Vigtigste : Filudvidelser : .wpi Fil

.wpi Filudvidelse

FiltypeInkling Sketch Binary File

Udvikler Wacom
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.WPI option nummer

Skitsefil oprettet af Inkling, en pakke, som omfatter en pen, en modtager og et program, der optager papirskitser og konverterer dem til digitale skitser; indeholder en skitse bestående af lag og pennestreger, der kan manipuleres, slås sammen eller fjernes.

Flere oplysninger

Inkling består af en pen, en modtager og programmet Inkling Sketch Manager. Pennen og modtageren opfanger dine bevægelser sammen med trykniveauet af dine pennestrøg, mens du skitserer, og konverterer dem til et digitalt billede, som er WPI-filen. Billedet kan derefter ses og redigeres med Inkling Sketch Manager, som også giver dig mulighed for at eksportere billedet til Photoshop, Illustrator og SketchBook Pro til yderligere redigering.

NOTAT: Wacom Inkling Sketch Manager er inkluderet i dit køb af Wacom Inkling-pakken.

Programmer, der åbnes WPI Filer

Om WPI Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.wpi er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Inkling Sketch Binary File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.