Vigtigste : Filudvidelser : .xrdml Fil

.xrdml Filudvidelse

FiltypeXRDML Data File

Udvikler PANalytical
Kategori Data Files
Format Text

.XRDML option nummer

Filformat, der bruges til at gemme data fra røntgenpulverdiffraktionsmålinger indsamlet af PANalytical XRD-instrumenter som Data Collector og X'Pert Powder; indeholder også alle oplysninger, der er nødvendige for at reproducere måledataene, herunder instrumenttype og indstillinger.

Flere oplysninger

XRD-data blev oprindeligt gemt i binært format for at spare plads, men det gjorde det ikke muligt at analysere dataene nemt. XRDML-formatet blev til sidst indført, hvilket gjorde det muligt for brugerne at få mere bekvem adgang til og dele deres måleresultater. XRDML-filen er en XML-baseret fil, der indeholder XRD-måledata i ASCII-format.

Pulver diffraktion er en analytisk videnskabelig teknik, der anvendes til at identificere fasen i et krystallinsk materiale. Den kan også afsløre oplysninger om enhedscelledimensioner.

Programmer, der åbnes XRDML Filer

Om XRDML Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xrdml er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype XRDML Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.