_text34 ___

Kodede filer er filer, der gemmer data i et kodet format. Disse omfatter krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binære kodede tekstfiler. Filer kodes ofte for sikkerhedsmæssige formål og forhindrer dem i at blive beskadiget under dataoverførsler.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ kategorier_text35 ___

3D-billedfiler inkluderer tredimensionelle modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin Files ______ kategorier_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins kaldes også tilføjelser og udvidelser.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil, der er udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en software-emulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ kategorier_text38 ___

CAD (Computer-Aided Design) filer kan indeholde 2D eller 3D design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer benævnes ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ______ kategorier_text39 ___

Kategorien Lydfiler inkluderer komprimerede og ukomprimerede lydformater, som indeholder bølgeformdata, der kan afspilles med lydafspilningssoftware. Denne kategori omfatter også MIDI-filer, musikalske scoringer og lydprojektfiler, som typisk ikke indeholder lyddata.

______ kategorier_navn40 ___ Datafiler ______ kategorier_text40 ___

Datafiler er den mest almindelige type computerfiler. De kan installeres med applikationer eller oprettes af brugere. De fleste datafiler gemmes i et binært format, selv om nogle lagrer data som almindelig tekst. Eksempler på datafiler inkluderer biblioteker, projektfiler og gemte dokumenter.

______ kategorier_navn41 ___ Indstillinger Filer ______ kategorier_text41 ___

Indstillingsfiler gemmer indstillinger for operativsystemet og applikationer. Disse filer skal ikke åbnes af brugeren, men ændres af det tilsvarende program, når programindstillingerne ændres. Indstillinger filer kan også kaldes præference filer eller configaton filer.

______ kategorier_navn42 ___ Diskbilledfiler ______ categories_text42 ___

Diskbilledfiler indeholder en nøjagtig kopi af en harddisk eller anden type medier. De inkluderer alle filerne samt filsystemoplysninger. Dette gør det muligt at bruge diskbilleder til duplikering af diske, cd'er og dvd'er. De bruges ofte også til backup formål.

______ kategorier_navn43 ___ GIS-filer ______ kategorier_text43 ___

Kategorien GIS (Geographic Information Systems) inkluderer filer relateret til GPS-enheder og kortlægningssoftware. Disse filer kan indeholde kort, gemte ruter og waypoints. Mange GIS-filer gemmes i åbne formater, som kan overføres mellem GPS-enheder og computersystemer.

______ kategorier_navn44 ___ Raster-billedfiler ______ categories_text44 ___

Rastergrafik er den mest almindelige type billedfiler. De består af et gitter af pixels, hvor hver pixel repræsenterer en individuel farve i billedet. Både webgrafik og digitale fotos gemmes som rastergrafik. Mens nogle rasterbilledformater er ukomprimeret, bruger de mest en vis form for kompression.

______ kategorier_navn45 ___ e-bog-filer ______ kategorier_text45 ___

eBook-filer er digitale bøger designet til at blive vist på eReaders, såsom Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook og iPad. Men de kan ofte ses på en pc ved hjælp af eReader-software. Mens mange e-bog-formater kan ses på flere enheder, kan nogle proprietære e-bog-formater kun ses ved hjælp af specifik hardware eller software.

______ kategorier_navn46 ___ Sidelayout-filer ______ kategorier_text46 ___

Sidelayout-filer er dokumenter, der kan indeholde både tekst- og billeddata. De indeholder også formateringsoplysninger, som definerer sidestørrelse, margener og hvordan indhold er organiseret på siden. Dokumenter til sidelayout bruges ofte til at oprette udskrivbare publikationer, såsom aviser, magasiner og brochurer.

______ kategorier_navn47 ___ Systemfiler ______ kategorier_text47 ___

Kategorien Systemfiler inkluderer filer relateret til Mac-, Windows- og Linux-operativsystemer. Nogle eksempler inkluderer systembiblioteker, ikoner, temaer og enhedsdrivere. Filer udgivet af systemet er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn48 ___ Udviklerfiler ______ categories_text48 ___

Kategorierne Developer Files indeholder filer relateret til softwareudvikling. Disse omfatter programmeringsprojektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Kompilerede objekter og komponenter er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn49 ___ Executable Files ______ categories_text49 ___

Executable filer indeholder kode, der køres, når filen åbnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, scripts og makroer betragtes alle som eksekverbare filer. Da disse filtyper kører kode, når de åbnes, må ikke ukendte eksekverbare filer, som dem, der modtages som e-mail-vedhæftede filer, ikke åbnes.

______ kategorier_navn50 ___ Font filer ______ categories_text50 ___

Skrifttypefiler indeholder en eller flere skrifttyper, der kan åbnes af operativsystemet og applikationerne. De fleste moderne skrifttyper gemmes i enten OpenType eller TrueType-formaterne, som kan bruges af både Macintosh og Windows-computere.

______ kategorier_navn51 ___ Camera Raw Files ______ categories_text51 ___

Camera raw-filer er billedfiler oprettet af digitale kameraer. De gemmes i et ukomprimeret og ubearbejdet format, der lagrer de nøjagtige data, der er taget af kameraets sensor. Fordi hver type digitalkamera har en anden sensor, findes der mange forskellige typer kameraformater. For at åbne en kamera raw-fil skal programmet understøtte både filtypen og den specifikke kameramodel, der har taget billedet.

______ kategorier_navn52 ___ Regnearkfiler ______ categories_text52 ___

Regnearkfiler gemmer data i celler, som er organiseret i rækker og kolonner. Hver celle kan indeholde en bestemt type data, såsom en tekststreng, nummer eller dato. Celler kan også indeholde formler, som refererer til andre celler.

______ kategorier_navn53 ___ Databasefiler ______ categories_text53 ___

Databasefiler gemmer data i et struktureret format, organiseret i tabeller og felter. Individuelle poster i en database kaldes poster. Databaser bruges almindeligt til lagring af data refereret af dynamiske websites.

______ kategorier_navn54 ___ Vector billedfiler ______ categories_text54 ___

Vector grafik består af stier, snarere end individuelle pixels. Disse stier kan bruges til at repræsentere linjer og former inden for billedet. De fleste vektorbilledformater kan også omfatte farver, gradienter og billedvirkninger. Da vektor grafik gemmer billeddata som stier, kan de forstørres uden at miste kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for logoer og andre typer tegninger.

______ udvidelsesbeskrivelse20321 ___

Alternativt Wii-spildisk-billedformat designet af Wii-hjemmebrugsudviklere; indeholder et billede af et Wii-spil, der kan indlæses på en WBFS-partition; bruges til at lagre Wii-spil på Secure Digital (SD) eller eksterne eksterne enheder, der er formateret med WBFS-format.

______ extension_text20321 ___

Når WBFS-filer er blevet gemt på en ekstern enhed, kan de køres på Wii ved hjælp af USB Loader, et program, der indlæser WBFS-diskbilleder. Denne proces er imidlertid uofficiel og understøttes ikke af producenten.

WBFS-filer kan være meget mindre i størrelse end et Wii-spil, da de ikke gemmer den polstring, der findes i Wii-diskbilleder.

BEMÆRK: Wiithon kan åbne WBFS-filer, samt konvertere dem til .WMA filer.

______ udvidelse_common20321 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20320 ___

En WMV-fil er en videofil, der er baseret på Microsoft Advanced Systems Format (ASF) containerformat og komprimeret med Windows Media-komprimering. Den indeholder video kodet med en af Microsofts Windows Media Video (WMV) proprietære codecs og ligner en %li_nk% fil.

______ udvidelse_text20320 ___

WMV-fil åben i Microsoft Windows Media Player

WMV-filen er en af de mest almindelige filer, der bruges til at gemme video i Windows. Du kan muligvis se filen, når du downloader video fra Internettet, eller når nogen deler en video via USB-enhed eller e-mail. Du kan se video gemt i WMV-filer med en række medieafspillere. Windows Video og Media Player er populære valg, da de leveres installeret med mange Windows-operativsystemer.

Microsoft Windows Media Player 9 var den sidste version af Windows Media Player, der blev udviklet til Mac OS X. Mac-brugere kan dog Brug Flip4Mac WMV (også kendt som Microsoft Windows Media Components til QuickTime) til at afspille WMV-filer.

BEMÆRK: Windows Media Audio (WMA) -filer gemmes med en %li_nk% udvidelse.

______ udvidelse_common20320 ___ ______ produkt_main_features8549 ___
 • Gem musik og video fra sider som YouTube og Vimeo
 • Optag video fra streamingwebsteder som Netflix og Amazon Prime
 • Lyt til tusinder af radiostationer fra hele verden
 • Konverter en lang række lyd- og videoformater
 • Eksporter dit indhold til iTunes, skylagring, din smartphone og mere
 • Tilpas grænsefladens udseende
______ product_text8549 ___

Audials One er et program, der bruges til at finde, optage, downloade og konvertere film, musik, videoer, podcasts og radiostationer. Softwaren kombinerer kapaciteterne i flere forskellige Audials-programmer, herunder Tunebite, Moviebox og Radiotracker.

