Vigtigste : Filudvidelser : .wyz Fil

.wyz Filudvidelse

FiltypeWYZTracker File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format Binary

.WYZ option nummer

___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer til et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, hvorfor der findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Backup-filer ______ kategorier_text29 ___

Kategorien Sikkerhedskopieringsfiler inkluderer individuelle sikkerhedskopier af filer og filer relateret til sikkerhedssoftware. Individuelle sikkerhedskopier genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler omfatter inkrementelle sikkerhedskopier og fulde systembackups.

______ kategorier_navn30 ___ Diverse filer ______ kategorier_text30 ___

Kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer inden for andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ kategorier_text31 ___

Kategorien Webfiler inkluderer filer relateret til websteder og webservere. Disse omfatter statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer henvist til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ categories_text32 ___

Kategorien Video filer indeholder en bred vifte af videoformater, som bruger forskellige kodeker til at kode og komprimere videodata. Denne kategori omfatter også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ kategorier_tekst33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rich text-formater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler omfatter tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-meddelelser.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ kategorier_text34 ___

Kodede filer er filer, der lagrer data i et kodet format. Disse inkluderer krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binærkodede tekstfiler. Filer kodes ofte til sikkerhedsmæssige formål og for at forhindre, at de beskadiges under overførsel af data.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ categories_text35 ___

3D-billedfiler omfatter tredimensionale modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin-filer ______ categories_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins kaldes også tilføjelser og udvidelser.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en softwareemulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ categories_text38 ___

CAD-filer (Computer-Aided Design) kan indeholde 2D- eller 3D-design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer omtales ofte som tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ______ kategorier_text39 ___

Kategorien Lydfiler inkluderer komprimerede og ukomprimerede lydformater, som indeholder bølgeformdata, der kan afspilles med lydafspilningssoftware. Denne kategori omfatter også MIDI-filer, musikalske scoringer og lydprojektfiler, som typisk ikke indeholder lyddata.

______ kategorier_navn40 ___ Datafiler ______ categories_text40 ___

Datafiler er den mest almindelige type computerfiler. De kan installeres med applikationer eller oprettet af brugere. De fleste datafiler gemmes i et binært format, selv om nogle lagrer data som almindelig tekst. Eksempler på datafiler omfatter biblioteker, projektfiler og gemte dokumenter.

______ kategorier_navn41 ___ Indstillinger Filer ______ categories_text41 ___

Indstillingsfiler gemmer indstillinger for operativsystemet og applikationerne. Disse filer er ikke beregnet til at blive åbnet af brugeren, men ændres af den tilsvarende applikation, når programindstillingerne ændres. Indstillingsfiler kan også kaldes præferencefiler eller konfigurationsfiler.

______ kategorier_navn42 ___ Diskbillede filer ______ categories_text42 ___

Diskbilledfiler indeholder en nøjagtig kopi af en harddisk eller anden type medier. De omfatter alle filerne, såvel som filsystemoplysningerne. Dette gør det muligt at bruge diskbilleder til duplikering af diske, cd'er og dvd'er. De bruges ofte også til backup formål.

______ kategorier_navn43 ___ GIS-filer ______ kategorier_text43 ___

Kategorien GIS (Geographic Information Systems) inkluderer filer relateret til GPS-enheder og kortlægningssoftware. Disse filer kan indeholde kort, gemte ruter og waypoints. Mange GIS-filer gemmes i åbne formater, som kan overføres mellem GPS-enheder og computersystemer.

______ kategorier_navn44 ___ Raster-billedfiler ______ categories_text44 ___

Rastergrafik er den mest almindelige type billedfiler. De består af et gitter af pixels, hvor hver pixel repræsenterer en individuel farve i billedet. Både webgrafik og digitale fotos gemmes som rastergrafik. Mens nogle rasterbilledformater er ukomprimeret, bruger de mest en vis form for kompression.

______ kategorier_navn45 ___ eBook-filer ______ kategorier_text45 ___

eBook-filer er digitale bøger designet til at blive vist på eReaders, såsom Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook og iPad. Men de kan ofte ses på en pc ved hjælp af eReader-software. Mens mange eBook-formater kan ses på flere enheder, kan nogle proprietære eBook-formater kun ses ved hjælp af specifik hardware eller software.

______ kategorier_navn46 ___ Sidelayout-filer ______ categories_text46 ___

Side layoutfiler er dokumenter, som kan indeholde både tekst- og billeddata. De indeholder også formateringsoplysninger, som definerer sidestørrelse, margener og hvordan indhold er organiseret på siden. Dokumenter til sidelayout bruges ofte til at oprette udskrivbare publikationer, såsom aviser, magasiner og brochurer.

______ kategorier_navn47 ___ Systemfiler ______ categories_text47 ___

Systemfilen indeholder filer relateret til Mac, Windows og Linux operativsystemer. Nogle eksempler omfatter systembiblioteker, ikoner, temaer og enhedsdrivere. Filer, der udsendes af systemet, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn48 ___ Udviklerfiler ______ categories_text48 ___

Kategorierne Developer Files indeholder filer relateret til softwareudvikling. Disse inkluderer programmering af projektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Kompilerede objekter og komponenter er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn49 ___ Executable Files ______ categories_text49 ___

Executable filer indeholder kode, der køres, når filen åbnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, scripts og makroer betragtes alle som eksekverbare filer. Da disse filtyper kører kode, når de åbnes, må ikke ukendte eksekverbare filer, som dem, der modtages som e-mail-vedhæftede filer, ikke åbnes.

______ kategorier_navn50 ___ Font filer ______ categories_text50 ___

Skrifttypefiler indeholder en eller flere skrifttyper, der kan åbnes af operativsystemet og applikationerne. De fleste moderne skrifttyper gemmes i enten OpenType- eller TrueType-formaterne, som kan bruges af både Macintosh- og Windows-computere.

______ kategorier_navn51 ___ Camera Raw Files ______ kategorier_text51 ___

Rå filer til kameraer er billedfiler oprettet af digitale kameraer. De gemmes i et ukomprimeret og ubearbejdet format, der lagrer de nøjagtige data, der er taget af kameraets sensor. Fordi hver type digitalkamera har en anden sensor, findes der mange forskellige typer kameraformater. For at åbne en kamera raw-fil skal programmet understøtte både filtypen og den specifikke kameramodel, der har taget billedet.

______ kategorier_navn52 ___ Regnearkfiler ______ categories_text52 ___

Regnearkfiler gemmer data i celler, som er organiseret i rækker og kolonner. Hver celle kan indeholde en bestemt type data, såsom en tekststreng, nummer eller dato. Celler kan også indeholde formler, som refererer til andre celler.

______ kategorier_navn53 ___ Databasefiler ______ kategorier_text53 ___

Databasefiler gemmer data i et struktureret format, organiseret i tabeller og felter. Individuelle poster i en database kaldes poster. Databaser bruges almindeligt til lagring af data refereret af dynamiske websites.

______ kategorier_navn54 ___ Vector billedfiler ______ categories_text54 ___

Vector grafik består af stier, snarere end individuelle pixels. Disse stier kan bruges til at repræsentere linjer og former inden for billedet. De fleste vektorbilledformater kan også omfatte farver, gradienter og billedvirkninger. Da vektor grafik gemmer billeddata som stier, kan de forstørres uden at miste kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for logoer og andre typer tegninger.

______ udvidelsesbeskrivelse20401 ___

Fil brugt af WYZTracker, et program, der bruges til at oprette chiptune lydfiler i et format brugt af ældre Amstrad CPC AY lydchips; gemmer et mønster med noter og effekter; bruges ofte til oprettelse af videospilmusik.

______ udvidelse_text20401 ___

BEMÆRK: WYZTracker brugergrænsefladen er skrevet på spansk.

______ udvidelse_common20401 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20400 ___

Skitse-fil oprettet af Inkling, en pakke, der inkluderer en pen, modtager og applikation, der fanger papirskitser og konverterer dem til digitale skitser; indeholder en skitse, der består af lag og penestræk, der kan manipuleres, flettes eller fjernes.

______ udvidelse_text20400 ___

Inkling består af en pen, modtager og applikationen Inkling Sketch Manager. Pennen og modtageren henter dine bevægelser sammen med trykniveauet for dine pennestrøg, mens du tegner og konverterer dem til et digitalt billede, som er WPI-filen. Billedet kan derefter ses og redigeres med Inkling Sketch Manager, som også giver dig mulighed for at eksportere billedet til Photoshop, Illustrator og SketchBook Pro til yderligere redigering.

BEMÆRK: Wacom Inkling Sketch Manager er inkluderet i dit køb af Wacom Inkling-pakken.

______ udvidelse_common20400 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20394 ___

Fil oprettet af WorldPainter, et program, der bruges til at opbygge verdener til spillet Minecraft; kan omfatte terræn såvel som børstede farver, der ændrer udseendet på landskabet; kan eksporteres til en Minecraft-verden (niveau.dat og %li_nk% -regioner) til import til spillet.

