Vigtigste : Filudvidelser : .wv Fil

.wv Filudvidelse

FiltypeWavPack Audio File

Udvikler WavPack
Kategori Audio Files
Format Binary

.WV option nummer

___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer i et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, hvorfor der findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Sikkerhedskopieringsfiler ______ categories_text29 ___

Kategorien Backup Files indeholder individuelle filbackups og filer relateret til backup software. Individuelle sikkerhedskopier genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler inkluderer inkrementelle sikkerhedskopier og fulde system-sikkerhedskopier.

______ kategorier_navn30 ___ Diverse filer ______ kategorier_text30 ___

Kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer inden for andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ kategorier_text31 ___

Kategorien Webfiler inkluderer filer relateret til websteder og webservere. Disse inkluderer statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer, der refereres til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ kategorier_text32 ___

Kategorien Videofiler inkluderer en lang række videoformater, der bruger forskellige codecs til at kode og komprimere videodata. Denne kategori inkluderer også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ kategorier_tekst33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rich text-formater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler inkluderer tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-beskeder.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ categories_text34 ___

Kodede filer er filer, der gemmer data i et kodet format. Disse omfatter krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binære kodede tekstfiler. Filer kodes ofte for sikkerhedsmæssige formål og forhindrer dem i at blive beskadiget under dataoverførsler.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ kategorier_text35 ___

3D-billedfiler inkluderer tredimensionelle modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin Files ______ kategorier_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins kaldes også tilføjelser og udvidelser.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil, der er udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en software-emulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ kategorier_text38 ___

CAD (Computer-Aided Design) filer kan indeholde 2D eller 3D design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer benævnes ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ______ kategorier_text39 ___

Kategorien Lydfiler inkluderer komprimerede og ukomprimerede lydformater, som indeholder bølgeformdata, der kan afspilles med lydafspilningssoftware. Denne kategori omfatter også MIDI-filer, musikalske scoringer og lydprojektfiler, som typisk ikke indeholder lyddata.

______ kategorier_navn40 ___ Datafiler ______ kategorier_text40 ___

Datafiler er den mest almindelige type computerfiler. De kan installeres med applikationer eller oprettes af brugere. De fleste datafiler gemmes i et binært format, selv om nogle lagrer data som almindelig tekst. Eksempler på datafiler inkluderer biblioteker, projektfiler og gemte dokumenter.

______ kategorier_navn41 ___ Indstillinger Filer ______ kategorier_text41 ___

Indstillingsfiler gemmer indstillinger for operativsystemet og applikationer. Disse filer skal ikke åbnes af brugeren, men ændres af det tilsvarende program, når programindstillingerne ændres. Indstillinger filer kan også kaldes præference filer eller configaton filer.

______ kategorier_navn42 ___ Diskbilledfiler ______ categories_text42 ___

Diskbilledfiler indeholder en nøjagtig kopi af en harddisk eller anden type medier. De inkluderer alle filerne samt filsystemoplysninger. Dette gør det muligt at bruge diskbilleder til duplikering af diske, cd'er og dvd'er. De bruges ofte også til backup formål.

______ kategorier_navn43 ___ GIS-filer ______ kategorier_text43 ___

Kategorien GIS (Geographic Information Systems) inkluderer filer relateret til GPS-enheder og kortlægningssoftware. Disse filer kan indeholde kort, gemte ruter og waypoints. Mange GIS-filer gemmes i åbne formater, som kan overføres mellem GPS-enheder og computersystemer.

______ kategorier_navn44 ___ Raster-billedfiler ______ categories_text44 ___

Rastergrafik er den mest almindelige type billedfiler. De består af et gitter af pixels, hvor hver pixel repræsenterer en individuel farve i billedet. Både webgrafik og digitale fotos gemmes som rastergrafik. Mens nogle rasterbilledformater er ukomprimeret, bruger de mest en vis form for kompression.

______ kategorier_navn45 ___ e-bog-filer ______ kategorier_text45 ___

eBook-filer er digitale bøger designet til at blive vist på eReaders, såsom Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook og iPad. Men de kan ofte ses på en pc ved hjælp af eReader-software. Mens mange e-bog-formater kan ses på flere enheder, kan nogle proprietære e-bog-formater kun ses ved hjælp af specifik hardware eller software.

______ kategorier_navn46 ___ Sidelayout-filer ______ kategorier_text46 ___

Sidelayout-filer er dokumenter, der kan indeholde både tekst- og billeddata. De indeholder også formateringsoplysninger, som definerer sidestørrelse, margener og hvordan indhold er organiseret på siden. Dokumenter til sidelayout bruges ofte til at oprette udskrivbare publikationer, såsom aviser, magasiner og brochurer.

______ kategorier_navn47 ___ Systemfiler ______ kategorier_text47 ___

Kategorien Systemfiler inkluderer filer relateret til Mac-, Windows- og Linux-operativsystemer. Nogle eksempler inkluderer systembiblioteker, ikoner, temaer og enhedsdrivere. Filer udgivet af systemet er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn48 ___ Udviklerfiler ______ categories_text48 ___

Kategorierne Developer Files indeholder filer relateret til softwareudvikling. Disse omfatter programmeringsprojektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Kompilerede objekter og komponenter er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn49 ___ Executable Files ______ categories_text49 ___

Executable filer indeholder kode, der køres, når filen åbnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, scripts og makroer betragtes alle som eksekverbare filer. Da disse filtyper kører kode, når de åbnes, må ikke ukendte eksekverbare filer, som dem, der modtages som e-mail-vedhæftede filer, ikke åbnes.

______ kategorier_navn50 ___ Fontfiler ______ categories_text50 ___

Skrifttypefiler indeholder en eller flere skrifttyper, der kan åbnes af operativsystemet og applikationerne. De fleste moderne skrifttyper gemmes i enten OpenType- eller TrueType-formaterne, som kan bruges af både Macintosh- og Windows-computere.

______ kategorier_navn51 ___ Camera Raw Files ______ categories_text51 ___

Camera raw-filer er billedfiler oprettet af digitale kameraer. De gemmes i et ukomprimeret og ubearbejdet format, der lagrer de nøjagtige data, der er taget af kameraets sensor. Fordi hver type digitalkamera har en anden sensor, findes der mange forskellige typer kameraformater. For at åbne en kamera raw-fil skal programmet understøtte både filtypen og den specifikke kameramodel, der har taget billedet.

______ kategorier_navn52 ___ Regnearkfiler ______ categories_text52 ___

Regnearkfiler gemmer data i celler, som er organiseret i rækker og kolonner. Hver celle kan indeholde en bestemt type data, såsom en tekststreng, nummer eller dato. Celler kan også indeholde formler, som refererer til andre celler.

______ kategorier_navn53 ___ Databasefiler ______ categories_text53 ___

Databasefiler gemmer data i et struktureret format, organiseret i tabeller og felter. Individuelle poster i en database kaldes poster. Databaser bruges almindeligt til lagring af data refereret af dynamiske websites.

______ kategorier_navn54 ___ Vector billedfiler ______ categories_text54 ___

Vector grafik består af stier, snarere end individuelle pixels. Disse stier kan bruges til at repræsentere linjer og former inden for billedet. De fleste vektorbilledformater kan også omfatte farver, gradienter og billedvirkninger. Da vektor grafik gemmer billeddata som stier, kan de forstørres uden at miste kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for logoer og andre typer tegninger.

______ udvidelsesbeskrivelse20340 ___

Fil oprettet i WAP (Wireless Application Protocol) Binary XML (WBXML) format, et kompakt binært filformat, der bruges til transmission af XML-dokumenter via trådløse mobilnetværk; tillader mobile enheder at bevare XML-formatering, mens reduktionstiden reduceres.

______ udvidelse_text20340 ___ ______ udvidelse_common20340 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20337 ___

Indeholder DVD-projektinformation for en DVD oprettet med InterVideo WinDVD Creator; gemmer information om projektkonfiguration og referencer til videoklip, der bruges af DVD-projektet.

______ udvidelse_text20337 ___

WinDVD Creator-projekter kan eksporteres til en iPod, Sony PSP eller et DV-videokamera. De kan også brændes på en VCD-, SVCD-, DVD-, DVD-dobbeltlag eller en DVD +/- VR-disk.

______ udvidelse_common20337 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20341 ___

Lydfil komprimeret ved hjælp af WavPack Hybrid Lossless Compression; understøtter både lossy og lossless kompression, der producerer komprimerede filer af høj kvalitet; komprimeringsforholdet er typisk mellem 30% og 70%.

______ udvidelse_text20341 ___

WavPack-komprimering understøtter mono, stereo og multikanals lyd. Den er kompatibel med de fleste PCM-lydformater, herunder 8, 16, 24 og 32-bit optagelser, og understøtter samplingshastigheder fra 6 til 192 kHz.

______ udvidelse_common20341 ___ ______ product_main_features7756 ___
 • Understøtter over 500 billedformater
 • Eksporterer billeder til over 70 forskellige formater
 • Giv en billedbrowser, der ligner din operativsystems filovervågningsværktøj
___ ___ product_text7756 ___ ___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer i et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, og derfor findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Backup-filer ______ categories_text29 ___

Kategorien Backup Files indeholder individuelle filbackups og filer relateret til backup software. Individuelle backupfiler genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler omfatter inkrementelle sikkerhedskopier og fulde systembackups.

______ kategorier_navn30 ___ Forskellige filer ______ categories_text30 ___

kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer ind i andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ categories_text31 ___

Webfilkategorien indeholder filer relateret til websteder og webservere. Disse omfatter statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer henvist til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ categories_text32 ___

Kategorien Video filer indeholder en bred vifte af videoformater, som bruger forskellige kodeker til at kode og komprimere videodata. Denne kategori omfatter også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ categories_text33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rige tekstformater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler omfatter tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-meddelelser.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ categories_text34 ___

Kodede filer er filer, der gemmer data i et kodet format. Disse omfatter krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binære kodede tekstfiler. Filer kodes ofte for sikkerhedsmæssige formål og forhindrer dem i at blive beskadiget under dataoverførsler.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ categories_text35 ___

3D-billedfiler omfatter tredimensionale modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin Files ______ categories_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins benævnes også add-ons og extensions.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en softwareemulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ categories_text38 ___

CAD-filer (Computer-Aided Design) kan indeholde 2D- eller 3D-design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer benævnes ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ______ categories_text39 ___

Lydfilkategorien indeholder komprimerede og ukomprimerede lydformater, som indeholder bølgeformdata, der kan afspilles med lydafspillingssoftware. Denne kategori omfatter også MIDI-filer, musikalske scoringer og lydprojektfiler, som typisk ikke indeholder lyddata.

______ kategorier_navn40 ___ Datafiler ______ categories_text40 ___

Datafiler er den mest almindelige type computerfiler. De kan installeres med applikationer eller oprettet af brugere. De fleste datafiler gemmes i et binært format, selv om nogle lagrer data som almindelig tekst. Eksempler på datafiler omfatter biblioteker, projektfiler og gemte dokumenter.

______ kategorier_navn41 ___ Indstillinger Filer ______ categories_text41 ___

Indstillingsfiler gemmer indstillinger for operativsystemet og applikationerne. Disse filer er ikke beregnet til at blive åbnet af brugeren, men ændres af den tilsvarende applikation, når programindstillingerne ændres. Indstillinger filer kan også kaldes præference filer eller configaton filer.

______ kategorier_navn42 ___ Diskbilledfiler ______ categories_text42 ___

Diskbilledfiler indeholder en nøjagtig kopi af en harddisk eller anden type medier. De omfatter alle filerne, såvel som filsystemoplysningerne. Dette gør det muligt at bruge diskbilleder til duplikering af diske, cd'er og dvd'er. De bruges ofte også til backup formål.

______ kategorier_navn43 ___ GIS-filer ______ categories_text43 ___

GIS (Geographic Information Systems) kategori indeholder filer relateret til GPS enheder og kortlægning software. Disse filer kan indeholde kort, gemte ruter og waypoints. Mange GIS-filer gemmes i åbne formater, som kan overføres mellem GPS-enheder og computersystemer.

______ kategorier_navn44 ___ Raster Image Files ______ categories_text44 ___

Rastergrafik er den mest almindelige type billedfiler. De består af et gitter af pixels, hvor hver pixel repræsenterer en individuel farve i billedet. Både webgrafik og digitale fotos gemmes som rastergrafik. Mens nogle rasterbilledformater er ukomprimeret, bruger de mest en vis form for kompression.

______ kategorier_navn45 ___ eBook-filer ______ categories_text45 ___

eBook-filer er digitale bøger designet til at blive vist på eReaders, såsom Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook og iPad. Men de kan ofte ses på en pc ved hjælp af eReader-software. Mens mange eBook-formater kan ses på flere enheder, kan nogle proprietære eBook-formater kun ses ved hjælp af specifik hardware eller software.

______ kategorier_navn46 ___ Sidelayout-filer ______ categories_text46 ___

Side layoutfiler er dokumenter, som kan indeholde både tekst- og billeddata. De indeholder også formateringsoplysninger, som definerer sidestørrelse, margener og hvordan indhold er organiseret på siden. Sidelayoutdokumenter bruges ofte til at lave trykte publikationer, såsom aviser, blade og brochurer.

