Vigtigste : Filudvidelser : .xbd Fil

.xbd Filudvidelse

FiltypeDocuWorks Binder File

Udvikler Xerox
Kategori Data Files
Format N/A

.XBD option nummer

En XBD-fil indeholder et eller flere DW-dokumenter, der er oprettet af DocuWorks, et program, der bruges til at administrere dokumenter og forbedre arbejdsgangen i virksomheden. Den gemmer et ringbind af dokumenter og indeholder også metadata for hver DW-fil.

Flere oplysninger

Ringbind bruges af DocuWorks til at organisere DW-dokumenter uden at miste oplysninger om DW-dokumentet, f.eks. titel, sidetal og egenskaber. Du kan også kopiere, omdøbe og omarrangere DW-dokumenterne i XBD-filen.

For at oprette et XBD-bind skal du vælge Fil → Ny → DocuWorks Binder og derefter indstille bindestørrelsen, farven og navnet på bindet. Du kan tilføje DW-dokumenter til et ringbind ved blot at trække og slippe dokumentet ind i ringbindet.

Du kan bruge DocuWorks til at se XBD-filer. Du kan også se filerne ved hjælp af DocuWorks Viewer Light til Android og iOS.

Programmer, der åbnes XBD Filer

Om XBD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xbd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype DocuWorks Binder File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.