______ udvidelse_text20394 ___ ______ udvidelse_common20394 ___ ______ produkt_main_features14612 ___ ______ produkt_text14612 ___ ______ produkt_main_features14613 ___ ______ produkt_text14613 ___ ______ produkt_main_features14614 ___ ______ produkt_text14614 ___ ______ produkt_main_features14607 ___ ______ produkt_text14607 ___ ______ produkt_main_features14608 ___ ______ produkt_text14608 ___ ______ produkt_main_features14609 ___ ______ produkt_text14609 ___ ______ produkt_main_features14610 ___ ______ produkt_text14610 ___ ______ produkt_main_features14611 ___ ______ produkt_text14611 ___ ______ produkt_main_features14615 ___ ______ produkt_text14615 ___ ______ produkt_main_features12322 ___
 • Ryd syntaks
 • Læsbar kode
 • Rige supportbiblioteker
 • Omfattende support til XML
 • Datastrukturer på højt niveau
______ product_text12322 ___

Python Software Foundation Python er en softwarepakke, der bruger Python programmeringssprog. Sproget er et programmeringssprog til generelle formål, der blev oprettet som en efterfølger for ABC-sproget i slutningen af 1980'erne og begyndelsen af 90'erne af Guido van Rossum.

Python-softwaren bruger Python-programmeringssprog, som er designet for at hjælpe dig med at arbejde hurtigere og integrere systemer mere effektivt. Sproget er et fortolket objektorienteret sprog, der indeholder datastrukturer på højt niveau, rige supportbiblioteker, dynamisk indtastning, omfattende support til %li_nk% og internetprotokoller. Python tilbyder adskillige værktøjer til at arbejde med programmeringssprog, herunder Python-programmeringssprogtolk og det integrerede IDLE-udviklingsmiljø.

Python er et af de mere populære programmeringssprog i verden, da det bruges af virksomheder og institutioner til forskellige formål, herunder softwareudvikling, film-specialeffekter, videnskabelig datavisualisering, trafikstyring og forretnings-e-handel. Med sin open source-licens, klare syntaks og store biblioteker er Python et venligt programmeringssprog, der er nyttigt for begyndere og erfarne udviklere til oprettelse af applikationer og systemer.

Opdateret: 2. marts, 2018

______ produkt_main_features14617 ___ ______ produkt_text14617 ___ ______ produkt_main_features14618 ___ ______ produkt_text14618 ___ ______ produkt_main_features14619 ___ ______ produkt_text14619 ___ ______ produkt_main_features14616 ___
 • Afspil Blu-ray og DVD-film
 • Opret, rediger og upload dine egne videoer
 • Afspil, rediger og konverter forskellige lydfilformater
 • Rediger, se og organiser dine fotos
 • Sikkerhedskopiér dine mediefiler, og brænd dem på diske
 • Design og udskriv cd / dvd-etiketter
______ product_text14616 ___

CyberLink Media Suite er en multimediesoftwarepakke til Windows. Det er designet til at oprette, afspille, brænde og konvertere video, fotos og lyd.

Media Suite indeholder en række forskellige applikationer, der hjælper dig med at oprette og nyde forskellige medier. Suiten leveres endda med flere mobile apps til at oprette og se dine medier under farten:

Suiten er designet til begyndere og eksperter, der arbejder med video og fotos. Det leveres med nogle lydredigeringssoftware, men det stables ikke godt sammen med professionelle DAW'er, såsom Avid Pro Tools, Adobe Audition eller Sternberg Cubase. Suiten kan håndtere mange af de mest populære mediefilformater, såsom H.265, MOV, MP4, JPEG og PNG, og giver dig kraftfulde værktøjer til at se, oprette, redigere og brænde dem. Og med de inkluderede mobile apps får du mange af de samme funktioner som desktop-programmerne på din mobile enhed. For Windows-brugere, der er på udkig efter en alt-i-en multimediepakke, er CyberLink Media Suite en fantastisk løsning.

Opdateret: 3. oktober 2016

______ produkt_main_features14620 ___ ______ produkt_text14620 ___ ______ produkt_main_features14621 ___ ______ produkt_text14621 ___ ______ produkt_main_features14623 ___ ______ produkt_text14623 ___ ______ produkt_main_features7756 ___
 • Understøtter over 500 billedformater
 • Eksporterer billeder til over 70 forskellige formater
 • Indeholder en billedbrowser, der ligner dit operativsystems filudforskningsværktøj
______ product_text7756 ___

Screenshot af XnViewMP 0.93

Hovedfunktioner

XnSoft XnViewMP er et gratis, alsidigt program, der kan åbne, redigere og konvertere over 500 forskellige billedfilformater. Programmet er gratis til private eller uddannelsesmæssige brugere, men kræver en licens til kommerciel brug.

XnViewMP understøtter mange standardformatformater samt mange proprietære og uklare formater. Udover billeder understøtter det også et begrænset antal multimedieformater, herunder Windows Media ( %li_nk% ) og MPEG. Softwaren leverer en intuitiv, Windows Explorer-lignende browsegrænseflade og integreres med operativsystemets kontekstmenu, hvilket gør det nemt at åbne og se filer.

XnViewMP giver dig mulighed for at se billeder på forskellige måder. For eksempel tilbyder programmet miniaturebilleder, fuldskærm og filmstrimmelvisning. Du kan også redigere dine billeder vha. Funktioner som beskæring, kontrast, farveændring, filtre og effekter. Programmet giver også en skærmoptagelsesfunktion til at tage skærmbilleder på dit skrivebord.

XnSoft XnViewMP er et meget nyttigt multimedieprogram til visning og konvertering af billedfiler. Med sin filvisning grænseflade, kan det også fordoble som en fil browsing og udforske værktøj. Hvis du arbejder med billeder, især billeder, der har mere uklare billedformater, er XnViewMP et praktisk værktøj til at holde rundt.

Opdateret: 18. april 2019

______ produkt_main_features14503 ___
 • Konverter Webshots-filer til JPEG-format
 • Batchbehandling og omdøbningskapacitet
 • Uddrag individuelle billeder fra en hel samling
______ product_text14503 ___

Ultimate Webshots Converter (UWC) er et gratis program, der giver dig mulighed for at konvertere Webshots-filer til JPEG-format. Den er tilgængelig som en stabil udgave til Windows, men er også tilgængelig til OS X med tilladelse til Yuriy Gorvitovskiy og Linux med Serge Weinstock.

Programmet giver dig mulighed for at konvertere %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% filer i JPEG-format. Applikationen giver batchbehandling og omdøbsfunktioner for at hjælpe dig med at spare tid. UWC giver dig også mulighed for at gennemse Webshots billeder og samlinger og hente individuelle billeder fra en hel samling.

Dette program er et pålideligt værktøj, der leverer på sit løfte om at konvertere Webshots-filer til JPEG-formatet. Dens pålidelighed og understøttelse af batch-konvertering gør Ultimate Webshots Converter til en af de bedste applikationer, der er tilgængelige til håndtering af Webshots-fotos.

Opdateret: 17. april 2015

______ produkt_main_features14622 ___ ______ produkt_text14622 ___ ______ produkt_main_features14624 ___ ______ produkt_text14624 ___ ______ product_main_features8879 ___
 • Industristandard, almindeligt anvendt tekstbehandlingsprogram
 • Tilpassede applikationsværktøjslinjelayouter
 • Dokumentformatering og tilpasset sideformatering
 • Medforfatter i realtid i Word
 • Integreret grafik tegning og billedmanipulation
 • Sammenfletning af dokumentgenerering og databaseintegration
 • Avanceret understøttelse af makro scripting
______ product_text8879 ___

Skærmbillede af Microsoft Word 2016

Hovedfunktioner

Microsoft Word er et tekstbehandlingsprogram for industrien, der er inkluderet i Microsoft Office-pakken sammen med Excel og PowerPoint. Det bruges til at skrive dokumenter til personlig og erhvervsmæssig brug.

Word indeholder grundlæggende sider og tekstformateringsfunktioner, og tilbyder flere avancerede funktioner, såsom mailfusion, ændring af sporing, sammenlægning af dokumenter og makro scripting. Nyere versioner af Word gemmer dokumenter i Office Open XML %li_nk% format, mens tidligere versioner af programmet bruger det proprietære %li_nk% format. Og med støtte til OpenDocument ( %li_nk% ) -formatet kan du nu redigere alle tre standard DOCX-filer, PDF-filer og ODT-filer. Word giver også understøttelse af indlejrede online billeder og videoer, hvilket muliggør rig indhold i dokumenter.

Word-brugergrænsefladen strømline processen med at oprette nye dokumenter fra dokumentskabeloner. Når du har valgt en skabelon (eller tomt dokument), har du et utal værktøjslinjer i båndstil og andre tilgængelige muligheder for oprettelse og styling af dokumenter. Blandt sine mange funktioner giver Word samarbejdende redigerings- og gennemgangsværktøjer til teams. Funktionen "Sporændringer" giver brugerne mulighed for at holde en historie med ændringer, hvilket er nyttigt, når flere brugere arbejder på et enkelt dokument. Også kommentar- og svarsystemet tillader hold at få korte diskussioner af dokumentindhold. Word indeholder tusindvis af downloadbare online dokumentskabeloner, som tjener som udgangspunkt for at skabe nye dokumenter. Skabeloner er tilgængelige for flere typer dokumenter, herunder forretningsformularer, etiketter, konvolutter, menuer, nyhedsbreve, planlæggere og hjemme- og uddannelsesdokumenter. Tilpassede skabeloner (som er gemt %li_nk% og %li_nk% filer) kan også oprettes til firmaets brevhoved og andre typer dokumenter, der kræver et ensartet udseende og præg.