______ kategorier_navn47 ___ Systemfiler ______ categories_text47 ___

Systemfilen indeholder filer relateret til Mac, Windows og Linux operativsystemer. Nogle eksempler omfatter systembiblioteker, ikoner, temaer og enhedsdrivere. Filer udgivet af systemet er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn48 ___ Udviklerfiler ______ categories_text48 ___

Kategorierne Developer Files indeholder filer relateret til softwareudvikling. Disse omfatter programmeringsprojektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Kompilerede objekter og komponenter er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn49 ___ Executable Files ______ categories_text49 ___

Executable filer indeholder kode, der køres, når filen åbnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, scripts og makroer betragtes alle som eksekverbare filer. Da disse filtyper kører kode, når de åbnes, må ikke ukendte eksekverbare filer, som dem, der modtages som e-mail-vedhæftede filer, ikke åbnes.

______ kategorier_navn50 ___ Font filer ______ categories_text50 ___

Skrifttypefiler indeholder en eller flere skrifttyper, der kan åbnes af operativsystemet og applikationerne. De fleste moderne skrifttyper gemmes i enten OpenType eller TrueType-formaterne, som kan bruges af både Macintosh og Windows-computere.

______ kategorier_navn51 ___ Camera Raw Files ______ categories_text51 ___

Camera raw-filer er billedfiler oprettet af digitale kameraer. De gemmes i et ukomprimeret og ubearbejdet format, der lagrer de nøjagtige data, der er taget af kameraets sensor. Fordi hver type digitalkamera har en anden sensor, findes der mange forskellige typer kameraformater. For at åbne en kamera raw-fil skal programmet understøtte både filtypen og den specifikke kameramodel, der har taget billedet.

______ kategorier_navn52 ___ Regnearkfiler ______ categories_text52 ___

Regnearkfiler gemmer data i celler, som er organiseret i rækker og kolonner. Hver celle kan indeholde en bestemt type data, såsom en tekststreng, nummer eller dato. Celler kan også indeholde formler, som refererer til andre celler.

______ kategorier_navn53 ___ Databasefiler ______ categories_text53 ___

Databasefiler gemmer data i et struktureret format, organiseret i tabeller og felter. Individuelle poster i en database kaldes poster. Databaser bruges almindeligt til lagring af data refereret af dynamiske websites.

______ kategorier_navn54 ___ Vector billedfiler ______ categories_text54 ___

Vector grafik består af stier, snarere end individuelle pixels. Disse stier kan bruges til at repræsentere linjer og former inden for billedet. De fleste vektorbilledformater kan også omfatte farver, gradienter og billedvirkninger. Da vektor grafik gemmer billeddata som stier, kan de forstørres uden at miste kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for logoer og andre typer tegninger.

______ extension_description20338 ___

Bibliotek oprettet og brugt af Corel Painter, et tegneprogram, der bruges til at oprette digitalt kunstværk; Indeholder en samling af medier væver, som er teksturerede mønstre, der kan tilføjes til lærredet; Inkluderer Pastel Plaid, Checkerboard Diamonds og Picnic væver; ligner %li_nk% Photoshop børster.

______ extension_text20338 ___

Biblioteket af væv kan fås gennem Painter's Media Library Panel. Vælg Vindue → Mediebibliotekspaneler → Væver, og panelet Mediebibliotek vises med faner til Mønster, Gradient, Dyse, Udseende og Væv biblioteker. Du kan derefter vælge at oprette, importere eller eksportere et bibliotek med udvidelsen "weavelibrary".

______ extension_common20338 ___ ______ product_main_features7756 ___
 • Understøtter over 500 billedformater
 • Eksporterer billeder til over 70 forskellige formater
 • Giver en billedbrowser, der ligner dit operativsystems filovervågningsværktøj
___XnSoft XnViewMP er et gratis, alsidigt program, der kan åbne, redigere og konvertere over 500 forskellige billedfilformater. Programmet er gratis til private eller uddannelsesmæssige brugere, men kræver en licens til kommerciel brug.

XnViewMP understøtter mange standardformatformater samt mange proprietære og uklare formater. Udover billeder understøtter det også et begrænset antal multimedieformater, herunder Windows Media ( %li_nk% ) og MPEG. Softwaren giver en intuitiv Windows Explorer-lignende browser-grænseflade og integreres med operativsystemets kontekstmenu, hvilket gør det nemt at åbne og se filer.

XnViewMP giver dig mulighed for at se billeder på mange forskellige måder. For eksempel tilbyder programmet miniaturebilleder, fuldskærm og filmstrimmelvisning. Du kan også redigere dine billeder ved hjælp af funktioner som afgrøde, kontrast, farveændring, filtre og effekter. Programmet giver også en skærmopsamlingsfunktion til at tage skærmbilleder af skrivebordet.

XnSoft XnViewMP er et meget nyttigt multimedieprogram til visning og konvertering af billedfiler. Med sin filvisning grænseflade, kan det også fordoble som en fil browsing og udforske værktøj. Hvis du arbejder med billeder, specielt billeder, der har mere obskure billedformater, er XnViewMP et praktisk redskab til at holde.

Opdateret: 18. april 2019

______ product_main_features14503 ___
 • Konverter Webshots-filer til JPEG-formatet
 • Batchbehandling og omdøbningskapacitet
 • Uddrag individuelle billeder fra en hel samling
______ product_text14503 ___

Ultimate Webshots Converter (UWC) er et gratis program, der giver dig mulighed for at konvertere Webshots-filer til JPEG-format. Den er tilgængelig som en stabil udgave til Windows, men er også tilgængelig til OS X med tilladelse til Yuriy Gorvitovskiy og Linux med Serge Weinstock.

Programmet giver dig mulighed for at konvertere %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% filer i JPEG-format. Applikationen giver batchbehandling og omdøbsfunktioner for at hjælpe dig med at spare tid. UWC giver dig også mulighed for at gennemse Webshots billeder og samlinger og hente individuelle billeder fra en hel samling.

Dette program er et pålideligt værktøj, der leverer på sit løfte om at konvertere Webshots-filer til JPEG-formatet. Dens pålidelighed og understøttelse af batch-konvertering gør Ultimate Webshots Converter til en af de bedste applikationer, der er tilgængelige til håndtering af Webshots-fotos.

Opdateret: 17. april 2015

______ product_main_features7585 ___
 • Realistisk digital kunstmaleri
 • Hundredvis af indbyggede børster, lærred og tegneværktøjer
 • Partikelbørster, hver med egen adfærd, der producerer kaotiske og smukke resultater
 • Hard Media kontroller til brugerdefineret overfladestrukturering
 • Farvestyring og tilpasningsværktøjer
 • Integration med Wacom Cintiq og Intuos input enheder
 • Brugerdefineret brugergrænseflade
 • Video-øvelser er tilgængelige i Discovery Center
______ product_text7585 ___

Skærmbillede af Corel Painter 2020

Hovedfunktioner

Corel Painter er en digital kunststudio, der gør det muligt for både nybegyndere og fagfolk at skabe realistiske digitale malerier . Softwaren indeholder flere forskellige typer børster, lærred og tegneværktøjer. Det integrerer også med flere industristandard pen skærme og tegning tabletter, så malere kan tegne freehand digital kunst. Maleren er en tværplatformsapplikation, der gør det muligt for både MacOS og Windows-brugere at oprette og dele digital kunst.

Maleren indeholder en række digitale kunstværktøjer, der forbedrer kreativprocessen. Disse værktøjer omfatter luftbørster, kridt, farveblyanter, oliebørster, svampe, akvareller og andre. Brugere kan vælge en stregtype for hvert tegneværktøj, som gør det muligt at anvende forskellige stilarter på lærredet. Maleren giver fysikinspirerede partikelbørster, der giver kunstnere mulighed for at dykke videre ind i deres kreative vision. Disse børster kommer i tre typer (Gravity, Flow og Springs) med deres egen adfærd for vilde og fantasifulde resultater. Kunstnere kan også vælge forskellige lærredstyper, såsom realistisk papirmateriale, og kan tilpasse malingsoverfladen ved hjælp af Hard Media-kontroller.

Corel Painter integrerer med state-of-the-art digitale frihåndstegningsenheder, herunder Wacoms Cintiq interaktive pen skærme og Intuos tegning tabletter. Disse input enheder giver en realistisk og flydende maleri oplevelse, når du opretter digital kunst. Kunstnere kan også eksperimentere med farveteori ved hjælp af blandingsoverflader og farvehjul.

Maleren bruges i professionelle kunststudier samt af kunststuderende i uddannelsesmæssige uddannelsesmiljøer. Det bruges også af hjemmebrugere til at skabe digitale illustrationer og til at tilføje kunstneriske effekter til digitale billeder. Det er et godt værktøj til dem, der søger at skabe digitalt kunstværk, samtidig med at de ser ud til de traditionelle medier.

Opdateret: 3. juli 2019

______ produkt_main_features14598 ___ ______ produkt_text14598 ___ ______ product_main_features14599 ___ ______ product_text14599 ___ ______ product_main_features10935 ___
 • Qt Creator for at bruge et komplet, integreret udviklingsmiljø
 • Qt Designer til design af GUI'er
 • Qt Simulator til test af applikationer
 • Qt Assistant til visning af online dokumentation
 • Qt-sprogforsker til oversættelse af Qt, C ++ og Qt Quick-applikationer
______ product_text10935 ___

Digia Qt SDK er et softwareudviklingssæt (SDK), der bruges til at oprette tværplatformsapplikationer. SDK blev udviklet af Nokia, før den blev erhvervet af Digia, som udvikler softwaren sammen med Qt-projektet. Qt SDK er designet til C ++ og Qt Meta Language (QML) og bruges ofte til at udvikle mobile applikationer , selvom du også kan opbygge desktop og indlejrede applikationer. Sammen med understøttelse af Windows, OS X og Linux, giver SDK også værktøjskæder til udvikling af Android- og iOS-applikationer.

Qt SDK leveres med forskellige hjælpeprogrammer til hvert trin i udviklingscyklussen. Qt Creator-værktøjet er en IDE, som er specielt nyttigt for nye Qt-brugere, der gør det muligt for dem at begynde at udvikle hurtigere. Qt Designer er et WYSIWYG-værktøj, der bruges til at opbygge og designe GUI'er. QT Simulator bruges til at teste din ansøgning, og Qt Assistant giver dig mulighed for at se online dokumentation i Qt help file format. Endelig bruges Qt-lingvist til oversættelse af Qt, C ++ og Qt Quick-applikationer til lokale sprog.

Qt SDK er et kompetent SDK til udvikling af applikationer til desktop, indlejrede og mobile applikationer. Selvom det tilbyder nyttige udviklingsværktøjer og platformsupport, lader Digia Qt SDK dig ind i det mindre kendte QML-sprog, hvilket gør det til et upraktisk valg til at udvikle dine applikationer.

Opdateret: september 10, 2015

______ produkt_main_features14600 ___ ______ produkt_text14600 ___ ______ product_main_features7928 ___
 • Understøtter en række diskbilledeformater, herunder IMG, BIN og ISO
 • Brænder lyd-cd'er fra populære lydformater, f.eks. MP3 og Ogg
 • Kontrollerer kvaliteten af de forbrændinger, dit drev opretter
______ product_text7928 ___

Lyn UK! ImgBurn er et program, der bruges til at brænde cd-, dvd-, HD-dvd- og Blu-ray-diske. Det er baseret på DVD Decrypter-diskbrændingsmotoren.

ImgBurn har flere forskellige tilstande, hver med forskellige funktioner. Du kan læse en disk til en billedfil, oprette en billedfil fra filer på din computer, skrive en billedfil til en disk, kontrollere, om en disk er læsbar og kontrollere kvaliteten af de forbrændinger, som dit drev skaber. ImgBurn understøtter en lang række billedfilformater, såsom BIN, IMG, ISO og DVD, og kan brænde lyd-cd'er fra populære lydformater, herunder MP3, Ogg og AAC.

ImgBurn er en simpel og letvægtsapplikation til brænding af cd-, dvd-, HD-dvd- og Blu-ray-diske. Det tilbyder få funktioner, men hvis du bare søger et gratis program til at brænde dine diske, Lightning UK! ImgBurn vil få jobbet gjort.

Opdateret: 10. februar 2015

______ product_main_features7557 ___
 • Intuitivt interface med multitrack redigering
 • Støtte til ASIO, VSTi og VST
 • Leveres med et massivt bibliotek med royaltyfrie lydløkker og lydeffekter
 • Avanceret lyddesign med Noise Generator og Pitch Bender
 • Fjern eller reducer baggrundsstøj
 • Arbejde med lyd i Premiere Pro-projekter
 • Opret syntetiseret tale til spil, video og andre lydproduktioner
 • Rediger flere lydfiler på en gang med batchbehandling
______ product_text7557 ___

Skærmbillede af Adobe Audition CC 2019

Hovedfunktioner

Adobe Audition er en digital lydarbejdsstation designet til professionel lydredigering. Audition for Creative Cloud er den første 64-bit version af applikationen. Det blev oprindeligt udgivet af Syntrillium som Cool Edit, men blev senere købt af Adobe og omdøbt til Audition.

Du kan bruge Audition til at optage separate lydspor og kombinere dem til en fuld musikalsk sammensætning. Programmet indeholder ikke-destruktiv multitrack redigering, men har også en bølgeform redigering visning til destruktiv redigering. De separate lydspor kan også finjusteres ved hjælp af værktøjer som tonejustering og tonehøjdebøjning.

Udover musikens sammensætning er Audition også almindeligt anvendt til redigering af lyd til videoproduktioner. Dens integration med Premiere Pro giver dig mulighed for hurtigt at fjerne uønsket baggrundsstøj med værktøjet Sound Removal og derefter hoppe lige tilbage til Premiere Pro for at fortsætte videoredigering. Du kan endda åbne Premiere Pro-projekter direkte fra mediebrowseren i Audition og vælge bestemte sekvenser, der skal ændres.