Den ene er et alsidigt program, der giver en lang række muligheder. Du kan indsætte webadresser fra kilder, såsom YouTube og Vimeo, i applikationen for at gemme onlinevideoer i forskellige formater, herunder MP4, WEBM, FLV, 3GP og MP3 eller WMV lyd. Programmet giver dig mulighed for at registrere indhold fra streamingtjenester som Amazon Prime og Netflix. For musikentusiaster giver One dig mulighed for at gennemse og lytte til tusinder af radiostationer og podcasts. Du kan også optage lyd fra disse kilder.

Ens universelle konverterfunktion er praktisk, fordi det er et indbygget værktøj, hvilket betyder, at du ikke behøver at gå uden for appen for dine konverteringsbehov. Du kan konvertere en stor mængde lyd- og videofilformater, såsom AAC, FLAC, MP3, M4A, WAV, WMA, AVI, 3GP, FLV, WEBM, MKV og MOV. Den ene giver nogle dejlige muligheder for DVD-kopiering, da du kan kopiere beskyttede og ubeskyttede DVD'er lovligt til afspilning og arkivering af film og video på dine enheder. Mens dens mediecenter ikke stables op til iTunes eller Windows Media Player, er det stadig et pænt supplement til ens andre funktioner. Det giver dig mulighed for at organisere dit indhold og endda vise albumkunst. Hvis du ikke ønsker at bruge One's mediecenter, ikke noget problem, kan du eksportere dit indhold til iTunes, cloud-opbevaring (Dropbox, OneDrive, Google Drive osv.), Din smartphone og Audials Anywhere, som giver dig fjernadgang til din mediesamling.

Ens interface er slank og farverig og giver en række udsigter i kategorierne musik, streaming, universal konverter og mediecenter og iTunes. Du kan ændre farveskemaet på grænsefladen til det, der passer til dit humør og ændre procentdelen af skriftstørrelsen. Audialer giver også en gratis konto, du kan logge ind på, som giver dig mulighed for at synkronisere dine yndlingsradiostationer på dine enheder, uploade ønskeliste, modtage gratis support, interagere på fora og bruge Audials Anywhere.

Audials One er tydeligt designet til medieentusiaster. Det giver dig mulighed for at surfe på internettet efter musik, videoer, podcasts og radiostationer, mens du også kan gemme musik og video fra Internettet. Du kan også konvertere en række lyd- og videofilformater. Appen har et par mangler, såsom den tricky indspilning af indhold fra streamingtjenester, dens tendens til at være en CPU-svin, og dens interface er lidt rodet. Hvis du er en intens multimedieentusiast, vil du sandsynligvis være i stand til at overse Audials Ons mangler, da det er et alsidigt værktøj med en attraktiv prismærke. Hvis du bare leder efter en simpel medieafspiller, kan du prøve Windows Media Player eller iTunes.

Opdateret: 13. oktober 2017

______ produkt_main_features8164 ___
 • Afspiller WMV-, FLV-, MP4-, MOV- og 3GP-videoformaterne
 • Åbner SRT-, SUB-, SSA- og MPL-undertekstformaterne
 • Tilvejebringer hardwareacceleration og multi-core dekodning
______ product_text8164 ___

J2 Interactive MX Player er en gratis Android-app, der bruges til at afspille videoer. Det bruges primært til at se film, tv-shows og anden video.

Afspilleren understøtter en række populære videoformater, herunder MP4, WMV, WEBM, F4V, FLV, MKV, VOB, MOV og 3GP . Det understøtter også en lang række undertekstformater, herunder SubRip, VobSub, SAMI, MPL2 og MicroDVD. Nogle af dets mest bemærkelsesværdige funktioner er dens hardwareacceleration med HW + -dekoderen, multi-core-dekodning og understøttelse af undertekstbevægelser.

MX Player bruges til at se videoer på en Android-enhed, da den understøtter mange populære video og undertekstformater. Selvom det ikke tilbyder mange andre funktioner end dem, der er angivet, er det stadig et godt valg for enhver Android-bruger, der ønsker at afspille sine understøttede formater.

Opdateret: 12. maj, 2016

______ produkt_main_features7664 ___
 • Avanceret 3D- og Ultra HD 4K-videostøtte
 • Afspilning til Blu-ray, DVD og 3D-film
 • TrueTheater teknologi til video og lydforbedring
 • Støtte til mange lyd-, video- og billedfilformater
 • Inkluderer værktøjer til forvaltning af mediefiler
 • Musikforretning til download af musik
 • Online filmanmeldelse og deling af kommentarer
______ product_text7664 ___

Screenshot af CyberLink PowerDVD 17

Hovedfunktioner

PowerDVD er en avanceret film- og medieafspiller, der bruges til at afspille Ultra HD 4K og 3D-film. Det giver også mediehåndteringsværktøjer, som inkluderer søgning, gennemsøgning og online delingsfunktioner. Programmet er tilgængeligt i Standard-, Pro- og Ultra-udgaver.

PowerDVD understøtter mange forskellige multimedieformater, såsom H.264, MP4, MOV, MP3, AAC, JPEG og PNG. Brugergrænsefladen giver indstillinger til visning af film-, video- og musikfiler. Du kan gennemse lister over mediefiler fra computeren, tilsluttede enheder eller eksterne onlineplaceringer. Grænsefladen giver dig også mulighed for at oprette afspilningslister, tilføje beskrivende metadata og organisere mediefiler.

PowerDVD giver dig mulighed for at forbedre film med CyberLinks proprietære TrueTheater-teknologi. TrueTheater HD- og 3D-teknologier kan opskalere video, konvertere 2D-video til 3D og justere dybden af 3D-effekter. Programmet kan registrere en 4K-videofil og en 4K-skærm og levere forsinkelsesfri afspilning. TrueTheater Stabilizer fjerner jitter fra hjemmevideoer under afspilning. PowerDVD inkluderer også teknologi til forbedring af lyd, såsom TrueTheater Støjreduktion, der fjerner uønsket lydstøj og TrueTheater Surround, der konverterer et lydsignal til surround sound.

CyberLink PowerDVD er en fantastisk medieafspiller til et hjemmebiografmiljø. Med sine video- og lydforbedrende funktioner og glatte 4K-videoafspilning kan det få dit hjemmebiograf til at føles som den ægte oplevelse.

Opdateret: 24. oktober 2017

______ product_main_features8249 ___
 • Letvægts og simpel grænseflade
 • Understøttelse af forskellige medieformater, som WMV og MOV
 • Hurtig konverteringstid
______ product_text8249 ___

ShedWorx Smart Converter er en letvægts video- og lydkonverter til Windows og OS X. Programmet kan downloades som Pro-versionen eller den gratis demo-version.

Programmet understøtter en række af medieformater, som %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% . Smart Converter gør det nemt og nemt at bruge, du kan trække og slippe dine filer på applikationen og vælge konverteringsformat. Programmet registrerer kun, hvad der skal konverteres i filen og efterlader andre data alene, hvilket reducerer konverteringstiden og opretholder den højeste kvalitet af video og lyd.

Smart Converter er en hurtig video konverter med en enkel , brugervenlig grænseflade. Men det giver ikke meget mere end video og lyd konvertering. Hvis du kun søger et program til hurtigt at konvertere din video eller lyd til et af de understøttede formater, er ShedWorx Smart Converter en fantastisk mulighed.

Opdateret: 3. oktober 2014

______ product_main_features7647 ___
 • Understøtter populære video- og lydformater, som WMV og MPEG
 • Tillader dig at tilpasse organisationen af dine medier
 • Aktiverer streaming mellem forskellige computere og enheder på samme netværk
 • Rips og brænder lyd til cd'er
______ product_text7647 ___

Skærmbillede af Microsoft Windows Media Player 12

Hovedfunktioner

Microsoft Windows Media Player er et mediebiblioteksprogram, der bruges til at afspille video og lyd og for at se billeder. Programmet leveres sammen med Windows-operativsystemet.

Windows Media Player understøtter mange populære lyd- og videoformater, som WMV, MOV, MPEG, WAV, ASF, MIDI og AIFF. Afspilleren understøtter også H.264, Xvid og DivX video. Der er en stor mængde gratis plugins til rådighed, der også udvider funktionerne i Windows Media Player. I Windows Media Player kan du også streame medier fra eller til andre enheder på dit netværk, synkronisere dine medier til bærbare enheder og brænde lyden til en cd.

Windows Media Player giver dig mulighed for at tilpasse din medieoplevelse. Det giver dig mulighed for at konfigurere navigationsruden, sortere dine medier efter kategorier som genre og rating og redigere afspillerens hud. Windows Media Player giver dig også mulighed for at oprette dine egne medieafspilningslister og kan generere afspilningslister baseret på dine kriterier.

Hvis du er en Windows-bruger, er Windows Media Player en god mulighed for at organisere og afspille dine medier. Det understøtter mange populære lyd- og videoformater, giver dig mulighed for at tilpasse organisationen af dine medier og gør det muligt at brænde lyden til en cd. Microsoft Windows Media Player er en pålidelig løsning på dine medieafspilningsbehov.

Opdateret: 19. marts 2019

______ product_main_features7881 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Administrerer multimedieindhold i et enkelt integreret bibliotek
 • Brugerdefineret brugergrænseflade med skind
 • Understøtter brugerudviklede plugin-moduler
 • Online browsing og shoppingfunktioner
______ product_text7881 ___

Skærmbillede af Nullsoft Winamp 5.6

Hovedfunktioner

Nullsoft Winamp er en medieafspiller, der afspiller lyd-, video- og andet multimedieindhold. Softwaren understøtter mange lyd- og videofilformater og giver værktøjer til at organisere musik- og videofiler i afspilningslister og søgbare biblioteker.