Hvis du nogensinde har oprettet et dokument i skole eller på arbejde, har du sandsynligvis brugt Microsoft Word. Det er en industristandard tekstbehandler til at oprette bograpporter, akademiske publikationer, forretningsdokumenter, opskrifter og meget mere. Dens støtte til populære formater og bred brug gør Microsoft Word det bedste valg til alle dine tekstbehandlingsbehov.

Opdateret: 26. juli 2018

______ produkt_main_features7801 ___
 • Fleksibelt og tilpasseligt arbejdsmiljø
 • Ikke-destruktiv lagbaseret redigering
 • Professionel farvekorrektion og tonekontrol
 • Avanceret video, 3D-model og motionredigeringsværktøjer
 • Automatiserer produktion gennem hændelsesbaserede eller batch-scripts
 • Symmetri-tilstand til at anvende perfekt symmetriske børstemarkeringer
 • Forhåndsvisning af levende blandingstilstand
 • Hurtigere og mere strømlinet menu "Eksporter som"
 • Understøtter gratis og kommercielle plugins
______ product_text7801 ___

Skærmbillede af Adobe Photoshop CC 2019

Hovedfunktioner

Adobe Photoshop er et industristandard billedredigeringsprogram, der bruges til at redigere grafik og digitale billeder. Det er primært en pixelbaseret raster grafikeditor, men understøtter også grundlæggende vektorbaseret redigering. Programmet indeholder standard tegne- og udvælgelsesværktøjer og har flere unikke funktioner, der gør det skiller sig ud blandt andre billedredaktører.

Photoshop kan importere og eksportere et bredt udvalg af billedformater, men det gemmer billeder i Photoshop-dokumentet ( %li_nk% ) format som standard. PSD-formatet understøtter lag, som er isolerede grupperinger af grafik, der kan redigeres uafhængigt. Lag kan være synlige eller skjulte og kan også have en brugerdefineret opacitetsindstilling. Du kan også oprette justeringslag, der anvender ikke-destruktiv justeringer til et eller flere lag ad gangen.

Hvis du lige begynder at bruge Photoshop, kan programmet se skræmmende ud med dets store antal værktøjer, men hjemme skærm giver mulighed for hurtig og nem adgang til selvstudier og skabeloner for at hjælpe dig med at komme i gang. Når du bliver mere fortrolig med brugergrænsefladen og justerer den til din arbejdsstil, gemmer Photoshop dine præferencer for at holde layoutet kendt.

Nogle af Photoshop's mere avancerede og unikke funktioner inkluderer Patch-værktøjet, der automatisk fjerner pletter og værktøjet Content-Aware, der fjerner uønskede objekter og matcher baggrunden med det omkringliggende område. Hvis du vil justere farverne på et billede, kan du bruge kontrollerne Niveauer, Kurver eller Farvebalance til manuelt at justere dem. Hvis du vil have en hurtigere måde at udføre farvekorrektion, forbedrer funktionerne Auto Color og Auto Levels automatisk billeder med et enkelt klik. Mens Photoshop indeholder mange kraftfulde indbyggede funktioner, kan du tilføje endnu flere funktioner til programmet ved at installere plug-ins.

Photoshop er billedredaktør blandt professionelle, herunder fotografer, grafiske designere og web udviklere. Den intuitive grænseflade og mange funktioner gør Adobe Photoshop til det bedste billedredigeringsprogram.

Opdateret: 18. december 2018

______ product_main_features7803 ___
 • Avanceret vektor grafik editor
 • Konfigurerbart arbejdsområde med lagbaseret redigering
 • Støtte til flere genstande pr. dokument
 • Intelligent bitmap billedetektion og konvertering
 • Farveblandingsfunktioner til at skabe fotorealistiske gradienter
 • Indholdsbevidst afgrøde, der giver foreslåede afgrøder
 • Støtte til flere eksportformater
 • Integration med Adobe Creative Cloud
______ product_text7803 ___

Skærmbillede af Adobe Illustrator CC 2019

Hovedfunktioner

Adobe Illustrator er et industristandard tegneprogram, der bruges til at oprette og redigere vektorgrafik. I modsætning til Photoshop bruger Illustrator stier, snarere end bitmaps, til at oprette billeder. Dette gør det muligt for tegningerne at blive ændret og ændret uden at miste bildekvaliteten. Illustrator bruges ofte i professionelle miljøer til at oprette logoer, tegn, digital kunst, tegninger og andre typer grafik.

Adobe Illustrator-arbejdsområdet indeholder et tegningstræk, kendt som et tegnebræt, omgivet af forskellige konfigurerbare værktøjslinjer og paletter. Du kan tilpasse arbejdsområdet ved at gemme, afsløre og flytte paletter til et foretrukket arrangement. Du kan også redigere flere tegnebrætter samtidig for at strømline dokumentredigering på tværs af tegninger.

Illustrator indeholder avancerede funktioner, som f.eks. Farveblandingsfunktioner til at skabe fotorealistiske gradienter og global redigering til at ændre lignende genstande på tværs af flere tegnebrætter på samme tid. Programmet giver også mere tilgængelige Adobe-skrifttyper, som du kan forhåndsvise og aktivere i Illustrator. Softwaren understøtter et utal af andre bekvemmelighedsværktøjer, der gør den grafiske arbejdsgang mere effektiv.

Adobe Illustrator integreres med andre Creative Cloud (CC) -programmer ved hjælp af udskiftelige filformater. Det åbner også branchestandard grafikfiler som %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% .

Hvis du er tegneprofessor, vil opdage, at det er svært at erstatte Illustrator med en alternativ grafikeditor. Dens robuste funktioner og evne til at hjælpe med at skabe ren grafik af professionel kvalitet gør Adobe Illustrator til det rigtige valg for seriøse vektorgrafikgrafikpersoner.

Opdateret: 18. december 2018

___
Flere oplysninger
___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer til et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, hvorfor der findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Backup-filer ______ kategorier_text29 ___

Kategorien Sikkerhedskopieringsfiler inkluderer individuelle sikkerhedskopier af filer og filer relateret til sikkerhedssoftware. Individuelle sikkerhedskopier genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler omfatter inkrementelle sikkerhedskopier og fulde systembackups.

______ kategorier_navn30 ___ Diverse filer ______ kategorier_text30 ___

Kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer inden for andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ kategorier_text31 ___

Kategorien Webfiler inkluderer filer relateret til websteder og webservere. Disse omfatter statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer henvist til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ categories_text32 ___

Kategorien Video filer indeholder en bred vifte af videoformater, som bruger forskellige kodeker til at kode og komprimere videodata. Denne kategori omfatter også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ kategorier_tekst33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rich text-formater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler omfatter tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-meddelelser.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ kategorier_text34 ___

Kodede filer er filer, der lagrer data i et kodet format. Disse inkluderer krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binærkodede tekstfiler. Filer kodes ofte til sikkerhedsmæssige formål og for at forhindre, at de beskadiges under overførsel af data.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ categories_text35 ___

3D-billedfiler omfatter tredimensionale modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin-filer ______ categories_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins kaldes også tilføjelser og udvidelser.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en softwareemulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ categories_text38 ___

CAD-filer (Computer-Aided Design) kan indeholde 2D- eller 3D-design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer omtales ofte som tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ______ kategorier_text39 ___

Kategorien Lydfiler inkluderer komprimerede og ukomprimerede lydformater, som indeholder bølgeformdata, der kan afspilles med lydafspilningssoftware. Denne kategori omfatter også MIDI-filer, musikalske scoringer og lydprojektfiler, som typisk ikke indeholder lyddata.

______ kategorier_navn40 ___ Datafiler ______ categories_text40 ___

Datafiler er den mest almindelige type computerfiler. De kan installeres med applikationer eller oprettet af brugere. De fleste datafiler gemmes i et binært format, selv om nogle lagrer data som almindelig tekst. Eksempler på datafiler omfatter biblioteker, projektfiler og gemte dokumenter.

______ kategorier_navn41 ___ Indstillinger Filer ______ categories_text41 ___

Indstillingsfiler gemmer indstillinger for operativsystemet og applikationerne. Disse filer er ikke beregnet til at blive åbnet af brugeren, men ændres af den tilsvarende applikation, når programindstillingerne ændres. Indstillingsfiler kan også kaldes præferencefiler eller konfigurationsfiler.

______ kategorier_navn42 ___ Diskbillede filer ______ categories_text42 ___

Diskbilledfiler indeholder en nøjagtig kopi af en harddisk eller anden type medier. De omfatter alle filerne, såvel som filsystemoplysningerne. Dette gør det muligt at bruge diskbilleder til duplikering af diske, cd'er og dvd'er. De bruges ofte også til backup formål.