Adobe Audition er en fantastisk lydredaktør og en fuldverdig digital lydarbejdsstation, som både fagfolk og hobbyfolk vil finde nyttige. Med sine mange forskellige værktøjer og nem integration med andre Adobe-produkter er det et godt valg til lydredigering.

Opdateret: 12. november 2018

______ product_main_features7881 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Administrerer multimedieindhold i et enkelt integreret bibliotek
 • Brugerdefineret brugergrænseflade med skind
 • Understøtter brugerudviklede plugin-moduler
 • Online browsing og shoppingfunktioner
______ product_text7881 ___

Skærmbillede af Nullsoft Winamp 5.6

Hovedfunktioner

Nullsoft Winamp er en medieafspiller, der afspiller lyd-, video- og andet multimedieindhold. Softwaren understøtter mange lyd- og videofilformater og giver værktøjer til at organisere musik- og videofiler i afspilningslister og søgbare biblioteker.

Winamp indeholder følgende komponenter til afspilning, organisering, brænding og synkronisering af medier:

Hvis du leder efter en medieafspiller til privat brug, kan Winamp være svaret. Det giver mange af de standardfunktioner, der følger med de fleste medieafspillere, samtidig med at du kan tilpasse det. Du kan bruge Winamp SDK, som leveres af Nullsoft, til at bidrage med plug-ins, der tilføjer nyttige funktioner til softwaren. Hvis du leder efter en erstatning til Microsoft Windows Media Player eller Apple iTunes, skal du tjekke den brugerdefinerede Nullsoft Winamp medieafspiller.

Opdateret: 27. februar 2018

______ product_main_features7726 ___
 • Understøtter en række lydformater, f.eks. MP3, WAV og AIFF
 • Funktioner uden afspilning og ReplayGain-understøttelse
 • Tillader dig at tilpasse grænsefladen
 • Gør det muligt at udvide funktionaliteten af applikationen til at blive udvidet via plugins
______ product_text7726 ___

Foobar2000 er en letvægts, freeware lydafspiller til Windows. Det blev oprindeligt udviklet af Peter Pawlowski i 2001.

Programmet understøtter en række lydformater, såsom MP3, MP4, WMA, WAV, AAC og AIFF. Foobar2000 giver en brugerdefineret grænseflade, gapløs afspilning af lydspor, avancerede taggerfunktioner og ReplayGain-understøttelse, der gør lyden af hver sang konsekvent. Også applikationen giver dig mulighed for at installere plugins for at udvide afspillerens funktionalitet.

Foobar2000 er en afspiller, der gør det muligt for Windows-brugere at tilpasse deres lytteoplevelse. Den understøtter mange lydformater og kan udvides til at understøtte mere. Det giver også flere nyttige lydfunktioner, såsom ReplayGain support og evnen til at rippe lyd-cd'er. Foobar2000 er en pålidelig og brugerdefineret lydafspiller til Windows-brugere.

Opdateret: 3. juli 2018

______ product_main_features8706 ___
 • Understøtter MP3, MOD og WAV-formater
 • Tillader plugins at udvide formatsupport og forbedre lydudgang
 • Gør det muligt at ændre spillerens hud
______ product_text8706 ___

XMMS er en open source multimedieafspiller til Linux. Spilleren blev modelleret efter Nullsoft's Winamp.

Multimedieafspilleren bruges primært til lydafspilning og understøtter flere lydformater, herunder MP3, MOD og WAV. Spillernes mest fremtrædende træk er dets evne til at blive tilpasset. Du kan installere plugins til at understøtte flere lyd- og videoformater og forbedre lydudgangen. Spillerens interface kan også ændres, da der er mange skind til download på XMMS website.

XMMS bruges mest af folk, der søger at tilpasse deres lydafspiller, uanset om det er ved at installere plugins eller interface skins . Spilleren indeholder dog ikke mange muligheder og ser dateret ud. Men hvis du er en Linux-bruger på udkig efter en brugerdefineret multimedieafspiller, er XMMS et solidt valg.

Opdateret: 18. juni 2015

______ produkt_main_features10635 ___
 • Understøtter flere lydformater som WAVE, MP3 og Ogg
 • Tillader dig frit at arrangere lyd i dens spilleliste
 • Tilbyder over 30 synthesizere inklusive akustisk bas og elektrisk guitar
 • Gør det muligt at installere yderligere funktionalitet via plugins
______ product_text10635 ___

FL Studio, tidligere kendt som FruityLoops, er en DAW til Windows og macOS. FL Studio giver dig mulighed for at komponere, optage, redigere og mikse musik. Det er også tilgængeligt som en mobil version til iOS- og Android-platforme.

FL Studio understøtter en række lydformater, f.eks. WAVE, MIDI, Ogg og BeatCreator Groove, sammen med dens proprietære sang og mobile sang formater. Applikationens spilleliste kan være vært for et ubegrænset antal lydoptagelser og giver dig mulighed for frit at arrangere lyd. Du kan oprette musikarrangementer ved at vælge fra over 30 synthesizere, såsom akustisk bas, syntetisk bas, elektrisk guitar og klaver.

Nogle af værktøjerne, der leveres af DAW, inkluderer tonehøjdekorrektion, tonehøjdeforskydning, tidsstrækning, beat-detektion, harmonisering og lydvridning. DAW er også udvidelig, så det er muligt at installere plugins for yderligere funktionalitet. Du kan tilføje instrumenter, effekter og andre funktioner, der ikke er inkluderet i applikationen.

FL Studio er en DAW-kvalitet og fås i tre forskellige udgaver, der giver forskellige funktioner afhængigt af dine behov. Hver version er rimeligt prissat for, hvad den tilbyder, hvilket gør FL Studio til et fristende valg til produktion af musik.

Opdateret: 7. januar 2019

______ product_main_features8705 ___
 • Vises ligner Windows Media Player 6.4
 • Giver VCD, SVCD og DVD afspilning uden yderligere software eller codecs
 • Understøtter AVI-undertekster
 • Tilpasningsgrænsefladen, som f.eks. værktøjslinjen
______ product_text8705 ___

Skærmbillede af Media Player Classic 1.7

Hovedfunktioner

Media Player Classic er et open source-program, der ser ud og føles ligner Windows Media Player 6.4. Den vigtigste gaffel med Media Player Classic er hjemmebiograf, som giver ekstra muligheder og funktioner.

Afspilleren giver SVCD, VCD og DVD-afspilning ud af boksen. Det understøtter mange populære video- og lydformater, såsom H.264, MPEG-4 ASP, OGG og FLV. Programmet giver funktioner som evnen til at fjerne rive og støtte til forbedret videogengivelse. Media Player Classic kan tilpasses, som gør det muligt at konfigurere forskellige aspekter som afspilningsværktøjslinjen. Spilleren er også letvægts og bruger lidt hukommelse, som giver dig mulighed for at bruge det på ældre computere.

Media Player Classic er et program til brugere, der ønsker udseendet af Windows Media Player 6.4. Men bortset fra nostalgiske formål er der ikke mange grunde til at vælge denne applikation over andre Windows Media Player.

Opdateret: 25. september 2017

______ produkt_main_features7650 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Kompatibel med flere platforme
 • Konverterer mediefiler til en række lyd- og videoformater
 • Tilvejebringer en simpel brugergrænseflade
______ product_text7650 ___

Skærmbillede af VideoLAN VLC medieafspiller 2.2.6

Hovedfunktioner

VideoLAN VLC medieafspiller er en populær open source medieafspiller, der kører på Windows-, Mac-, Linux-, iOS- og Android-platforme. Det kan afspille et stort udvalg af medieformater, herunder filer gemt på diske, lyd- og videofiler downloadet fra internettet og streaming media.

VLC medieafspillerens hovedfunktion afspiller video- og lydfiler. Den kan læse et stort antal populære video- og lydformater, såsom MPEG, MP4, MOV, WMV, H.263, WAV, FLV og AVI. Spilleren kan også konvertere medier til mange af de samme formater, som den kan læse, herunder MPEG, ASF, AAC og MP3 formater.

Du kan afspille og organisere dine video-, lyd- eller billedfiler ved at trække og slippe dem ind i programmet. Når det er importeret, kan du oprette afspilningslister til kategorisering af dit medieindhold. Du kan også abonnere på podcasts og streame musik gennem applikationen.

VideoLAN VLC medieafspiller er en fantastisk løsning til hjemmebrugere, der ønsker at afspille deres yndlingsmediefiler. Selvom det muligvis ikke tilbyder så mange funktioner som NullSoft Winamp, Apple iTunes eller Microsoft Windows Media Player, kan det genkende og åbne flere formater. Af den grund alene er det værd at installere VideoLAN VLC medieafspiller på din computer.

Opdateret: 28. januar 2019

___
Flere oplysninger
___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer i et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, hvorfor der findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Sikkerhedskopieringsfiler ______ categories_text29 ___

Kategorien Backup Files indeholder individuelle filbackups og filer relateret til backup software. Individuelle sikkerhedskopier genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler inkluderer inkrementelle sikkerhedskopier og fulde system-sikkerhedskopier.

______ kategorier_navn30 ___ Diverse filer ______ kategorier_text30 ___

Kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer inden for andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ kategorier_text31 ___

Kategorien Webfiler inkluderer filer relateret til websteder og webservere. Disse inkluderer statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer, der refereres til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ kategorier_text32 ___

Kategorien Videofiler inkluderer en lang række videoformater, der bruger forskellige codecs til at kode og komprimere videodata. Denne kategori inkluderer også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ kategorier_tekst33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rich text-formater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler inkluderer tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-beskeder.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ categories_text34 ___

Kodede filer er filer, der gemmer data i et kodet format. Disse omfatter krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binære kodede tekstfiler. Filer kodes ofte for sikkerhedsmæssige formål og forhindrer dem i at blive beskadiget under dataoverførsler.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ kategorier_text35 ___

3D-billedfiler inkluderer tredimensionelle modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin Files ______ kategorier_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins kaldes også tilføjelser og udvidelser.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil, der er udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en software-emulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ kategorier_text38 ___

CAD (Computer-Aided Design) filer kan indeholde 2D eller 3D design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer benævnes ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ______ kategorier_text39 ___

Kategorien Lydfiler inkluderer komprimerede og ukomprimerede lydformater, som indeholder bølgeformdata, der kan afspilles med lydafspilningssoftware. Denne kategori omfatter også MIDI-filer, musikalske scoringer og lydprojektfiler, som typisk ikke indeholder lyddata.

______ kategorier_navn40 ___ Datafiler ______ kategorier_text40 ___

Datafiler er den mest almindelige type computerfiler. De kan installeres med applikationer eller oprettes af brugere. De fleste datafiler gemmes i et binært format, selv om nogle lagrer data som almindelig tekst. Eksempler på datafiler inkluderer biblioteker, projektfiler og gemte dokumenter.

______ kategorier_navn41 ___ Indstillinger Filer ______ kategorier_text41 ___

Indstillingsfiler gemmer indstillinger for operativsystemet og applikationer. Disse filer skal ikke åbnes af brugeren, men ændres af det tilsvarende program, når programindstillingerne ændres. Indstillinger filer kan også kaldes præference filer eller configaton filer.

______ kategorier_navn42 ___ Diskbilledfiler ______ categories_text42 ___

Diskbilledfiler indeholder en nøjagtig kopi af en harddisk eller anden type medier. De inkluderer alle filerne samt filsystemoplysninger. Dette gør det muligt at bruge diskbilleder til duplikering af diske, cd'er og dvd'er. De bruges ofte også til backup formål.

______ kategorier_navn43 ___ GIS-filer ______ kategorier_text43 ___

Kategorien GIS (Geographic Information Systems) inkluderer filer relateret til GPS-enheder og kortlægningssoftware. Disse filer kan indeholde kort, gemte ruter og waypoints. Mange GIS-filer gemmes i åbne formater, som kan overføres mellem GPS-enheder og computersystemer.

______ kategorier_navn44 ___ Raster-billedfiler ______ categories_text44 ___

Rastergrafik er den mest almindelige type billedfiler. De består af et gitter af pixels, hvor hver pixel repræsenterer en individuel farve i billedet. Både webgrafik og digitale fotos gemmes som rastergrafik. Mens nogle rasterbilledformater er ukomprimeret, bruger de mest en vis form for kompression.

______ kategorier_navn45 ___ e-bog-filer ______ kategorier_text45 ___

eBook-filer er digitale bøger designet til at blive vist på eReaders, såsom Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook og iPad. Men de kan ofte ses på en pc ved hjælp af eReader-software. Mens mange e-bog-formater kan ses på flere enheder, kan nogle proprietære e-bog-formater kun ses ved hjælp af specifik hardware eller software.

______ kategorier_navn46 ___ Sidelayout-filer ______ kategorier_text46 ___

Sidelayout-filer er dokumenter, der kan indeholde både tekst- og billeddata. De indeholder også formateringsoplysninger, som definerer sidestørrelse, margener og hvordan indhold er organiseret på siden. Dokumenter til sidelayout bruges ofte til at oprette udskrivbare publikationer, såsom aviser, magasiner og brochurer.