Winamp indeholder følgende komponenter til afspilning, organisering, brænding og synkronisering af medier:

Hvis du leder efter en medieafspiller til privat brug, kan Winamp være svaret. Det giver mange af de standardfunktioner, der følger med de fleste medieafspillere, samtidig med at du kan tilpasse det. Du kan bruge Winamp SDK, som leveres af Nullsoft, til at bidrage med plug-ins, der tilføjer nyttige funktioner til softwaren. Hvis du leder efter en erstatning til Microsoft Windows Media Player eller Apple iTunes, skal du tjekke den brugerdefinerede Nullsoft Winamp medieafspiller.

Opdateret: 27. februar 2018

______ product_main_features8161 ___
 • Konverter HD-video med høje hastigheder
 • Omdanne billeder til videoer
 • Rediger dine videoer og kombiner mediefiler
 • Batchprocessfiler for at spare tid
______ product_text8161 ___

Xilisoft Video Converter Ultimate er et program, der giver dig mulighed for at konvertere og ændre video-, lyd- og billedfiler. Det er tilgængeligt for både Mac og Windows-computere.

Video Converter Ultimate kan hurtigt og nemt konvertere et bredt udvalg af medieformater. Det er i stand til at konvertere over 160 video- og lydformater og kan håndtere HD-video op til 4k. Konverteringen er forbedret ved hjælp af GPU acceleration for at reducere den tid det tager at behandle filer.

Udover mediekonvertering har Video Converter Ultimate også nogle få grundlæggende redigeringsfunktioner. Det giver dig mulighed for at kombinere filer såvel som opdele dem i flere filer. Du kan også redigere video lydspor og undertekster og tilføje grundlæggende special effekter og filtre.

Hvis du ofte finder dig selv nødt til at konvertere og foretage mindre justeringer af dine multimediefiler, kan Video Converter Ultimate være den løsning, du har har været på udkig efter. Avanceret videoredigering vil på den anden side kræve et mere kraftfuldt værktøj.

Opdateret: 27. august 2014

______ product_main_features7770 ___
 • Giver en digital multimedieløsning til pc-brugere
 • Inkluderer PaintShop Pro foto- og billedredigeringssoftware
 • Understøtter cd-, dvd- og Blu-ray-diskformater
 • Inkluderer video-, lyd- og billedredigeringsværktøjer
 • Importerer og eksporterer et bredt udvalg af multimediefilformater
 • Integreres med HDV digitale videokameraer og personlige medieafspillere
 • Tillader oprettelse af 3D-billeder og videoer
 • Opretter spændede sikkerhedskopier arkiver på tværs af flere diske
 • Gør det muligt at redigere video fra 4 kameraer til mere dynamiske videoer
______ product_text7770 ___

Roxio Creator (tidligere Easy Media Creator) er en populær multimediesoftwarepakke til Windows. Det bruges ofte til oprettelse af dvd'er og Blu-ray-diske og omfatter også lyd-, video- og billedredigeringsværktøjer.

Creator kan bruges til at oprette video-, foto- og musiksamlinger. Det accepterer input fra en bred vifte af videokilder, herunder AVCHD-videokameraer og andre high definition videoformater. Importerede multimediefiler kan redigeres på en 32-sporets tidslinje for at overlejre videoklip, fotos, musik og overgange. Færdige film kan brændes til disk eller eksporteres til flere forskellige videofilformater. Video kan eksporteres til almindelige videospillere, herunder iPhone, Kindle Fire, Xbox One og PlayStation 4-enheder. Eller du kan dele dine medier til Facebook, YouTube, Google+ og Google Drev. 3D-videoprojekter kan også udvikles og eksporteres. Creator tilbyder også dvd-forfatterværktøjer med indbyggede temaer og valgmuligheder til valg af dvd-menuer.

Når du opretter en musiksamling, kan lyden blive revet fra en cd eller dvd eller importeret direkte fra harddisken. Brugere kan også optage og redigere lydklip ved hjælp af Creators Sound Editor, som indeholder værktøjer til trimning af lyd og oprettelse af lydmashups. Lydfiler kan brændes til en lyd-cd eller eksporteres til musikfilformater, f.eks. %li_nk% og %li_nk% . Skaberen kan også oprette spillelister og eksportere musik til iTunes eller andre lydspillere.

Creator indeholder PaintShop Pro foto- og billedredigeringssoftware. Brugere kan organisere, røre op, ramme og forbedre eksisterende digitale billeder samt oprette panoramabilleder og dele billeder på sociale medier som Facebook, Google+ og Flickr. Redigerede billeder kan tilføjes til diasshows ved hjælp af videoproduktions- og diasshowværktøjerne, der er inkluderet i Creator-pakken.

Creator giver brugerne mulighed for at tilpasse deres lyd-, video-, billeder og dvd- og Blu-ray-diske fuldstændigt. Den understøtter en bred vifte af multimediefilformater, kan indspille video fra internetstrømme eller digitale videokameraer, og kan lave juveletasker og disketiketter, som kan udskrives fra en hjemmeprinter. Roxio Creator er en nyttig multimedie-løsning til enhver hjemme-pc-bruger.

Opdateret: 30. september 2016

______ product_main_features8088 ___
 • Giver en ren brugergrænseflade med nemme at bruge afspilningskontroller
 • Understøtter mange video- og lydformater
 • Leverer HD-video med H.264-komprimering
 • Viser indhold fra dit skrivebord eller på internettet.
______ product_text8088 ___

Apple QuickTime Player er en gratis medieafspiller, der er bundtet med Mac OS X og kan downloades på Windows-platformen. Det understøtter forskellige billed-, lyd- og videoformater.

I QuickTime Player kan du afspille næsten alle mediefiler, du møder, uanset om det er lyd, video eller endda billeder. Spilleren har H.264-videokomprimering, hvilket gør den levende HD-video mulig. Udseendet af afspilleren er enkelt, viser afspilningsknapper og en lydstyrke. Nogle afspillervalg indeholder forskellige visningsstørrelser og A / V-specifikationer, som f.eks. Bas, diskant, lysstyrke og farve.

Til Apple-brugere af QuickTime Player X eller Windows-brugere af QuickTime Pro er der flere avancerede funktioner. Programmet lader dig ikke bare sidde i sæderne, det giver dig flere værktøjer til at skabe dit eget indhold. Du kan oprette dine egne filmoptagelser ved hjælp af computerens kamera. Du kan optage lyd ved hjælp af computerens mikrofon eller din egen mikrofon. Du kan også lave en skærmoptagelse af din egen computerskærm.

Om du er en Apple- eller Windows-bruger, er QuickTime Player en af dine bedste muligheder for videoafspilning. Den understøtter en imponerende mængde mediefiler og har en af de bedste udseendelser af enhver tilgængelig medieafspiller. Det faktum, at det er gratis, sælger aftalen.

Opdateret: 13. marts 2014

______ produkt_main_features8162 ___
 • Understøtter populære mediefilformater som MP4, AVI og MOV
 • Tilvejebringer en filbrowser for adgang til dine filer på enheden
 • Gør det muligt at oprette forbindelse til din computer, FTP-websteder og Dropbox for at streame medier
______ product_text8162 ___

olimsoft OPlayer er en iOS-app, der bruges til at afspille video og lyd. Den er tilgængelig som standardversion til køb og en HD-version, som har højere kvalitet, men det koster mere.

OPlayer understøtter et bredt udvalg af mediefilformater, herunder MP4, AVI, AAC, MOV, og 3GP, og understøtter flere undertekstformater, såsom SRT, SUB og SMI. Appen indeholder en filbrowser, der lister alle dine medier på din enhed og gør det nemt at navigere til den ønskede fil. Du kan også oprette forbindelse til ethvert websted, der er vært for understøttede medier gennem appens afsnit om URL-adresse.

En af de mest imponerende funktioner i appen er muligheden for at oprette forbindelse til din computer, et FTP-sted eller Dropbox. Dette giver dig mulighed for at streame medier fra disse kilder direkte til din enhed, hvilket betyder, at du ikke behøver at maksimere enhedens lagerkapacitet.

OPlayer er mere end bare en mulighed for at afspille dine mediefiler. Det leveres med nyttige funktioner, der gør din mobile medieoplevelse meget sjovere. olimsoft OPlayer er absolut værd at prøve, og hvis du kan lide det, vil du overveje at opgradere til HD-versionen for bedre afspilning og flere muligheder.

Opdateret: 28. juli 2015

______ product_main_features7809 ___
 • Adgang via Google-konto
 • 15 GB lagerplads til gratis brugere
 • Se et bredt udvalg af populære filer, som f.eks. .DOCX og .JPG
 • Del filer til praktisk samarbejde
 • Opret dokumenter og download som filer, som f.eks. .PPTX og .XLSX.
______ product_text7809 ___

Skærmbillede af Google Drev 2017

Hovedfunktioner

Google Drev er en web- og desktopapplikationspakke, der giver dig mulighed for at oprette, redigere, dele , og gem filer. Du kan uploade filer og få adgang til applikationerne med en Google-konto. I 2018 blev Google Desktop-applikationerne afbrudt, men du kan stadig få adgang til Google Drev online.