______ kategorier_navn43 ___ GIS-filer ______ kategorier_text43 ___

Kategorien GIS (Geographic Information Systems) inkluderer filer relateret til GPS-enheder og kortlægningssoftware. Disse filer kan indeholde kort, gemte ruter og waypoints. Mange GIS-filer gemmes i åbne formater, som kan overføres mellem GPS-enheder og computersystemer.

______ kategorier_navn44 ___ Raster-billedfiler ______ categories_text44 ___

Rastergrafik er den mest almindelige type billedfiler. De består af et gitter af pixels, hvor hver pixel repræsenterer en individuel farve i billedet. Både webgrafik og digitale fotos gemmes som rastergrafik. Mens nogle rasterbilledformater er ukomprimeret, bruger de mest en vis form for kompression.

______ kategorier_navn45 ___ eBook-filer ______ kategorier_text45 ___

eBook-filer er digitale bøger designet til at blive vist på eReaders, såsom Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook og iPad. Men de kan ofte ses på en pc ved hjælp af eReader-software. Mens mange eBook-formater kan ses på flere enheder, kan nogle proprietære eBook-formater kun ses ved hjælp af specifik hardware eller software.

______ kategorier_navn46 ___ Sidelayout-filer ______ categories_text46 ___

Side layoutfiler er dokumenter, som kan indeholde både tekst- og billeddata. De indeholder også formateringsoplysninger, som definerer sidestørrelse, margener og hvordan indhold er organiseret på siden. Dokumenter til sidelayout bruges ofte til at oprette udskrivbare publikationer, såsom aviser, magasiner og brochurer.

______ kategorier_navn47 ___ Systemfiler ______ categories_text47 ___

Systemfilen indeholder filer relateret til Mac, Windows og Linux operativsystemer. Nogle eksempler omfatter systembiblioteker, ikoner, temaer og enhedsdrivere. Filer, der udsendes af systemet, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn48 ___ Udviklerfiler ______ categories_text48 ___

Kategorierne Developer Files indeholder filer relateret til softwareudvikling. Disse inkluderer programmering af projektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Kompilerede objekter og komponenter er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn49 ___ Executable Files ______ categories_text49 ___

Executable filer indeholder kode, der køres, når filen åbnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, scripts og makroer betragtes alle som eksekverbare filer. Da disse filtyper kører kode, når de åbnes, må ikke ukendte eksekverbare filer, som dem, der modtages som e-mail-vedhæftede filer, ikke åbnes.

______ kategorier_navn50 ___ Font filer ______ categories_text50 ___

Skrifttypefiler indeholder en eller flere skrifttyper, der kan åbnes af operativsystemet og applikationerne. De fleste moderne skrifttyper gemmes i enten OpenType- eller TrueType-formaterne, som kan bruges af både Macintosh- og Windows-computere.

______ kategorier_navn51 ___ Camera Raw Files ______ kategorier_text51 ___

Rå filer til kameraer er billedfiler oprettet af digitale kameraer. De gemmes i et ukomprimeret og ubearbejdet format, der lagrer de nøjagtige data, der er taget af kameraets sensor. Fordi hver type digitalkamera har en anden sensor, findes der mange forskellige typer kameraformater. For at åbne en kamera raw-fil skal programmet understøtte både filtypen og den specifikke kameramodel, der har taget billedet.

______ kategorier_navn52 ___ Regnearkfiler ______ categories_text52 ___

Regnearkfiler gemmer data i celler, som er organiseret i rækker og kolonner. Hver celle kan indeholde en bestemt type data, såsom en tekststreng, nummer eller dato. Celler kan også indeholde formler, som refererer til andre celler.

______ kategorier_navn53 ___ Databasefiler ______ kategorier_text53 ___

Databasefiler gemmer data i et struktureret format, organiseret i tabeller og felter. Individuelle poster i en database kaldes poster. Databaser bruges almindeligt til lagring af data refereret af dynamiske websites.

______ kategorier_navn54 ___ Vector billedfiler ______ categories_text54 ___

Vector grafik består af stier, snarere end individuelle pixels. Disse stier kan bruges til at repræsentere linjer og former inden for billedet. De fleste vektorbilledformater kan også omfatte farver, gradienter og billedvirkninger. Da vektor grafik gemmer billeddata som stier, kan de forstørres uden at miste kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for logoer og andre typer tegninger.

______ udvidelsesbeskrivelse20401 ___

Fil brugt af WYZTracker, et program, der bruges til at oprette chiptune lydfiler i et format brugt af ældre Amstrad CPC AY lydchips; gemmer et mønster med noter og effekter; bruges ofte til oprettelse af videospilmusik.

______ udvidelse_text20401 ___

BEMÆRK: WYZTracker brugergrænsefladen er skrevet på spansk.

______ udvidelse_common20401 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20400 ___

Skitse-fil oprettet af Inkling, en pakke, der inkluderer en pen, modtager og applikation, der fanger papirskitser og konverterer dem til digitale skitser; indeholder en skitse, der består af lag og penestræk, der kan manipuleres, flettes eller fjernes.

______ udvidelse_text20400 ___

Inkling består af en pen, modtager og applikationen Inkling Sketch Manager. Pennen og modtageren henter dine bevægelser sammen med trykniveauet for dine pennestrøg, mens du tegner og konverterer dem til et digitalt billede, som er WPI-filen. Billedet kan derefter ses og redigeres med Inkling Sketch Manager, som også giver dig mulighed for at eksportere billedet til Photoshop, Illustrator og SketchBook Pro til yderligere redigering.

BEMÆRK: Wacom Inkling Sketch Manager er inkluderet i dit køb af Wacom Inkling-pakken.

______ udvidelse_common20400 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20394 ___

Fil oprettet af WorldPainter, et program, der bruges til at opbygge verdener til spillet Minecraft; kan omfatte terræn såvel som børstede farver, der ændrer udseendet på landskabet; kan eksporteres til en Minecraft-verden (niveau.dat og %li_nk% -regioner) til import til spillet.

______ udvidelse_text20394 ___ ______ udvidelse_common20394 ___ ______ produkt_main_features14612 ___ ______ produkt_text14612 ___ ______ produkt_main_features14613 ___ ______ produkt_text14613 ___ ______ produkt_main_features14614 ___ ______ produkt_text14614 ___ ______ produkt_main_features14607 ___ ______ produkt_text14607 ___ ______ produkt_main_features14608 ___ ______ produkt_text14608 ___ ______ produkt_main_features14609 ___ ______ produkt_text14609 ___ ______ produkt_main_features14610 ___ ______ produkt_text14610 ___ ______ produkt_main_features14611 ___ ______ produkt_text14611 ___ ______ produkt_main_features14615 ___ ______ produkt_text14615 ___ ______ produkt_main_features12322 ___
 • Ryd syntaks
 • Læsbar kode
 • Rige supportbiblioteker
 • Omfattende support til XML
 • Datastrukturer på højt niveau
______ product_text12322 ___

Python Software Foundation Python er en softwarepakke, der bruger Python programmeringssprog. Sproget er et programmeringssprog til generelle formål, der blev oprettet som en efterfølger for ABC-sproget i slutningen af 1980'erne og begyndelsen af 90'erne af Guido van Rossum.

Python-softwaren bruger Python-programmeringssprog, som er designet for at hjælpe dig med at arbejde hurtigere og integrere systemer mere effektivt. Sproget er et fortolket objektorienteret sprog, der indeholder datastrukturer på højt niveau, rige supportbiblioteker, dynamisk indtastning, omfattende support til %li_nk% og internetprotokoller. Python tilbyder adskillige værktøjer til at arbejde med programmeringssprog, herunder Python-programmeringssprogtolk og det integrerede IDLE-udviklingsmiljø.

Python er et af de mere populære programmeringssprog i verden, da det bruges af virksomheder og institutioner til forskellige formål, herunder softwareudvikling, film-specialeffekter, videnskabelig datavisualisering, trafikstyring og forretnings-e-handel. Med sin open source-licens, klare syntaks og store biblioteker er Python et venligt programmeringssprog, der er nyttigt for begyndere og erfarne udviklere til oprettelse af applikationer og systemer.

Opdateret: 2. marts, 2018

______ produkt_main_features14617 ___ ______ produkt_text14617 ___ ______ produkt_main_features14618 ___ ______ produkt_text14618 ___ ______ produkt_main_features14619 ___ ______ produkt_text14619 ___ ______ produkt_main_features14616 ___
 • Afspil Blu-ray og DVD-film
 • Opret, rediger og upload dine egne videoer
 • Afspil, rediger og konverter forskellige lydfilformater
 • Rediger, se og organiser dine fotos
 • Sikkerhedskopiér dine mediefiler, og brænd dem på diske
 • Design og udskriv cd / dvd-etiketter
______ product_text14616 ___

CyberLink Media Suite er en multimediesoftwarepakke til Windows. Det er designet til at oprette, afspille, brænde og konvertere video, fotos og lyd.