______ kategorier_navn47 ___ Systemfiler ______ kategorier_text47 ___

Kategorien Systemfiler inkluderer filer relateret til Mac-, Windows- og Linux-operativsystemer. Nogle eksempler inkluderer systembiblioteker, ikoner, temaer og enhedsdrivere. Filer udgivet af systemet er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn48 ___ Udviklerfiler ______ categories_text48 ___

Kategorierne Developer Files indeholder filer relateret til softwareudvikling. Disse omfatter programmeringsprojektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Kompilerede objekter og komponenter er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn49 ___ Executable Files ______ categories_text49 ___

Executable filer indeholder kode, der køres, når filen åbnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, scripts og makroer betragtes alle som eksekverbare filer. Da disse filtyper kører kode, når de åbnes, må ikke ukendte eksekverbare filer, som dem, der modtages som e-mail-vedhæftede filer, ikke åbnes.

______ kategorier_navn50 ___ Fontfiler ______ categories_text50 ___

Skrifttypefiler indeholder en eller flere skrifttyper, der kan åbnes af operativsystemet og applikationerne. De fleste moderne skrifttyper gemmes i enten OpenType- eller TrueType-formaterne, som kan bruges af både Macintosh- og Windows-computere.

______ kategorier_navn51 ___ Camera Raw Files ______ categories_text51 ___

Camera raw-filer er billedfiler oprettet af digitale kameraer. De gemmes i et ukomprimeret og ubearbejdet format, der lagrer de nøjagtige data, der er taget af kameraets sensor. Fordi hver type digitalkamera har en anden sensor, findes der mange forskellige typer kameraformater. For at åbne en kamera raw-fil skal programmet understøtte både filtypen og den specifikke kameramodel, der har taget billedet.

______ kategorier_navn52 ___ Regnearkfiler ______ categories_text52 ___

Regnearkfiler gemmer data i celler, som er organiseret i rækker og kolonner. Hver celle kan indeholde en bestemt type data, såsom en tekststreng, nummer eller dato. Celler kan også indeholde formler, som refererer til andre celler.

______ kategorier_navn53 ___ Databasefiler ______ categories_text53 ___

Databasefiler gemmer data i et struktureret format, organiseret i tabeller og felter. Individuelle poster i en database kaldes poster. Databaser bruges almindeligt til lagring af data refereret af dynamiske websites.

______ kategorier_navn54 ___ Vector billedfiler ______ categories_text54 ___

Vector grafik består af stier, snarere end individuelle pixels. Disse stier kan bruges til at repræsentere linjer og former inden for billedet. De fleste vektorbilledformater kan også omfatte farver, gradienter og billedvirkninger. Da vektor grafik gemmer billeddata som stier, kan de forstørres uden at miste kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for logoer og andre typer tegninger.

______ udvidelsesbeskrivelse20340 ___

Fil oprettet i WAP (Wireless Application Protocol) Binary XML (WBXML) format, et kompakt binært filformat, der bruges til transmission af XML-dokumenter via trådløse mobilnetværk; tillader mobile enheder at bevare XML-formatering, mens reduktionstiden reduceres.

______ udvidelse_text20340 ___ ______ udvidelse_common20340 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20337 ___

Indeholder DVD-projektinformation for en DVD oprettet med InterVideo WinDVD Creator; gemmer information om projektkonfiguration og referencer til videoklip, der bruges af DVD-projektet.

______ udvidelse_text20337 ___

WinDVD Creator-projekter kan eksporteres til en iPod, Sony PSP eller et DV-videokamera. De kan også brændes på en VCD-, SVCD-, DVD-, DVD-dobbeltlag eller en DVD +/- VR-disk.

______ udvidelse_common20337 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20341 ___

Lydfil komprimeret ved hjælp af WavPack Hybrid Lossless Compression; understøtter både lossy og lossless kompression, der producerer komprimerede filer af høj kvalitet; komprimeringsforholdet er typisk mellem 30% og 70%.

______ udvidelse_text20341 ___

WavPack-komprimering understøtter mono, stereo og multikanals lyd. Den er kompatibel med de fleste PCM-lydformater, herunder 8, 16, 24 og 32-bit optagelser, og understøtter samplingshastigheder fra 6 til 192 kHz.

______ udvidelse_common20341 ___ ______ product_main_features7756 ___
 • Understøtter over 500 billedformater
 • Eksporterer billeder til over 70 forskellige formater
 • Giv en billedbrowser, der ligner din operativsystems filovervågningsværktøj
___ ___ product_text7756 ___ ___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer i et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, og derfor findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Backup-filer ______ categories_text29 ___

Kategorien Backup Files indeholder individuelle filbackups og filer relateret til backup software. Individuelle backupfiler genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler omfatter inkrementelle sikkerhedskopier og fulde systembackups.

______ kategorier_navn30 ___ Forskellige filer ______ categories_text30 ___

kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer ind i andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ categories_text31 ___

Webfilkategorien indeholder filer relateret til websteder og webservere. Disse omfatter statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer henvist til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ categories_text32 ___

Kategorien Video filer indeholder en bred vifte af videoformater, som bruger forskellige kodeker til at kode og komprimere videodata. Denne kategori omfatter også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ categories_text33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rige tekstformater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler omfatter tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-meddelelser.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ categories_text34 ___

Kodede filer er filer, der gemmer data i et kodet format. Disse omfatter krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binære kodede tekstfiler. Filer kodes ofte for sikkerhedsmæssige formål og forhindrer dem i at blive beskadiget under dataoverførsler.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ categories_text35 ___

3D-billedfiler omfatter tredimensionale modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin Files ______ categories_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins benævnes også add-ons og extensions.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en softwareemulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ categories_text38 ___

CAD-filer (Computer-Aided Design) kan indeholde 2D- eller 3D-design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer benævnes ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ______ categories_text39 ___

Lydfilkategorien indeholder komprimerede og ukomprimerede lydformater, som indeholder bølgeformdata, der kan afspilles med lydafspillingssoftware. Denne kategori omfatter også MIDI-filer, musikalske scoringer og lydprojektfiler, som typisk ikke indeholder lyddata.

______ kategorier_navn40 ___ Datafiler ______ categories_text40 ___

Datafiler er den mest almindelige type computerfiler. De kan installeres med applikationer eller oprettet af brugere. De fleste datafiler gemmes i et binært format, selv om nogle lagrer data som almindelig tekst. Eksempler på datafiler omfatter biblioteker, projektfiler og gemte dokumenter.

______ kategorier_navn41 ___ Indstillinger Filer ______ categories_text41 ___

Indstillingsfiler gemmer indstillinger for operativsystemet og applikationerne. Disse filer er ikke beregnet til at blive åbnet af brugeren, men ændres af den tilsvarende applikation, når programindstillingerne ændres. Indstillinger filer kan også kaldes præference filer eller configaton filer.

______ kategorier_navn42 ___ Diskbilledfiler ______ categories_text42 ___

Diskbilledfiler indeholder en nøjagtig kopi af en harddisk eller anden type medier. De omfatter alle filerne, såvel som filsystemoplysningerne. Dette gør det muligt at bruge diskbilleder til duplikering af diske, cd'er og dvd'er. De bruges ofte også til backup formål.

______ kategorier_navn43 ___ GIS-filer ______ categories_text43 ___

GIS (Geographic Information Systems) kategori indeholder filer relateret til GPS enheder og kortlægning software. Disse filer kan indeholde kort, gemte ruter og waypoints. Mange GIS-filer gemmes i åbne formater, som kan overføres mellem GPS-enheder og computersystemer.

______ kategorier_navn44 ___ Raster Image Files ______ categories_text44 ___

Rastergrafik er den mest almindelige type billedfiler. De består af et gitter af pixels, hvor hver pixel repræsenterer en individuel farve i billedet. Både webgrafik og digitale fotos gemmes som rastergrafik. Mens nogle rasterbilledformater er ukomprimeret, bruger de mest en vis form for kompression.

______ kategorier_navn45 ___ eBook-filer ______ categories_text45 ___

eBook-filer er digitale bøger designet til at blive vist på eReaders, såsom Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook og iPad. Men de kan ofte ses på en pc ved hjælp af eReader-software. Mens mange eBook-formater kan ses på flere enheder, kan nogle proprietære eBook-formater kun ses ved hjælp af specifik hardware eller software.

______ kategorier_navn46 ___ Sidelayout-filer ______ categories_text46 ___

Side layoutfiler er dokumenter, som kan indeholde både tekst- og billeddata. De indeholder også formateringsoplysninger, som definerer sidestørrelse, margener og hvordan indhold er organiseret på siden. Sidelayoutdokumenter bruges ofte til at lave trykte publikationer, såsom aviser, blade og brochurer.

______ kategorier_navn47 ___ Systemfiler ______ categories_text47 ___

Systemfilen indeholder filer relateret til Mac, Windows og Linux operativsystemer. Nogle eksempler omfatter systembiblioteker, ikoner, temaer og enhedsdrivere. Filer udgivet af systemet er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn48 ___ Udviklerfiler ______ categories_text48 ___

Kategorierne Developer Files indeholder filer relateret til softwareudvikling. Disse omfatter programmeringsprojektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Kompilerede objekter og komponenter er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn49 ___ Executable Files ______ categories_text49 ___

Executable filer indeholder kode, der køres, når filen åbnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, scripts og makroer betragtes alle som eksekverbare filer. Da disse filtyper kører kode, når de åbnes, må ikke ukendte eksekverbare filer, som dem, der modtages som e-mail-vedhæftede filer, ikke åbnes.

______ kategorier_navn50 ___ Font filer ______ categories_text50 ___

Skrifttypefiler indeholder en eller flere skrifttyper, der kan åbnes af operativsystemet og applikationerne. De fleste moderne skrifttyper gemmes i enten OpenType eller TrueType-formaterne, som kan bruges af både Macintosh og Windows-computere.

______ kategorier_navn51 ___ Camera Raw Files ______ categories_text51 ___

Camera raw-filer er billedfiler oprettet af digitale kameraer. De gemmes i et ukomprimeret og ubearbejdet format, der lagrer de nøjagtige data, der er taget af kameraets sensor. Fordi hver type digitalkamera har en anden sensor, findes der mange forskellige typer kameraformater. For at åbne en kamera raw-fil skal programmet understøtte både filtypen og den specifikke kameramodel, der har taget billedet.

______ kategorier_navn52 ___ Regnearkfiler ______ categories_text52 ___

Regnearkfiler gemmer data i celler, som er organiseret i rækker og kolonner. Hver celle kan indeholde en bestemt type data, såsom en tekststreng, nummer eller dato. Celler kan også indeholde formler, som refererer til andre celler.

______ kategorier_navn53 ___ Databasefiler ______ categories_text53 ___

Databasefiler gemmer data i et struktureret format, organiseret i tabeller og felter. Individuelle poster i en database kaldes poster. Databaser bruges almindeligt til lagring af data refereret af dynamiske websites.

______ kategorier_navn54 ___ Vector billedfiler ______ categories_text54 ___

Vector grafik består af stier, snarere end individuelle pixels. Disse stier kan bruges til at repræsentere linjer og former inden for billedet. De fleste vektorbilledformater kan også omfatte farver, gradienter og billedvirkninger. Da vektor grafik gemmer billeddata som stier, kan de forstørres uden at miste kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for logoer og andre typer tegninger.

______ extension_description20338 ___

Bibliotek oprettet og brugt af Corel Painter, et tegneprogram, der bruges til at oprette digitalt kunstværk; Indeholder en samling af medier væver, som er teksturerede mønstre, der kan tilføjes til lærredet; Inkluderer Pastel Plaid, Checkerboard Diamonds og Picnic væver; ligner %li_nk% Photoshop børster.

______ extension_text20338 ___

Biblioteket af væv kan fås gennem Painter's Media Library Panel. Vælg Vindue → Mediebibliotekspaneler → Væver, og panelet Mediebibliotek vises med faner til Mønster, Gradient, Dyse, Udseende og Væv biblioteker. Du kan derefter vælge at oprette, importere eller eksportere et bibliotek med udvidelsen "weavelibrary".

______ extension_common20338 ___ ______ product_main_features7756 ___
 • Understøtter over 500 billedformater
 • Eksporterer billeder til over 70 forskellige formater
 • Giver en billedbrowser, der ligner dit operativsystems filovervågningsværktøj
___XnSoft XnViewMP er et gratis, alsidigt program, der kan åbne, redigere og konvertere over 500 forskellige billedfilformater. Programmet er gratis til private eller uddannelsesmæssige brugere, men kræver en licens til kommerciel brug.

XnViewMP understøtter mange standardformatformater samt mange proprietære og uklare formater. Udover billeder understøtter det også et begrænset antal multimedieformater, herunder Windows Media ( %li_nk% ) og MPEG. Softwaren giver en intuitiv Windows Explorer-lignende browser-grænseflade og integreres med operativsystemets kontekstmenu, hvilket gør det nemt at åbne og se filer.

XnViewMP giver dig mulighed for at se billeder på mange forskellige måder. For eksempel tilbyder programmet miniaturebilleder, fuldskærm og filmstrimmelvisning. Du kan også redigere dine billeder ved hjælp af funktioner som afgrøde, kontrast, farveændring, filtre og effekter. Programmet giver også en skærmopsamlingsfunktion til at tage skærmbilleder af skrivebordet.

XnSoft XnViewMP er et meget nyttigt multimedieprogram til visning og konvertering af billedfiler. Med sin filvisning grænseflade, kan det også fordoble som en fil browsing og udforske værktøj. Hvis du arbejder med billeder, specielt billeder, der har mere obskure billedformater, er XnViewMP et praktisk redskab til at holde.