Drev tilbyder 15 GB lagerplads til gratis brugere med mulighed for at opgradere til mere lagerplads. Du kan også installere Drev på din stationære computer eller mobilenhed, så du nemt kan uploade. Når du har uploadet dine filer, kan du organisere dem i mapper og vælge at dele dokumenterne med andre med skrivebeskyttet eller læse / skrive tilladelser.

Drevet leveres med flere værktøjer til oprettelse og redigering af kontorrelaterede filtyper. Google Docs bruges til visning og redigering af dokumenter, Google Sheets bruges til visning og redigering af regneark, og Google Slides bruges til visning og redigering af præsentationer. Nogle af de populære filformater, der understøttes af disse værktøjer, omfatter %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% . Drev giver også flere brugere mulighed for at arbejde sammen om filer på samme tid, hvilket er nyttigt for teamprojekter som rapporter eller præsentationer.

Google Drev er en fantastisk assistent til brugere, der ønsker at gemme filer på internettet og eksternt samarbejde med andre. Dens integration med andre Google-funktioner, som Gmail og Google Fotos, gør det endnu mere nyttigt at organisere vigtige filer. Hvis du leder efter et pålideligt cloud-storage- og dokumentsamarbejdsværktøj, skal du prøve Google Drive.

Opdateret: 11. februar 2019

______ product_main_features8225 ___
 • Et hundrede video- / lydredigeringsspor
 • TrueVelocity 64-bit videoredigeringsmaskine
 • TrueTheater teknologier til videoforbedring
 • 3D video import, redigering og eksport kapacitet
 • Over 500 overgangs- og videoreffekter
 • DVD, Blu-ray og AVCHD-disk brænder støtte
 • Indbyggede effekter og Particle Effects Designer
 • Slideshow Creator giver over 30 professionelt udseende slideshow-temaer
______ product_text8225 ___

PowerDirector er et program til redigering og forbedring af videoer, der er udviklet af CyberLink. Den indeholder grundlæggende redigeringsfunktioner og værktøjer til forbedring af videokvaliteten, hvilket gør den ideel til redigering af video på en hjemmecomputer. PowerDirector indeholder dvd- og Blu-ray-diskeforfatterværktøjer og understøtter mange videofilformater, herunder MPEG-4 og H.264.

PowerDirector giver indholdsbekendt redigering til videoprojekter. Softwaren kan automatisk analysere og justere scener ved hjælp af CyberLinks proprietære TrueTeater-teknologi, som omfatter ændringer som belysningsjusteringer, video sharpening og jitter reduktion. TrueTheater kan også opskalere standard definition (SD) video til HD-lignende kvalitet. Når videoprojekter eksporteres, udnytter TrueVelocity-renderermotoren både software og hardwareteknologier til hurtig videobehandling.

Filmprojekter kan gemmes som en PowerDirector-projektfil ( %li_nk% ) til senere redigering. Når du er færdig, kan du offentliggøre videoer direkte til YouTube, Facebook eller andre online video-websteder. Du kan også brænde din video til diske, f.eks. DVD og Blu-ray, eller du kan eksportere til almindelige videoformater som %li_nk% og %li_nk% . PowerDirector giver dig mulighed for ikke kun at lave mindeværdige film, men også professionelt udseende animerede diasshow. Med Slideshow Creator kan du vælge mellem mere end 30 forskellige temaer for at oprette en præsentation af et bryllup, ferie eller fra et nyligt familiehold.

CyberLink PowerDirector er en god mulighed for at oprette og redigere film til hjemmebrugere. Det er også nyttigt for at forbedre videokvaliteten af allerede eksisterende videoer. Hvis du forsøger at lave hjemmevideoer, som du kan dele med venner og familie på DVD eller Blu-Ray, er dette program et godt valg. Hvis du vil oprette en film, der kræver special effekter og andre avancerede funktioner, er der andre programmer, der passer bedre til dine behov.

Opdateret: 3. oktober 2016

______ product_main_features8262 ___
 • Afspil forskellige videoformater som MP4, WMV og DIVX
 • Kontroller undertekststørrelse og sprog
 • Øg filmvolumen op til 3 gange den oprindelige lyd
 • Sikre dit bibliotek med adgangskodebeskyttelse
 • Overfør filer via Wifi mellem to iOS-enheder via appen
___ErrorException: cURL error 35: Encountered end of file (see https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) in /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php:324 Stack trace: #0 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(361): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->getResponse(' ___ product_te...') #1 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(185): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->instanceTranslate(' ___ product_te...') #2 /home/hvordanmanabnerenfil/app/common/models/Parsing.php(231): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->__call('translate', Array) #3 /home/hvordanmanabnerenfil/app/console/controllers/ParseController.php(28): common\models\Parsing::fileInfo('fileinfo.com', 'https://fileinf...', true, true) #4 [internal function]: console\controllers\ParseController->actionIndex('https://fileinf...', 'true', 'true') #5 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/InlineAction.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #6 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Controller.php(157): yii\base\InlineAction->runWithParams(Array) #7 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Controller.php(148): yii\base\Controller->runAction('', Array) #8 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Module.php(528): yii\console\Controller->runAction('', Array) #9 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(180): yii\base\Module->runAction('parse', Array) #10 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(147): yii\console\Application->runAction('parse', Array) #11 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Application.php(386): yii\console\Application->handleRequest(Object(yii\console\Request)) #12 /home/hvordanmanabnerenfil/app/yii(27): yii\base\Application->run() #13 {main} ______ product_main_features8091 ___
 • Afspil en række mediefilformater, f.eks. FLV, MOV og MP4
 • Søg efter og se videoer via en indbygget webbrowser
 • Indtast playliste kriterier for automatisk afspilningsliste organisation
 • Indtast videoens webadresse for øjeblikkelig videoafspilning
___ErrorException: cURL error 56: Proxy CONNECT aborted (see https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) in /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php:324 Stack trace: #0 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(361): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->getResponse(' ___ product_te...') #1 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(185): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->instanceTranslate(' ___ product_te...') #2 /home/hvordanmanabnerenfil/app/common/models/Parsing.php(231): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->__call('translate', Array) #3 /home/hvordanmanabnerenfil/app/console/controllers/ParseController.php(28): common\models\Parsing::fileInfo('fileinfo.com', 'https://fileinf...', true, true) #4 [internal function]: console\controllers\ParseController->actionIndex('https://fileinf...', 'true', 'true') #5 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/InlineAction.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #6 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Controller.php(157): yii\base\InlineAction->runWithParams(Array) #7 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Controller.php(148): yii\base\Controller->runAction('', Array) #8 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Module.php(528): yii\console\Controller->runAction('', Array) #9 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(180): yii\base\Module->runAction('parse', Array) #10 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(147): yii\console\Application->runAction('parse', Array) #11 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Application.php(386): yii\console\Application->handleRequest(Object(yii\console\Request)) #12 /home/hvordanmanabnerenfil/app/yii(27): yii\base\Application->run() #13 {main} ______ produkt_main_features8960 ___
 • Emulering af Nintendo GameCube og Wii
 • Bluetooth-support til Wii-fjernbetjeninger
 • Online-spil med andre Dolphin- og Wii-brugere
 • Mulighed for at øge den interne opløsning til HD-visuel
 • 3D-spil ved hjælp af Nvidia 3D Vision
______ product_text8960 ___

Dolphin er en gratis og open source emulator af Nintendo GameCube og Wii videospilkonsoller og er også i stand til at efterligne Triforce arkade systemkort. Det er den eneste emulator, der er i stand til at køre kommercielle Wii-spil.

Dolphin er en fantastisk emulator til at spille GameCube og Wii-spil på en computer. Det giver dig mulighed for at springe menuer over og komme lige til dit spil. Dolphin har også evnen til at forbedre opløsningen af spil, så du kan spille dem i HD. Hvis du har en 3D-skærm eller tv, kan du også opleve emulerede spil i 3D ved hjælp af Nvidia 3D Vision.

Hvis du ønsker at spille dine foretrukne GameCube- eller Wii-spil på en computer, er Dolphin et fantastisk program. Det kan endda forbedre din spiloplevelse. Hvis du nyder oplevelsen af at bruge en konsol, er der ikke behov for en emulator som Dolphin.

Opdateret: 23. juni 2014

______ produkt_main_features14590 ___ ______ produkt_text14590 ___ ___
Fælles WMV Filnavne
___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer i et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, hvorfor der findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Sikkerhedskopieringsfiler ______ categories_text29 ___

Kategorien Backup Files indeholder individuelle filbackups og filer relateret til backup software. Individuelle sikkerhedskopier genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler inkluderer inkrementelle sikkerhedskopier og fulde system-sikkerhedskopier.

