Vigtigste : Filudvidelser : .xbplate Fil

.xbplate Filudvidelse

FiltypeXiosis Scribe Template

Udvikler Xiosis
Kategori Text Files
Format Binary

.XBPLATE option nummer

Dokument skabelon oprettet af Xiosis Scribe, et tekstbehandlingsprogram; gemmer standard sideformatering og tekstinformationer for et dokument; bruges til at generere flere .XBDOC dokumenter med en lignende stil.

Flere oplysninger

For at få dokumentskabeloner til automatisk at blive vist i Xiosis Scribes skrivebordsvisning skal du placere dem i følgende mappe:

Windows Vista og Windows 7:
C:\Users\Public\Documents\Xiosis\Scribe\Templates\

Windows XP:
C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Xiosis\Scribe\Templates\

BEMÆRK: Skabeloner kan ikke oprettes fra eksisterende XBDOC-filer. De skal oprettes fra et tomt dokument. Start med et tomt dokument, rediger skabelonen, og klik derefter på knappen Save. I dialogboksen "Gem som..." skal du vælge "Xiosis Scribe Template" (Xiosis Scribe-skabelon) fra drop-down-listen.

Programmer, der åbnes XBPLATE Filer
Windows
Xiosis Akuru

Om XBPLATE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xbplate er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Xiosis Scribe Template, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.