Opdateret: 18. april 2019

______ product_main_features14503 ___
 • Konverter Webshots-filer til JPEG-formatet
 • Batchbehandling og omdøbningskapacitet
 • Uddrag individuelle billeder fra en hel samling
______ product_text14503 ___

Ultimate Webshots Converter (UWC) er et gratis program, der giver dig mulighed for at konvertere Webshots-filer til JPEG-format. Den er tilgængelig som en stabil udgave til Windows, men er også tilgængelig til OS X med tilladelse til Yuriy Gorvitovskiy og Linux med Serge Weinstock.

Programmet giver dig mulighed for at konvertere %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% filer i JPEG-format. Applikationen giver batchbehandling og omdøbsfunktioner for at hjælpe dig med at spare tid. UWC giver dig også mulighed for at gennemse Webshots billeder og samlinger og hente individuelle billeder fra en hel samling.

Dette program er et pålideligt værktøj, der leverer på sit løfte om at konvertere Webshots-filer til JPEG-formatet. Dens pålidelighed og understøttelse af batch-konvertering gør Ultimate Webshots Converter til en af de bedste applikationer, der er tilgængelige til håndtering af Webshots-fotos.

Opdateret: 17. april 2015

______ product_main_features7585 ___
 • Realistisk digital kunstmaleri
 • Hundredvis af indbyggede børster, lærred og tegneværktøjer
 • Partikelbørster, hver med egen adfærd, der producerer kaotiske og smukke resultater
 • Hard Media kontroller til brugerdefineret overfladestrukturering
 • Farvestyring og tilpasningsværktøjer
 • Integration med Wacom Cintiq og Intuos input enheder
 • Brugerdefineret brugergrænseflade
 • Video-øvelser er tilgængelige i Discovery Center
______ product_text7585 ___

Skærmbillede af Corel Painter 2020

Hovedfunktioner

Corel Painter er en digital kunststudio, der gør det muligt for både nybegyndere og fagfolk at skabe realistiske digitale malerier . Softwaren indeholder flere forskellige typer børster, lærred og tegneværktøjer. Det integrerer også med flere industristandard pen skærme og tegning tabletter, så malere kan tegne freehand digital kunst. Maleren er en tværplatformsapplikation, der gør det muligt for både MacOS og Windows-brugere at oprette og dele digital kunst.

Maleren indeholder en række digitale kunstværktøjer, der forbedrer kreativprocessen. Disse værktøjer omfatter luftbørster, kridt, farveblyanter, oliebørster, svampe, akvareller og andre. Brugere kan vælge en stregtype for hvert tegneværktøj, som gør det muligt at anvende forskellige stilarter på lærredet. Maleren giver fysikinspirerede partikelbørster, der giver kunstnere mulighed for at dykke videre ind i deres kreative vision. Disse børster kommer i tre typer (Gravity, Flow og Springs) med deres egen adfærd for vilde og fantasifulde resultater. Kunstnere kan også vælge forskellige lærredstyper, såsom realistisk papirmateriale, og kan tilpasse malingsoverfladen ved hjælp af Hard Media-kontroller.

Corel Painter integrerer med state-of-the-art digitale frihåndstegningsenheder, herunder Wacoms Cintiq interaktive pen skærme og Intuos tegning tabletter. Disse input enheder giver en realistisk og flydende maleri oplevelse, når du opretter digital kunst. Kunstnere kan også eksperimentere med farveteori ved hjælp af blandingsoverflader og farvehjul.

Maleren bruges i professionelle kunststudier samt af kunststuderende i uddannelsesmæssige uddannelsesmiljøer. Det bruges også af hjemmebrugere til at skabe digitale illustrationer og til at tilføje kunstneriske effekter til digitale billeder. Det er et godt værktøj til dem, der søger at skabe digitalt kunstværk, samtidig med at de ser ud til de traditionelle medier.

Opdateret: 3. juli 2019

______ produkt_main_features14598 ___ ______ produkt_text14598 ___ ______ product_main_features14599 ___ ______ product_text14599 ___ ______ product_main_features10935 ___
 • Qt Creator for at bruge et komplet, integreret udviklingsmiljø
 • Qt Designer til design af GUI'er
 • Qt Simulator til test af applikationer
 • Qt Assistant til visning af online dokumentation
 • Qt-sprogforsker til oversættelse af Qt, C ++ og Qt Quick-applikationer
______ product_text10935 ___

Digia Qt SDK er et softwareudviklingssæt (SDK), der bruges til at oprette tværplatformsapplikationer. SDK blev udviklet af Nokia, før den blev erhvervet af Digia, som udvikler softwaren sammen med Qt-projektet. Qt SDK er designet til C ++ og Qt Meta Language (QML) og bruges ofte til at udvikle mobile applikationer , selvom du også kan opbygge desktop og indlejrede applikationer. Sammen med understøttelse af Windows, OS X og Linux, giver SDK også værktøjskæder til udvikling af Android- og iOS-applikationer.

Qt SDK leveres med forskellige hjælpeprogrammer til hvert trin i udviklingscyklussen. Qt Creator-værktøjet er en IDE, som er specielt nyttigt for nye Qt-brugere, der gør det muligt for dem at begynde at udvikle hurtigere. Qt Designer er et WYSIWYG-værktøj, der bruges til at opbygge og designe GUI'er. QT Simulator bruges til at teste din ansøgning, og Qt Assistant giver dig mulighed for at se online dokumentation i Qt help file format. Endelig bruges Qt-lingvist til oversættelse af Qt, C ++ og Qt Quick-applikationer til lokale sprog.

Qt SDK er et kompetent SDK til udvikling af applikationer til desktop, indlejrede og mobile applikationer. Selvom det tilbyder nyttige udviklingsværktøjer og platformsupport, lader Digia Qt SDK dig ind i det mindre kendte QML-sprog, hvilket gør det til et upraktisk valg til at udvikle dine applikationer.

Opdateret: september 10, 2015

______ produkt_main_features14600 ___ ______ produkt_text14600 ___ ______ product_main_features7928 ___
 • Understøtter en række diskbilledeformater, herunder IMG, BIN og ISO
 • Brænder lyd-cd'er fra populære lydformater, f.eks. MP3 og Ogg
 • Kontrollerer kvaliteten af de forbrændinger, dit drev opretter
______ product_text7928 ___

Lyn UK! ImgBurn er et program, der bruges til at brænde cd-, dvd-, HD-dvd- og Blu-ray-diske. Det er baseret på DVD Decrypter-diskbrændingsmotoren.

ImgBurn har flere forskellige tilstande, hver med forskellige funktioner. Du kan læse en disk til en billedfil, oprette en billedfil fra filer på din computer, skrive en billedfil til en disk, kontrollere, om en disk er læsbar og kontrollere kvaliteten af de forbrændinger, som dit drev skaber. ImgBurn understøtter en lang række billedfilformater, såsom BIN, IMG, ISO og DVD, og kan brænde lyd-cd'er fra populære lydformater, herunder MP3, Ogg og AAC.

ImgBurn er en simpel og letvægtsapplikation til brænding af cd-, dvd-, HD-dvd- og Blu-ray-diske. Det tilbyder få funktioner, men hvis du bare søger et gratis program til at brænde dine diske, Lightning UK! ImgBurn vil få jobbet gjort.

Opdateret: 10. februar 2015

______ product_main_features7557 ___
 • Intuitivt interface med multitrack redigering
 • Støtte til ASIO, VSTi og VST
 • Leveres med et massivt bibliotek med royaltyfrie lydløkker og lydeffekter
 • Avanceret lyddesign med Noise Generator og Pitch Bender
 • Fjern eller reducer baggrundsstøj
 • Arbejde med lyd i Premiere Pro-projekter
 • Opret syntetiseret tale til spil, video og andre lydproduktioner
 • Rediger flere lydfiler på en gang med batchbehandling
______ product_text7557 ___

Skærmbillede af Adobe Audition CC 2019

Hovedfunktioner

Adobe Audition er en digital lydarbejdsstation designet til professionel lydredigering. Audition for Creative Cloud er den første 64-bit version af applikationen. Det blev oprindeligt udgivet af Syntrillium som Cool Edit, men blev senere købt af Adobe og omdøbt til Audition.

Du kan bruge Audition til at optage separate lydspor og kombinere dem til en fuld musikalsk sammensætning. Programmet indeholder ikke-destruktiv multitrack redigering, men har også en bølgeform redigering visning til destruktiv redigering. De separate lydspor kan også finjusteres ved hjælp af værktøjer som tonejustering og tonehøjdebøjning.

Udover musikens sammensætning er Audition også almindeligt anvendt til redigering af lyd til videoproduktioner. Dens integration med Premiere Pro giver dig mulighed for hurtigt at fjerne uønsket baggrundsstøj med værktøjet Sound Removal og derefter hoppe lige tilbage til Premiere Pro for at fortsætte videoredigering. Du kan endda åbne Premiere Pro-projekter direkte fra mediebrowseren i Audition og vælge bestemte sekvenser, der skal ændres.

Adobe Audition er en fantastisk lydredaktør og en fuldverdig digital lydarbejdsstation, som både fagfolk og hobbyfolk vil finde nyttige. Med sine mange forskellige værktøjer og nem integration med andre Adobe-produkter er det et godt valg til lydredigering.

Opdateret: 12. november 2018

______ product_main_features7881 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Administrerer multimedieindhold i et enkelt integreret bibliotek
 • Brugerdefineret brugergrænseflade med skind
 • Understøtter brugerudviklede plugin-moduler
 • Online browsing og shoppingfunktioner
______ product_text7881 ___

Skærmbillede af Nullsoft Winamp 5.6

Hovedfunktioner

Nullsoft Winamp er en medieafspiller, der afspiller lyd-, video- og andet multimedieindhold. Softwaren understøtter mange lyd- og videofilformater og giver værktøjer til at organisere musik- og videofiler i afspilningslister og søgbare biblioteker.

Winamp indeholder følgende komponenter til afspilning, organisering, brænding og synkronisering af medier:

Hvis du leder efter en medieafspiller til privat brug, kan Winamp være svaret. Det giver mange af de standardfunktioner, der følger med de fleste medieafspillere, samtidig med at du kan tilpasse det. Du kan bruge Winamp SDK, som leveres af Nullsoft, til at bidrage med plug-ins, der tilføjer nyttige funktioner til softwaren. Hvis du leder efter en erstatning til Microsoft Windows Media Player eller Apple iTunes, skal du tjekke den brugerdefinerede Nullsoft Winamp medieafspiller.

Opdateret: 27. februar 2018

______ product_main_features7726 ___
 • Understøtter en række lydformater, f.eks. MP3, WAV og AIFF
 • Funktioner uden afspilning og ReplayGain-understøttelse
 • Tillader dig at tilpasse grænsefladen
 • Gør det muligt at udvide funktionaliteten af applikationen til at blive udvidet via plugins
______ product_text7726 ___

Foobar2000 er en letvægts, freeware lydafspiller til Windows. Det blev oprindeligt udviklet af Peter Pawlowski i 2001.

Programmet understøtter en række lydformater, såsom MP3, MP4, WMA, WAV, AAC og AIFF. Foobar2000 giver en brugerdefineret grænseflade, gapløs afspilning af lydspor, avancerede taggerfunktioner og ReplayGain-understøttelse, der gør lyden af hver sang konsekvent. Også applikationen giver dig mulighed for at installere plugins for at udvide afspillerens funktionalitet.

Foobar2000 er en afspiller, der gør det muligt for Windows-brugere at tilpasse deres lytteoplevelse. Den understøtter mange lydformater og kan udvides til at understøtte mere. Det giver også flere nyttige lydfunktioner, såsom ReplayGain support og evnen til at rippe lyd-cd'er. Foobar2000 er en pålidelig og brugerdefineret lydafspiller til Windows-brugere.

Opdateret: 3. juli 2018

______ product_main_features8706 ___
 • Understøtter MP3, MOD og WAV-formater
 • Tillader plugins at udvide formatsupport og forbedre lydudgang
 • Gør det muligt at ændre spillerens hud
______ product_text8706 ___

XMMS er en open source multimedieafspiller til Linux. Spilleren blev modelleret efter Nullsoft's Winamp.

Multimedieafspilleren bruges primært til lydafspilning og understøtter flere lydformater, herunder MP3, MOD og WAV. Spillernes mest fremtrædende træk er dets evne til at blive tilpasset. Du kan installere plugins til at understøtte flere lyd- og videoformater og forbedre lydudgangen. Spillerens interface kan også ændres, da der er mange skind til download på XMMS website.

XMMS bruges mest af folk, der søger at tilpasse deres lydafspiller, uanset om det er ved at installere plugins eller interface skins . Spilleren indeholder dog ikke mange muligheder og ser dateret ud. Men hvis du er en Linux-bruger på udkig efter en brugerdefineret multimedieafspiller, er XMMS et solidt valg.

Opdateret: 18. juni 2015

______ produkt_main_features10635 ___
 • Understøtter flere lydformater som WAVE, MP3 og Ogg
 • Tillader dig frit at arrangere lyd i dens spilleliste
 • Tilbyder over 30 synthesizere inklusive akustisk bas og elektrisk guitar
 • Gør det muligt at installere yderligere funktionalitet via plugins
______ product_text10635 ___

FL Studio, tidligere kendt som FruityLoops, er en DAW til Windows og macOS. FL Studio giver dig mulighed for at komponere, optage, redigere og mikse musik. Det er også tilgængeligt som en mobil version til iOS- og Android-platforme.

