Vigtigste : Filudvidelser : .xmd Fil

.xmd Filudvidelse

Filtype1Bitdefender Plugin File

Udvikler Bitdefender
Kategori Plugin Files
Format Binary

Hvad er XMD fil?

Fil, der bruges af Bitdefender antivirus- og internetbeskyttelsessoftware; gemmer filsignaturoplysninger, der hjælper softwaren med at genkende trusler for almindelige filudnyttelser, såsom .ZIP og .RAR..

Programmer, der åbnes XMD Filer
Windows
Bitdefender Total Security
Bitdefender Antivirus Plus
Macintosh
Bitdefender Antivirus for Mac

Filtype2ExamSoft Answer File

Udvikler ExamSoft
Kategori Data Files
Format N/A

.XMD option nummer 2

En XMDX-fil er en svarfil, der anvendes af ExamSoft, et online program til administration af bedømmelser. Den indeholder den endelige, færdige version af en eksamen, som indeholder krypterede svar.

Flere oplysninger

XMDX-filen oprettes af SofTest, et ExamSoft-program til Windows og OS X. Når du afslutter en eksamen ved hjælp af SofTest, genereres en XMDX-fil, der indeholder svarene. Denne fil findes i mappen Answers i SofTest-installationsmappen på din computer. Du kan derefter uploade XMDX-filen til ExamSoft-skyen.

ExamSoft giver dig mulighed for at styre hele testprocessen. Det omfatter oprettelse af eksamen, levering, scoring, administration og analyse. Det bruges almindeligvis inden for K-12, undergraduate, sygepleje, medicin, farmaci, jura og tandlægeuddannelser.

Programmer, der åbnes XMD Filer
Windows
ExamSoft
Macintosh
ExamSoft
iOS
ExamSoft

Filtype3Extended Media Disc Image

Udvikler Engelmann Media
Kategori Disk Image Files
Format Binary

.XMD option nummer 3

Disc image-fil, der oprindeligt blev oprettet af GameJack, et program, der bruges til sikkerhedskopiering af spil på cd'er og dvd'er; indeholder en nøjagtig kopi af de rå data på disken og gør det muligt at lave nøjagtige kopier af diske; understøtter også mulighederne for at lave etiketter og scanne diskbeskyttelse.

Flere oplysninger

GameJack er blevet erstattet af Engelmann Media 5-Star GameCopy. XMD-formatet understøttes nu af andre disc imaging software såsom Engelmann CDRWIN og H+H Softwares Virtual CD software.

Programmer, der åbnes XMD Filer
Windows
EZB Systems UltraISO
HH Software Virtual CD
Engelmann Media CDRWIN
Disc4You GameJack

Om XMD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.xmd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Extended Media Disc Image, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.