______ kategorier_navn30 ___ Diverse filer ______ kategorier_text30 ___

Kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer inden for andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ kategorier_text31 ___

Kategorien Webfiler inkluderer filer relateret til websteder og webservere. Disse inkluderer statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer, der refereres til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ kategorier_text32 ___

Kategorien Videofiler inkluderer en lang række videoformater, der bruger forskellige codecs til at kode og komprimere videodata. Denne kategori inkluderer også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ kategorier_tekst33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rich text-formater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler inkluderer tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-beskeder.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ categories_text34 ___

Kodede filer er filer, der gemmer data i et kodet format. Disse omfatter krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binære kodede tekstfiler. Filer kodes ofte for sikkerhedsmæssige formål og forhindrer dem i at blive beskadiget under dataoverførsler.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ kategorier_text35 ___

3D-billedfiler inkluderer tredimensionelle modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin Files ______ kategorier_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins kaldes også tilføjelser og udvidelser.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil, der er udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en software-emulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ kategorier_text38 ___

CAD (Computer-Aided Design) filer kan indeholde 2D eller 3D design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer benævnes ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ______ kategorier_text39 ___

Kategorien Lydfiler inkluderer komprimerede og ukomprimerede lydformater, som indeholder bølgeformdata, der kan afspilles med lydafspilningssoftware. Denne kategori omfatter også MIDI-filer, musikalske scoringer og lydprojektfiler, som typisk ikke indeholder lyddata.

______ kategorier_navn40 ___ Datafiler ______ kategorier_text40 ___

Datafiler er den mest almindelige type computerfiler. De kan installeres med applikationer eller oprettes af brugere. De fleste datafiler gemmes i et binært format, selv om nogle lagrer data som almindelig tekst. Eksempler på datafiler inkluderer biblioteker, projektfiler og gemte dokumenter.

______ kategorier_navn41 ___ Indstillinger Filer ______ kategorier_text41 ___

Indstillingsfiler gemmer indstillinger for operativsystemet og applikationer. Disse filer skal ikke åbnes af brugeren, men ændres af det tilsvarende program, når programindstillingerne ændres. Indstillinger filer kan også kaldes præference filer eller configaton filer.

______ kategorier_navn42 ___ Diskbilledfiler ______ categories_text42 ___

Diskbilledfiler indeholder en nøjagtig kopi af en harddisk eller anden type medier. De inkluderer alle filerne samt filsystemoplysninger. Dette gør det muligt at bruge diskbilleder til duplikering af diske, cd'er og dvd'er. De bruges ofte også til backup formål.

______ kategorier_navn43 ___ GIS-filer ______ kategorier_text43 ___

Kategorien GIS (Geographic Information Systems) inkluderer filer relateret til GPS-enheder og kortlægningssoftware. Disse filer kan indeholde kort, gemte ruter og waypoints. Mange GIS-filer gemmes i åbne formater, som kan overføres mellem GPS-enheder og computersystemer.

______ kategorier_navn44 ___ Raster-billedfiler ______ categories_text44 ___

Rastergrafik er den mest almindelige type billedfiler. De består af et gitter af pixels, hvor hver pixel repræsenterer en individuel farve i billedet. Både webgrafik og digitale fotos gemmes som rastergrafik. Mens nogle rasterbilledformater er ukomprimeret, bruger de mest en vis form for kompression.

______ kategorier_navn45 ___ e-bog-filer ______ kategorier_text45 ___

eBook-filer er digitale bøger designet til at blive vist på eReaders, såsom Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook og iPad. Men de kan ofte ses på en pc ved hjælp af eReader-software. Mens mange e-bog-formater kan ses på flere enheder, kan nogle proprietære e-bog-formater kun ses ved hjælp af specifik hardware eller software.

______ kategorier_navn46 ___ Sidelayout-filer ______ kategorier_text46 ___

Sidelayout-filer er dokumenter, der kan indeholde både tekst- og billeddata. De indeholder også formateringsoplysninger, som definerer sidestørrelse, margener og hvordan indhold er organiseret på siden. Dokumenter til sidelayout bruges ofte til at oprette udskrivbare publikationer, såsom aviser, magasiner og brochurer.

______ kategorier_navn47 ___ Systemfiler ______ kategorier_text47 ___

Kategorien Systemfiler inkluderer filer relateret til Mac-, Windows- og Linux-operativsystemer. Nogle eksempler inkluderer systembiblioteker, ikoner, temaer og enhedsdrivere. Filer udgivet af systemet er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn48 ___ Udviklerfiler ______ categories_text48 ___

Kategorierne Developer Files indeholder filer relateret til softwareudvikling. Disse omfatter programmeringsprojektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Kompilerede objekter og komponenter er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn49 ___ Executable Files ______ categories_text49 ___

Executable filer indeholder kode, der køres, når filen åbnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, scripts og makroer betragtes alle som eksekverbare filer. Da disse filtyper kører kode, når de åbnes, må ikke ukendte eksekverbare filer, som dem, der modtages som e-mail-vedhæftede filer, ikke åbnes.

______ kategorier_navn50 ___ Font filer ______ categories_text50 ___

Skrifttypefiler indeholder en eller flere skrifttyper, der kan åbnes af operativsystemet og applikationerne. De fleste moderne skrifttyper gemmes i enten OpenType eller TrueType-formaterne, som kan bruges af både Macintosh og Windows-computere.

______ kategorier_navn51 ___ Camera Raw Files ______ categories_text51 ___

Camera raw-filer er billedfiler oprettet af digitale kameraer. De gemmes i et ukomprimeret og ubearbejdet format, der lagrer de nøjagtige data, der er taget af kameraets sensor. Fordi hver type digitalkamera har en anden sensor, findes der mange forskellige typer kameraformater. For at åbne en kamera raw-fil skal programmet understøtte både filtypen og den specifikke kameramodel, der har taget billedet.

______ kategorier_navn52 ___ Regnearkfiler ______ categories_text52 ___

Regnearkfiler gemmer data i celler, som er organiseret i rækker og kolonner. Hver celle kan indeholde en bestemt type data, såsom en tekststreng, nummer eller dato. Celler kan også indeholde formler, som refererer til andre celler.

______ kategorier_navn53 ___ Databasefiler ______ categories_text53 ___

Databasefiler gemmer data i et struktureret format, organiseret i tabeller og felter. Individuelle poster i en database kaldes poster. Databaser bruges almindeligt til lagring af data refereret af dynamiske websites.

______ kategorier_navn54 ___ Vector billedfiler ______ categories_text54 ___

Vector grafik består af stier, snarere end individuelle pixels. Disse stier kan bruges til at repræsentere linjer og former inden for billedet. De fleste vektorbilledformater kan også omfatte farver, gradienter og billedvirkninger. Da vektor grafik gemmer billeddata som stier, kan de forstørres uden at miste kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for logoer og andre typer tegninger.

______ udvidelsesbeskrivelse20321 ___

Alternativt Wii-spildisk-billedformat designet af Wii-hjemmebrugsudviklere; indeholder et billede af et Wii-spil, der kan indlæses på en WBFS-partition; bruges til at lagre Wii-spil på Secure Digital (SD) eller eksterne eksterne enheder, der er formateret med WBFS-format.

______ extension_text20321 ___

Når WBFS-filer er blevet gemt på en ekstern enhed, kan de køres på Wii ved hjælp af USB Loader, et program, der indlæser WBFS-diskbilleder. Denne proces er imidlertid uofficiel og understøttes ikke af producenten.

WBFS-filer kan være meget mindre i størrelse end et Wii-spil, da de ikke gemmer den polstring, der findes i Wii-diskbilleder.

BEMÆRK: Wiithon kan åbne WBFS-filer, samt konvertere dem til %li_nk% filer.

______ udvidelse_common20321 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20320 ___

En WMV-fil er en videofil, der er baseret på Microsoft Advanced Systems Format (ASF) containerformat og komprimeret med Windows Media-komprimering. Den indeholder video kodet med en af Microsofts Windows Media Video (WMV) proprietære codecs og ligner en %li_nk% fil.

______ udvidelse_text20320 ___

WMV-fil åben i Microsoft Windows Media Player

WMV-filen er en af de mest almindelige filer, der bruges til at gemme video i Windows. Du kan muligvis se filen, når du downloader video fra Internettet, eller når nogen deler en video via USB-enhed eller e-mail. Du kan se video gemt i WMV-filer med en række medieafspillere. Windows Video og Media Player er populære valg, da de leveres installeret med mange Windows-operativsystemer.

Microsoft Windows Media Player 9 var den sidste version af Windows Media Player, der blev udviklet til Mac OS X. Mac-brugere kan dog Brug Flip4Mac WMV (også kendt som Microsoft Windows Media Components til QuickTime) til at afspille WMV-filer.

BEMÆRK: Windows Media Audio (WMA) -filer gemmes med en %li_nk% udvidelse.

______ udvidelse_common20320 ___ ______ produkt_main_features8549 ___
 • Gem musik og video fra sider som YouTube og Vimeo
 • Optag video fra streamingwebsteder som Netflix og Amazon Prime
 • Lyt til tusinder af radiostationer fra hele verden
 • Konverter en lang række lyd- og videoformater
 • Eksporter dit indhold til iTunes, skylagring, din smartphone og mere
 • Tilpas grænsefladens udseende
______ product_text8549 ___

Audials One er et program, der bruges til at finde, optage, downloade og konvertere film, musik, videoer, podcasts og radiostationer. Softwaren kombinerer kapaciteterne i flere forskellige Audials-programmer, herunder Tunebite, Moviebox og Radiotracker.

Den ene er et alsidigt program, der giver en lang række muligheder. Du kan indsætte webadresser fra kilder, såsom YouTube og Vimeo, i applikationen for at gemme onlinevideoer i forskellige formater, herunder MP4, WEBM, FLV, 3GP og MP3 eller WMV lyd. Programmet giver dig mulighed for at registrere indhold fra streamingtjenester som Amazon Prime og Netflix. For musikentusiaster giver One dig mulighed for at gennemse og lytte til tusinder af radiostationer og podcasts. Du kan også optage lyd fra disse kilder.