FL Studio understøtter en række lydformater, f.eks. WAVE, MIDI, Ogg og BeatCreator Groove, sammen med dens proprietære sang og mobile sang formater. Applikationens spilleliste kan være vært for et ubegrænset antal lydoptagelser og giver dig mulighed for frit at arrangere lyd. Du kan oprette musikarrangementer ved at vælge fra over 30 synthesizere, såsom akustisk bas, syntetisk bas, elektrisk guitar og klaver.

Nogle af værktøjerne, der leveres af DAW, inkluderer tonehøjdekorrektion, tonehøjdeforskydning, tidsstrækning, beat-detektion, harmonisering og lydvridning. DAW er også udvidelig, så det er muligt at installere plugins for yderligere funktionalitet. Du kan tilføje instrumenter, effekter og andre funktioner, der ikke er inkluderet i applikationen.

FL Studio er en DAW-kvalitet og fås i tre forskellige udgaver, der giver forskellige funktioner afhængigt af dine behov. Hver version er rimeligt prissat for, hvad den tilbyder, hvilket gør FL Studio til et fristende valg til produktion af musik.

Opdateret: 7. januar 2019

______ product_main_features8705 ___
 • Vises ligner Windows Media Player 6.4
 • Giver VCD, SVCD og DVD afspilning uden yderligere software eller codecs
 • Understøtter AVI-undertekster
 • Tilpasningsgrænsefladen, som f.eks. værktøjslinjen
______ product_text8705 ___

Skærmbillede af Media Player Classic 1.7

Hovedfunktioner

Media Player Classic er et open source-program, der ser ud og føles ligner Windows Media Player 6.4. Den vigtigste gaffel med Media Player Classic er hjemmebiograf, som giver ekstra muligheder og funktioner.

Afspilleren giver SVCD, VCD og DVD-afspilning ud af boksen. Det understøtter mange populære video- og lydformater, såsom H.264, MPEG-4 ASP, OGG og FLV. Programmet giver funktioner som evnen til at fjerne rive og støtte til forbedret videogengivelse. Media Player Classic kan tilpasses, som gør det muligt at konfigurere forskellige aspekter som afspilningsværktøjslinjen. Spilleren er også letvægts og bruger lidt hukommelse, som giver dig mulighed for at bruge det på ældre computere.

Media Player Classic er et program til brugere, der ønsker udseendet af Windows Media Player 6.4. Men bortset fra nostalgiske formål er der ikke mange grunde til at vælge denne applikation over andre Windows Media Player.

Opdateret: 25. september 2017

______ produkt_main_features7650 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Kompatibel med flere platforme
 • Konverterer mediefiler til en række lyd- og videoformater
 • Tilvejebringer en simpel brugergrænseflade
______ product_text7650 ___

Skærmbillede af VideoLAN VLC medieafspiller 2.2.6

Hovedfunktioner

VideoLAN VLC medieafspiller er en populær open source medieafspiller, der kører på Windows-, Mac-, Linux-, iOS- og Android-platforme. Det kan afspille et stort udvalg af medieformater, herunder filer gemt på diske, lyd- og videofiler downloadet fra internettet og streaming media.

VLC medieafspillerens hovedfunktion afspiller video- og lydfiler. Den kan læse et stort antal populære video- og lydformater, såsom MPEG, MP4, MOV, WMV, H.263, WAV, FLV og AVI. Spilleren kan også konvertere medier til mange af de samme formater, som den kan læse, herunder MPEG, ASF, AAC og MP3 formater.

Du kan afspille og organisere dine video-, lyd- eller billedfiler ved at trække og slippe dem ind i programmet. Når det er importeret, kan du oprette afspilningslister til kategorisering af dit medieindhold. Du kan også abonnere på podcasts og streame musik gennem applikationen.

VideoLAN VLC medieafspiller er en fantastisk løsning til hjemmebrugere, der ønsker at afspille deres yndlingsmediefiler. Selvom det muligvis ikke tilbyder så mange funktioner som NullSoft Winamp, Apple iTunes eller Microsoft Windows Media Player, kan det genkende og åbne flere formater. Af den grund alene er det værd at installere VideoLAN VLC medieafspiller på din computer.

Opdateret: 28. januar 2019

___
Fælles WV Filnavne
___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer i et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, hvorfor der findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Sikkerhedskopieringsfiler ______ categories_text29 ___

Kategorien Backup Files indeholder individuelle filbackups og filer relateret til backup software. Individuelle sikkerhedskopier genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler inkluderer inkrementelle sikkerhedskopier og fulde system-sikkerhedskopier.

______ kategorier_navn30 ___ Diverse filer ______ kategorier_text30 ___

Kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer inden for andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ kategorier_text31 ___

Kategorien Webfiler inkluderer filer relateret til websteder og webservere. Disse inkluderer statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer, der refereres til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ kategorier_text32 ___

Kategorien Videofiler inkluderer en lang række videoformater, der bruger forskellige codecs til at kode og komprimere videodata. Denne kategori inkluderer også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ kategorier_tekst33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rich text-formater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler inkluderer tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-beskeder.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ categories_text34 ___

Kodede filer er filer, der gemmer data i et kodet format. Disse omfatter krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binære kodede tekstfiler. Filer kodes ofte for sikkerhedsmæssige formål og forhindrer dem i at blive beskadiget under dataoverførsler.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ kategorier_text35 ___

3D-billedfiler inkluderer tredimensionelle modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin Files ______ kategorier_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins kaldes også tilføjelser og udvidelser.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil, der er udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en software-emulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ kategorier_text38 ___

CAD (Computer-Aided Design) filer kan indeholde 2D eller 3D design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer benævnes ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ______ kategorier_text39 ___

Kategorien Lydfiler inkluderer komprimerede og ukomprimerede lydformater, som indeholder bølgeformdata, der kan afspilles med lydafspilningssoftware. Denne kategori omfatter også MIDI-filer, musikalske scoringer og lydprojektfiler, som typisk ikke indeholder lyddata.

______ kategorier_navn40 ___ Datafiler ______ kategorier_text40 ___

Datafiler er den mest almindelige type computerfiler. De kan installeres med applikationer eller oprettes af brugere. De fleste datafiler gemmes i et binært format, selv om nogle lagrer data som almindelig tekst. Eksempler på datafiler inkluderer biblioteker, projektfiler og gemte dokumenter.

______ kategorier_navn41 ___ Indstillinger Filer ______ kategorier_text41 ___

Indstillingsfiler gemmer indstillinger for operativsystemet og applikationer. Disse filer skal ikke åbnes af brugeren, men ændres af det tilsvarende program, når programindstillingerne ændres. Indstillinger filer kan også kaldes præference filer eller configaton filer.

______ kategorier_navn42 ___ Diskbilledfiler ______ categories_text42 ___

Diskbilledfiler indeholder en nøjagtig kopi af en harddisk eller anden type medier. De inkluderer alle filerne samt filsystemoplysninger. Dette gør det muligt at bruge diskbilleder til duplikering af diske, cd'er og dvd'er. De bruges ofte også til backup formål.

______ kategorier_navn43 ___ GIS-filer ______ kategorier_text43 ___

Kategorien GIS (Geographic Information Systems) inkluderer filer relateret til GPS-enheder og kortlægningssoftware. Disse filer kan indeholde kort, gemte ruter og waypoints. Mange GIS-filer gemmes i åbne formater, som kan overføres mellem GPS-enheder og computersystemer.

______ kategorier_navn44 ___ Raster-billedfiler ______ categories_text44 ___

Rastergrafik er den mest almindelige type billedfiler. De består af et gitter af pixels, hvor hver pixel repræsenterer en individuel farve i billedet. Både webgrafik og digitale fotos gemmes som rastergrafik. Mens nogle rasterbilledformater er ukomprimeret, bruger de mest en vis form for kompression.

______ kategorier_navn45 ___ e-bog-filer ______ kategorier_text45 ___

eBook-filer er digitale bøger designet til at blive vist på eReaders, såsom Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook og iPad. Men de kan ofte ses på en pc ved hjælp af eReader-software. Mens mange e-bog-formater kan ses på flere enheder, kan nogle proprietære e-bog-formater kun ses ved hjælp af specifik hardware eller software.

______ kategorier_navn46 ___ Sidelayout-filer ______ kategorier_text46 ___

Sidelayout-filer er dokumenter, der kan indeholde både tekst- og billeddata. De indeholder også formateringsoplysninger, som definerer sidestørrelse, margener og hvordan indhold er organiseret på siden. Dokumenter til sidelayout bruges ofte til at oprette udskrivbare publikationer, såsom aviser, magasiner og brochurer.

______ kategorier_navn47 ___ Systemfiler ______ kategorier_text47 ___

Kategorien Systemfiler inkluderer filer relateret til Mac-, Windows- og Linux-operativsystemer. Nogle eksempler inkluderer systembiblioteker, ikoner, temaer og enhedsdrivere. Filer udgivet af systemet er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn48 ___ Udviklerfiler ______ categories_text48 ___

Kategorierne Developer Files indeholder filer relateret til softwareudvikling. Disse omfatter programmeringsprojektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Kompilerede objekter og komponenter er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn49 ___ Executable Files ______ categories_text49 ___

Executable filer indeholder kode, der køres, når filen åbnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, scripts og makroer betragtes alle som eksekverbare filer. Da disse filtyper kører kode, når de åbnes, må ikke ukendte eksekverbare filer, som dem, der modtages som e-mail-vedhæftede filer, ikke åbnes.

______ kategorier_navn50 ___ Fontfiler ______ categories_text50 ___

Skrifttypefiler indeholder en eller flere skrifttyper, der kan åbnes af operativsystemet og applikationerne. De fleste moderne skrifttyper gemmes i enten OpenType- eller TrueType-formaterne, som kan bruges af både Macintosh- og Windows-computere.

______ kategorier_navn51 ___ Camera Raw Files ______ categories_text51 ___

Camera raw-filer er billedfiler oprettet af digitale kameraer. De gemmes i et ukomprimeret og ubearbejdet format, der lagrer de nøjagtige data, der er taget af kameraets sensor. Fordi hver type digitalkamera har en anden sensor, findes der mange forskellige typer kameraformater. For at åbne en kamera raw-fil skal programmet understøtte både filtypen og den specifikke kameramodel, der har taget billedet.

______ kategorier_navn52 ___ Regnearkfiler ______ categories_text52 ___

Regnearkfiler gemmer data i celler, som er organiseret i rækker og kolonner. Hver celle kan indeholde en bestemt type data, såsom en tekststreng, nummer eller dato. Celler kan også indeholde formler, som refererer til andre celler.

______ kategorier_navn53 ___ Databasefiler ______ categories_text53 ___

Databasefiler gemmer data i et struktureret format, organiseret i tabeller og felter. Individuelle poster i en database kaldes poster. Databaser bruges almindeligt til lagring af data refereret af dynamiske websites.

______ kategorier_navn54 ___ Vector billedfiler ______ categories_text54 ___

Vector grafik består af stier, snarere end individuelle pixels. Disse stier kan bruges til at repræsentere linjer og former inden for billedet. De fleste vektorbilledformater kan også omfatte farver, gradienter og billedvirkninger. Da vektor grafik gemmer billeddata som stier, kan de forstørres uden at miste kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for logoer og andre typer tegninger.

______ udvidelsesbeskrivelse20340 ___

Fil oprettet i WAP (Wireless Application Protocol) Binary XML (WBXML) format, et kompakt binært filformat, der bruges til transmission af XML-dokumenter via trådløse mobilnetværk; tillader mobile enheder at bevare XML-formatering, mens reduktionstiden reduceres.

______ udvidelse_text20340 ___ ______ udvidelse_common20340 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20337 ___

Indeholder DVD-projektinformation for en DVD oprettet med InterVideo WinDVD Creator; gemmer information om projektkonfiguration og referencer til videoklip, der bruges af DVD-projektet.

______ udvidelse_text20337 ___

WinDVD Creator-projekter kan eksporteres til en iPod, Sony PSP eller et DV-videokamera. De kan også brændes på en VCD-, SVCD-, DVD-, DVD-dobbeltlag eller en DVD +/- VR-disk.

______ udvidelse_common20337 ___ ______ udvidelsesbeskrivelse20341 ___

Lydfil komprimeret ved hjælp af WavPack Hybrid Lossless Compression; understøtter både lossy og lossless kompression, der producerer komprimerede filer af høj kvalitet; komprimeringsforholdet er typisk mellem 30% og 70%.

______ udvidelse_text20341 ___

WavPack-komprimering understøtter mono, stereo og multikanals lyd. Den er kompatibel med de fleste PCM-lydformater, herunder 8, 16, 24 og 32-bit optagelser, og understøtter samplingshastigheder fra 6 til 192 kHz.

______ udvidelse_common20341 ___ ______ product_main_features7756 ___
 • Understøtter over 500 billedformater
 • Eksporterer billeder til over 70 forskellige formater
 • Giv en billedbrowser, der ligner din operativsystems filovervågningsværktøj
___ ___ product_text7756 ___ ___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer i et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, og derfor findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Backup-filer ______ categories_text29 ___

Kategorien Backup Files indeholder individuelle filbackups og filer relateret til backup software. Individuelle backupfiler genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler omfatter inkrementelle sikkerhedskopier og fulde systembackups.