Media Suite indeholder en række forskellige applikationer, der hjælper dig med at oprette og nyde forskellige medier. Suiten leveres endda med flere mobile apps til at oprette og se dine medier under farten:

Suiten er designet til begyndere og eksperter, der arbejder med video og fotos. Det leveres med nogle lydredigeringssoftware, men det stables ikke godt sammen med professionelle DAW'er, såsom Avid Pro Tools, Adobe Audition eller Sternberg Cubase. Suiten kan håndtere mange af de mest populære mediefilformater, såsom H.265, MOV, MP4, JPEG og PNG, og giver dig kraftfulde værktøjer til at se, oprette, redigere og brænde dem. Og med de inkluderede mobile apps får du mange af de samme funktioner som desktop-programmerne på din mobile enhed. For Windows-brugere, der er på udkig efter en alt-i-en multimediepakke, er CyberLink Media Suite en fantastisk løsning.

Opdateret: 3. oktober 2016

______ produkt_main_features14620 ___ ______ produkt_text14620 ___ ______ produkt_main_features14621 ___ ______ produkt_text14621 ___ ______ produkt_main_features14623 ___ ______ produkt_text14623 ___ ______ produkt_main_features7756 ___
 • Understøtter over 500 billedformater
 • Eksporterer billeder til over 70 forskellige formater
 • Indeholder en billedbrowser, der ligner dit operativsystems filudforskningsværktøj
______ product_text7756 ___

Screenshot af XnViewMP 0.93

Hovedfunktioner

XnSoft XnViewMP er et gratis, alsidigt program, der kan åbne, redigere og konvertere over 500 forskellige billedfilformater. Programmet er gratis til private eller uddannelsesmæssige brugere, men kræver en licens til kommerciel brug.

XnViewMP understøtter mange standardformatformater samt mange proprietære og uklare formater. Udover billeder understøtter det også et begrænset antal multimedieformater, herunder Windows Media ( %li_nk% ) og MPEG. Softwaren leverer en intuitiv, Windows Explorer-lignende browsegrænseflade og integreres med operativsystemets kontekstmenu, hvilket gør det nemt at åbne og se filer.

XnViewMP giver dig mulighed for at se billeder på forskellige måder. For eksempel tilbyder programmet miniaturebilleder, fuldskærm og filmstrimmelvisning. Du kan også redigere dine billeder vha. Funktioner som beskæring, kontrast, farveændring, filtre og effekter. Programmet giver også en skærmoptagelsesfunktion til at tage skærmbilleder på dit skrivebord.

XnSoft XnViewMP er et meget nyttigt multimedieprogram til visning og konvertering af billedfiler. Med sin filvisning grænseflade, kan det også fordoble som en fil browsing og udforske værktøj. Hvis du arbejder med billeder, især billeder, der har mere uklare billedformater, er XnViewMP et praktisk værktøj til at holde rundt.

Opdateret: 18. april 2019

______ produkt_main_features14503 ___
 • Konverter Webshots-filer til JPEG-format
 • Batchbehandling og omdøbningskapacitet
 • Uddrag individuelle billeder fra en hel samling
______ product_text14503 ___

Ultimate Webshots Converter (UWC) er et gratis program, der giver dig mulighed for at konvertere Webshots-filer til JPEG-format. Den er tilgængelig som en stabil udgave til Windows, men er også tilgængelig til OS X med tilladelse til Yuriy Gorvitovskiy og Linux med Serge Weinstock.

Programmet giver dig mulighed for at konvertere %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% filer i JPEG-format. Applikationen giver batchbehandling og omdøbsfunktioner for at hjælpe dig med at spare tid. UWC giver dig også mulighed for at gennemse Webshots billeder og samlinger og hente individuelle billeder fra en hel samling.

Dette program er et pålideligt værktøj, der leverer på sit løfte om at konvertere Webshots-filer til JPEG-formatet. Dens pålidelighed og understøttelse af batch-konvertering gør Ultimate Webshots Converter til en af de bedste applikationer, der er tilgængelige til håndtering af Webshots-fotos.

Opdateret: 17. april 2015

______ produkt_main_features14622 ___ ______ produkt_text14622 ___ ______ produkt_main_features14624 ___ ______ produkt_text14624 ___ ______ product_main_features8879 ___
 • Industristandard, almindeligt anvendt tekstbehandlingsprogram
 • Tilpassede applikationsværktøjslinjelayouter
 • Dokumentformatering og tilpasset sideformatering
 • Medforfatter i realtid i Word
 • Integreret grafik tegning og billedmanipulation
 • Sammenfletning af dokumentgenerering og databaseintegration
 • Avanceret understøttelse af makro scripting
______ product_text8879 ___

Skærmbillede af Microsoft Word 2016

Hovedfunktioner

Microsoft Word er et tekstbehandlingsprogram for industrien, der er inkluderet i Microsoft Office-pakken sammen med Excel og PowerPoint. Det bruges til at skrive dokumenter til personlig og erhvervsmæssig brug.

Word indeholder grundlæggende sider og tekstformateringsfunktioner, og tilbyder flere avancerede funktioner, såsom mailfusion, ændring af sporing, sammenlægning af dokumenter og makro scripting. Nyere versioner af Word gemmer dokumenter i Office Open XML %li_nk% format, mens tidligere versioner af programmet bruger det proprietære %li_nk% format. Og med støtte til OpenDocument ( %li_nk% ) -formatet kan du nu redigere alle tre standard DOCX-filer, PDF-filer og ODT-filer. Word giver også understøttelse af indlejrede online billeder og videoer, hvilket muliggør rig indhold i dokumenter.

Word-brugergrænsefladen strømline processen med at oprette nye dokumenter fra dokumentskabeloner. Når du har valgt en skabelon (eller tomt dokument), har du et utal værktøjslinjer i båndstil og andre tilgængelige muligheder for oprettelse og styling af dokumenter. Blandt sine mange funktioner giver Word samarbejdende redigerings- og gennemgangsværktøjer til teams. Funktionen "Sporændringer" giver brugerne mulighed for at holde en historie med ændringer, hvilket er nyttigt, når flere brugere arbejder på et enkelt dokument. Også kommentar- og svarsystemet tillader hold at få korte diskussioner af dokumentindhold. Word indeholder tusindvis af downloadbare online dokumentskabeloner, som tjener som udgangspunkt for at skabe nye dokumenter. Skabeloner er tilgængelige for flere typer dokumenter, herunder forretningsformularer, etiketter, konvolutter, menuer, nyhedsbreve, planlæggere og hjemme- og uddannelsesdokumenter. Tilpassede skabeloner (som er gemt %li_nk% og %li_nk% filer) kan også oprettes til firmaets brevhoved og andre typer dokumenter, der kræver et ensartet udseende og præg.

Hvis du nogensinde har oprettet et dokument i skole eller på arbejde, har du sandsynligvis brugt Microsoft Word. Det er en industristandard tekstbehandler til at oprette bograpporter, akademiske publikationer, forretningsdokumenter, opskrifter og meget mere. Dens støtte til populære formater og bred brug gør Microsoft Word det bedste valg til alle dine tekstbehandlingsbehov.

Opdateret: 26. juli 2018

______ produkt_main_features7801 ___
 • Fleksibelt og tilpasseligt arbejdsmiljø
 • Ikke-destruktiv lagbaseret redigering
 • Professionel farvekorrektion og tonekontrol
 • Avanceret video, 3D-model og motionredigeringsværktøjer
 • Automatiserer produktion gennem hændelsesbaserede eller batch-scripts
 • Symmetri-tilstand til at anvende perfekt symmetriske børstemarkeringer
 • Forhåndsvisning af levende blandingstilstand
 • Hurtigere og mere strømlinet menu "Eksporter som"
 • Understøtter gratis og kommercielle plugins
______ product_text7801 ___

Skærmbillede af Adobe Photoshop CC 2019

Hovedfunktioner

Adobe Photoshop er et industristandard billedredigeringsprogram, der bruges til at redigere grafik og digitale billeder. Det er primært en pixelbaseret raster grafikeditor, men understøtter også grundlæggende vektorbaseret redigering. Programmet indeholder standard tegne- og udvælgelsesværktøjer og har flere unikke funktioner, der gør det skiller sig ud blandt andre billedredaktører.

Photoshop kan importere og eksportere et bredt udvalg af billedformater, men det gemmer billeder i Photoshop-dokumentet ( %li_nk% ) format som standard. PSD-formatet understøtter lag, som er isolerede grupperinger af grafik, der kan redigeres uafhængigt. Lag kan være synlige eller skjulte og kan også have en brugerdefineret opacitetsindstilling. Du kan også oprette justeringslag, der anvender ikke-destruktiv justeringer til et eller flere lag ad gangen.

Hvis du lige begynder at bruge Photoshop, kan programmet se skræmmende ud med dets store antal værktøjer, men hjemme skærm giver mulighed for hurtig og nem adgang til selvstudier og skabeloner for at hjælpe dig med at komme i gang. Når du bliver mere fortrolig med brugergrænsefladen og justerer den til din arbejdsstil, gemmer Photoshop dine præferencer for at holde layoutet kendt.

Nogle af Photoshop's mere avancerede og unikke funktioner inkluderer Patch-værktøjet, der automatisk fjerner pletter og værktøjet Content-Aware, der fjerner uønskede objekter og matcher baggrunden med det omkringliggende område. Hvis du vil justere farverne på et billede, kan du bruge kontrollerne Niveauer, Kurver eller Farvebalance til manuelt at justere dem. Hvis du vil have en hurtigere måde at udføre farvekorrektion, forbedrer funktionerne Auto Color og Auto Levels automatisk billeder med et enkelt klik. Mens Photoshop indeholder mange kraftfulde indbyggede funktioner, kan du tilføje endnu flere funktioner til programmet ved at installere plug-ins.