Ens universelle konverterfunktion er praktisk, fordi det er et indbygget værktøj, hvilket betyder, at du ikke behøver at gå uden for appen for dine konverteringsbehov. Du kan konvertere en stor mængde lyd- og videofilformater, såsom AAC, FLAC, MP3, M4A, WAV, WMA, AVI, 3GP, FLV, WEBM, MKV og MOV. Den ene giver nogle dejlige muligheder for DVD-kopiering, da du kan kopiere beskyttede og ubeskyttede DVD'er lovligt til afspilning og arkivering af film og video på dine enheder. Mens dens mediecenter ikke stables op til iTunes eller Windows Media Player, er det stadig et pænt supplement til ens andre funktioner. Det giver dig mulighed for at organisere dit indhold og endda vise albumkunst. Hvis du ikke ønsker at bruge One's mediecenter, ikke noget problem, kan du eksportere dit indhold til iTunes, cloud-opbevaring (Dropbox, OneDrive, Google Drive osv.), Din smartphone og Audials Anywhere, som giver dig fjernadgang til din mediesamling.

Ens interface er slank og farverig og giver en række udsigter i kategorierne musik, streaming, universal konverter og mediecenter og iTunes. Du kan ændre farveskemaet på grænsefladen til det, der passer til dit humør og ændre procentdelen af skriftstørrelsen. Audialer giver også en gratis konto, du kan logge ind på, som giver dig mulighed for at synkronisere dine yndlingsradiostationer på dine enheder, uploade ønskeliste, modtage gratis support, interagere på fora og bruge Audials Anywhere.

Audials One er tydeligt designet til medieentusiaster. Det giver dig mulighed for at surfe på internettet efter musik, videoer, podcasts og radiostationer, mens du også kan gemme musik og video fra Internettet. Du kan også konvertere en række lyd- og videofilformater. Appen har et par mangler, såsom den tricky indspilning af indhold fra streamingtjenester, dens tendens til at være en CPU-svin, og dens interface er lidt rodet. Hvis du er en intens multimedieentusiast, vil du sandsynligvis være i stand til at overse Audials Ons mangler, da det er et alsidigt værktøj med en attraktiv prismærke. Hvis du bare leder efter en simpel medieafspiller, kan du prøve Windows Media Player eller iTunes.

Opdateret: 13. oktober 2017

______ produkt_main_features8164 ___
 • Afspiller WMV-, FLV-, MP4-, MOV- og 3GP-videoformaterne
 • Åbner SRT-, SUB-, SSA- og MPL-undertekstformaterne
 • Tilvejebringer hardwareacceleration og multi-core dekodning
______ product_text8164 ___

J2 Interactive MX Player er en gratis Android-app, der bruges til at afspille videoer. Det bruges primært til at se film, tv-shows og anden video.

Afspilleren understøtter en række populære videoformater, herunder MP4, WMV, WEBM, F4V, FLV, MKV, VOB, MOV og 3GP . Det understøtter også en lang række undertekstformater, herunder SubRip, VobSub, SAMI, MPL2 og MicroDVD. Nogle af dets mest bemærkelsesværdige funktioner er dens hardwareacceleration med HW + -dekoderen, multi-core-dekodning og understøttelse af undertekstbevægelser.

MX Player bruges til at se videoer på en Android-enhed, da den understøtter mange populære video og undertekstformater. Selvom det ikke tilbyder mange andre funktioner end dem, der er angivet, er det stadig et godt valg for enhver Android-bruger, der ønsker at afspille sine understøttede formater.

Opdateret: 12. maj, 2016

______ produkt_main_features7664 ___
 • Avanceret 3D- og Ultra HD 4K-videostøtte
 • Afspilning til Blu-ray, DVD og 3D-film
 • TrueTheater teknologi til video og lydforbedring
 • Støtte til mange lyd-, video- og billedfilformater
 • Inkluderer værktøjer til forvaltning af mediefiler
 • Musikforretning til download af musik
 • Online filmanmeldelse og deling af kommentarer
______ product_text7664 ___

Screenshot af CyberLink PowerDVD 17

Hovedfunktioner

PowerDVD er en avanceret film- og medieafspiller, der bruges til at afspille Ultra HD 4K og 3D-film. Det giver også mediehåndteringsværktøjer, som inkluderer søgning, gennemsøgning og online delingsfunktioner. Programmet er tilgængeligt i Standard-, Pro- og Ultra-udgaver.

PowerDVD understøtter mange forskellige multimedieformater, såsom H.264, MP4, MOV, MP3, AAC, JPEG og PNG. Brugergrænsefladen giver indstillinger til visning af film-, video- og musikfiler. Du kan gennemse lister over mediefiler fra computeren, tilsluttede enheder eller eksterne onlineplaceringer. Grænsefladen giver dig også mulighed for at oprette afspilningslister, tilføje beskrivende metadata og organisere mediefiler.

PowerDVD giver dig mulighed for at forbedre film med CyberLinks proprietære TrueTheater-teknologi. TrueTheater HD- og 3D-teknologier kan opskalere video, konvertere 2D-video til 3D og justere dybden af 3D-effekter. Programmet kan registrere en 4K-videofil og en 4K-skærm og levere forsinkelsesfri afspilning. TrueTheater Stabilizer fjerner jitter fra hjemmevideoer under afspilning. PowerDVD inkluderer også teknologi til forbedring af lyd, såsom TrueTheater Støjreduktion, der fjerner uønsket lydstøj og TrueTheater Surround, der konverterer et lydsignal til surround sound.

CyberLink PowerDVD er en fantastisk medieafspiller til et hjemmebiografmiljø. Med sine video- og lydforbedrende funktioner og glatte 4K-videoafspilning kan det få dit hjemmebiograf til at føles som den ægte oplevelse.

Opdateret: 24. oktober 2017

______ product_main_features8249 ___
 • Letvægts og simpel grænseflade
 • Understøttelse af forskellige medieformater, som WMV og MOV
 • Hurtig konverteringstid
______ product_text8249 ___

ShedWorx Smart Converter er en letvægts video- og lydkonverter til Windows og OS X. Programmet kan downloades som Pro-versionen eller den gratis demo-version.

Programmet understøtter en række af medieformater, som %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% . Smart Converter gør det nemt og nemt at bruge, du kan trække og slippe dine filer på applikationen og vælge konverteringsformat. Programmet registrerer kun, hvad der skal konverteres i filen og efterlader andre data alene, hvilket reducerer konverteringstiden og opretholder den højeste kvalitet af video og lyd.

Smart Converter er en hurtig video konverter med en enkel , brugervenlig grænseflade. Men det giver ikke meget mere end video og lyd konvertering. Hvis du kun søger et program til hurtigt at konvertere din video eller lyd til et af de understøttede formater, er ShedWorx Smart Converter en fantastisk mulighed.

Opdateret: 3. oktober 2014

______ product_main_features7647 ___
 • Understøtter populære video- og lydformater, som WMV og MPEG
 • Tillader dig at tilpasse organisationen af dine medier
 • Aktiverer streaming mellem forskellige computere og enheder på samme netværk
 • Rips og brænder lyd til cd'er
______ product_text7647 ___

Skærmbillede af Microsoft Windows Media Player 12

Hovedfunktioner

Microsoft Windows Media Player er et mediebiblioteksprogram, der bruges til at afspille video og lyd og for at se billeder. Programmet leveres sammen med Windows-operativsystemet.

Windows Media Player understøtter mange populære lyd- og videoformater, som WMV, MOV, MPEG, WAV, ASF, MIDI og AIFF. Afspilleren understøtter også H.264, Xvid og DivX video. Der er en stor mængde gratis plugins til rådighed, der også udvider funktionerne i Windows Media Player. I Windows Media Player kan du også streame medier fra eller til andre enheder på dit netværk, synkronisere dine medier til bærbare enheder og brænde lyden til en cd.

Windows Media Player giver dig mulighed for at tilpasse din medieoplevelse. Det giver dig mulighed for at konfigurere navigationsruden, sortere dine medier efter kategorier som genre og rating og redigere afspillerens hud. Windows Media Player giver dig også mulighed for at oprette dine egne medieafspilningslister og kan generere afspilningslister baseret på dine kriterier.

Hvis du er en Windows-bruger, er Windows Media Player en god mulighed for at organisere og afspille dine medier. Det understøtter mange populære lyd- og videoformater, giver dig mulighed for at tilpasse organisationen af dine medier og gør det muligt at brænde lyden til en cd. Microsoft Windows Media Player er en pålidelig løsning på dine medieafspilningsbehov.

Opdateret: 19. marts 2019

______ product_main_features7881 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Administrerer multimedieindhold i et enkelt integreret bibliotek
 • Brugerdefineret brugergrænseflade med skind
 • Understøtter brugerudviklede plugin-moduler
 • Online browsing og shoppingfunktioner
______ product_text7881 ___

Skærmbillede af Nullsoft Winamp 5.6

Hovedfunktioner

Nullsoft Winamp er en medieafspiller, der afspiller lyd-, video- og andet multimedieindhold. Softwaren understøtter mange lyd- og videofilformater og giver værktøjer til at organisere musik- og videofiler i afspilningslister og søgbare biblioteker.