______ kategorier_navn30 ___ Forskellige filer ______ categories_text30 ___

kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer ind i andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ categories_text31 ___

Webfilkategorien indeholder filer relateret til websteder og webservere. Disse omfatter statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer henvist til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ categories_text32 ___

Kategorien Video filer indeholder en bred vifte af videoformater, som bruger forskellige kodeker til at kode og komprimere videodata. Denne kategori omfatter også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ categories_text33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rige tekstformater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler omfatter tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-meddelelser.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ categories_text34 ___

Kodede filer er filer, der gemmer data i et kodet format. Disse omfatter krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binære kodede tekstfiler. Filer kodes ofte for sikkerhedsmæssige formål og forhindrer dem i at blive beskadiget under dataoverførsler.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ categories_text35 ___

3D-billedfiler omfatter tredimensionale modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin Files ______ categories_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins benævnes også add-ons og extensions.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en softwareemulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ categories_text38 ___

CAD-filer (Computer-Aided Design) kan indeholde 2D- eller 3D-design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer benævnes ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ______ categories_text39 ___

Lydfilkategorien indeholder komprimerede og ukomprimerede lydformater, som indeholder bølgeformdata, der kan afspilles med lydafspillingssoftware. Denne kategori omfatter også MIDI-filer, musikalske scoringer og lydprojektfiler, som typisk ikke indeholder lyddata.

______ kategorier_navn40 ___ Datafiler ______ categories_text40 ___

Datafiler er den mest almindelige type computerfiler. De kan installeres med applikationer eller oprettet af brugere. De fleste datafiler gemmes i et binært format, selv om nogle lagrer data som almindelig tekst. Eksempler på datafiler omfatter biblioteker, projektfiler og gemte dokumenter.

______ kategorier_navn41 ___ Indstillinger Filer ______ categories_text41 ___

Indstillingsfiler gemmer indstillinger for operativsystemet og applikationerne. Disse filer er ikke beregnet til at blive åbnet af brugeren, men ændres af den tilsvarende applikation, når programindstillingerne ændres. Indstillinger filer kan også kaldes præference filer eller configaton filer.

______ kategorier_navn42 ___ Diskbilledfiler ______ categories_text42 ___

Diskbilledfiler indeholder en nøjagtig kopi af en harddisk eller anden type medier. De omfatter alle filerne, såvel som filsystemoplysningerne. Dette gør det muligt at bruge diskbilleder til duplikering af diske, cd'er og dvd'er. De bruges ofte også til backup formål.

______ kategorier_navn43 ___ GIS-filer ______ categories_text43 ___

GIS (Geographic Information Systems) kategori indeholder filer relateret til GPS enheder og kortlægning software. Disse filer kan indeholde kort, gemte ruter og waypoints. Mange GIS-filer gemmes i åbne formater, som kan overføres mellem GPS-enheder og computersystemer.

______ kategorier_navn44 ___ Raster Image Files ______ categories_text44 ___

Rastergrafik er den mest almindelige type billedfiler. De består af et gitter af pixels, hvor hver pixel repræsenterer en individuel farve i billedet. Både webgrafik og digitale fotos gemmes som rastergrafik. Mens nogle rasterbilledformater er ukomprimeret, bruger de mest en vis form for kompression.

______ kategorier_navn45 ___ eBook-filer ______ categories_text45 ___

eBook-filer er digitale bøger designet til at blive vist på eReaders, såsom Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook og iPad. Men de kan ofte ses på en pc ved hjælp af eReader-software. Mens mange eBook-formater kan ses på flere enheder, kan nogle proprietære eBook-formater kun ses ved hjælp af specifik hardware eller software.

______ kategorier_navn46 ___ Sidelayout-filer ______ categories_text46 ___

Side layoutfiler er dokumenter, som kan indeholde både tekst- og billeddata. De indeholder også formateringsoplysninger, som definerer sidestørrelse, margener og hvordan indhold er organiseret på siden. Sidelayoutdokumenter bruges ofte til at lave trykte publikationer, såsom aviser, blade og brochurer.

______ kategorier_navn47 ___ Systemfiler ______ categories_text47 ___

Systemfilen indeholder filer relateret til Mac, Windows og Linux operativsystemer. Nogle eksempler omfatter systembiblioteker, ikoner, temaer og enhedsdrivere. Filer udgivet af systemet er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn48 ___ Udviklerfiler ______ categories_text48 ___

Kategorierne Developer Files indeholder filer relateret til softwareudvikling. Disse omfatter programmeringsprojektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Kompilerede objekter og komponenter er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn49 ___ Executable Files ______ categories_text49 ___

Executable filer indeholder kode, der køres, når filen åbnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, scripts og makroer betragtes alle som eksekverbare filer. Da disse filtyper kører kode, når de åbnes, må ikke ukendte eksekverbare filer, som dem, der modtages som e-mail-vedhæftede filer, ikke åbnes.

______ kategorier_navn50 ___ Font filer ______ categories_text50 ___

Skrifttypefiler indeholder en eller flere skrifttyper, der kan åbnes af operativsystemet og applikationerne. De fleste moderne skrifttyper gemmes i enten OpenType eller TrueType-formaterne, som kan bruges af både Macintosh og Windows-computere.

______ kategorier_navn51 ___ Camera Raw Files ______ categories_text51 ___

Camera raw-filer er billedfiler oprettet af digitale kameraer. De gemmes i et ukomprimeret og ubearbejdet format, der lagrer de nøjagtige data, der er taget af kameraets sensor. Fordi hver type digitalkamera har en anden sensor, findes der mange forskellige typer kameraformater. For at åbne en kamera raw-fil skal programmet understøtte både filtypen og den specifikke kameramodel, der har taget billedet.

______ kategorier_navn52 ___ Regnearkfiler ______ categories_text52 ___

Regnearkfiler gemmer data i celler, som er organiseret i rækker og kolonner. Hver celle kan indeholde en bestemt type data, såsom en tekststreng, nummer eller dato. Celler kan også indeholde formler, som refererer til andre celler.

______ kategorier_navn53 ___ Databasefiler ______ categories_text53 ___

Databasefiler gemmer data i et struktureret format, organiseret i tabeller og felter. Individuelle poster i en database kaldes poster. Databaser bruges almindeligt til lagring af data refereret af dynamiske websites.

______ kategorier_navn54 ___ Vector billedfiler ______ categories_text54 ___

Vector grafik består af stier, snarere end individuelle pixels. Disse stier kan bruges til at repræsentere linjer og former inden for billedet. De fleste vektorbilledformater kan også omfatte farver, gradienter og billedvirkninger. Da vektor grafik gemmer billeddata som stier, kan de forstørres uden at miste kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for logoer og andre typer tegninger.

______ extension_description20338 ___

Bibliotek oprettet og brugt af Corel Painter, et tegneprogram, der bruges til at oprette digitalt kunstværk; Indeholder en samling af medier væver, som er teksturerede mønstre, der kan tilføjes til lærredet; Inkluderer Pastel Plaid, Checkerboard Diamonds og Picnic væver; ligner %li_nk% Photoshop børster.

______ extension_text20338 ___

Biblioteket af væv kan fås gennem Painter's Media Library Panel. Vælg Vindue → Mediebibliotekspaneler → Væver, og panelet Mediebibliotek vises med faner til Mønster, Gradient, Dyse, Udseende og Væv biblioteker. Du kan derefter vælge at oprette, importere eller eksportere et bibliotek med udvidelsen "weavelibrary".

______ extension_common20338 ___ ______ product_main_features7756 ___
 • Understøtter over 500 billedformater
 • Eksporterer billeder til over 70 forskellige formater
 • Giver en billedbrowser, der ligner dit operativsystems filovervågningsværktøj
___XnSoft XnViewMP er et gratis, alsidigt program, der kan åbne, redigere og konvertere over 500 forskellige billedfilformater. Programmet er gratis til private eller uddannelsesmæssige brugere, men kræver en licens til kommerciel brug.

XnViewMP understøtter mange standardformatformater samt mange proprietære og uklare formater. Udover billeder understøtter det også et begrænset antal multimedieformater, herunder Windows Media ( %li_nk% ) og MPEG. Softwaren giver en intuitiv Windows Explorer-lignende browser-grænseflade og integreres med operativsystemets kontekstmenu, hvilket gør det nemt at åbne og se filer.

XnViewMP giver dig mulighed for at se billeder på mange forskellige måder. For eksempel tilbyder programmet miniaturebilleder, fuldskærm og filmstrimmelvisning. Du kan også redigere dine billeder ved hjælp af funktioner som afgrøde, kontrast, farveændring, filtre og effekter. Programmet giver også en skærmopsamlingsfunktion til at tage skærmbilleder af skrivebordet.

XnSoft XnViewMP er et meget nyttigt multimedieprogram til visning og konvertering af billedfiler. Med sin filvisning grænseflade, kan det også fordoble som en fil browsing og udforske værktøj. Hvis du arbejder med billeder, specielt billeder, der har mere obskure billedformater, er XnViewMP et praktisk redskab til at holde.

Opdateret: 18. april 2019

______ product_main_features14503 ___
 • Konverter Webshots-filer til JPEG-formatet
 • Batchbehandling og omdøbningskapacitet
 • Uddrag individuelle billeder fra en hel samling
______ product_text14503 ___

Ultimate Webshots Converter (UWC) er et gratis program, der giver dig mulighed for at konvertere Webshots-filer til JPEG-format. Den er tilgængelig som en stabil udgave til Windows, men er også tilgængelig til OS X med tilladelse til Yuriy Gorvitovskiy og Linux med Serge Weinstock.

Programmet giver dig mulighed for at konvertere %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% filer i JPEG-format. Applikationen giver batchbehandling og omdøbsfunktioner for at hjælpe dig med at spare tid. UWC giver dig også mulighed for at gennemse Webshots billeder og samlinger og hente individuelle billeder fra en hel samling.

Dette program er et pålideligt værktøj, der leverer på sit løfte om at konvertere Webshots-filer til JPEG-formatet. Dens pålidelighed og understøttelse af batch-konvertering gør Ultimate Webshots Converter til en af de bedste applikationer, der er tilgængelige til håndtering af Webshots-fotos.

Opdateret: 17. april 2015

______ product_main_features7585 ___
 • Realistisk digital kunstmaleri
 • Hundredvis af indbyggede børster, lærred og tegneværktøjer
 • Partikelbørster, hver med egen adfærd, der producerer kaotiske og smukke resultater
 • Hard Media kontroller til brugerdefineret overfladestrukturering
 • Farvestyring og tilpasningsværktøjer
 • Integration med Wacom Cintiq og Intuos input enheder
 • Brugerdefineret brugergrænseflade
 • Video-øvelser er tilgængelige i Discovery Center
______ product_text7585 ___

Skærmbillede af Corel Painter 2020

Hovedfunktioner

Corel Painter er en digital kunststudio, der gør det muligt for både nybegyndere og fagfolk at skabe realistiske digitale malerier . Softwaren indeholder flere forskellige typer børster, lærred og tegneværktøjer. Det integrerer også med flere industristandard pen skærme og tegning tabletter, så malere kan tegne freehand digital kunst. Maleren er en tværplatformsapplikation, der gør det muligt for både MacOS og Windows-brugere at oprette og dele digital kunst.

Maleren indeholder en række digitale kunstværktøjer, der forbedrer kreativprocessen. Disse værktøjer omfatter luftbørster, kridt, farveblyanter, oliebørster, svampe, akvareller og andre. Brugere kan vælge en stregtype for hvert tegneværktøj, som gør det muligt at anvende forskellige stilarter på lærredet. Maleren giver fysikinspirerede partikelbørster, der giver kunstnere mulighed for at dykke videre ind i deres kreative vision. Disse børster kommer i tre typer (Gravity, Flow og Springs) med deres egen adfærd for vilde og fantasifulde resultater. Kunstnere kan også vælge forskellige lærredstyper, såsom realistisk papirmateriale, og kan tilpasse malingsoverfladen ved hjælp af Hard Media-kontroller.

Corel Painter integrerer med state-of-the-art digitale frihåndstegningsenheder, herunder Wacoms Cintiq interaktive pen skærme og Intuos tegning tabletter. Disse input enheder giver en realistisk og flydende maleri oplevelse, når du opretter digital kunst. Kunstnere kan også eksperimentere med farveteori ved hjælp af blandingsoverflader og farvehjul.

Maleren bruges i professionelle kunststudier samt af kunststuderende i uddannelsesmæssige uddannelsesmiljøer. Det bruges også af hjemmebrugere til at skabe digitale illustrationer og til at tilføje kunstneriske effekter til digitale billeder. Det er et godt værktøj til dem, der søger at skabe digitalt kunstværk, samtidig med at de ser ud til de traditionelle medier.

Opdateret: 3. juli 2019

______ produkt_main_features14598 ___ ______ produkt_text14598 ___ ______ product_main_features14599 ___ ______ product_text14599 ___ ______ product_main_features10935 ___
 • Qt Creator for at bruge et komplet, integreret udviklingsmiljø
 • Qt Designer til design af GUI'er
 • Qt Simulator til test af applikationer
 • Qt Assistant til visning af online dokumentation
 • Qt-sprogforsker til oversættelse af Qt, C ++ og Qt Quick-applikationer
______ product_text10935 ___

Digia Qt SDK er et softwareudviklingssæt (SDK), der bruges til at oprette tværplatformsapplikationer. SDK blev udviklet af Nokia, før den blev erhvervet af Digia, som udvikler softwaren sammen med Qt-projektet. Qt SDK er designet til C ++ og Qt Meta Language (QML) og bruges ofte til at udvikle mobile applikationer , selvom du også kan opbygge desktop og indlejrede applikationer. Sammen med understøttelse af Windows, OS X og Linux, giver SDK også værktøjskæder til udvikling af Android- og iOS-applikationer.