Photoshop er billedredaktør blandt professionelle, herunder fotografer, grafiske designere og web udviklere. Den intuitive grænseflade og mange funktioner gør Adobe Photoshop til det bedste billedredigeringsprogram.

Opdateret: 18. december 2018

______ product_main_features7803 ___
 • Avanceret vektor grafik editor
 • Konfigurerbart arbejdsområde med lagbaseret redigering
 • Støtte til flere genstande pr. dokument
 • Intelligent bitmap billedetektion og konvertering
 • Farveblandingsfunktioner til at skabe fotorealistiske gradienter
 • Indholdsbevidst afgrøde, der giver foreslåede afgrøder
 • Støtte til flere eksportformater
 • Integration med Adobe Creative Cloud
______ product_text7803 ___

Skærmbillede af Adobe Illustrator CC 2019

Hovedfunktioner

Adobe Illustrator er et industristandard tegneprogram, der bruges til at oprette og redigere vektorgrafik. I modsætning til Photoshop bruger Illustrator stier, snarere end bitmaps, til at oprette billeder. Dette gør det muligt for tegningerne at blive ændret og ændret uden at miste bildekvaliteten. Illustrator bruges ofte i professionelle miljøer til at oprette logoer, tegn, digital kunst, tegninger og andre typer grafik.

Adobe Illustrator-arbejdsområdet indeholder et tegningstræk, kendt som et tegnebræt, omgivet af forskellige konfigurerbare værktøjslinjer og paletter. Du kan tilpasse arbejdsområdet ved at gemme, afsløre og flytte paletter til et foretrukket arrangement. Du kan også redigere flere tegnebrætter samtidig for at strømline dokumentredigering på tværs af tegninger.

Illustrator indeholder avancerede funktioner, som f.eks. Farveblandingsfunktioner til at skabe fotorealistiske gradienter og global redigering til at ændre lignende genstande på tværs af flere tegnebrætter på samme tid. Programmet giver også mere tilgængelige Adobe-skrifttyper, som du kan forhåndsvise og aktivere i Illustrator. Softwaren understøtter et utal af andre bekvemmelighedsværktøjer, der gør den grafiske arbejdsgang mere effektiv.

Adobe Illustrator integreres med andre Creative Cloud (CC) -programmer ved hjælp af udskiftelige filformater. Det åbner også branchestandard grafikfiler som %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% .

Hvis du er tegneprofessor, vil opdage, at det er svært at erstatte Illustrator med en alternativ grafikeditor. Dens robuste funktioner og evne til at hjælpe med at skabe ren grafik af professionel kvalitet gør Adobe Illustrator til det rigtige valg for seriøse vektorgrafikgrafikpersoner.

Opdateret: 18. december 2018

___
Fælles WYZ Filnavne
___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer til et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, hvorfor der findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Backup-filer ______ kategorier_text29 ___

Kategorien Sikkerhedskopieringsfiler inkluderer individuelle sikkerhedskopier af filer og filer relateret til sikkerhedssoftware. Individuelle sikkerhedskopier genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler omfatter inkrementelle sikkerhedskopier og fulde systembackups.

______ kategorier_navn30 ___ Diverse filer ______ kategorier_text30 ___

Kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer inden for andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ kategorier_text31 ___

Kategorien Webfiler inkluderer filer relateret til websteder og webservere. Disse omfatter statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer henvist til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ categories_text32 ___

Kategorien Video filer indeholder en bred vifte af videoformater, som bruger forskellige kodeker til at kode og komprimere videodata. Denne kategori omfatter også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ kategorier_tekst33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rich text-formater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler omfatter tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-meddelelser.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ kategorier_text34 ___

Kodede filer er filer, der lagrer data i et kodet format. Disse inkluderer krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binærkodede tekstfiler. Filer kodes ofte til sikkerhedsmæssige formål og for at forhindre, at de beskadiges under overførsel af data.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ categories_text35 ___

3D-billedfiler omfatter tredimensionale modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin-filer ______ categories_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins kaldes også tilføjelser og udvidelser.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en softwareemulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ categories_text38 ___

CAD-filer (Computer-Aided Design) kan indeholde 2D- eller 3D-design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer omtales ofte som tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ______ kategorier_text39 ___

Kategorien Lydfiler inkluderer komprimerede og ukomprimerede lydformater, som indeholder bølgeformdata, der kan afspilles med lydafspilningssoftware. Denne kategori omfatter også MIDI-filer, musikalske scoringer og lydprojektfiler, som typisk ikke indeholder lyddata.

______ kategorier_navn40 ___ Datafiler ______ categories_text40 ___

Datafiler er den mest almindelige type computerfiler. De kan installeres med applikationer eller oprettet af brugere. De fleste datafiler gemmes i et binært format, selv om nogle lagrer data som almindelig tekst. Eksempler på datafiler omfatter biblioteker, projektfiler og gemte dokumenter.

______ kategorier_navn41 ___ Indstillinger Filer ______ categories_text41 ___

Indstillingsfiler gemmer indstillinger for operativsystemet og applikationerne. Disse filer er ikke beregnet til at blive åbnet af brugeren, men ændres af den tilsvarende applikation, når programindstillingerne ændres. Indstillingsfiler kan også kaldes præferencefiler eller konfigurationsfiler.

______ kategorier_navn42 ___ Diskbillede filer ______ categories_text42 ___

Diskbilledfiler indeholder en nøjagtig kopi af en harddisk eller anden type medier. De omfatter alle filerne, såvel som filsystemoplysningerne. Dette gør det muligt at bruge diskbilleder til duplikering af diske, cd'er og dvd'er. De bruges ofte også til backup formål.

______ kategorier_navn43 ___ GIS-filer ______ kategorier_text43 ___

Kategorien GIS (Geographic Information Systems) inkluderer filer relateret til GPS-enheder og kortlægningssoftware. Disse filer kan indeholde kort, gemte ruter og waypoints. Mange GIS-filer gemmes i åbne formater, som kan overføres mellem GPS-enheder og computersystemer.

______ kategorier_navn44 ___ Raster-billedfiler ______ categories_text44 ___

Rastergrafik er den mest almindelige type billedfiler. De består af et gitter af pixels, hvor hver pixel repræsenterer en individuel farve i billedet. Både webgrafik og digitale fotos gemmes som rastergrafik. Mens nogle rasterbilledformater er ukomprimeret, bruger de mest en vis form for kompression.

______ kategorier_navn45 ___ eBook-filer ______ kategorier_text45 ___

eBook-filer er digitale bøger designet til at blive vist på eReaders, såsom Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook og iPad. Men de kan ofte ses på en pc ved hjælp af eReader-software. Mens mange eBook-formater kan ses på flere enheder, kan nogle proprietære eBook-formater kun ses ved hjælp af specifik hardware eller software.

______ kategorier_navn46 ___ Sidelayout-filer ______ categories_text46 ___

Side layoutfiler er dokumenter, som kan indeholde både tekst- og billeddata. De indeholder også formateringsoplysninger, som definerer sidestørrelse, margener og hvordan indhold er organiseret på siden. Dokumenter til sidelayout bruges ofte til at oprette udskrivbare publikationer, såsom aviser, magasiner og brochurer.

______ kategorier_navn47 ___ Systemfiler ______ categories_text47 ___

Systemfilen indeholder filer relateret til Mac, Windows og Linux operativsystemer. Nogle eksempler omfatter systembiblioteker, ikoner, temaer og enhedsdrivere. Filer, der udsendes af systemet, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn48 ___ Udviklerfiler ______ categories_text48 ___

Kategorierne Developer Files indeholder filer relateret til softwareudvikling. Disse inkluderer programmering af projektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Kompilerede objekter og komponenter er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn49 ___ Executable Files ______ categories_text49 ___

Executable filer indeholder kode, der køres, når filen åbnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, scripts og makroer betragtes alle som eksekverbare filer. Da disse filtyper kører kode, når de åbnes, må ikke ukendte eksekverbare filer, som dem, der modtages som e-mail-vedhæftede filer, ikke åbnes.

______ kategorier_navn50 ___ Font filer ______ categories_text50 ___

Skrifttypefiler indeholder en eller flere skrifttyper, der kan åbnes af operativsystemet og applikationerne. De fleste moderne skrifttyper gemmes i enten OpenType- eller TrueType-formaterne, som kan bruges af både Macintosh- og Windows-computere.

______ kategorier_navn51 ___ Camera Raw Files ______ kategorier_text51 ___

Rå filer til kameraer er billedfiler oprettet af digitale kameraer. De gemmes i et ukomprimeret og ubearbejdet format, der lagrer de nøjagtige data, der er taget af kameraets sensor. Fordi hver type digitalkamera har en anden sensor, findes der mange forskellige typer kameraformater. For at åbne en kamera raw-fil skal programmet understøtte både filtypen og den specifikke kameramodel, der har taget billedet.