Winamp indeholder følgende komponenter til afspilning, organisering, brænding og synkronisering af medier:

Hvis du leder efter en medieafspiller til privat brug, kan Winamp være svaret. Det giver mange af de standardfunktioner, der følger med de fleste medieafspillere, samtidig med at du kan tilpasse det. Du kan bruge Winamp SDK, som leveres af Nullsoft, til at bidrage med plug-ins, der tilføjer nyttige funktioner til softwaren. Hvis du leder efter en erstatning til Microsoft Windows Media Player eller Apple iTunes, skal du tjekke den brugerdefinerede Nullsoft Winamp medieafspiller.

Opdateret: 27. februar 2018

______ product_main_features8161 ___
 • Konverter HD-video med høje hastigheder
 • Omdanne billeder til videoer
 • Rediger dine videoer og kombiner mediefiler
 • Batchprocessfiler for at spare tid
______ product_text8161 ___

Xilisoft Video Converter Ultimate er et program, der giver dig mulighed for at konvertere og ændre video-, lyd- og billedfiler. Det er tilgængeligt for både Mac og Windows-computere.

Video Converter Ultimate kan hurtigt og nemt konvertere et bredt udvalg af medieformater. Det er i stand til at konvertere over 160 video- og lydformater og kan håndtere HD-video op til 4k. Konverteringen er forbedret ved hjælp af GPU acceleration for at reducere den tid det tager at behandle filer.

Udover mediekonvertering har Video Converter Ultimate også nogle få grundlæggende redigeringsfunktioner. Det giver dig mulighed for at kombinere filer såvel som opdele dem i flere filer. Du kan også redigere video lydspor og undertekster og tilføje grundlæggende special effekter og filtre.

Hvis du ofte finder dig selv nødt til at konvertere og foretage mindre justeringer af dine multimediefiler, kan Video Converter Ultimate være den løsning, du har har været på udkig efter. Avanceret videoredigering vil på den anden side kræve et mere kraftfuldt værktøj.

Opdateret: 27. august 2014

______ product_main_features7770 ___
 • Giver en digital multimedieløsning til pc-brugere
 • Inkluderer PaintShop Pro foto- og billedredigeringssoftware
 • Understøtter cd-, dvd- og Blu-ray-diskformater
 • Inkluderer video-, lyd- og billedredigeringsværktøjer
 • Importerer og eksporterer et bredt udvalg af multimediefilformater
 • Integreres med HDV digitale videokameraer og personlige medieafspillere
 • Tillader oprettelse af 3D-billeder og videoer
 • Opretter spændede sikkerhedskopier arkiver på tværs af flere diske
 • Gør det muligt at redigere video fra 4 kameraer til mere dynamiske videoer
______ product_text7770 ___

Roxio Creator (tidligere Easy Media Creator) er en populær multimediesoftwarepakke til Windows. Det bruges ofte til oprettelse af dvd'er og Blu-ray-diske og omfatter også lyd-, video- og billedredigeringsværktøjer.

Creator kan bruges til at oprette video-, foto- og musiksamlinger. Det accepterer input fra en bred vifte af videokilder, herunder AVCHD-videokameraer og andre high definition videoformater. Importerede multimediefiler kan redigeres på en 32-sporets tidslinje for at overlejre videoklip, fotos, musik og overgange. Færdige film kan brændes til disk eller eksporteres til flere forskellige videofilformater. Video kan eksporteres til almindelige videospillere, herunder iPhone, Kindle Fire, Xbox One og PlayStation 4-enheder. Eller du kan dele dine medier til Facebook, YouTube, Google+ og Google Drev. 3D-videoprojekter kan også udvikles og eksporteres. Creator tilbyder også dvd-forfatterværktøjer med indbyggede temaer og valgmuligheder til valg af dvd-menuer.

Når du opretter en musiksamling, kan lyden blive revet fra en cd eller dvd eller importeret direkte fra harddisken. Brugere kan også optage og redigere lydklip ved hjælp af Creators Sound Editor, som indeholder værktøjer til trimning af lyd og oprettelse af lydmashups. Lydfiler kan brændes til en lyd-cd eller eksporteres til musikfilformater, f.eks. %li_nk% og %li_nk% . Skaberen kan også oprette spillelister og eksportere musik til iTunes eller andre lydspillere.

Creator indeholder PaintShop Pro foto- og billedredigeringssoftware. Brugere kan organisere, røre op, ramme og forbedre eksisterende digitale billeder samt oprette panoramabilleder og dele billeder på sociale medier som Facebook, Google+ og Flickr. Redigerede billeder kan tilføjes til diasshows ved hjælp af videoproduktions- og diasshowværktøjerne, der er inkluderet i Creator-pakken.

Creator giver brugerne mulighed for at tilpasse deres lyd-, video-, billeder og dvd- og Blu-ray-diske fuldstændigt. Den understøtter en bred vifte af multimediefilformater, kan indspille video fra internetstrømme eller digitale videokameraer, og kan lave juveletasker og disketiketter, som kan udskrives fra en hjemmeprinter. Roxio Creator er en nyttig multimedie-løsning til enhver hjemme-pc-bruger.

Opdateret: 30. september 2016

______ product_main_features8088 ___
 • Giver en ren brugergrænseflade med nemme at bruge afspilningskontroller
 • Understøtter mange video- og lydformater
 • Leverer HD-video med H.264-komprimering
 • Viser indhold fra dit skrivebord eller på internettet.
______ product_text8088 ___

Apple QuickTime Player er en gratis medieafspiller, der er bundtet med Mac OS X og kan downloades på Windows-platformen. Det understøtter forskellige billed-, lyd- og videoformater.

I QuickTime Player kan du afspille næsten alle mediefiler, du møder, uanset om det er lyd, video eller endda billeder. Spilleren har H.264-videokomprimering, hvilket gør den levende HD-video mulig. Udseendet af afspilleren er enkelt, viser afspilningsknapper og en lydstyrke. Nogle afspillervalg indeholder forskellige visningsstørrelser og A / V-specifikationer, som f.eks. Bas, diskant, lysstyrke og farve.

Til Apple-brugere af QuickTime Player X eller Windows-brugere af QuickTime Pro er der flere avancerede funktioner. Programmet lader dig ikke bare sidde i sæderne, det giver dig flere værktøjer til at skabe dit eget indhold. Du kan oprette dine egne filmoptagelser ved hjælp af computerens kamera. Du kan optage lyd ved hjælp af computerens mikrofon eller din egen mikrofon. Du kan også lave en skærmoptagelse af din egen computerskærm.

Om du er en Apple- eller Windows-bruger, er QuickTime Player en af dine bedste muligheder for videoafspilning. Den understøtter en imponerende mængde mediefiler og har en af de bedste udseendelser af enhver tilgængelig medieafspiller. Det faktum, at det er gratis, sælger aftalen.

Opdateret: 13. marts 2014

______ produkt_main_features8162 ___
 • Understøtter populære mediefilformater som MP4, AVI og MOV
 • Tilvejebringer en filbrowser for adgang til dine filer på enheden
 • Gør det muligt at oprette forbindelse til din computer, FTP-websteder og Dropbox for at streame medier
______ product_text8162 ___

olimsoft OPlayer er en iOS-app, der bruges til at afspille video og lyd. Den er tilgængelig som standardversion til køb og en HD-version, som har højere kvalitet, men det koster mere.

OPlayer understøtter et bredt udvalg af mediefilformater, herunder MP4, AVI, AAC, MOV, og 3GP, og understøtter flere undertekstformater, såsom SRT, SUB og SMI. Appen indeholder en filbrowser, der lister alle dine medier på din enhed og gør det nemt at navigere til den ønskede fil. Du kan også oprette forbindelse til ethvert websted, der er vært for understøttede medier gennem appens afsnit om URL-adresse.

En af de mest imponerende funktioner i appen er muligheden for at oprette forbindelse til din computer, et FTP-sted eller Dropbox. Dette giver dig mulighed for at streame medier fra disse kilder direkte til din enhed, hvilket betyder, at du ikke behøver at maksimere enhedens lagerkapacitet.

OPlayer er mere end bare en mulighed for at afspille dine mediefiler. Det leveres med nyttige funktioner, der gør din mobile medieoplevelse meget sjovere. olimsoft OPlayer er absolut værd at prøve, og hvis du kan lide det, vil du overveje at opgradere til HD-versionen for bedre afspilning og flere muligheder.

Opdateret: 28. juli 2015

______ product_main_features7809 ___
 • Adgang via Google-konto
 • 15 GB lagerplads til gratis brugere
 • Se et bredt udvalg af populære filer, som f.eks. .DOCX og .JPG
 • Del filer til praktisk samarbejde
 • Opret dokumenter og download som filer, som f.eks. .PPTX og .XLSX.
______ product_text7809 ___

Skærmbillede af Google Drev 2017

Hovedfunktioner

Google Drev er en web- og desktopapplikationspakke, der giver dig mulighed for at oprette, redigere, dele , og gem filer. Du kan uploade filer og få adgang til applikationerne med en Google-konto. I 2018 blev Google Desktop-applikationerne afbrudt, men du kan stadig få adgang til Google Drev online.