Qt SDK leveres med forskellige hjælpeprogrammer til hvert trin i udviklingscyklussen. Qt Creator-værktøjet er en IDE, som er specielt nyttigt for nye Qt-brugere, der gør det muligt for dem at begynde at udvikle hurtigere. Qt Designer er et WYSIWYG-værktøj, der bruges til at opbygge og designe GUI'er. QT Simulator bruges til at teste din ansøgning, og Qt Assistant giver dig mulighed for at se online dokumentation i Qt help file format. Endelig bruges Qt-lingvist til oversættelse af Qt, C ++ og Qt Quick-applikationer til lokale sprog.

Qt SDK er et kompetent SDK til udvikling af applikationer til desktop, indlejrede og mobile applikationer. Selvom det tilbyder nyttige udviklingsværktøjer og platformsupport, lader Digia Qt SDK dig ind i det mindre kendte QML-sprog, hvilket gør det til et upraktisk valg til at udvikle dine applikationer.

Opdateret: september 10, 2015

______ produkt_main_features14600 ___ ______ produkt_text14600 ___ ______ product_main_features7928 ___
 • Understøtter en række diskbilledeformater, herunder IMG, BIN og ISO
 • Brænder lyd-cd'er fra populære lydformater, f.eks. MP3 og Ogg
 • Kontrollerer kvaliteten af de forbrændinger, dit drev opretter
______ product_text7928 ___

Lyn UK! ImgBurn er et program, der bruges til at brænde cd-, dvd-, HD-dvd- og Blu-ray-diske. Det er baseret på DVD Decrypter-diskbrændingsmotoren.

ImgBurn har flere forskellige tilstande, hver med forskellige funktioner. Du kan læse en disk til en billedfil, oprette en billedfil fra filer på din computer, skrive en billedfil til en disk, kontrollere, om en disk er læsbar og kontrollere kvaliteten af de forbrændinger, som dit drev skaber. ImgBurn understøtter en lang række billedfilformater, såsom BIN, IMG, ISO og DVD, og kan brænde lyd-cd'er fra populære lydformater, herunder MP3, Ogg og AAC.

ImgBurn er en simpel og letvægtsapplikation til brænding af cd-, dvd-, HD-dvd- og Blu-ray-diske. Det tilbyder få funktioner, men hvis du bare søger et gratis program til at brænde dine diske, Lightning UK! ImgBurn vil få jobbet gjort.

Opdateret: 10. februar 2015

______ product_main_features7557 ___
 • Intuitivt interface med multitrack redigering
 • Støtte til ASIO, VSTi og VST
 • Leveres med et massivt bibliotek med royaltyfrie lydløkker og lydeffekter
 • Avanceret lyddesign med Noise Generator og Pitch Bender
 • Fjern eller reducer baggrundsstøj
 • Arbejde med lyd i Premiere Pro-projekter
 • Opret syntetiseret tale til spil, video og andre lydproduktioner
 • Rediger flere lydfiler på en gang med batchbehandling
______ product_text7557 ___

Skærmbillede af Adobe Audition CC 2019

Hovedfunktioner

Adobe Audition er en digital lydarbejdsstation designet til professionel lydredigering. Audition for Creative Cloud er den første 64-bit version af applikationen. Det blev oprindeligt udgivet af Syntrillium som Cool Edit, men blev senere købt af Adobe og omdøbt til Audition.

Du kan bruge Audition til at optage separate lydspor og kombinere dem til en fuld musikalsk sammensætning. Programmet indeholder ikke-destruktiv multitrack redigering, men har også en bølgeform redigering visning til destruktiv redigering. De separate lydspor kan også finjusteres ved hjælp af værktøjer som tonejustering og tonehøjdebøjning.

Udover musikens sammensætning er Audition også almindeligt anvendt til redigering af lyd til videoproduktioner. Dens integration med Premiere Pro giver dig mulighed for hurtigt at fjerne uønsket baggrundsstøj med værktøjet Sound Removal og derefter hoppe lige tilbage til Premiere Pro for at fortsætte videoredigering. Du kan endda åbne Premiere Pro-projekter direkte fra mediebrowseren i Audition og vælge bestemte sekvenser, der skal ændres.

Adobe Audition er en fantastisk lydredaktør og en fuldverdig digital lydarbejdsstation, som både fagfolk og hobbyfolk vil finde nyttige. Med sine mange forskellige værktøjer og nem integration med andre Adobe-produkter er det et godt valg til lydredigering.

Opdateret: 12. november 2018

______ product_main_features7881 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Administrerer multimedieindhold i et enkelt integreret bibliotek
 • Brugerdefineret brugergrænseflade med skind
 • Understøtter brugerudviklede plugin-moduler
 • Online browsing og shoppingfunktioner
______ product_text7881 ___

Skærmbillede af Nullsoft Winamp 5.6

Hovedfunktioner

Nullsoft Winamp er en medieafspiller, der afspiller lyd-, video- og andet multimedieindhold. Softwaren understøtter mange lyd- og videofilformater og giver værktøjer til at organisere musik- og videofiler i afspilningslister og søgbare biblioteker.

Winamp indeholder følgende komponenter til afspilning, organisering, brænding og synkronisering af medier:

Hvis du leder efter en medieafspiller til privat brug, kan Winamp være svaret. Det giver mange af de standardfunktioner, der følger med de fleste medieafspillere, samtidig med at du kan tilpasse det. Du kan bruge Winamp SDK, som leveres af Nullsoft, til at bidrage med plug-ins, der tilføjer nyttige funktioner til softwaren. Hvis du leder efter en erstatning til Microsoft Windows Media Player eller Apple iTunes, skal du tjekke den brugerdefinerede Nullsoft Winamp medieafspiller.

Opdateret: 27. februar 2018

______ product_main_features7726 ___
 • Understøtter en række lydformater, f.eks. MP3, WAV og AIFF
 • Funktioner uden afspilning og ReplayGain-understøttelse
 • Tillader dig at tilpasse grænsefladen
 • Gør det muligt at udvide funktionaliteten af applikationen til at blive udvidet via plugins
______ product_text7726 ___

Foobar2000 er en letvægts, freeware lydafspiller til Windows. Det blev oprindeligt udviklet af Peter Pawlowski i 2001.

Programmet understøtter en række lydformater, såsom MP3, MP4, WMA, WAV, AAC og AIFF. Foobar2000 giver en brugerdefineret grænseflade, gapløs afspilning af lydspor, avancerede taggerfunktioner og ReplayGain-understøttelse, der gør lyden af hver sang konsekvent. Også applikationen giver dig mulighed for at installere plugins for at udvide afspillerens funktionalitet.

Foobar2000 er en afspiller, der gør det muligt for Windows-brugere at tilpasse deres lytteoplevelse. Den understøtter mange lydformater og kan udvides til at understøtte mere. Det giver også flere nyttige lydfunktioner, såsom ReplayGain support og evnen til at rippe lyd-cd'er. Foobar2000 er en pålidelig og brugerdefineret lydafspiller til Windows-brugere.

Opdateret: 3. juli 2018

______ product_main_features8706 ___
 • Understøtter MP3, MOD og WAV-formater
 • Tillader plugins at udvide formatsupport og forbedre lydudgang
 • Gør det muligt at ændre spillerens hud
______ product_text8706 ___

XMMS er en open source multimedieafspiller til Linux. Spilleren blev modelleret efter Nullsoft's Winamp.

Multimedieafspilleren bruges primært til lydafspilning og understøtter flere lydformater, herunder MP3, MOD og WAV. Spillernes mest fremtrædende træk er dets evne til at blive tilpasset. Du kan installere plugins til at understøtte flere lyd- og videoformater og forbedre lydudgangen. Spillerens interface kan også ændres, da der er mange skind til download på XMMS website.

XMMS bruges mest af folk, der søger at tilpasse deres lydafspiller, uanset om det er ved at installere plugins eller interface skins . Spilleren indeholder dog ikke mange muligheder og ser dateret ud. Men hvis du er en Linux-bruger på udkig efter en brugerdefineret multimedieafspiller, er XMMS et solidt valg.

Opdateret: 18. juni 2015

______ produkt_main_features10635 ___
 • Understøtter flere lydformater som WAVE, MP3 og Ogg
 • Tillader dig frit at arrangere lyd i dens spilleliste
 • Tilbyder over 30 synthesizere inklusive akustisk bas og elektrisk guitar
 • Gør det muligt at installere yderligere funktionalitet via plugins
______ product_text10635 ___

FL Studio, tidligere kendt som FruityLoops, er en DAW til Windows og macOS. FL Studio giver dig mulighed for at komponere, optage, redigere og mikse musik. Det er også tilgængeligt som en mobil version til iOS- og Android-platforme.

FL Studio understøtter en række lydformater, f.eks. WAVE, MIDI, Ogg og BeatCreator Groove, sammen med dens proprietære sang og mobile sang formater. Applikationens spilleliste kan være vært for et ubegrænset antal lydoptagelser og giver dig mulighed for frit at arrangere lyd. Du kan oprette musikarrangementer ved at vælge fra over 30 synthesizere, såsom akustisk bas, syntetisk bas, elektrisk guitar og klaver.

Nogle af værktøjerne, der leveres af DAW, inkluderer tonehøjdekorrektion, tonehøjdeforskydning, tidsstrækning, beat-detektion, harmonisering og lydvridning. DAW er også udvidelig, så det er muligt at installere plugins for yderligere funktionalitet. Du kan tilføje instrumenter, effekter og andre funktioner, der ikke er inkluderet i applikationen.

FL Studio er en DAW-kvalitet og fås i tre forskellige udgaver, der giver forskellige funktioner afhængigt af dine behov. Hver version er rimeligt prissat for, hvad den tilbyder, hvilket gør FL Studio til et fristende valg til produktion af musik.

Opdateret: 7. januar 2019

______ product_main_features8705 ___
 • Vises ligner Windows Media Player 6.4
 • Giver VCD, SVCD og DVD afspilning uden yderligere software eller codecs
 • Understøtter AVI-undertekster
 • Tilpasningsgrænsefladen, som f.eks. værktøjslinjen
______ product_text8705 ___

Skærmbillede af Media Player Classic 1.7

Hovedfunktioner

Media Player Classic er et open source-program, der ser ud og føles ligner Windows Media Player 6.4. Den vigtigste gaffel med Media Player Classic er hjemmebiograf, som giver ekstra muligheder og funktioner.

Afspilleren giver SVCD, VCD og DVD-afspilning ud af boksen. Det understøtter mange populære video- og lydformater, såsom H.264, MPEG-4 ASP, OGG og FLV. Programmet giver funktioner som evnen til at fjerne rive og støtte til forbedret videogengivelse. Media Player Classic kan tilpasses, som gør det muligt at konfigurere forskellige aspekter som afspilningsværktøjslinjen. Spilleren er også letvægts og bruger lidt hukommelse, som giver dig mulighed for at bruge det på ældre computere.

Media Player Classic er et program til brugere, der ønsker udseendet af Windows Media Player 6.4. Men bortset fra nostalgiske formål er der ikke mange grunde til at vælge denne applikation over andre Windows Media Player.

Opdateret: 25. september 2017

______ produkt_main_features7650 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Kompatibel med flere platforme
 • Konverterer mediefiler til en række lyd- og videoformater
 • Tilvejebringer en simpel brugergrænseflade
______ product_text7650 ___

Skærmbillede af VideoLAN VLC medieafspiller 2.2.6

Hovedfunktioner

VideoLAN VLC medieafspiller er en populær open source medieafspiller, der kører på Windows-, Mac-, Linux-, iOS- og Android-platforme. Det kan afspille et stort udvalg af medieformater, herunder filer gemt på diske, lyd- og videofiler downloadet fra internettet og streaming media.

VLC medieafspillerens hovedfunktion afspiller video- og lydfiler. Den kan læse et stort antal populære video- og lydformater, såsom MPEG, MP4, MOV, WMV, H.263, WAV, FLV og AVI. Spilleren kan også konvertere medier til mange af de samme formater, som den kan læse, herunder MPEG, ASF, AAC og MP3 formater.

Du kan afspille og organisere dine video-, lyd- eller billedfiler ved at trække og slippe dem ind i programmet. Når det er importeret, kan du oprette afspilningslister til kategorisering af dit medieindhold. Du kan også abonnere på podcasts og streame musik gennem applikationen.

VideoLAN VLC medieafspiller er en fantastisk løsning til hjemmebrugere, der ønsker at afspille deres yndlingsmediefiler. Selvom det muligvis ikke tilbyder så mange funktioner som NullSoft Winamp, Apple iTunes eller Microsoft Windows Media Player, kan det genkende og åbne flere formater. Af den grund alene er det værd at installere VideoLAN VLC medieafspiller på din computer.

Opdateret: 28. januar 2019

___
Programmer, der åbnes WV Filer
Windows
Adobe Audition
VideoLAN VLC media player
Foobar2000
Nullsoft Winamp
Lightning UK ImgBurn
Media Player Classic
FMJ-Software Awave Studio
Steinberg WaveLab
VUPlayer
Cockos REAPER
Linux
VideoLAN VLC media player
XMMS
Audacious
Aqualung
WavPack for Linux
Macintosh
Adobe Audition
VideoLAN VLC media player
Nullsoft Winamp
Max
X Lossless Decoder

Om WV Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.wv er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype WavPack Audio File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.