______ kategorier_navn52 ___ Regnearkfiler ______ categories_text52 ___

Regnearkfiler gemmer data i celler, som er organiseret i rækker og kolonner. Hver celle kan indeholde en bestemt type data, såsom en tekststreng, nummer eller dato. Celler kan også indeholde formler, som refererer til andre celler.

______ kategorier_navn53 ___ Databasefiler ______ kategorier_text53 ___

Databasefiler gemmer data i et struktureret format, organiseret i tabeller og felter. Individuelle poster i en database kaldes poster. Databaser bruges almindeligt til lagring af data refereret af dynamiske websites.

______ kategorier_navn54 ___ Vector billedfiler ______ categories_text54 ___

Vector grafik består af stier, snarere end individuelle pixels. Disse stier kan bruges til at repræsentere linjer og former inden for billedet. De fleste vektorbilledformater kan også omfatte farver, gradienter og billedvirkninger. Da vektor grafik gemmer billeddata som stier, kan de forstørres uden at miste kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for logoer og andre typer tegninger.

______ udvidelsesbeskrivelse20401 ___

Fil brugt af WYZTracker, et program, der bruges til at oprette chiptune lydfiler i et format brugt af ældre Amstrad CPC AY lydchips; gemmer et mønster med noter og effekter; bruges ofte til oprettelse af videospilmusik.

______ udvidelse_text20401 ___

BEMÆRK: WYZTracker brugergrænsefladen er skrevet på spansk.

______ udvidelse_common20401 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20400 ___

Skitse-fil oprettet af Inkling, en pakke, der inkluderer en pen, modtager og applikation, der fanger papirskitser og konverterer dem til digitale skitser; indeholder en skitse, der består af lag og penestræk, der kan manipuleres, flettes eller fjernes.

______ udvidelse_text20400 ___

Inkling består af en pen, modtager og applikationen Inkling Sketch Manager. Pennen og modtageren henter dine bevægelser sammen med trykniveauet for dine pennestrøg, mens du tegner og konverterer dem til et digitalt billede, som er WPI-filen. Billedet kan derefter ses og redigeres med Inkling Sketch Manager, som også giver dig mulighed for at eksportere billedet til Photoshop, Illustrator og SketchBook Pro til yderligere redigering.

BEMÆRK: Wacom Inkling Sketch Manager er inkluderet i dit køb af Wacom Inkling-pakken.

______ udvidelse_common20400 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20394 ___

Fil oprettet af WorldPainter, et program, der bruges til at opbygge verdener til spillet Minecraft; kan omfatte terræn såvel som børstede farver, der ændrer udseendet på landskabet; kan eksporteres til en Minecraft-verden (niveau.dat og %li_nk% -regioner) til import til spillet.

______ udvidelse_text20394 ___ ______ udvidelse_common20394 ___ ______ produkt_main_features14612 ___ ______ produkt_text14612 ___ ______ produkt_main_features14613 ___ ______ produkt_text14613 ___ ______ produkt_main_features14614 ___ ______ produkt_text14614 ___ ______ produkt_main_features14607 ___ ______ produkt_text14607 ___ ______ produkt_main_features14608 ___ ______ produkt_text14608 ___ ______ produkt_main_features14609 ___ ______ produkt_text14609 ___ ______ produkt_main_features14610 ___ ______ produkt_text14610 ___ ______ produkt_main_features14611 ___ ______ produkt_text14611 ___ ______ produkt_main_features14615 ___ ______ produkt_text14615 ___ ______ produkt_main_features12322 ___
 • Ryd syntaks
 • Læsbar kode
 • Rige supportbiblioteker
 • Omfattende support til XML
 • Datastrukturer på højt niveau
______ product_text12322 ___

Python Software Foundation Python er en softwarepakke, der bruger Python programmeringssprog. Sproget er et programmeringssprog til generelle formål, der blev oprettet som en efterfølger for ABC-sproget i slutningen af 1980'erne og begyndelsen af 90'erne af Guido van Rossum.

Python-softwaren bruger Python-programmeringssprog, som er designet for at hjælpe dig med at arbejde hurtigere og integrere systemer mere effektivt. Sproget er et fortolket objektorienteret sprog, der indeholder datastrukturer på højt niveau, rige supportbiblioteker, dynamisk indtastning, omfattende support til %li_nk% og internetprotokoller. Python tilbyder adskillige værktøjer til at arbejde med programmeringssprog, herunder Python-programmeringssprogtolk og det integrerede IDLE-udviklingsmiljø.

Python er et af de mere populære programmeringssprog i verden, da det bruges af virksomheder og institutioner til forskellige formål, herunder softwareudvikling, film-specialeffekter, videnskabelig datavisualisering, trafikstyring og forretnings-e-handel. Med sin open source-licens, klare syntaks og store biblioteker er Python et venligt programmeringssprog, der er nyttigt for begyndere og erfarne udviklere til oprettelse af applikationer og systemer.

Opdateret: 2. marts, 2018

______ produkt_main_features14617 ___ ______ produkt_text14617 ___ ______ produkt_main_features14618 ___ ______ produkt_text14618 ___ ______ produkt_main_features14619 ___ ______ produkt_text14619 ___ ______ produkt_main_features14616 ___
 • Afspil Blu-ray og DVD-film
 • Opret, rediger og upload dine egne videoer
 • Afspil, rediger og konverter forskellige lydfilformater
 • Rediger, se og organiser dine fotos
 • Sikkerhedskopiér dine mediefiler, og brænd dem på diske
 • Design og udskriv cd / dvd-etiketter
______ product_text14616 ___

CyberLink Media Suite er en multimediesoftwarepakke til Windows. Det er designet til at oprette, afspille, brænde og konvertere video, fotos og lyd.

Media Suite indeholder en række forskellige applikationer, der hjælper dig med at oprette og nyde forskellige medier. Suiten leveres endda med flere mobile apps til at oprette og se dine medier under farten:

Suiten er designet til begyndere og eksperter, der arbejder med video og fotos. Det leveres med nogle lydredigeringssoftware, men det stables ikke godt sammen med professionelle DAW'er, såsom Avid Pro Tools, Adobe Audition eller Sternberg Cubase. Suiten kan håndtere mange af de mest populære mediefilformater, såsom H.265, MOV, MP4, JPEG og PNG, og giver dig kraftfulde værktøjer til at se, oprette, redigere og brænde dem. Og med de inkluderede mobile apps får du mange af de samme funktioner som desktop-programmerne på din mobile enhed. For Windows-brugere, der er på udkig efter en alt-i-en multimediepakke, er CyberLink Media Suite en fantastisk løsning.

Opdateret: 3. oktober 2016

______ produkt_main_features14620 ___ ______ produkt_text14620 ___ ______ produkt_main_features14621 ___ ______ produkt_text14621 ___ ______ produkt_main_features14623 ___ ______ produkt_text14623 ___ ______ produkt_main_features7756 ___
 • Understøtter over 500 billedformater
 • Eksporterer billeder til over 70 forskellige formater
 • Indeholder en billedbrowser, der ligner dit operativsystems filudforskningsværktøj
______ product_text7756 ___

Screenshot af XnViewMP 0.93

Hovedfunktioner

XnSoft XnViewMP er et gratis, alsidigt program, der kan åbne, redigere og konvertere over 500 forskellige billedfilformater. Programmet er gratis til private eller uddannelsesmæssige brugere, men kræver en licens til kommerciel brug.

XnViewMP understøtter mange standardformatformater samt mange proprietære og uklare formater. Udover billeder understøtter det også et begrænset antal multimedieformater, herunder Windows Media ( %li_nk% ) og MPEG. Softwaren leverer en intuitiv, Windows Explorer-lignende browsegrænseflade og integreres med operativsystemets kontekstmenu, hvilket gør det nemt at åbne og se filer.

XnViewMP giver dig mulighed for at se billeder på forskellige måder. For eksempel tilbyder programmet miniaturebilleder, fuldskærm og filmstrimmelvisning. Du kan også redigere dine billeder vha. Funktioner som beskæring, kontrast, farveændring, filtre og effekter. Programmet giver også en skærmoptagelsesfunktion til at tage skærmbilleder på dit skrivebord.

XnSoft XnViewMP er et meget nyttigt multimedieprogram til visning og konvertering af billedfiler. Med sin filvisning grænseflade, kan det også fordoble som en fil browsing og udforske værktøj. Hvis du arbejder med billeder, især billeder, der har mere uklare billedformater, er XnViewMP et praktisk værktøj til at holde rundt.

Opdateret: 18. april 2019

______ produkt_main_features14503 ___
 • Konverter Webshots-filer til JPEG-format
 • Batchbehandling og omdøbningskapacitet
 • Uddrag individuelle billeder fra en hel samling
______ product_text14503 ___

Ultimate Webshots Converter (UWC) er et gratis program, der giver dig mulighed for at konvertere Webshots-filer til JPEG-format. Den er tilgængelig som en stabil udgave til Windows, men er også tilgængelig til OS X med tilladelse til Yuriy Gorvitovskiy og Linux med Serge Weinstock.