Drev tilbyder 15 GB lagerplads til gratis brugere med mulighed for at opgradere til mere lagerplads. Du kan også installere Drev på din stationære computer eller mobilenhed, så du nemt kan uploade. Når du har uploadet dine filer, kan du organisere dem i mapper og vælge at dele dokumenterne med andre med skrivebeskyttet eller læse / skrive tilladelser.

Drevet leveres med flere værktøjer til oprettelse og redigering af kontorrelaterede filtyper. Google Docs bruges til visning og redigering af dokumenter, Google Sheets bruges til visning og redigering af regneark, og Google Slides bruges til visning og redigering af præsentationer. Nogle af de populære filformater, der understøttes af disse værktøjer, omfatter %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% . Drev giver også flere brugere mulighed for at arbejde sammen om filer på samme tid, hvilket er nyttigt for teamprojekter som rapporter eller præsentationer.

Google Drev er en fantastisk assistent til brugere, der ønsker at gemme filer på internettet og eksternt samarbejde med andre. Dens integration med andre Google-funktioner, som Gmail og Google Fotos, gør det endnu mere nyttigt at organisere vigtige filer. Hvis du leder efter et pålideligt cloud-storage- og dokumentsamarbejdsværktøj, skal du prøve Google Drive.

Opdateret: 11. februar 2019

______ product_main_features8225 ___
 • Et hundrede video- / lydredigeringsspor
 • TrueVelocity 64-bit videoredigeringsmaskine
 • TrueTheater teknologier til videoforbedring
 • 3D video import, redigering og eksport kapacitet
 • Over 500 overgangs- og videoreffekter
 • DVD, Blu-ray og AVCHD-disk brænder støtte
 • Indbyggede effekter og Particle Effects Designer
 • Slideshow Creator giver over 30 professionelt udseende slideshow-temaer
______ product_text8225 ___

PowerDirector er et program til redigering og forbedring af videoer, der er udviklet af CyberLink. Den indeholder grundlæggende redigeringsfunktioner og værktøjer til forbedring af videokvaliteten, hvilket gør den ideel til redigering af video på en hjemmecomputer. PowerDirector indeholder dvd- og Blu-ray-diskeforfatterværktøjer og understøtter mange videofilformater, herunder MPEG-4 og H.264.

PowerDirector giver indholdsbekendt redigering til videoprojekter. Softwaren kan automatisk analysere og justere scener ved hjælp af CyberLinks proprietære TrueTeater-teknologi, som omfatter ændringer som belysningsjusteringer, video sharpening og jitter reduktion. TrueTheater kan også opskalere standard definition (SD) video til HD-lignende kvalitet. Når videoprojekter eksporteres, udnytter TrueVelocity-renderermotoren både software og hardwareteknologier til hurtig videobehandling.

Filmprojekter kan gemmes som en PowerDirector-projektfil ( %li_nk% ) til senere redigering. Når du er færdig, kan du offentliggøre videoer direkte til YouTube, Facebook eller andre online video-websteder. Du kan også brænde din video til diske, f.eks. DVD og Blu-ray, eller du kan eksportere til almindelige videoformater som %li_nk% og %li_nk% . PowerDirector giver dig mulighed for ikke kun at lave mindeværdige film, men også professionelt udseende animerede diasshow. Med Slideshow Creator kan du vælge mellem mere end 30 forskellige temaer for at oprette en præsentation af et bryllup, ferie eller fra et nyligt familiehold.

CyberLink PowerDirector er en god mulighed for at oprette og redigere film til hjemmebrugere. Det er også nyttigt for at forbedre videokvaliteten af allerede eksisterende videoer. Hvis du forsøger at lave hjemmevideoer, som du kan dele med venner og familie på DVD eller Blu-Ray, er dette program et godt valg. Hvis du vil oprette en film, der kræver special effekter og andre avancerede funktioner, er der andre programmer, der passer bedre til dine behov.

Opdateret: 3. oktober 2016

______ product_main_features8262 ___
 • Afspil forskellige videoformater som MP4, WMV og DIVX
 • Kontroller undertekststørrelse og sprog
 • Øg filmvolumen op til 3 gange den oprindelige lyd
 • Sikre dit bibliotek med adgangskodebeskyttelse
 • Overfør filer via Wifi mellem to iOS-enheder via appen
___ErrorException: cURL error 35: Encountered end of file (see https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) in /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php:324 Stack trace: #0 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(361): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->getResponse(' ___ product_te...') #1 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(185): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->instanceTranslate(' ___ product_te...') #2 /home/hvordanmanabnerenfil/app/common/models/Parsing.php(231): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->__call('translate', Array) #3 /home/hvordanmanabnerenfil/app/console/controllers/ParseController.php(28): common\models\Parsing::fileInfo('fileinfo.com', 'https://fileinf...', true, true) #4 [internal function]: console\controllers\ParseController->actionIndex('https://fileinf...', 'true', 'true') #5 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/InlineAction.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #6 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Controller.php(157): yii\base\InlineAction->runWithParams(Array) #7 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Controller.php(148): yii\base\Controller->runAction('', Array) #8 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Module.php(528): yii\console\Controller->runAction('', Array) #9 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(180): yii\base\Module->runAction('parse', Array) #10 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(147): yii\console\Application->runAction('parse', Array) #11 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Application.php(386): yii\console\Application->handleRequest(Object(yii\console\Request)) #12 /home/hvordanmanabnerenfil/app/yii(27): yii\base\Application->run() #13 {main} ______ product_main_features8091 ___
 • Afspil en række mediefilformater, f.eks. FLV, MOV og MP4
 • Søg efter og se videoer via en indbygget webbrowser
 • Indtast playliste kriterier for automatisk afspilningsliste organisation
 • Indtast videoens webadresse for øjeblikkelig videoafspilning
___ErrorException: cURL error 56: Proxy CONNECT aborted (see https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) in /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php:324 Stack trace: #0 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(361): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->getResponse(' ___ product_te...') #1 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(185): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->instanceTranslate(' ___ product_te...') #2 /home/hvordanmanabnerenfil/app/common/models/Parsing.php(231): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->__call('translate', Array) #3 /home/hvordanmanabnerenfil/app/console/controllers/ParseController.php(28): common\models\Parsing::fileInfo('fileinfo.com', 'https://fileinf...', true, true) #4 [internal function]: console\controllers\ParseController->actionIndex('https://fileinf...', 'true', 'true') #5 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/InlineAction.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #6 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Controller.php(157): yii\base\InlineAction->runWithParams(Array) #7 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Controller.php(148): yii\base\Controller->runAction('', Array) #8 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Module.php(528): yii\console\Controller->runAction('', Array) #9 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(180): yii\base\Module->runAction('parse', Array) #10 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(147): yii\console\Application->runAction('parse', Array) #11 /home/hvordanmanabnerenfil/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Application.php(386): yii\console\Application->handleRequest(Object(yii\console\Request)) #12 /home/hvordanmanabnerenfil/app/yii(27): yii\base\Application->run() #13 {main} ______ produkt_main_features8960 ___
 • Emulering af Nintendo GameCube og Wii
 • Bluetooth-support til Wii-fjernbetjeninger
 • Online-spil med andre Dolphin- og Wii-brugere
 • Mulighed for at øge den interne opløsning til HD-visuel
 • 3D-spil ved hjælp af Nvidia 3D Vision
______ product_text8960 ___

Dolphin er en gratis og open source emulator af Nintendo GameCube og Wii videospilkonsoller og er også i stand til at efterligne Triforce arkade systemkort. Det er den eneste emulator, der er i stand til at køre kommercielle Wii-spil.

Dolphin er en fantastisk emulator til at spille GameCube og Wii-spil på en computer. Det giver dig mulighed for at springe menuer over og komme lige til dit spil. Dolphin har også evnen til at forbedre opløsningen af spil, så du kan spille dem i HD. Hvis du har en 3D-skærm eller tv, kan du også opleve emulerede spil i 3D ved hjælp af Nvidia 3D Vision.

Hvis du ønsker at spille dine foretrukne GameCube- eller Wii-spil på en computer, er Dolphin et fantastisk program. Det kan endda forbedre din spiloplevelse. Hvis du nyder oplevelsen af at bruge en konsol, er der ikke behov for en emulator som Dolphin.

Opdateret: 23. juni 2014

______ produkt_main_features14590 ___ ______ produkt_text14590 ___ ___
Programmer, der åbnes WMV Filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
CyberLink PowerDVD
Adobe Acrobat
Corel PaintShop Pro
Roxio Creator
ACD Systems ACDSee
Google Drive
Nullsoft Winamp
Microsoft Windows Video
Apple QuickTime Player
Xilisoft Video Converter Ultimate
CyberLink PowerDirector
ShedWorx Smart Converter
MAGIX VEGAS
MAGIX SpectraLayers Pro
Linux
Adobe Acrobat
Google Drive
Android
J2 Interactive MX Player for Android
Macintosh
Adobe Acrobat
Google Drive
Nullsoft Winamp
Apple QuickTime Player
Eltima Elmedia Player
Xilisoft Video Converter Ultimate
MAGIX SpectraLayers Pro
Wondershare Filmora
Apple QuickTime Pro
iOS
olimsoft OPlayer
Pentaloop PlayerXtreme Media Player
Macca Studios WMV Player

Om WMV Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.wmv er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Windows Media Video File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.