Vigtigste : Filudvidelser : .xfd Fil

.xfd Filudvidelse

Filtype1XFD File

Udvikler UWI
Kategori Data Files
Format Text

Hvad er XFD fil?

Fil, der bruger standarden Extensible Forms Description Language (XFDL) til at repræsentere en struktureret, juridisk bindende forretningsformular; indeholder data om forretningsformularer, herunder layout, digitale signaturer, inlineudtryk og detaljer om forretningstransaktioner; opfylder forretningstransaktioners behov for revision, ikke-afvisning, bevarelse af kontekst og sikkerhed.

Flere oplysninger

XFD-filer er det samme som .XFDL-filer. De blev designet til at oprette standardiserede forretningsformularer og bruges i offentlige og erhvervsmæssige transaktioner.

NOTAT: Det amerikanske luftvåben ophørte med at bruge IBM PureEdge Viewer. Du bør bruge Lotus Forms Viewer i stedet.

Programmer, der åbnes XFD Filer

Filtype2FormFlow 99 Form Data File

Udvikler JetForm
Kategori Data Files
Format N/A

.XFD option nummer 2

Fil oprettet i FormFlow 99-formatet, som blev udviklet af JetForm; indeholder oplysninger om sideformularelementer, f.eks. navne og værdier for tekstfelter; bruges til lagring af formulardata, der kan importeres til et PDF-dokument.

Flere oplysninger

XFD-filer ligner .XFDF-filer, bortset fra at XFDF-filer er mere almindelige og har et nyere format, der bruger XML-formatering.

BEMÆRK: FormFlow 99 XFD-filer skal ikke forveksles med XFDL-filer (Extensible Forms Description Language), som også bruger filtypenavnet ".xfd".

Programmer, der åbnes XFD Filer
Windows
Adobe Acrobat
Adobe Reader
Linux
Adobe Acrobat
Adobe Reader
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Reader

Om XFD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xfd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FormFlow 99 Form Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.