Programmet giver dig mulighed for at konvertere %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% filer i JPEG-format. Applikationen giver batchbehandling og omdøbsfunktioner for at hjælpe dig med at spare tid. UWC giver dig også mulighed for at gennemse Webshots billeder og samlinger og hente individuelle billeder fra en hel samling.

Dette program er et pålideligt værktøj, der leverer på sit løfte om at konvertere Webshots-filer til JPEG-formatet. Dens pålidelighed og understøttelse af batch-konvertering gør Ultimate Webshots Converter til en af de bedste applikationer, der er tilgængelige til håndtering af Webshots-fotos.

Opdateret: 17. april 2015

______ produkt_main_features14622 ___ ______ produkt_text14622 ___ ______ produkt_main_features14624 ___ ______ produkt_text14624 ___ ______ product_main_features8879 ___
 • Industristandard, almindeligt anvendt tekstbehandlingsprogram
 • Tilpassede applikationsværktøjslinjelayouter
 • Dokumentformatering og tilpasset sideformatering
 • Medforfatter i realtid i Word
 • Integreret grafik tegning og billedmanipulation
 • Sammenfletning af dokumentgenerering og databaseintegration
 • Avanceret understøttelse af makro scripting
______ product_text8879 ___

Skærmbillede af Microsoft Word 2016

Hovedfunktioner

Microsoft Word er et tekstbehandlingsprogram for industrien, der er inkluderet i Microsoft Office-pakken sammen med Excel og PowerPoint. Det bruges til at skrive dokumenter til personlig og erhvervsmæssig brug.

Word indeholder grundlæggende sider og tekstformateringsfunktioner, og tilbyder flere avancerede funktioner, såsom mailfusion, ændring af sporing, sammenlægning af dokumenter og makro scripting. Nyere versioner af Word gemmer dokumenter i Office Open XML %li_nk% format, mens tidligere versioner af programmet bruger det proprietære %li_nk% format. Og med støtte til OpenDocument ( %li_nk% ) -formatet kan du nu redigere alle tre standard DOCX-filer, PDF-filer og ODT-filer. Word giver også understøttelse af indlejrede online billeder og videoer, hvilket muliggør rig indhold i dokumenter.

Word-brugergrænsefladen strømline processen med at oprette nye dokumenter fra dokumentskabeloner. Når du har valgt en skabelon (eller tomt dokument), har du et utal værktøjslinjer i båndstil og andre tilgængelige muligheder for oprettelse og styling af dokumenter. Blandt sine mange funktioner giver Word samarbejdende redigerings- og gennemgangsværktøjer til teams. Funktionen "Sporændringer" giver brugerne mulighed for at holde en historie med ændringer, hvilket er nyttigt, når flere brugere arbejder på et enkelt dokument. Også kommentar- og svarsystemet tillader hold at få korte diskussioner af dokumentindhold. Word indeholder tusindvis af downloadbare online dokumentskabeloner, som tjener som udgangspunkt for at skabe nye dokumenter. Skabeloner er tilgængelige for flere typer dokumenter, herunder forretningsformularer, etiketter, konvolutter, menuer, nyhedsbreve, planlæggere og hjemme- og uddannelsesdokumenter. Tilpassede skabeloner (som er gemt %li_nk% og %li_nk% filer) kan også oprettes til firmaets brevhoved og andre typer dokumenter, der kræver et ensartet udseende og præg.

Hvis du nogensinde har oprettet et dokument i skole eller på arbejde, har du sandsynligvis brugt Microsoft Word. Det er en industristandard tekstbehandler til at oprette bograpporter, akademiske publikationer, forretningsdokumenter, opskrifter og meget mere. Dens støtte til populære formater og bred brug gør Microsoft Word det bedste valg til alle dine tekstbehandlingsbehov.

Opdateret: 26. juli 2018

______ produkt_main_features7801 ___
 • Fleksibelt og tilpasseligt arbejdsmiljø
 • Ikke-destruktiv lagbaseret redigering
 • Professionel farvekorrektion og tonekontrol
 • Avanceret video, 3D-model og motionredigeringsværktøjer
 • Automatiserer produktion gennem hændelsesbaserede eller batch-scripts
 • Symmetri-tilstand til at anvende perfekt symmetriske børstemarkeringer
 • Forhåndsvisning af levende blandingstilstand
 • Hurtigere og mere strømlinet menu "Eksporter som"
 • Understøtter gratis og kommercielle plugins
______ product_text7801 ___

Skærmbillede af Adobe Photoshop CC 2019

Hovedfunktioner

Adobe Photoshop er et industristandard billedredigeringsprogram, der bruges til at redigere grafik og digitale billeder. Det er primært en pixelbaseret raster grafikeditor, men understøtter også grundlæggende vektorbaseret redigering. Programmet indeholder standard tegne- og udvælgelsesværktøjer og har flere unikke funktioner, der gør det skiller sig ud blandt andre billedredaktører.

Photoshop kan importere og eksportere et bredt udvalg af billedformater, men det gemmer billeder i Photoshop-dokumentet ( %li_nk% ) format som standard. PSD-formatet understøtter lag, som er isolerede grupperinger af grafik, der kan redigeres uafhængigt. Lag kan være synlige eller skjulte og kan også have en brugerdefineret opacitetsindstilling. Du kan også oprette justeringslag, der anvender ikke-destruktiv justeringer til et eller flere lag ad gangen.

Hvis du lige begynder at bruge Photoshop, kan programmet se skræmmende ud med dets store antal værktøjer, men hjemme skærm giver mulighed for hurtig og nem adgang til selvstudier og skabeloner for at hjælpe dig med at komme i gang. Når du bliver mere fortrolig med brugergrænsefladen og justerer den til din arbejdsstil, gemmer Photoshop dine præferencer for at holde layoutet kendt.

Nogle af Photoshop's mere avancerede og unikke funktioner inkluderer Patch-værktøjet, der automatisk fjerner pletter og værktøjet Content-Aware, der fjerner uønskede objekter og matcher baggrunden med det omkringliggende område. Hvis du vil justere farverne på et billede, kan du bruge kontrollerne Niveauer, Kurver eller Farvebalance til manuelt at justere dem. Hvis du vil have en hurtigere måde at udføre farvekorrektion, forbedrer funktionerne Auto Color og Auto Levels automatisk billeder med et enkelt klik. Mens Photoshop indeholder mange kraftfulde indbyggede funktioner, kan du tilføje endnu flere funktioner til programmet ved at installere plug-ins.

Photoshop er billedredaktør blandt professionelle, herunder fotografer, grafiske designere og web udviklere. Den intuitive grænseflade og mange funktioner gør Adobe Photoshop til det bedste billedredigeringsprogram.

Opdateret: 18. december 2018

______ product_main_features7803 ___
 • Avanceret vektor grafik editor
 • Konfigurerbart arbejdsområde med lagbaseret redigering
 • Støtte til flere genstande pr. dokument
 • Intelligent bitmap billedetektion og konvertering
 • Farveblandingsfunktioner til at skabe fotorealistiske gradienter
 • Indholdsbevidst afgrøde, der giver foreslåede afgrøder
 • Støtte til flere eksportformater
 • Integration med Adobe Creative Cloud
______ product_text7803 ___

Skærmbillede af Adobe Illustrator CC 2019

Hovedfunktioner

Adobe Illustrator er et industristandard tegneprogram, der bruges til at oprette og redigere vektorgrafik. I modsætning til Photoshop bruger Illustrator stier, snarere end bitmaps, til at oprette billeder. Dette gør det muligt for tegningerne at blive ændret og ændret uden at miste bildekvaliteten. Illustrator bruges ofte i professionelle miljøer til at oprette logoer, tegn, digital kunst, tegninger og andre typer grafik.

Adobe Illustrator-arbejdsområdet indeholder et tegningstræk, kendt som et tegnebræt, omgivet af forskellige konfigurerbare værktøjslinjer og paletter. Du kan tilpasse arbejdsområdet ved at gemme, afsløre og flytte paletter til et foretrukket arrangement. Du kan også redigere flere tegnebrætter samtidig for at strømline dokumentredigering på tværs af tegninger.

Illustrator indeholder avancerede funktioner, som f.eks. Farveblandingsfunktioner til at skabe fotorealistiske gradienter og global redigering til at ændre lignende genstande på tværs af flere tegnebrætter på samme tid. Programmet giver også mere tilgængelige Adobe-skrifttyper, som du kan forhåndsvise og aktivere i Illustrator. Softwaren understøtter et utal af andre bekvemmelighedsværktøjer, der gør den grafiske arbejdsgang mere effektiv.

Adobe Illustrator integreres med andre Creative Cloud (CC) -programmer ved hjælp af udskiftelige filformater. Det åbner også branchestandard grafikfiler som %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% .

Hvis du er tegneprofessor, vil opdage, at det er svært at erstatte Illustrator med en alternativ grafikeditor. Dens robuste funktioner og evne til at hjælpe med at skabe ren grafik af professionel kvalitet gør Adobe Illustrator til det rigtige valg for seriøse vektorgrafikgrafikpersoner.

Opdateret: 18. december 2018

___
Programmer, der åbnes WYZ Filer
Windows
WYZTracker

Om WYZ Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.wyz er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype WYZTracker File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.